Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 8:41:12
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dobro jutro babnice! Končno sem bolš spala .Ampak trebuh me pa tolk srbi,da ni za zdržat.Sem se kr z mazilom Bepanten namazala,če bo kej bolš .Če bi šlo za kakšno alergijo, bi me koža srbela tut drugje-verjetno je res tole od razstezanja kože. Zajtrk je že v želodčku,zdej pa mal počitka,pol bo pa treba še kej narest.Učer sva šla mal zapravljat v Tosamo,zdej bo pa treba še v lekarno it,pol bo pa skoraj vse nabavljeno .Aja pa koš za plenice mi še manjka. Misar,dobro opravi na pregledu.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 8:44:59
|
|
|
|
larisa
|
Dobro jutro čvekice, včeraj pa ste čvekale, da je kaj...novo leto vam daje nove zagone Pročilo s včerajšnjega pregleda: Naš je uredu, ima res večjo glavico, ampak raste sorazmerno, tako da ni panike. Pri meni je vse še na takem mestu, kot zadnjič, tako da imam naslednji pregled (anandrej) 24.1.08, ko začnemo z CTG-jem. Vam vsem želim en lep dan, Meti in Dolenjki dober tek ob kremšniti (njami)..... Zdej grem pa še mal prebrat, ker sem odkrila še nekaj novosti ob vaših postih o steriliziranju , ker pojma nimam kako in kaj glede tega!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 8:54:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro, lepotičke! Spala sem spet malo bolje, tako da sem še kar dobre volje . Razen nekaj me je hotlo zvijat zvečer, ampak sem zaspala po kakšni uri... Upam, da danes kaj mine, ker greva popoldne še v zadnji šoping za najino štručko. Potem pa še vse pripravimo in to bo to. Sem rekla, da morm ta vikend že potovalko naštimat, ker nikol ne veš kaj pride in se je 100% strinjal . Ga tud že mal zvija... Zdej grem pa na čokolešnika pa mal na kavčka, potem vas pa pridem še mal prebrat. Vsem držim pestke, ki imate danes pregled.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 9:20:53
|
|
|
|
bamby
|
Dobro jutro! Nas je malce sneg pobelil, pa ni nič posebnega. Je pa lepo . Sinoči me je kar nekaj trebuh bolel, pa temu pripisujem le prebavne motnje . Sem hladilnik pospravila in pojedla francosko solato, sadno kupo in dva lončka jogurta . Nič čudnega, da me je potem bolelo . Danes je pa OK. Zjutraj sem po dolgem času spet stopila na vago: +13.5 kg sem že pridelala , G pa je rekel,da jih bo +14 kg. Imam pa 1 kg fore, ker sem se sama začela takoj vagat . Se pravi, dajih imam po njihovi vagi 1 kg manj . je srečno pripeljal avto do servisa. Kaj bodo ugotovili pa čakam, kdaj se vrne. Čakam pa tudi na alelujo!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 9:36:04
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro babuške. Pri meni stanje tako: pizamca, polenta in mleko in visenje na RR. Ful mi je hudo. Danes je v planu likanje gore srajc od mojga, pa mal moram pretuhtat kako bom vse oblekce za otroka po tanovem posortirala v omarah. Pa rada bi od tamalga oblekce že mal presortirala in izločila kar je prerastel. Moram pa rečt, da če ve ne bi že vse rihtale in prale in ble čist aktivne, se meni niti pod razno še ne bi dalo tega počet. Tako pa moram, pa ne izpadem kot ena mona. Meti, lepa sobica! pa krasno si to uredila v BC. nekateri res rabijo mal bolj "konkreten" pristop. Z dolenjko si bosta pa kr kremšnito za zajtrk privoščile? Lumpe. Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, pa stiskam pestke za vse, ki jih imate danes. Pol pa hitro na raport.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 9:42:02
|
|
|
|
Janey
|
Jutro...čarovnice čarajte danes...šibam na izpit...čao
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 9:42:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Dobr jutr Danes sem se malo bolj naspala, samo me je od včerajšnjih aktivnosti tako sekalo po medenici, da sem celo noč stokala Mater boli tole trganje Janez - nikamor!!! A si slišal, mulček? No, malo je bilo pa tudi zelje s fižolčkom krivo Bamby, zato tudi jaz čakam alelujo, da me odreši Čakam tudi, da pokliče Dolenjka in me pelje na zajtrk , potem pa če bo dragi pri volji, ga zvlečem nazaj v BC, ker sem včeraj uočila dva ležalnika, ki sta bila znižana, pa sploh nisem utegnila pogledat cene, sem se pregovarjala zarad pojstlce Pa danes se razprodaje začnejo, pa bi šla v Mano po spodnje majčke (zase), pa v BC po kakšen body za za poleti (št. 68 in 74 pomojem), če bodo imeli kakšne s kratkimi rokavi aja, pa še v lekarno bo treba skočit, mi je železa zmanjkalo. No, bom vidla kakšno bo razpoloženje. Neki je včeraj obljubljal, da danes on kuha Pa še nekaj glede pojstlce, je res velika in sem se spomnila, da se naš mali ne bo zgubil v njej, jo bom kar s to oblogo napol pregradila, za kovtrček pa uporabila eno kapno od najinih povštrov in bom vanjo oblekla kakšno manjšo dekico. Še vedno mi ni jasna najvišja višina postavitve jogija Pa predvidevam, da po tej logiki obloga pride do svojega namena šele potem, ko je otrok tako velik, da se že obrača po celi pojstli in znižaš jogi na najnižji nivo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 10:05:12
|
|
|
|
Marusah
|
Dobro jutro... Janey, midva držima pesti Veliko sreče!!!! Naš je tut včeraj dobil od babice in dedeka ležalnik, banco, dekico, 3 bodije, plišast kompletek, glavniček in krtačo za laseke, 2 dudike, flaško za čajek (je rekla mami, da se ni mogla upreti, da je ne bi kupla, čeprav je še ne bo takoj rabil - ah, te babice ) in kar sem jaz bila najbolj vesela - moj prvi album Končno sem prišla do njega. Sem ga tako dolgo kupovala... Še pojstlico počakamo, da jo dobimo (sma jo naročila v BC), potem pa imamo za vse. Samo še postavit bo potrebno Hvala bogu, ker se mi zdi, da vsaki dan težje po trgovinah laufam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 10:18:43
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sem bla zdele mal pridna in sem v omari tri frej poličke nardila za našega .Pa je spet nekej premajhnih cot od Tamarce v vrečki pristal (pa tolk so cortkane).Žal za našega to ne bo prišlo v poštev in je brezveze spravljat.Bom spokala in k tašči na podstrešje transporterala .Se res velik stvari nabere in tolk placa zasede, da je treba kar sproti pokat .Zdej pa mal počitka,pol me pa čaka še ena žehta za pospravt in sesanje-je tolk dela, da se ti . O,zdele bo pa mein baby na RTL-u.Grem gledat!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 10:22:13
|
|
|
|
anandrej
|
Seznam glede na datum pregleda: 04.01. Lanchy 04.01. Mateja81 04.01. misar 04.01. Bajsa 04.01. pina-1 (cuker) 04.01. lillchy123 07.01. anariya 07.01. vrtnica76 07.01. lillchy123 08.01. Marusah 08.01. Februarka08 08.01. Suzi* (cuker) 08.01. p@tricij@ 08.01. bamby 09.01. mami28 09.01. torcica 09.01. katka37 09.01. anariya 10.01. listek1 10.01. itata 10.01. nizy 10.01. Lara76 11.01. polonca78 11.01. mala_pikica 11.01. dolenjka 14.01. mlavla 14.01. Suzi* 14.01. anandrej 15.01. Guerina 16.01. srečka nosečka 17.01. ella79 17.01. Janey 18.01. amaya 22.01. anandrej (cuker) 22.01. MetiLu 23.01. nuka 24.01. larisa 30.01. dolenjka
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 11:07:54
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dobro opravite vse, ki imate danes pregled ,pa hitro na raport!Jest imam pa v ponedeljek-že spet-mislm rečt kolk čas beži.Zdej me pa res zanima koliko je pridobil na teži in velikosti.Ne vem zakaj mi G.sama od sebe ne pove.A moram sama vprašat al kaj
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 11:54:08
|
|
|
|
Februarka08
|
No, kje pa ste danes vse? Likate, a ne? Kavče mislim. Vsaj jaz ga... Sem prišla ravno na mal malice - čaj in potica, zdej grem pa spet nazaj v lov na križanke (se mi že kar mal obračajo). Vas pogledam kasneje, ko bom šla za šporget... Danes bo jota .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 12:19:20
|
|
|
|
Suzi*
|
Evo mene, jaz stolček pred računalnikom grejem. Sem imela prej tasta in taščo na obisku, tako da nisem še nič koristnega danes naredila. Zdej sem pa dala par najnovejših fotk mojega bušija v album in v album oprema par slikic nove postavitve v otroški sobi.....če katero zanima. Vrtnica, pridna. Mene tud še kar čaka to sortiranje oblekic. Me ni volja, res naši otroci tako hitro prerastejo te oblekce, pa je pol hitro problem s prostorom. Jaz sem razmišljala, da bi nabalva tiste vreče, iz katerih se izsesa zrak, pa da bi oblekce, ki niso v uporabi tako kar pod najino postlo spravla. A katera to ima in kako se obnese?????
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 12:21:06
|
|
|
|
maja_
|
Srečnega in zdrauga še od mene. Pa naj bo 2008 čisto posebno leto, predvsem pa želim vsem čim lažji porod in pridne dojenčke, podnevi vesele, ponoči speče . Kje ste pa "sotrpinke", ki smo še v službi? Velikokrat vas berem in opažam, da se je druščina precej razrečila ali pa imamo v službi vse tolk dela, da še komaj kaj preberemo Skratka, imejte se lepo, posredujte prosim kak seznamček tiste bolj pridne, kaj rabimo, nam ki še nismo nič pripravljale. Jaz nameravam jutri v Italijo (otvoritev priprav) po voziček in upam, da bo dejansko na zalogi, pa še kake malenkosti, da se končno tudi pri meni začne nakupovalna mrzlica (II. del), veliko pa imam še izpred 3. let od moje princeske (sam kaj pa če bo fant ). No bo že... tudi po porodu bodo štacune še odprte, pa kolikor poznam sorodstvo, lahko tudi pričakujem cele kolekcije oblačilc v ustrezni (roza ali sv. modri barvi), priznam pa, da me za razliko od prvič nakupovalna in pripravljalna mrzlica nič ne grabi (še), vse bolj tko mirno jemljem (da ni to kaka past )... Lepo se imejte in veliko se smejte, bi rekel... pa se še kaj "preberemo".
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 13:14:24
|
|
|
|
lillchy123
|
Ojla! Sam hitr raport s pregleda.. Smo ok, so mi pa vzeli kri za test za hepatitis, pa v ponedeljek imam cukr test A mi lohk kera napiše, kako to zgleda? Ker naj bi šla zjutraj na ta cukr test, ob 12h imam pa še UZ. Pol pa mir do 18.1. Pa če bo vse posreč, potem delam sam še drug teden. Pa kakšen dan naslednji IN KONEC!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 13:40:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, midve z Meti sva se nazajtrkovale (kremšnita za Meti in ledena tortica zame ), potem sem opravila pošing v lekarni (46 EUR) in kupila lanolin, hladilno mazilo, bepanten veliko kremo, niveino fiziološko, olivno olje, železo zame pa še neke blazinice od lanolina, ki so baje ful fajn 1. žehta oprana in sušilec tudi že zaključuje, tako da me čaka likanje, pa še 1 žehto bom prat dala, da bom danes v iber pridna Pol bom pa palačinke spekla in jih naredila s skuto v pečici za mojega , da ga malo pocrklam. Danes pride šele okrog 18h, ker gre na pogreb. Prijatelj se je ponesrečil prejšnji petek (prometna), 35 let, 2 mala otroka, GROZA Zase bom pa govejo juhico pogrela (če se mi ne zagabi), pa nekaj notr zakuhala Tko da bom tut jaz imela prostor za kako palačinko zvečer Suzi, tiste vrečke so pa fajn. Jaz jih imam. Kupila sem jih za selitev v B in so ful prav prišle, je pa res, da so bile zdaj že kar nekajkrat uporabljene in sem 2 že fardirbala. Se pa nakup izplača, če mene vprašaš Kje ste pa ostale čvekulje?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 13:53:54
|
|
|
|
Suzi*
|
Jao, Lilči, kako pozno ti bodo pa ta cuker test delal. Drugač se ga dela kmal po 20t. če boš imela kratkega, ti bodo najprej vzeli kri, boš spila 50g glukoze, raztopljene v vodi in po 1 uri ti bodo spet vzel kri, da izmerjo cuker. pri tadolgem pa spiješ še enkrat več glukoze, pa merijo po pitju še 3x na 1 uro razmaka. Dolenjka, hvala za odgovor. je fajn iz prve roke slišat, če so zadeve uporabne, ker že kar nekaj časa razmišljam o nakupu teh vreč. Ampak veš, da si pa res ful pridna zadnje čase, pereš, likaš, kuhaš....a te mal gnezdenje daje??? ...grem naprej likat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:06:01
|
|
|
|
vrtnica76
|
Tole je pa dons res čudno tuki kje ste vse???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:07:54
|
|
|
|
lillchy123
|
Suzy, mi je že zdravnica rekla, da mi bojo štirikrat kri jemal. pa sem mal upala, da se je zmotla... Ker kri jemat mi je pa res sem se šele zadnjih nekaj let tolk sprogramirala, da ne padam več v nezavest. a pol sploh naj grem v pon, al raj v torek, da ne bom UZ zamudila?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:08:36
|
|
|
|
pina-1
|
Dannnnnnnnnn!!! Evo pregled za mano. Najprej lepa novička, da sem med prazniki zgubila 0,5 kg . Cuker test je pokazu, da mam samo povišan cuker samo ob vnosu le tega v želodec, tako da sva se zmenili, da ne grem v diabetično ambulanto. Vsaj do UZ ne, ko bomo preverili rast. ČE bo preveč prehitevla v rasti in teži bom morala na dieto, drugače pa ne. Sem omenla, da me trebuh boli in mi je rekla da je kar velik ME je pa pregledala in je rekla, da je vse mehko ampak zaprto, tako da ni še panike. Anandrej- UZ 9.1. in 25.01. pregled Suzi a mi ti znaš kej več povedat glede cukra: izvid: 0 min 4,1 60 min 10,1 120 min 8,1 180 min 5,0. Nisem še tako pridna glede cotik. Samo dva stroja sem oprala. Sedaj pliš zložim v omaro, da ga ni treba peglat. Mam pa še kar nekaj za oprat. grem sedaj slikice gledat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:10:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ups mi je mal RRzaštekal.Pa skos sem F5 prtiskala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:14:12
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sem se šele zadnjih nekaj let tolk sprogramirala, da ne padam več v nezavest. o,a ti si bla tut ena takih, ki je dol padala.Tut jest sem zdej čist skulerana
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:16:02
|
|
|
|
Lanchy
|
Evo cvekice...sem s pregleda. Na zalost je tudi moj pritisk naresel na 144/85, prej sem pa imela celo nosecnost 110/70, tako da si ga moram zdaj 3x dnevno merit in v ponedeljek imam kontrolo. Zapovedano imam neslano dieto in seveda NIC sladkarij, saj sem se od zadnjega pregleda (4.12.) zredila za 4 kg in jih imam zdaj +16...Naredili so mi tudi CTG in je vse OK, popadkov ni bilo, princeska je sicer spala, ampak utrip je baje super. Dobila vse original izvide in napotnici, tako da smo v bistvu ready za P . Vnetje je tut OK, ceprav imam v materinski s 5imi klicaji napisano, da moram obvezno dobit antibiotik pred porodom in seveda da sem alergicna na penicilin. Anandrej, za statistiko...pregled imam 7.1.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:27:35
|
|
|
|
Suzi*
|
Lilči, po moje greš lahko tud še na UZ, samo bodi takoj zjutraj v laboratoriju oz. kjer moraš bit. Si pa revica. No upam, da bo vse ok pri jemanju krvi. meni so jemali iz žile na roki izmenično (na vsaki roki 2 pikici). Pinči, mislim, da je pri tebi samo 2. vrednost mejna. Nič posebnega torej. V albumu imaš moje izvide s cuker testa, pa lahko primerjaš. Pri meni je samo 2. vrednost povišana, mislim pa da je meja 10,0. Ti res želim, da se ne bi rabla diete držat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 14:32:58
|
|
|
|
bamby
|
pina, zelo pridna si ti to bila med prazniki, da si uspela težo celo izgubiti suzi, tiste vreče so baje zelo fajn. Jih ima moja sestra, vendar je rekla, ko jo je enkrat nabasala, jo je težko sama vlekla, tako je bila težka . Sem pa sedaj dobila Neckermannov ta novi katalog in je bil zraven priložen še en mali, pa so noter tudi 3 škatle, pripravne za pod posteljo, za shranjevanje oblačil. Stanejo pa samo 5.49€, velikost je pa 112x45x14 cm. So pa še ene torbe, ki jih lahko spraviš v omaro ali nad omaro 2 torbi v kompletu za 4.49€, velikosti 45x30x20 cm. Mene mika tisti 3-delni komplet. Sem gledala zadnjič katalog Moda plus, je bila še malo manjša škatla 1x za 10€ . meti, da ne bi sedaj komplicirala zaradi višine jogija v posteljci . Jogi se daje višje samo zaradi tega, da otroka lažje pobiraš iz nje in zaradi tega je vseeno bolje, da ima otrok še konkretno višino ograjice, da slučajno ven ne pade. Saj tako majhen se še ne prevali, vendar se nikoli ne ve, kdaj te lahko preseneti. dolenjka+meti, vidim da sta si kar dober zajtrk privoščile . Za vašega znanca pa žal nimam besed . Tako mlad, pa 2 mala otroka . Naj jih angeli čuvajo! Avto je iz popravila. Menda se je en kabel precvikal ali ga je skurilo pri alternatorju. Zdaj pa upam, da bo vsaj eno leto mir !!! So ga baje mogli najprej oprat, tako je bil usran . Popoldne gremo malo v šoping po špezo (fasngo) pred podražitvami . Se hecam, ampak mi je res vsega zmanjkalo, pa bo res dobro kaj nabavit, preden se spet vse podraži .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?