|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
4.1.2008 8:41:12   
vrtnica76
Dobro jutro babnice!
Končno sem bolš spalauser posted image .Ampak trebuh me pa tolk srbi,da ni za zdržat.Sem se kr z mazilom Bepanten namazala,če bo kej bolšuser posted image .Če bi šlo za kakšno alergijo, bi me koža srbela tut drugje-verjetno je res tole od razstezanja kože.
Zajtrk je že v želodčku,zdej pa mal počitka,pol bo pa treba še kej narest.Učer sva šla mal zapravljat v Tosamo,zdej bo pa treba še v lekarno it,pol bo pa skoraj vse nabavljenouser posted image .Aja pa koš za plenice mi še manjka.
Misar,dobro opravi na pregledu.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.1.2008 8:44:59   
larisa
Dobro jutro čvekice,

včeraj pa ste čvekale, da je kaj...novo leto vam daje nove zagone user posted image

Pročilo s včerajšnjega pregleda: Naš user posted image  je uredu, ima res večjo glavico, ampak raste sorazmerno, tako da ni panike. Pri meni je vse še na takem mestu, kot zadnjič, tako da imam naslednji pregled (anandrej) 24.1.08, ko začnemo z CTG-jem.

Vam vsem želim en lep dan, Meti in Dolenjki dober tek ob kremšniti (njami).....

Zdej grem pa še mal prebrat, ker sem odkrila še nekaj novosti ob vaših postih o steriliziranju user posted image , ker pojma nimam kako in kaj glede tega!!!user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.1.2008 8:54:59   
Februarka08
Dobro jutro, lepotičke!
Spala sem spet malo bolje, tako da sem še kar dobre voljeuser posted image . Razen nekaj me je hotlo zvijat zvečer, ampak sem zaspala po kakšni uri... Upam, da danes kaj mine, ker greva popoldne še v zadnji šoping za najino štručko. Potem pa še vse pripravimo in to bo to. Sem rekla, da morm ta vikend že potovalko naštimat, ker nikol ne veš kaj pride in se je user posted image 100% strinjaluser posted image . Ga tud že mal zvija...user posted image
Zdej grem pa na čokolešnika pa mal na kavčka, potem vas pa pridem še mal prebrat.
Vsem držim pestke, ki imate danes pregled.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.1.2008 9:20:53   
bamby
Dobro jutro! Nas je malce sneg pobelil, pa ni nič posebnega. Je pa lepo user posted image . Sinoči me je kar nekaj trebuh bolel, pa temu pripisujem le prebavne motnje user posted image . Sem hladilnik pospravila in pojedla francosko solato, sadno kupo in dva lončka jogurta user posted image . Nič čudnega, da me je potem bolelo user posted image user posted image . Danes je pa OK. Zjutraj sem po dolgem času spet stopila na vago: +13.5 kg sem že pridelala user posted image , G pa je rekel,da jih bo +14 kg. Imam pa 1 kg fore, ker sem se sama začela takoj vagat user posted image . Se pravi, dajih imam po njihovi vagi 1 kg manj user posted image .

user posted image  je srečno pripeljal avto do servisa. Kaj bodo ugotovili pa čakam, kdaj se vrne. Čakam pa tudi na alelujo!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.1.2008 9:36:04   
Suzi*
jutro babuške.

Pri meni stanje tako: pizamca, polenta in mleko in visenje na RR. user posted image  Ful mi je hudo. user posted image  Danes je v planu likanje gore srajc od mojga, pa mal moram pretuhtat kako bom vse oblekce za otroka po tanovem posortirala v omarah. Pa rada bi od tamalga oblekce že mal presortirala in izločila kar je prerastel. Moram pa rečt, da če ve ne bi že vse rihtale in prale in ble čist aktivne, se meni niti pod razno še ne bi dalo tega počet. Tako pa moram, pa ne izpadem kot ena mona.

Meti, lepa sobica! user posted image  pa krasno si to uredila v BC. nekateri res rabijo mal bolj "konkreten" pristop. Z dolenjko si bosta pa kr kremšnito za zajtrk privoščile? Lumpe. user posted image user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, pa stiskam pestke za vse, ki jih imate danes. Pol pa hitro na raport.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.1.2008 9:42:02   
Janey
Jutro...čarovnice čarajte danes...šibam na izpit...čaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.1.2008 9:42:45   
MetiLu
Dobr jutr
Danes sem se malo bolj naspala, samo me je od včerajšnjih aktivnosti tako sekalo po medenici, da sem celo noč stokala user posted image  Mater boli tole trganje user posted image  Janez - nikamor!!! A si slišal, mulček? user posted image  user posted image  user posted image  No, malo je bilo pa tudi zelje s fižolčkom krivo user posted image  Bamby, zato tudi jaz čakam alelujo, da me odreši user posted image

Čakam tudi, da pokliče Dolenjka in me pelje na zajtrk user posted image , potem pa če bo dragi pri volji, ga zvlečem nazaj v BC, ker sem včeraj uočila dva ležalnika, ki sta bila znižana, pa sploh nisem utegnila pogledat cene, sem se pregovarjala zarad pojstlce user posted image  Pa danes se razprodaje začnejo, pa bi šla v Mano po spodnje majčke (zase), pa v BC po kakšen body za user posted image  za poleti (št. 68 in 74 pomojem), če bodo imeli kakšne s kratkimi rokavi user posted image  aja, pa še v lekarno bo treba skočit, mi je železa zmanjkalo. 
No, bom vidla kakšno bo razpoloženje. Neki je včeraj obljubljal, da danes on kuha user posted image

Pa še nekaj glede pojstlce, je res velika in sem se spomnila, da se naš mali ne bo zgubil v njej, jo bom kar s to oblogo napol pregradila, za kovtrček pa uporabila eno kapno od najinih povštrov in bom vanjo oblekla kakšno manjšo dekico. Še vedno mi ni jasna najvišja višina postavitve jogija user posted image  Pa predvidevam, da po tej logiki obloga pride do svojega namena šele potem, ko je otrok tako velik, da se že obrača po celi pojstli in znižaš jogi na najnižji nivo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.1.2008 10:05:12   
Marusah
Dobro jutro...

Janey, midva držima pesti user posted image  Veliko sreče!!!!

Naš user posted image  je tut včeraj dobil od babice in dedeka ležalnik, banco, dekico, 3 bodije, plišast kompletek, glavniček in krtačo za laseke, 2 dudike, flaško za čajek (je rekla mami, da se ni mogla upreti, da je ne bi kupla, čeprav je še ne bo takoj rabil - ah, te babice user posted image ) in kar sem jaz bila najbolj vesela - moj prvi album user posted image user posted image user posted image  Končno sem prišla do njega. Sem ga tako dolgo kupovala...

Še pojstlico počakamo, da jo dobimo (sma jo naročila v BC), potem pa imamo za user posted image  vse. Samo še postavit bo potrebno user posted image  Hvala bogu, ker se mi zdi, da vsaki dan težje po trgovinah laufam user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.1.2008 10:18:43   
vrtnica76
Sem bla zdele mal pridnauser posted image in sem v omari tri frej poličke nardila za našegauser posted image .Pa je spet nekej premajhnih cot od Tamarce v vrečki pristal (pa tolk so cortkane).Žal za našega user posted image to ne bo prišlo v poštev in je brezveze spravljat.Bom spokala in k tašči na podstrešje transporteralauser posted image .Se res velik stvari nabere in tolk placa zasede, da je treba kar sproti pokatuser posted image .Zdej pa mal počitka,pol me pa čaka še ena žehta za pospravt in sesanje-je tolk dela, da se tiuser posted image .
O,zdele bo pa mein baby na RTL-u.Grem gledat!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.1.2008 10:22:13   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

04.01. Lanchy
04.01. Mateja81
04.01. misar
04.01. Bajsa

04.01. pina-1 (cuker)
04.01. lillchy123

07.01. anariya

07.01. vrtnica76
07.01. lillchy123
08.01. Marusah
08.01. Februarka08
08.01. Suzi* (cuker)
08.01. p@tricij@

08.01. bamby
09.01. mami28
09.01. torcica
09.01. katka37
09.01. anariya
10.01. listek1
10.01. itata
10.01. nizy
10.01. Lara76
11.01. polonca78
11.01. mala_pikica
11.01. dolenjka
14.01. mlavla
14.01. Suzi*
14.01. anandrej
15.01. Guerina
16.01. srečka nosečka
17.01. ella79
17.01. Janey
18.01. amaya
22.01. anandrej (cuker)
22.01. MetiLu
23.01. nuka
24.01. larisa
30.01. dolenjka

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.1.2008 11:07:54   
vrtnica76
Dobro opravite vse, ki imate danes pregleduser posted image ,pa hitro na raport!Jest imam pa v ponedeljek-že spet-mislm rečt kolk čas beži.Zdej me pa res zanima koliko jeuser posted image pridobil na teži in velikosti.Ne vem zakaj mi G.sama od sebe ne pove.A moram sama vprašat al kajuser posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.1.2008 11:54:08   
Februarka08
No, kje pa ste danes vse?user posted image Likate, a ne? Kavče mislim.user posted image Vsaj jaz ga... Sem prišla ravno na mal malice - čaj in potica, zdej grem pa spet nazaj v lov na križanke (se mi že kar mal obračajo).
Vas pogledam kasneje, ko bom šla za šporget... Danes bo jotauser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.1.2008 12:19:20   
Suzi*
Evo mene, jaz stolček pred računalnikom grejem. Sem imela prej tasta in taščo na obisku, tako da nisem še nič koristnega danes naredila.
Zdej sem pa dala par najnovejših fotk mojega bušija v album in v album oprema par slikic nove postavitve v otroški sobi.....če katero zanima.

Vrtnica, pridna. user posted image Mene tud še kar čaka to sortiranje oblekic. Me ni volja, res naši otroci tako hitro prerastejo te oblekce, pa je pol hitro problem s prostorom. Jaz sem razmišljala, da bi nabalva tiste vreče, iz katerih se izsesa zrak, pa da bi oblekce, ki niso v uporabi tako kar pod najino postlo spravla. A katera to ima in kako se obnese?????

Neposredna povezava do sporočila: 388
4.1.2008 12:21:06   
maja_
Srečnega in zdrauga še od mene. Pa naj bo 2008 čisto posebno leto, predvsem pa želim vsem čim lažji porod in pridne dojenčke, podnevi vesele, ponoči spečeuser posted image .

Kje ste pa "sotrpinke", ki smo še v službi? Velikokrat vas berem in opažam, da se je druščina precej razrečila ali pa imamo v službi vse tolk dela, da še komaj kaj preberemouser posted image
Skratka, imejte se lepo, posredujte prosim kak seznamček tiste bolj pridne, kaj rabimo, nam ki še nismo nič pripravljale. Jaz nameravam jutri v Italijo (otvoritev priprav) po voziček in upam, da bo dejansko na zalogi, pa še kake malenkosti, da se končno tudi pri meni začne nakupovalna mrzlica (II. del), veliko pa imam še izpred 3. let od moje princeske (sam kaj pa če bo fantuser posted image ). No bo že... tudi po porodu bodo štacune še odprte, pa kolikor poznam sorodstvo, lahko tudi pričakujem cele kolekcije oblačilc v ustrezni (roza ali sv. modri barvi), priznam pa, da me za razliko od prvič nakupovalna in pripravljalna mrzlica nič ne grabi (še), vse bolj tko mirno jemljem (da ni to kaka pastuser posted image )... 
Lepo se imejte in veliko se smejte, bi rekel... pa se še kaj "preberemo".

Neposredna povezava do sporočila: 389
4.1.2008 13:14:24   
lillchy123
Ojla! Sam hitr raport s pregleda.. Smo ok, so mi pa vzeli kri za test za hepatitis, pa v ponedeljek imam cukr test user posted image user posted image user posted image  A mi lohk kera napiše, kako to zgleda? Ker naj bi šla zjutraj na ta cukr test, ob 12h imam pa še UZ. Pol pa mir do 18.1. Pa če bo vse posreč, potem delam sam še drug teden. Pa kakšen dan naslednji IN KONEC!!!!! user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.1.2008 13:40:28   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, midve z Meti sva se nazajtrkovale (kremšnita za Meti in ledena tortica zame user posted image  ), potem sem opravila pošing v lekarni (46 EUR) in kupila lanolin, hladilno mazilo, bepanten veliko kremo, niveino fiziološko, olivno olje, železo zame pa še neke blazinice od lanolina, ki so baje ful fajn user posted image
1. žehta oprana in sušilec tudi že zaključuje, tako da me čaka likanje, pa še 1 žehto bom prat dala, da bom danes v iber pridna user posted image
Pol bom pa palačinke spekla in jih naredila s skuto v pečici za mojega  user posted image , da ga malo pocrklam. Danes pride šele okrog 18h, ker gre na pogreb. Prijatelj se je ponesrečil prejšnji petek (prometna), 35 let, 2 mala otroka, GROZA user posted image  user posted image
Zase bom pa govejo juhico pogrela (če se mi ne zagabi), pa nekaj notr zakuhala user posted image  Tko da bom tut jaz imela prostor za kako palačinko zvečer user posted image

Suzi, tiste vrečke so pa fajn. Jaz jih imam. Kupila sem jih za selitev v B in so ful prav prišle, je pa res, da so bile zdaj že kar nekajkrat uporabljene in sem 2 že fardirbala. Se pa nakup izplača, če mene vprašaš user posted image

Kje ste pa ostale čvekulje?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.1.2008 13:53:54   
Suzi*
Jao, Lilči, kako pozno ti bodo pa ta cuker test delal. user posted image  Drugač se ga dela kmal po 20t. če boš imela kratkega, ti bodo najprej vzeli kri, boš spila 50g glukoze, raztopljene v vodi in po 1 uri ti bodo spet vzel kri, da izmerjo cuker. pri tadolgem pa spiješ še enkrat več glukoze, pa merijo po pitju še 3x na 1 uro razmaka.

Dolenjka, hvala za odgovor. je fajn iz prve roke slišat, če so zadeve uporabne, ker že kar nekaj časa razmišljam o nakupu teh vreč. Ampak veš, da si pa res ful pridna zadnje čase, pereš, likaš, kuhaš....a te mal gnezdenje daje??? user posted image

...grem naprej likat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.1.2008 14:06:01   
vrtnica76
Tole je pa dons res čudno tukiuser posted image user posted image kje ste vse???

Neposredna povezava do sporočila: 393
4.1.2008 14:07:54   
lillchy123
Suzy, mi je že zdravnica rekla, da mi bojo štirikrat kri jemal. pa sem mal upala, da se je zmotla... Ker kri jemat mi je pa res user posted image  sem se šele zadnjih nekaj let tolk sprogramirala, da ne padam več v nezavest.
a pol sploh naj grem v pon, al raj v torek, da ne bom UZ zamudila?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.1.2008 14:08:36   
pina-1
Dannnnnnnnnn!!!

Evo pregled za mano. Najprej lepa novička, da sem med prazniki zgubila 0,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image .
Cuker test je pokazu, da mam samo povišan cuker samo ob vnosu le tega v želodec, tako da sva se zmenili, da ne grem v diabetično ambulanto. Vsaj do UZ ne, ko bomo preverili rast. ČE bo preveč prehitevla v rasti in teži bom morala na dieto, drugače pa ne.
Sem omenla, da me trebuh boli in mi je rekla da je kar velikuser posted image  ME je pa pregledala in je rekla, da je vse mehko ampak zaprto, tako da ni še panike.

Anandrej- UZ 9.1.  in 25.01. pregled

Suzi a mi ti znaš kej več povedat glede cukra:
izvid: 0 min 4,1
         60 min 10,1
       120 min  8,1
       180 min 5,0.

Nisem še tako pridna glede cotik. Samo dva stroja sem oprala. Sedaj pliš zložim v omaro, da ga ni treba peglat. Mam pa še kar nekaj za oprat.

grem sedaj slikice gledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.1.2008 14:10:58   
vrtnica76
Upsuser posted image mi je mal RRzaštekal.Pa skos sem F5 prtiskalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
4.1.2008 14:14:12   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sem se šele zadnjih nekaj let tolk sprogramirala, da ne padam več v nezavest.

o,a ti si bla tut ena takih, ki je dol padala.Tut jest sem zdej čist skuleranauser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.1.2008 14:16:02   
Lanchy
Evo cvekice...sem s pregleda. Na zalost je tudi moj pritisk naresel na 144/85, prej sem pa imela celo nosecnost 110/70, tako da si ga moram zdaj 3x dnevno merit in v ponedeljek imam kontrolo. Zapovedano imam neslano dieto in seveda NIC sladkarij, saj sem se od zadnjega pregleda (4.12.) zredila za 4 kg in jih imam zdaj +16...Naredili so mi tudi CTG in je vse OK, popadkov ni bilo, princeska je sicer spala, ampak utrip je baje super.
Dobila vse original izvide in napotnici, tako da smo v bistvu ready za Puser posted image . Vnetje je tut OK, ceprav imam v materinski s 5imi klicaji napisano, da moram obvezno dobit antibiotik pred porodom in seveda da sem alergicna na penicilin.

Anandrej, za statistiko...pregled imam 7.1.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.1.2008 14:27:35   
Suzi*
Lilči, po moje greš lahko tud še na UZ, samo bodi takoj zjutraj v laboratoriju oz. kjer moraš bit. Si pa revica. No upam, da bo vse ok pri jemanju krvi. meni so jemali iz žile na roki izmenično (na vsaki roki 2 pikici). user posted image

Pinči, mislim, da je pri tebi samo 2. vrednost mejna. Nič posebnega torej. V albumu imaš moje izvide s cuker testa, pa lahko primerjaš. Pri meni je samo 2. vrednost povišana, mislim pa da je meja 10,0. Ti res želim, da se ne bi rabla diete držat.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.1.2008 14:32:58   
bamby
pina, zelo pridna si ti to bila med prazniki, da si uspela težo celo izgubiti user posted image user posted image user posted image

suzi, tiste vreče so baje zelo fajn. Jih ima moja sestra, vendar je rekla, ko jo je enkrat nabasala, jo je težko sama vlekla, tako je bila težka user posted image user posted image user posted image . Sem pa sedaj dobila Neckermannov ta novi katalog in je bil zraven priložen še en mali, pa so noter tudi 3 škatle, pripravne za pod posteljo, za shranjevanje oblačil. Stanejo pa samo 5.49€, velikost je pa 112x45x14 cm. So pa še ene torbe, ki jih lahko spraviš v omaro ali nad omaro 2 torbi v kompletu za 4.49€, velikosti 45x30x20 cm.
Mene mika tisti 3-delni komplet. Sem gledala zadnjič katalog Moda plus, je bila še malo manjša škatla 1x za 10€ user posted image .

meti, da ne bi sedaj komplicirala zaradi višine jogija v posteljci user posted image . Jogi se daje višje samo zaradi tega, da otroka lažje pobiraš iz nje in zaradi tega je vseeno bolje, da ima otrok še konkretno višino ograjice, da slučajno ven ne pade. Saj tako majhen se še ne prevali, vendar se nikoli ne ve, kdaj te lahko preseneti.

dolenjka+meti, vidim da sta si kar dober zajtrk privoščile user posted image .
Za vašega znanca pa žal nimam besed user posted image user posted image user posted image . Tako mlad, pa 2 mala otroka user posted image user posted image . Naj jih angeli čuvajo!

Avto je iz popravila. Menda se je en kabel precvikal ali ga je skurilo user posted image  pri alternatorju. Zdaj pa upam, da bo vsaj eno leto mir user posted image !!! So ga baje mogli najprej oprat, tako je bil usran user posted image user posted image user posted image .

Popoldne gremo malo v šoping po špezo (fasngo) pred podražitvami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se hecam, ampak mi je res vsega zmanjkalo, pa bo res dobro kaj nabavit, preden se spet vse podraži user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?