MetiLu
|
Dolenjka, jaz sem za iz P pripravila bombažne žabice do pasu, obloge od košare vozička in lupinice sem oprala na 40°C in 1000 obratih, glih tko vse cotke, razen plenic in cotk, ki pridejo na kožo na 60°C. Sploh ni problem, nič se ne bo znucal Te je pa zagrabila delovna vnema vidim Februarka, počivaj, da ti otrdevanje mine, pa kakšen dan res nič ne delaj. Meni se je potem umirilo in mi otrdi le še parkrat na dan. Če te pa zraven še kaj boli, ščipa al kej podobnega in če ti ne neha otrdevat, pejd pa v P preverit. Pomojem ni panike, si bila mal preveč aktivna mogoče. Itata, smola je s temi posteljicami Če midva ne bi šla prej v BC, bi se ta reklamacija vlekla še vsaj kakšen teden, ker je šefica naredila nek zapisnik in ga poslala na Lip poljčane in preden bi oni ugotovil, kaj je narobe in kako zadevo uredit, bi jaz že dvakrat rodila... Če imata dovolj prostora, ti priporočam, da kupiš taveliko dimenzijo, jogi sva pa midva od Dormea nabavila. Bamby, upam, da boste uštimal avto, mene prov živcirajo tele zadevo, ki jih je treba urejat lih takrat ko se ti najmanj da. Glede mojih gospodinjskih aparatov - mislim, da ni niti enega, ki ga ne bi že vsaj enkrat popravljali do sedaj Še dobr, da sva imela še tastaro mikrovalovko spravljeno in jo lahko uporabljava (ne paše glih v kuhno, samo važn da dela), če ne bi bila zdej že en mesec in pol brez kar si pa ne predstavljam... Glede steriliziranja bom pa kar tvoj nasvet poslušala Marusah, se strinjam glede mladičev Pa čist me hormoni dajejo, tok me je tole vse skupi razjezil, da sem kar tult začela Mlavla, kar pridno k izpitom Za cene hrane pa tud jaz že malo razmišljam, najbolj da si eno gredico na balkonu zasejem Pa eno kozo privežem za mlek molzt Pina, ne sekiraj se zaradi moževe službe in žlahte, važno, da jo ima in da vam nič ne manjka