Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:43:56
|
|
|
|
pina-1
|
bamby po moje je zaradi novega leta taka puščoba v trgovinah. So komi zdej začeli naročat robo, ker je prej niso mogli zaradi inventure.... Vsaj tako so meni danes v BC rekli, ker nimajo skoraj nobene podloge za previjalno.... suzika sej tudi jaz bolj malo pospravljam, samo kaj ko mi gre nered na živce. PRej nikoli nisem bla tako picajzlasta, sedaj me pa vse moti. ZDej sem se v sobo zaprla v predalnik od Ane. Je treba spucat še ostale predale, da lahko čisto robo pospravim. Zvečer sem pa jaz taka koma, da komi na kavč uspem pridet, pa že drnjoham... Sem sanjala danes o kaki jotici, pa ne vem če bo kej iz tega.. Sploh nisva s tem zaključila leta kaj šele začela novo... Je pri nas zopet suša na vidiku
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:46:45
|
|
|
|
itata
|
ja sva šla danes v BC mal uč vržt, sem kar nervozna ratala k je moj bil ful brihten, da nej probam zrihtat kako rabljeno posteljico... pa sem že stokrat povedala, da nobenga ne poznam!! pa še pol mi je neki jamral ja da če mi ne bo nobena kolegica nič posodila za oblečt - spet isto... poznam 2 k sta pa glihkar rodile, tko da spet ne poznam matr vola... bom kar lepo na soncek.si narocila po mojem, da mi kar domov pripeljejo in je to to... ga ne bom ghlih upoštevala. on je dal za voziček, jaz bom pa za posteljico pa nej mi da mir. bom pač tako zbrala k men paše
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:48:59
|
|
|
|
katka37
|
Suzi, hvala. Pina, držim pesti za joto. Pri nas se glede jote kar izboljšuje, mojega očitno nekaj trga-končno. Saj bo kmalu minilo in bomo vse nadoknadile in se je nažirale, vsaj upam. Slaba volja nas pa verjetno vse po malem daje. za boljšo voljo. Sem
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:51:59
|
|
|
|
katka37
|
Sem prehitro prej stisnila enter- mislila sem napisati, da sem pogledala kar nekaj novih slikic v vaših albumih-lepi bušijii, sobice... V bc sem bila tudi jaz včeraj razočarana, želela sem kupiti še eno lučko, ki jo naviješ, pa igra in zraven sveti in prikazuje slikice na stropu, pa ni bilo nič pametnega razen ena za 40 €, bom še kar počakala malo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:58:02
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči, ugotavljam, da tebe tud gnezdenje daje. Da ne boš kej prehitevala slučajno. Nič odpirat, jasno. Z jotico sva midva že 1.1. otvorila novo leto, še preden sva šla spat. Sva celo sprobala novo pozo. Je pa danes moj spet nekej za stvar bil prej, sva nekej sestavine skup dajala, pa upam, da bo še v doglednem času prišel domov. Katka, glede jotice po porodu pa jaz nisem prevelik optimist. Imam preslabe izkušnje od prvič, tako da bi raje še zdej malo za v naprej nadoknadila. Itata, kaj pa kakšen košek začasno???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 18:58:56
|
|
|
|
MetiLu
|
čer! Tista kremšnita je bla prov super dones. Potem sva z mojim šla še v LJ na obisk k mojim starim staršem in stricu z družino,ker jutri odhajajo na smučanje z cel teden, pa sva šla nov let voščit. Žal sem ugotovila, da je moj ata čist preč, že eno leto ga po malem kar trofne in komaj še govori in z jezikom opleta, pa mi noben ni nič povedal Upam, da bo zdržal še nekaj časa Nisem še pripravljena na to, da jih enkrat ne bo več Glede podražitev - midva sva bila danes v trgovini LJ mlekarn, sav nekaj mleka in skute nabavila na zalogo, namen sem imela it še v Tuš po testenine in meso za v skrinjo, pa me je tako trgat začel med nogam, da sem se leže domov pripeljala Pol sem šla pa spat. Zdej se je umiril. Zbudil me je pa moj oči, ki neboste verjele, je čist družaben postal. Sta s sinetom (polbratcem ) peljala avto na servis na naš konc, pa sta se na enem jegerčku ustavla, pa še napo poravila Tko da morava zdej serviserja odpovedat Kosilo je bilo danes fantastično - široki rezanci s pršutom in bučkami. Nič posebnega, samo okus je bil pa res super. Sem si ravnokar še kavico privoščila Pa par Merci čokoladk Glede likanja in pranja ste zelo pridne, jaz imam to v planu za jutri, 3 stroji me čakajo, pa ene 2 za zlikat Če pride mami na kavo, jo bom fehtala če me zapelje v tuš, čeprav si kar mislim, kako so police izropane Cigani, kako morajo tok podražit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:00:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Je pri nas tudi bolj malo jote. Se verjetno mojemu kar smilim, kako jamram, preden se sploh spokam v posteljo. Pa me raje na miru pusti. Jaz pa se tudi zadnje čase bolj malo zraven spravim. Glede reda doma pa moram mojega prav pohvalit. Imava vse spedenano kot se šika. Je pa res, da sva sama, še brez otrok in to zdaj gre. Sem danes čistila tla, medtem, ko je on kuhal kosilo. Pa je kar prišel in mi pomagal. Res je zlat. Upam, da ga ne hvalim prehitro in, da tega ne bo prebral.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:01:31
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene...sem danes bolj med tistimi, ki so bolj ležečki..ma še zmeri me daje ta prehlad..naše dete pa brca 100 na h..me že prav pošteno boli trebuh...zdele me je pa še mal panika..ker mam mal krvi na sp. hlačkah..izcedka mam pa že skoz full..sploh ne vem kaj naj si mislim oz. kaj anj naredim???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:03:57
|
|
|
|
Suzi*
|
mah, ne morem verjet, da je povsod tako izropano v trgovinah. Jutri gremo tud mi v nabavo, pa res upam, da ne bom na prazne police naletela kokr da bi bla vojna.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:05:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Meti - spremljam tvoje dogajanje z očetom . Sem vesela zato, da se je tako obrnil. Marsikdo po tako dolgem času ni sposoben narediti koraka naprej. so te podražitve. Sreča, jaz imam polne omare in hladilnik doma, tako, da kar nekaj časa ne bo potrebno it po večji nakup. Samo za sproti. Me zanima kdaj se bodo še kaj plače povišale, če že cene grejo tako veselo navzgor????
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:07:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdele me je pa še mal panika..ker mam mal krvi na sp. hlačkah..izcedka mam pa že skoz full..sploh ne vem kaj naj si mislim oz. kaj anj naredim??? hmm, a je bolj sluzast ta krvav izcedek????? če je tak kokr ene nitkice krvi, pa sluz, bi lahko bil čep. Ampak to še nič ne pomeni, da boš kmalu rodila, brez panike. lahko pa da imaš samo kakšno vnetje. te srbi??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:09:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mlavla - poskusi v P poklicat, pa boš videla kaj bodo rekli. Lahko bi bil po mojem tudi čep.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:13:01
|
|
|
|
mlavla
|
sem že dobila odgovor..sem mojga prosila če lohka pogleda (ker sama itak brez špegla sploh nič več ne vidim )..pa mi je menda na eni gubici mal koža popokala..pa bolj suha je, pa je mal zakrvavela..sem zdej čist pomirjena...hvala za skrb...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:14:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mlavla - samo, da je OK.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:20:19
|
|
|
|
pina-1
|
suzi mogoče me pa res gnezdenje daje pojma nimam... Evo sem zdejle presortirala še en kup cotik in sem se odločla, da ne bom sedaj prala cunji za poleti in pa d0 6 mesecev, ker je too much tega. Sem zdej lepo v škatle zopet dala in napisala poletje pa 3-9 mesecev in hop na omaro. Bom pol sproti prala.Res nima vsega kam dat Joj upam da obva midva tudi kej sestavinic skupi sestavljala in kej skombinirala zvečer. Bomo videli kaj bo s tega ratalo. ME pa ta tvoja nova poza kar zanima, ker midva nikakor kej pametnega ne stuhtava, stara poza je pa že zeeeeeeellllllllllllllllllllllllllo mučna
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:23:32
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, dobiš ZS.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:24:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, dobiš ZS.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:25:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Srečka noselčka, moj oči še mene 100/h preseneča. No, mi je čist ok Sem se kar prav odločila dva meseca nazaj, ko sem šla tja po dveh letih in sem povedala svoje on pa svoje, zdej je pa to čist druga slika. Boljš pozno kot nikoli, res je bilo pa težko narest ta korak. Mlavla, jaz sem tud najprej na čep pomislila, samo da sta pogruntala od kje je kri prišla Suzi, zgleda da so razmere že kot bi bila vojna. Glih poročila gledam, tud čokolada se bo podražila madonca, sej pomojem se mi sploh ne splača it jutri v štacuno Diplomco sem zrihtala, zdej me jo je pa kar strah poslat Dolenjka, kakšne so palačinke?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:30:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, dobiš ZS. Suzi deli to skrivnost še z nami. Tudi mi smo brez idej, kaj novega bi lahko uvedli, da bi bilo bolj prijazno in udobno za .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:33:16
|
|
|
|
Suzi*
|
ja, pa kozmetika gre tud za 12% gor. matr, kam vse to gre. me res zanima, če se bodo cene spomladi umirile. meti, ti kar lepo pošlji diplomco, da boš lahko čimprej začela popravljat, če bo kaj treba. da se je čimprej losaš, pa končaš. Hja, dolenjka je po moje tako sita, da niti pred RR ne more sedet. Ni hotla nič naša povabila k njej slišat, lumpa.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:36:23
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, dobiš ZS. Suzi deli to skrivnost še z nami. Tudi mi smo brez idej, kaj novega bi lahko uvedli, da bi bilo bolj prijazno in udobno za . ja kaj je zdej to, a nobena nima nič idej? ja, vse gre, kar smo me lahko na hrbtu al pa na boku, pa da naši lubiji niso direkt na trebuh naš obešeni. a je že kaka ideja???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:42:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, dobiš ZS. Suzi deli to skrivnost še z nami. Tudi mi smo brez idej, kaj novega bi lahko uvedli, da bi bilo bolj prijazno in udobno za . ja kaj je zdej to, a nobena nima nič idej? ja, vse gre, kar smo me lahko na hrbtu al pa na boku, pa da naši lubiji niso direkt na trebuh naš obešeni. a je že kaka ideja??? bravo suzi... boš ti naša tršica v teh zadevščinah??? da se ne bo danes vsa slovenija tresla, ker bojo februarke joto kuhale na različne načine
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:48:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, dobiš ZS. Suzi deli to skrivnost še z nami. Tudi mi smo brez idej, kaj novega bi lahko uvedli, da bi bilo bolj prijazno in udobno za . ja kaj je zdej to, a nobena nima nič idej? ja, vse gre, kar smo me lahko na hrbtu al pa na boku, pa da naši lubiji niso direkt na trebuh naš obešeni. a je že kaka ideja??? bravo suzi... boš ti naša tršica v teh zadevščinah??? da se ne bo danes vsa slovenija tresla, ker bojo februarke joto kuhale na različne načine - sem mislila na kakšno pozo iz kamasutre Res je vse gre - od spredaj, pa odzadaj, pa z leve in desne. Samo od zgoraj navzdol pa bolj težko. Punce lepo se imejte, veliko klepetajte. Jaz šibam po dragega in k mami na RD. pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:49:01
|
|
|
|
Suzi*
|
o, marija, to pa še zdaleč ne. Bo treba kakšno itato al pa še katero vprašat, ki jotico še veselo 2-3x na teden kuhajo. naj one kej o pozah povejo iz prve roke.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 4.1.2008 19:52:55
|
|
|
|
pina-1
|
suzi sem mojmus edaj povedala kaj se pogovarjamo pa se že smeji...bomo videli če bo iz tega kej
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.