Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:24:31
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pa sem še kuhinjo popedenala in dala še eno žehto prat (brisače, cunjice od Tare še niso na vrsti ), pa posteljnino v sušilec Sem pa mojmu že povedala, da sem bolj pr talenih danes, da ne bo mislil kaj vse sem že nardila Zdejle grem še eno škatlo stvari razpakirat po kopalnici, pa zgornji štuk posesat, pol bom pa juhico pojedla in govoedino iz juhice v solatki naredila, ker ima moj to ful rad, pol bo pa verjetno to to za danes. Zakaj pa je zdaj tak mir tu gor? Popoldansko likanje kavčev al kako?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:31:24
|
|
|
|
nizy
|
Pozdravljene, pa kaj je zdaj s temi fotoaparati Naš je tudi Canon A70,pa se je 2dni nazaj pokvaril.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:47:37
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka: a si s sušilcem zadovoljna?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:48:33
|
|
|
|
MetiLu
|
spet mam ****is sem klicala na servis za mikrovalovko, pa pride popravilo 45€, pa še obtožil so me da smo očitno mogli dat notri eno kovinsko zadevo, da je vse skuril... Haloooo, pa pokvarjeno sva nazaj dobila (zdej je že drugič na servisu)!!!! Med drugim nama zadnje dni ne dela napa (nič ne zauga, pa filter ni zamašen), tako da samo še čakam, da mi še kašen aparat crkne, k se mi bo kar zmešal. Spalnico in kopalnico je vlaga napadla, vse mi gre na živce... Iz BC še nič novega, greva z mojim zdele v Tuš, pa bova šla kar osebno v BC, očitno rabijo drugačen pristop Pa še na banko bom skočila. Kosila še ni , nimam niti ideje kaj skuhat. Da se mi itak ne. Aja, pa še eno uro sem se je s številčenjem in kazalom za diplomo, pa mi še vedno neki ni všeč, sicer mi je ratal, samo ni dobr Joj no, a se bo tole sranje že nehal
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:51:45
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja,nizy prava štala je tole s fotiči.Zatajijo, ko je najmanj treba. Sem najdla celo eno posteljnino od Tamare za v zibko,pa čist nič ne paše zraven baldehinčka in obrobe za okol ograjice.Je tolk mem za ! Ti kolk sem jezna.Sem mislila, da je zraven tut prevleka za kouterček,pa se lohk sam pod nosom obrišem !Bo treba blago kupit in narest,ker se mi mal ne da po štacunah hodit in iskat nove garniture .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:53:09
|
|
|
|
ella79
|
dolenka, nič kavčov ne peglamo jaz sem ravno kosilo zmazala, zdej grem mal v šoping, potem pa enga pogledat, je zdej dva meseca star. Sej ne vem, če ga bom sploh upala kej v roke prijet
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:57:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Kva je Ella, a meš Meti sindrom? Meti, ne se jezit, bo ritka zrasla Uf, še dobr da se je tole s pojstlo teb in ne men zgodil, ker BC ne bi več stal. Dobra si, da zdržiš že cel dan Joj, še vedno govedim
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:58:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Mlavla, ja, s sušilcem sem v iber zadovoljna, mal se še privajam, drugače je pa super, sam še likalnik rabim, ki bi sam likal??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 14:58:47
|
|
|
|
mlavla
|
Meti ti maš pa res smolo...pošiljam ti Upam, da se bo bodo stvari čimprej umirile... vrtnica..no sam da si našla posteljnino, da ne bo dete brez
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:02:36
|
|
|
|
pina-1
|
no padogaja tukigor danes.se vidi da je dolenjka zopet v akciji, da nas malo nažene na RR evo jaz sem že oprala in speglala eno žehto cunjic: bodyji , pelenice,... sedaj zmečem v stroj še pliš da bo oprando večera pol pa na sušilo in ob radiator. jutri še to popeglati, če bo potrebe. pri nas se kar dogaja zdej. Moj ma v službi probleme. Jim je direkotr že lani vzel 300€ pri plači, da jim je lahko dal drugo polovico regresa pol ko so končaki delat v 2007 je momju reku, da onadva ne gresta več skupi ( ker moj po taki plači no hotu med prazniki delat). Včeri je bil ur nebes doma, ker je bil ves nevozen ker mora danes v službo.. Posledično sem bila nervozna še jaz ... skratka.... danes je šel v službo in je do 15. na dopustu in pol tam zaključi z delom. Sicer je že našel drugo delo in gre že v ponedeljek tam delat. S 15. ga bodo zaposlili za 3 mesece pol pa takoj za nedoločen čas. Sej vem, da bi mogla biti zadovoljna, da ma novo služo, samo jaz bi že rada, da se s to službo neha..Nima in nima sreče s temi zaposlitvami.. Pa sedaj je v kritičnih letih ko ga še ko vzame v službo..Skratka sem vsa v k**** zaradi tega. Moji starši že vihajo nos in zopet bodo meli kost za metanje po dnoge, češ ne more meti službe....skratka punce meni se rola ufff... Upam, da se bo leto nadeljevalo bolje kot se je začelo sem se morala malo skašljat. Glede sterilizacije, pa bom jaz sterilno tekočino kupila in dudice in flaške oprala in dala v tekočino za pol urce. Tako sem pri Mii delala in ni blo problemov. V P bom pa vzela samo dudico. Flaške ne rabi. Glede hrane, pri nas bo danes bolj light hrana. Moj ma sicer še jančka za jest, jaz si bom pa skuhala smao malo testenin in malo ligh kisle smetane in je. Ko ste ravno kilograme zopet mlele. Jaz sem tudi na dvo mestni številki. Me prov zanima kaj bo jutri tehtica pokazala. Sem se malo nazaj držala pri hrani. Moram priznat da sem s sladkim kar dobro shajala..sem pa tam je padu kak piškot, ampak kar gre brez cukra. Edino kar opažam je da premalo pijem . Mahh Grem sedaj še malo kuhinjo pospravit, pa nardit za jest, pol pa MIo peljem na plesne in v dm po pelenice in krpice ter olje za tuširanje. Pol pa res ne rabim več nič razen kapic in copatk za iz porodnišnice.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:02:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz imam pa 2 rjuhci še pri Meti, ki mi jih je v Leclercu vzela (2 sva pa na dan srečanja skupaj kupili) in jih grem jutri iskat Samo še za košek premislim kaj in kako bom, ker očitno z mojo mamo na žalost ne bo nič, je bolj pasivna ratala Mah, mal jo mede, se bom že znajdla, bo vsaj feeling boljši, da nisem rabila pomoči mame...kej več pa rajš ne komentiram tle gor, ker zdej tut moja žlahta baje vohuni po RR
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:03:19
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Mlavla, ja, s sušilcem sem v iber zadovoljna, mal se še privajam, drugače je pa super, sam še likalnik rabim, ki bi sam likal?? ja tud jst bi mela takšnega... sem se pa dones mal spravla študirat o cenah hrane..saj drugač še preživel ne bomo ..v glavnem bo treba kar mal bolj pazit na te težko prigarane cente, da bomo prišli čez mesec..saj je moj ostal brez "polovice službe" (Samo polovični delovni čas ima)..tako da bo treba že v naprej splanirat, kje bova kupovala kakšne stvari..še dobro, da sva za otročka vse po večini dobila... tle je pa en link na to temo, če bo katero zanimalo: http://www.zps.si/sl/za-medije/izjave-za-javnost/novi-izsledki-akcije-precenimo-cene-8.html
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:04:33
|
|
|
|
Marusah
|
Meti, veš kako pravjo...ko ima hudič mlade, jih ima velik (če ti nekaj crkne, gre ponavadi potem še več stvari k vragu) Pa ne se sekirat!!! To so še najmanjše stvari. Glavno, da je zdrav in pridno raste . Mikrovalovko in pojstlco bote že popravli. Sej vem, da je zoprnao - spet ene odvečne skrbi in laufanja okoli... Jaz sem tut danes čist brez volje...Zjutraj sem šla v labaratoriji, zdej pa kavč likam , se mi nič ne da!!! Sem pa se prej še v lekarni ustavila in nabavila stvari za in še nekaj zase. Ko pa mi je račun dala, sem mislila, da bom pod pult zlezla - kako je vse drago!!! Jaz res občudujem mamice, ki so samohranilke!!! Zdej pa čakam na mamico. Je rekla, da se oglasi nja kavico in čvek Punce le glejte, da boste do februarja porihtale fotoaparate
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:08:49
|
|
|
|
dolenjka
|
O Pinči, živijo Ej, kje pa si to tekočino nabavila? V lekarni? Jaz še razmišljam, da bi rabljen sterilizator za v mikrovalovno kupila Sem razmišljala o pranju cotk in ugotavljam, da imam itak za 2 stroja, pa mogoče še pliškote posebej in to je to Plenic imam samo 6 rumenih, ostalo še čakam, ker naj bi mi teta dala (če je res pa ne vem). Moram mal na obisk ta vikend, če ne grem pa kupit, ker se mi ne da čakat na zadnjo minuto in še dedca poslušat. Danes sem z RR skopirala od Pinči sezname za v P zame in za Taro in mi bo moj print domov prinesel, da potem samo kljukam. Eno vprašanje glede žabic za iz P: jaz imam ene take "klasične", za novorojojenčke, take, kot jih imajo potem tudi starejši otročki, pletene. A mislite da je to ok, al ni praktiš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:12:37
|
|
|
|
Marusah
|
Dolenjka jaz sem tut take Pletene žabice kupla in ne bombažnih. Po moje je čisto vseeno kakšne so. Samo da so tople...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:12:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Eno vprašanje glede žabic za iz P: jaz imam ene take "klasične", za novorojojenčke, take, kot jih imajo potem tudi starejši otročki, pletene. A mislite da je to ok, al ni praktiš? tudi jst mam take žabice pletene..pa se mi tud zdijo mal nepraktične..samo nimam izkušenj, da bi bila v to čist prepričana...upam, da se oglasi katera, ki jih je že uporabljala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:16:04
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, tekočino majo v BC in pa pri sosedu ziher. JE od chicota. sam si sigurna, da se bo samo za da stroja cot nabralo. Jaz sem enga pelenic in bodijev oprala in zdej še enega pliša pa mam še sigurno ene dva za oprat, pa še voziček, lupinico... mater se tega res nabere. Jaz sem pelenice v dm kupila in se mi ne zdijo nič napačne. so mogoče res malce manjše ampak za kak cm.... mam sedaj ene 20 pelenic, samo še enih 10 si jih bom kupila, ker sem jih nekaj dobila na posodo. jaz že zdej tako težko okoli hodim, da bom res vse pripravla v prvi polovico januraja pol bom mela pa mir. PO 15 grem še po previjalno podlogo in modrc v mullerja in konec.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:17:28
|
|
|
|
pina-1
|
glede žabic, jaz sem kupila čisto naadne žabe, kot bi za velike otroke kupovala samo tini mini... si ne predstavljam da bi mela pod hlačami hlače
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:29:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala za odgovore glede žabic Jaz pa ne vem kako naj voziček in lupino operem? Na kolk? V sušilca pa rajš ne, a ne? Uf, tole bo pa še zalogaj, priznam! Najboj me je strah da bo šlo skup, pa bo za v kanto?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:30:39
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, jaz mojga kar na 30 operem in se še ni skrčlo, sej je material narejen za pranje.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:33:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dolenjka,če opereš na 30 ne bo nič narobe.Za sušilca pa nisem ziher.Raj obično posuš.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:38:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Centrifuge pa tut samo 500 obratov, al lahko polnih 1000? Joj, pa iz jeansa je, se bo do februarja sušil, če prec jutr operem?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:40:43
|
|
|
|
dolenjka
|
JOj Juhico sem si pogrela, pa z rezančki zakuhala in se vsedem za mizo, da bom jedla in nekaj vidim v loncu. Kaj'? Kepo črvov Vrečo z rezanci sem stran vrgla, upam, da niso šli še na kaj drugega Zdej si pa peresnike kuham, pa kar samo parmezan si bom gor dala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:48:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, danes je pa dan za čvekanje, vidim! So se spet najdle taprave čveke . Nam se je kosilce že malo poleglo, zdej greva z mal na kavča, potem bo pa že itak noč. Delavne vneme ni, sicer pa komaj stojim na nogah, me tako začne pod trebuhom bolet da je joj, če kaj delam. Sem komaj skuhala... Dobr, da mam vsaj cotke oprane, posteljnina, tetra plenice in malenkosti pa še pridejo ta vikend... Meti, držim pesti da vse dobro zrihtaš in ne se preveč pi , ni dobro za . Pridno čvekajte, vas pogledam čez kakšno urico...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 15:49:31
|
|
|
|
vrtnica76
|
O dolenjka,božica to pa res ni apetitlih !Mene je blo že groza, ko so se mi v moki žužki zaredili in so lezel vsepovsod po omari.Cel kup stvari sem mogla stran zabrisat, ker jih je blo povsod polno .Zdej ful pazim in v hermetične posode shranjujem. Pomoje, da centrifuga ne bo nič narobe nardila.Več problem je previsoka temperatura.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?