|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
4.1.2008 14:55:23   
dolenjka
O ste prišle na dan user posted image

Evo, zdaj je prva runda pripravljena za likanje, pa me nikakor ne vleče gor za peglo user posted image  Druga se pa že pere user posted image  Suzi, ni tko hudo kot zgleda, sam velik z gobcem otresam, zdej ko je pa pegla na vrsti sem pa mal lena in zmatrana user posted image  No, tist zmatrana je se je kar samo napisalo, počutje je drgač čist ok user posted image  user posted image
Zdej grem najprej juhico pojest, pa bom pol lažje likala user posted image  Sam ne vem kaj, al cotke al kavč user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.1.2008 14:57:13   
vrtnica76
Ja,res so grozni s temi podražitvami-zauser posted image !
Zdej bo pa treba začet kuhat.Danes bodo kar cmoki in jabolčni kompot.Sem ugotovila, da bom mogla mal bolj šparat s svojo energijo.Danes sem kar pretiravala s pranjem in pospravljanjem.Mej je user posted image kar hitro opozoril-mami bejš počivatuser posted image .Ma spet me trebuh boliuser posted image !Pridne bodite,pobožajte svoje trebuščke in se tipkamo spet jutri.Mogoče mi bo celo ratal še kej prebratuser posted image .Je popoldan računalnik skos zasedenuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.1.2008 14:59:15   
Suzi*
Evo, končno je vse perilo zlikano. user posted image

Bamby, hvala za odgovor. Tiste škatle mi ne pridejo v poštev, ker nad omarami ni prostora, imava jih po meri narejene do stropa, pod postlo pa imava po sredini še eno pregrado, tako da je malo omejitve s prostorom. Bom preverila, samo upam, da tiste vreče za izsesat zrak niso prevelike za k nam. user posted image

Mi bomo šli tud jutri v nabavo. Bom kar kaj v skrinjo vrgla (meska), pa bo. Ostalo bomo pa samo za tekoče potrebe nabavili.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.1.2008 15:29:28   
mesecnica
Zdravo!

Kako ste vse pridne s pripravami. Jaz se še kar ne morem pripravit, da bi šla prat in likat in ostalo...
Sem pa imela danes pregled: ginekološki in cuker test. Ginekolog mi je samo srčka poslušal in mi dal napotnico za porod. Drugače je rekel, da je vse ok. O CTG ne duha ne sluha, čeprav sem v 35 tednu. Naslednji pregled bo 14.01.2008. Na cukru je bilo pa tudi vse ok (sem imela samo hitri test) in sem ponovno naročena 09.01.2008 - ne vem zakaj tako kmalu user posted image . Sem pa še vedno na sladkorni dietiuser posted image .
Nekaj ste se pogovarjale o prepranju vozičkov in lupinic - a ve boste tudi nove stvari preprale???
N drugače pa grem drugi teden tudi jaz še malo v nabavo za našo pikico in zase. Pa torbo za porodnišnico si moram pripravit, ker me moj vseskozi gnjavi...
Drugače se počutim ok. Spim še normalno (sedaj sem itak že na dopustu - tako da s službo je konec za 1 leto user posted image ). Apetit imam pa itak prevelik user posted image .

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.1.2008 15:34:20   
Februarka08
No, mi smo se napapcali jote, sedaj pa v šoping...user posted image Zadnji velik pred prihodom našega user posted image .  Potem se pa ne premaknem...user posted image Do 22. februarja, takrat gremo pa rodit.user posted image
Pridno čvekajte, vas berem zvečer ali pa jutri...
Pa-pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.1.2008 15:38:06   
dolenjka
Evo, juhico popalala, zlikano še nič, ker sem že pol ure na telefonu s kolegom, ki ga 1 leto nisem videla. Se bojim, da bo moj prej nazaj s pogreba, preden jaz kaj zlikam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.1.2008 15:44:02   
Suzi*
Mesecnica, zakaj so te pa naročili spet na cuker test tako hitro?? pa kaj ti ves čas delajo te teste, da glukozo piješ al kako? user posted image user posted image  pa zakaj si na dieti, če je vse ok? user posted image  Nič mi ni jasno. A imaš G v porodnišnici ali v ZD? Glede pranja preoblek za voziček in lupinico...jaz mislim, da sem tudi pred prvo uporabo oprala. Vsaj za tisto notranjo preobleko za košaro sem sigurna. V lupinico smo pa kar tetra pleničko pod glavo dajali. zdaj bom pa itak morala vse preprat, ker je po moje bljak. user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.1.2008 15:51:48   
mesecnica
Ma Suzi pojma nimam zakaj me mučijo user posted image . Jaz imam diabetologinjo v Brežicah (kjer imam tudi ginekologa - še iz srednje šole). Tile kratki testi zgledajo pa tako, da prideš na tešče v diabetološko ambulanto in počakaš, da prideš na vrsto (je vedno full full gužva). Potem te pa špiknejo v prst in ti s tistim aparatkom zmerijo sladkor (na cca. 2 do 3 tedne pa mi na tešče vzamejo kri iz roke - enkrat). Ko si enkrat na vrsti je potem full hitro konec. Mah meni se zdi, da skoraj vsak teden visim tam. A največja ironija, da vsakič ko mi naredijo test sploh ni krize. Rezultati so sledeči: 3,7 pa 3,1 pa 3,5 pa tako naprej... Ampak ta zdravnica mi ne da mira - pa čeprav pravi, da je vse ok. Dieta lepo še naprej...user posted image  Ziher je ziher... Pa saj bo tudi to enkrat minilo...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.1.2008 16:12:52   
Suzi*
Mesecnica, se spomnim, da si že pisala, da hodiš v Brežice, ja. Mislim pa da je brezveze to merjenje na tešče, ker imamo itak vse ok sladkorje na tešče, poviša se nam le, če kaj "napačnega " pojemo. tako da res bv kar ti delajo. user posted image  No, meni vsaj neko tromesečno povprečje sladkorja v krvi merijo, ki ne sme bit višje od 5,0. Vsaj nekaj, ker drugače bi jih kar nekam poslala. user posted image

Aja, če boš kdaj dopoldne za kakšen čajček, mi javi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
4.1.2008 16:19:25   
pina-1
suzi sem šla tvoj kartonček gledat, pa mava skor iste vrednosti. Kakorkoli upam, da mi ne bo treba it k diabetologinji.

Glede vreč spice bag, pa jaz nisem preveč zadovoljna. Mi kar hitro spustijo zrak nazaj v vrečo. JE pa res, da sem jih v tušu kupila na pik in mogoče je slabša kvaliteta, sam tako grozno zadovoljna nisem.

Mi smo kosilo pojedli: riž s porom in mesek ter rdeča pesa. No jaz sem samo riž jedla.

bamby sem se med prazniki držala malo nazaj s sladkim masnim in belo moko pa je zgleda vse to skupi rezultat na tehntici.. Bom poskušala tako držat naprej. Ni bilo tako hudo, da se nebi dalo zdržat, pogled na tehtnici pa je prov lepuser posted image user posted image

zdej grem malo kuhno pospravit in se vršt na kavč za par minutk ker sem res že koma.

Suzika a ti si kar sama doma danes?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 410
4.1.2008 17:20:47   
dolenjka
user posted image  pa te cotkice. Peglaš peglaš, pa jih sploh ne zmanjka. Šele 1. žehto sem zlikala - ene 12 bodijev z dolgimi, pa 3 s kratkimi, pa 5 žabic, pa 3 majčke, 3 kapice, 2 pajaca, pa še kaj se najde. Zdej čakam gospoda sušilca, da konča z drugo rundo, sem dala pa še pliškote prat, ker se jih ne pegla, pa bo več zgledal, če še to operem, bom mela mojmu vsaj kej za pokazat user posted image  user posted image  user posted image
Pa verjetn bom še dekici oprala, bol bo pa verjetn na rit padu user posted image

Sam neki sem se spomnila. Že en teden mi teži, naj začnem počivat, ker sem vsak večer ful utrujena, pol mi pa čez par minut prbije zakaj ni še nič prštimanga, pa da naj že porihtam user posted image  Tole ne gre glih skup, a ne? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Desci včasih tut ne razmišljajo s pravo glavo user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.1.2008 17:36:23   
pina-1
o dolenjka midve danes isto delava. Sva obe v cotikah za naše punčare.
Naj te potolažim, da gre zlaganje pliša res hitreje kot pa likanje pelenic in bodijev.

Dedci pa res ne znajo kaj govorijo. Moj je težil že dva meseca da morampripravit torbo za v P. Ins em jo..Sem ga vprašala če bo kej ta vikend postelco sestavu, pa je reku da se še ne mudiuser posted image  ZDej pa razumi ti vse skupi!!!

A je še kera tako zaspana in omotična danes. Jaz bi samo spala in spala... Stanovanje je pa v razsulu, pa še Miina prijateljica pride prespat k nam..To bo še veselo pri nas danes....

Kam ste pa vse pobegnile? NIkjer nobene?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.1.2008 17:45:08   
Marusah
Sem bla danes pridna - sem cel dan kavč likala user posted image  Se mi zdi, da je taki zaspan dan...komaj čakam, da bo spet sonček posijal.

Ja Dolenjka res ni ne konca ne kraja teh malih cotkic user posted image  Bolj pridno likaš več jih je user posted image  Sej bo - počasi in z užitkomuser posted image

Pina res je - kdo bi razumel moške user posted image  Včasih res kako tako prijavijo, da ne veš več kaj naj si misliš user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.1.2008 17:48:25   
pina-1
uhhh marusah sem ti fouš za peglanje kavča... Jaz bi rada 5 min nanj samo sedla, pa mi ni dano. Moram brat pa pospravit, pa mama sem, mama tam... Ufffuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.1.2008 17:51:51   
Marusah
Pina jaz bi pa vse dala, da bi se že imela s kom ukvarjat...komaj čakam, da user posted image  prileze na svet. Ko pa bo tuki, bom pa verjetno spet jamrala, da nimam nič časa zase user posted image  - pa sej nam ni nikoli prav user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.1.2008 17:53:01   
Marusah
Pina pa dobra si, da zraven še na RR čvekaš user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.1.2008 18:00:33   
ella79
dolenjka in pina, naj se vama pridružim pri pranju in likanju cotk za naše punčare user posted image user posted image user posted image danes sem sicer sam prala, za likat ni energije user posted image je bila pa energija za likanje kavča user posted image user posted image
zdej pa eno luštno oddajo na SLO1 gledam. Naslov je novorojenček. Najboljš da dilo za likat postavim, da še kej koristnega naredim danes
A se kateri zdi, da se je user posted image kej umiril , da je manj aktiven user posted image Povsod piše, da je v teh zadnjih tednih manj aktiven, sam naša se mi zdi da je skoz bolj. Sploh sedaj en teden. Uuuu, jutri začnem 37. teden user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.1.2008 18:03:42   
Suzi*
Oj, Pina, si pršla mal pokukat. Hja, mislim, da i drugo vrednost nimaš kritično kot jaz. Ni ti treba se striktno držat diete. pa ko praviš, da samo riž ješ. halo, bejba, nekaj pa je treba jest. da ne boš pretiravala. jaz zdej kar lepo po kosilu pojem košček peciva, pa da vidimo kakšni bodo rezultati v torek, ko grem na kontrolo cukra. user posted image
Pridne vidve z dolenjko. user posted image  Jaz bom mogoče kakšen stroj dojenčkastega oprala čez vikend. Bom vidla. Sej dejansko se še tako zelo ne mudi. user posted image  Moške pa res težko razumemo včasih. Mojga pa še nič panika in nič ne teži, on bi mene še v Pariz peljal zdej. user posted image user posted image

Drugač sem imela pa Anžeja 2 dni zdaj v varstvu, moj je bil pa v službi, ja. Danes je bil že doma, smo pojedli kosilo (sarme in pire, smo dokončno jih uničili), zdaj je pa že šibal naprej na pevske.

Bom pa mal poznej našo Tamalo poklicala, da vidim kako je kaj tam v porodnišnici.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.1.2008 18:09:03   
dolenjka
KOnčno sem spekla palačinke. Je pa masa tko čudna ratala, čist penasta user posted image  Mogoče od jajc za peko? No, zdej so v pečici, namazane s skuto in zalite s kislo smetano in jajčkom in se lepo pečejo user posted image  Jih že 2 leti nisem naredila, moram mojga mal pocrkljat zdaj po pogrebu. Je že na poti domov.

Pliškote pa zdaj v sušilca, 2. runda ostalega je suha, sam likala pa danes ne bom več spljoh user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.1.2008 18:15:39   
Suzi*
Uuu, dolenjka, pridna. A lahko na palačinke pridem?? user posted image user posted image  meni se pa štruklji skutni luštajo, pa jih mogoče jutri naredim. Sem glih včeraj v eni stari Lisi gledala recepte. Al pa ajdovi s skuto...mmmm. Moj je pa že "najavil" da bi enkrat ta vikend jedel solato z morskimi sadeži in enkrat domačo morsko pizzo. user posted image  Se mi zdi, da je kokr nosečnica. Mu je na morsko usekalo. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.1.2008 18:22:35   
srečka nosečka
čer user posted image

Kako ste pridne in perete in likate. Hvala bogu je to že za mano. Sem bila že lani pridna. user posted image  
Sva danes o atijem skakala po trgovinah in iskala darilo za našo mami, ki danes praznuje. Smo ji nabavili šivalni stroj, da bo lahko tudi kaj za našo user posted image  zašila. user posted image  Sedaj pa čakam, da dragi zaključi s službo in greva k staršem.

Ella - tudi naša user posted image  je bila par dni tako mirna, da sem se kar vstrašila, če je vse OK. Zdaj pa že dva dni tako nabija. Očitno so tudi naši user posted image  utrujeni od praznikov.

dolenjka - lahko pridem na palačinke? user posted image  Si mi pa naredila lušte. Morda pa jih jaz tudi jutri zvečer pripravim za dragega, ko pride iz službe. Hmmm, se tolažim. Za njega, a luštajo se meni. user posted image  

suzi - luštkana soba user posted image . A boš imala dojenčka od začetka v Anžetovi sobici?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.1.2008 18:22:56   
katka37
Sem mislila, da mi bo danes uspelo pripraviti torbo za v p, pa se mi ne da. Oprala pa sem prevleko za lupinico, ki mi jo je dala svakinja. Vsaj nekaj, če ste že vse ostale tako pridne.

Suzi, jaz imam tudi te vreče space bag, so kar dobre, naložiš eno na drugo, je pa res, da kar hitro gre zrak v njih, lažje pa res stvari vse zložiš.

Meti, sta se vsaj z dolenjko posladkali dobro, ti je verjetno bilo takoj lažje okrog vseh zapletov.user posted image  Pridni pupi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.1.2008 18:25:52   
pina-1
marusah malo sprostitve pa le rabim. Obe TV sta zasedeni in edino RR mi še ostane.

Sem zdaj jezna kot ris, ker sam neki pospravljam, pa je vse razmetano. Moj je doma pa se mu še vstat ne ljubi  kaj šele da bi za sabo kaj pospravu. Mia pa tudi kar vse nekje pusti. Jaz pa vsa penasta, ker se ne vem kje in česa lotituser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image pol se pa gospod še spomni ****, da se mi več ne spi. Halo..kam naj se pa dam da se bom malo odpočilauser posted image user posted image user posted image  mater sem jezna kot ris.

no sedaj je malo lažje, ko sem se skašljala...

Sam je danes res en čuden dan

Suzi rižek sem pa jedla zato ker se mi drugo ni luštalo. Sploh nisem bla lačna, pa zgaga me zopet peče... Mahhh...sedaj bom eno pomarančo maznila. saj s kakim piškotom se tudi jaz pregreim, samo sem vidla da sem zdržala tudi bez in je prov dobro folgalo... Bom pač poskusla jest zdravo hrano... Škodit ne more.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.1.2008 18:33:04   
bamby
O, kako ste danes pridne user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni to napoved za kaj nepričakovanega user posted image . Nič odpirat!!!

Mi smo tudi že iz šopinga. Ne boste verjele, ampak v Eurospinu nisem dobila niti litra sončničnega olja in makaronov sem tudi dobila samo ene vrste user posted image . Po moje ti user posted image user posted image user posted image  čakajo na podražitve in ne dajo robe na police user posted image . Sploh je bila trgovina bolj izropana kot ne user posted image . V Tušu smo pa tudi kupili le nekaj čistil in ostalih malenkosti, kar je čez praznike zmanjkalo. Še dobro,da je hladilnik še vedno poln user posted image user posted image .
Aja, pa v Eurospinu sem kupila 6 slinčkov za našo pupo user posted image , po 2 pakirana za 1€ z roza, rumeno in modro obrobo.

dolenjka, na skutne palačinke se pa tudi jaz povabim, al pa pošlji po DHL user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.1.2008 18:39:03   
Suzi*
Pinči, jaz sam skrbim, da ne bi preveč skumrala, veš. user posted image user posted image  A želiš en nasvet? Jaz čez dan čim manj pospravljam, sploh, ko je mali doma, ker itak sproti vse razvleče po stanovanju. Tako da takrat raje kaj druzga počnem, zvečer pa preden gre spat, skupej pospravimo. Možeka pa malo s posteljico zaposli... user posted image

Srečka nosečka, malo dete od začetka ne bo v Anžejevi sobici, ampak pri nama v košku ob postelji. Ko ga bo prerasel/a pri kakega pol leta, pa gre v to posteljico z ograjico, Anžej pa v veliko posteljo.

katka, lep buši v avatarju. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.