cuker2
|
Čestitke pattayi in stuhici Midva sva bila v torek sprejeta nazaj v P zaradi zlatencie. Je bil tamal pod lučko (čistza katastrofa). ful ga je blo strah pa oči prevezane, pa na nosek so mu silile. sem ga ful ven jemala sem se pol bala da ne bo učunka. no pa je bil, hvalabogu, včeraj zvečer so naju spustili domov. zdej mora ful jest, samo ej tak lenušček pa skos spi. ga moram prou zbujat, pol pa mal joške poje in omaga ga dohranjujem po flaški z mojim mlekom (jest pa ful mleka). ma čist ista zgodba kot pri ta prvem. cukra si ne merim več, shujšala sem ful (moj mož je rekel, da me bo zdej načrtno zredil, ker nimam več ličk ) nič od hrane me kaj posebej ne mika, res prou hecno. se mi zdi še najbolj kruh.jem kolikor mi paše, se nič ne držim nazaj. Lenybaby, poskusi migat z utežmi! meni je ful pomagalo, vadba za mišice (torej za moč) ful bolj kuri cuker. vzemi dve polkilski utežki in se usedi čisto sproščeno da trebuh počiva in delaj vaje za bicepse, lahko tud za triceps. samo ne dviguj rok nad glavo. toliko ponovitev, da te začne bolet. Meni je ful pomagalo cca 10. min vadbe je blo čist dovolj. najkasneje 20 min po koncu obroka. meni se tud ni dalo pol več na sprehode pa še pomagalo mi ni. pri meni so bili ovseni kosmiči katastrofa, res zanimivo, kako je pri vsaki drugače. ni mel veze sir MU amapk kruh. poskusi z rižem samo ne ga razkuhat. pa naj ne bo navaden bel, meni je pomagal himalajski basmati. Neela pri meni je v prvi odločbi pisalo, da lahko gibam v kraju bivanja, v drugi pa mirovanje, samo jaz itak nisem bla skos not zaprta. sej nobena ni, sploh pri cukru moraš migat in nosečnice morajo migat. mislim, da ni panike, ti kar pejdi na sprehod, tudi če pride komisija in te ni mislim, da bi to upoštevali.
|