cuker2
|
ojla punce! tretjinka, ja seveda že v laboratoriju sva bli nasproti sam te nisem hotla ful zijat (matr še dobro, če nisi tega na forumu prej prebrala ) Hudo mi gre prav na smeh. pa zapomnila sem si tvoj priimek k je čist primorski (jest sm pol primorka ) Steblovnikova je malo bolj prijazna pa zgovorna, Sketljeva zna imeti pa kšen slab dan in ti kaj zabrusi. pri meni je bla malo živčna, ker mi je mogla UZ delat, da ne bomo nikol fertik, pol k sem mogla še enkrat na CTG ker UZ ni bil ok in ko sem bila hitro nazaj mi je pa prav prijazno vse razložila. Fl je femur oz. stegnenica. To pomeni, da je tvoj otroček dolg (ima dolge noge), kar pri tvojih 180 res ni čudno ja je malo bolj pri ta suhih zaenkrat, čeprav pri meni je bilo tudi najprej tako, potem pa bum. je pa res da takrat ko je najbolj zrastel je tudi meni cuker nagajal. zdej zadnji mesec, ko imam cuker pod kontrolo se je pa normlano redil cca. 200g/ teden). Ja cuker ga zna res biksat po svoje, samo jaz sem toliko stvari poskusila na sebi, da sem potem že kar točno vedela kako in kaj. je pa smešno, da se tudi danes še ful držim. zgleda ti preide v kri, pa tista 10ka včeraj po pici me je kr prestrašila pa prej sem bila usekana na čips, bobipalčke ipd. zdej pa sploh ne pomislim na to, ampak zgolj in samo na slaščice. Sam me je res strah da pol fašem ta pravo sladkorno, mislim, da me bo to kar nazaj držalo. pa kruh meni zgleda res škoduje. Stuhica, jaz imam kontrolo 6 tednov po porodu, samo pri mojem osebnem zdravniku, kri pa moram dat na tešče. čisto vsak ima nekaj drugače. Ja rok sem imela 31.10. Hvala za lepe želje in tudi tebi želim, da bi bilo kaj prej in da boš hitro rešena vsega skupaj. Lenybaby saj o merjenju na polikliniki sem govorila. Jaz si doma sploh nikoli nisem merila povprečja. ja, ti je pa res kar poskočil tale hemoglobin. no je pa še vedno pod mejo. sej če se boš strogo držala diete in ti cukri ne bodo šli čez bo tudi ta Hca1b indeks ok. Povečerek pa le jej, ketoni niso najboljš za otroka. Mamka3 meni riž ne dela težav, marsikateri pa jih! ti poskusi najti nek OH, ki ti ne dvigne cukra (še njabolje boš videla pri kosilu). Jaz kupujem (sicer je malo dražji) himalajski basmati riž od Droge in pazi, da ga ne razkuhaš! to je ful pomembno, res kuhaj le 10 min. pa boš videla, če bo kaj bolje pol si pa še pred zajtrkom cuker zmeri, da boš videla, če imaš posledično preveč cukra na tešče. Jutri bom 9 dni pred rokom v 39 tednu torej. nič posebenga. na dieti sem pa od sredine julija se mi zdi. mah je šlo tako hitro. živcev pa tooooliko.ja nosečniško imam. rižev narastek nisem nikoli jedla /delala, ker ga ne znam. če ti ne škoduje ga jej, itak. Hvala vsem za lepe želje, malo me je sicer strah, ker sproženi porodni niso glih fajn, če zadeva ni ready, samo mislim, da sem jaz že tako na koncu, da bo šlo hitro. Upam. a ima katera od vas mogoče kaj izkušenj s tem, da ti dajo svečko in s tem sprožijo porod? Lep dan vsem!
|