cuker2
|
ojla vsem, no ohladitev je le prišla . danes sem šla na wc samo 3x kar je ful dosežek in sem kar dobro spala. tamal se ej sicer ob 4h zbudil in se hotu kr neki pogovarjat pa sva ga k sebi vzela in smo nekako spali do 7h cukri pa...da ne govorim kakšno kao večerjo sem imela včeraj. sem rekla možu, da naslendjič ko greva ven še 1x preden rodim, bom pa normlano jedla in tudi pivce spila ker tole je pa res čist brez veze. jedla sem soalto s šampinjoni in sirom, pustila več kot pol ker je bla čist brez okusa zraven pa pojedla pol bele žemlje s česnom (al neki tacga k dajo zraven). pila seveda vodo. je bil cuker pol 6,7 kr ok. pol nisem ob 22.30. jedla povečerka in eto spet ketoni. danes zjutraj pa zajtrk kot vedno le da sem namesto sveže zelenjave jedla oprane kisle kumarice in spet cuker 7,1...se mi zdi, da mi vložena zelenjava nabije cuker, ker je bilo zadnjič pri šampinjonih isto. a se še kateri to dogaja?? Yenny poročaj kaj boš oprvila v torek, me prav zanima kaj ti bodo rekli. Nepoznana, če si pojedla vse to kar si napisala in mela cukra 5,4, potem po moje sploh nimaš sladkorne. ma no way, da jest vse tole pojem. cuker gre kr do 10 po moje. Meni pa količine ful vplivajo. moram res pazit, da pojem točno toliko OH kot piše, če ne smo čez. Pattaya, zate tudi mislim, da splohnimaš sladkorne. ma sem prav razmišljala danes, da je bilo tako pri meni ta prvič. šele zdej sem videla, da sem imela na preiskusih za sladkorno cuker čisto malenkost nad mejo!! kar je lahko seveda tudi slučajno pa stres pa to. ker res sem imela pol manj kontrol, nič špikanja, ketoni sploh nisem vedla kaj so, ma kje da bi si oborke tehtala....ok shujšala sem 3kg in se nič več zredila, kar je čist ok, grešila seveda sem, sploh v zadnjem meseu in kaj je bilo...otrok normalen. sicer velik fant (53 cm 3670) ampak dolg je bil itak že skos. teža pa čist ok. po moje jest sploh nisem imela neke sladkorne ta 1. no zdej pa je res druga zgodba sam res vam povem. rajši vidim, da ima malo večjo porodno težo, ker če so pol kakršnikoli problemi z dojenjem je fajn da ima mal zaloge. pa da ni nek shiranček bogi. HeGa ful si pridna, da se še vedno držiš. in pa seveda privošči si občasno, čeprav če ima krče, kao čokolada ni ok. čeprav jest pravim, da 90% otrok ima krče. to pač tako je. in lahko kupimo vse kar se da, da bi pomagale, pa itak ne pomaga. to mora revež dat čez in to je to. jaz sem se res izogibala le najnujnejšega (fižol, ...)drugo sem vse jedla. in je imel le 1 mesec krče potem pa nič več. HeGa malo stestiraj pa boš videla, če res toliko hrana vpliva.
|