|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
21.5.2008 21:52:16   
Vrtnica79
Tak, zdaj vam še 100 naštemplam in grem pod tuš user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.5.2008 22:05:35   
PUHICA 26
Vrtnica, sem šla malo v garažo pogledat kaj moj dela pa je preveč od šmira tako da nisva nič moglauser posted image , zdaj grm pa tudi jaz ajat.
Ja moja že spi hodi ob osmih spat ker je tečna že ob sedmih,
llllaahhkkkoo nnooč. Aja sto pa sem zamudila mogoče dočakam dvesto...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.5.2008 22:11:38   
Vrtnica79
Puhica, saj šmir pa res ne more bit ovira, nouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bi bilo malo akcije..........

Eh, da nebomo zašle z temeuser posted image ................ lepo da tudi tvoja hodi tako hitro spat.

No, pa lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.5.2008 22:52:14   
Ayo
Uuuuu stotka super!! user posted image user posted image user posted image

Kdaj zaklenejo, pri 100 ali pri 200?

Mi tudi ze spimo, sedaj se bom pa pocasi spravila se jaz!

Ajde klepetulje, danes smo bile pridne! user posted image Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.5.2008 8:19:05   
lana38
Pri 200 zaklenejo, tako da je še kar nekaj časa.user posted image

PUHICA, gluten in škrob nista ista stvar, da tebe in ostalih to ne zavede. Vsaka se ravna res po svojem občutku. Morda tudi jaz ne bi komplicirala, če ne bi Blaž imel vseh tistih težav z alergijo. Pravzaprav sploh nisem natančno vedela, kaj je alergija, dokler me ni doletelo. Zdaj sem pač zelooo previdna.

Vrtnica79, meni je zelo všeč seznamček.user posted image

Pri nas bi danes naj minilo brez dežja. Upam, da bo res.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.5.2008 8:34:04   
trdozimc
user posted image  stoooouser posted image

Ja, res je Lana, saj najbrž ni nihče previden, dokler ni razloga. Tudi jaz ne bi bila.
Gluten je snov, ki jo vsebujejo žita (pšenica in njene sorodnice), škrob pa je ogljikov hidrat, ki ga je veliko v krompirju, pa tudi skoraj v vseh pecivih, moki, .....

A ste že na kavici? Jaz sem spravila večjega v vrtec. Mala je pa sitna kot user posted image . A je spet vreme ali je luna?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.5.2008 8:49:05   
želva
Ahoj, ste pa zgodnje. No, sej mi smo tud že od 6.30 pokonc, sam sva mogle nos spraznit, pa tuširat sva se šle, pol smo mal tečkal, pojedli in zdej že nazaj spi.
Smo imeli pa danes po 1 tednu mirno noč, sem vstala samo enkrat za hranjenjeuser posted image .
Tudi kavico sem si že privoščila i enega čikeca prav v miru.

Kaj boste kej danes zganjali ob takem vremenu? Men bo spet dolgčas, bova bolj noter, ker moram na vsake pol ure nos "sesat", ker ji svečke ven tečejouser posted image .

Vrtnica79, si se pa potrudla, da smo na 100user posted image
Evo, nimam nič pametnega za povedat

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.5.2008 8:49:22   
Magi*
tudi jaz po dolgem času na raport. nisem vsega brala, vendar dovolj, da vidim o čem teče debata.

GH: meni se nikamor ne mudi. malemu tu in tam dam riževo kašico, pa jabolko in banano je že poskusil. lepo počasi, se čisto njemu prilagajam. če vidim, da je interes, dobi. če ga ni, imam še vedno na voljo njemu najljubše joške. user posted image  tudi flaške še vedno nima. zna pa lepo piti po žlički.

alergije: Zarja je bila dolgo dojena, tudi pri uvajanju GH ni kazala nobenih znakov alergij. pri 2,5 letih pa je fasala prvič alergično reakcijo. in potem še parkrat. pol smo to rešili s pomočjo bioresonance. hočem povedati le, da ni mus, da se alergija takoj pokaže. jaz predvsem gledam, da dam sezonsko sadje in zelenjavo in še to tisto, ki je najmanj alregeno in najmanj špricano. jagode bi dala le domače, z vrta. tiste gojenje bogvekje, špricane in prevažane tedne v hladilniku, tudi sama ne jem. ja, tudi ostala zelenjava je tako pridelana, je pa bistveno manj alergena - torej izbiram po svoji presoji.

glede teže: sploh ne razumem zakaj se toliko obremenjujete s tem? saj vendar vidiš ali je otrok zadovoljen, razigran, napreduje. to je pomembno, ne pa neke številke. tisto so le okvirji z velikimi odstopanji.
pa zalit dojenček nikakor ne pomeni debelega odraslega. me smo vse bile vunderbebe, težkokategornice, ko smo zrasle, smo bile pa prave suhice. no, sestri sta še vedno. user posted image  jaz pa bom tudi počasi prišla na svojo težo.

pomebno je, da otroku privzgojiš zdrav način življenja: zdravo prehrano in veliko gibanja.

moški: nikoli ne bom enakopravne z njimi v pogledu otrok. se je treba sprijaznit. kako sem bila jezna, ko mi je pred leti to govorila mama. user posted image  no, zdaj mi je vse jasno.
z možem oba delava vse, s tem, da on, seveda, ne doji. porihtati zna pa vse. OK, mogoče res niso kapni iz iste serije in je obešeno malo na hojladri, pa ušeskov tudi ne zna tako dobro spucati ... sam naredi pa. in to šteje. aja, pa natančna navodila rabi, sicer je precej zgubljen. user posted image

stajica: mi je nimamo. pač tamalega odložim v posteljico, če moram na WC - predvsem zato, da ga Zaki ne dreza. čeprav se je že zgodilo, da je k njemu v posteljico zlezla. user posted image  no, stajice nimamo, se mi pa ne zdi, da bi kakorkoli škodila otrokovemu razvoju, če ga vsake tolko not odložiš. medtem ko razne hojice pa razvojni P ne priporočajo.

no, se mi zdi, da sem pokrila za 1 mesec tematike. zdaj grem pa kuhat. preden se bimbota zbudita.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.5.2008 8:54:44   
lana38
Hojice pa jaz že pri Blažu nisem imela. Me pa zelo čudi, da so sploh v prodaji, če jih tako odsvetujejo.user posted image
Tim spi. Zunaj pa spet dežuje. Zdaj ga je bilo pa res že dovolj.user posted image Dežja mislim.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.5.2008 9:27:20   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Hojice pa jaz že pri Blažu nisem imela. Me pa zelo čudi, da so sploh v prodaji, če jih tako odsvetujejo.user posted image
Tim spi. Zunaj pa spet dežuje. Zdaj ga je bilo pa res že dovolj.user posted image Dežja mislim.
LP

lana, saj to ti je pa ja jasno, da vse kar prodajajo ni zares tudi dobro in zdravo. user posted image

a res mislite, da nas bodo pediatri zaščitili pred vsemi nevarnostmi? a res mislite, da bo neko strokovno združenje prevladalo nad velikimi lobiji kapitala? v končni fazi pa tudi strokovnjaki ne vedo vsega. zato pa je edino prav, da znamo sami presodit in na koncu je tudi odločitev naša in zanjo odgovarjamo mi sami.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.5.2008 9:40:12   
lili8
Vrtnica79, še moji podatki za seznam Zala, 8.12., 3290g, 51 cm.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.5.2008 10:20:12   
ursa1981
Za tiste, ki ste ostale brez vrtcauser posted image

Punce,

ima katera toliko moči, da bi se mi pridružila pri snemanju oddaje preverjeno, kjer bo govora o prezasedenosti vrtcev? Dobila sem povabilo pa bi se poskusila zmeniti, da nas bi bilo več, ker bi lahko bolje predstavile stvar.

Pišite nas ZS, da se dogovorim, čimprej ker moram poslati odgovor.

LP

URŠA

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.5.2008 10:50:49   
PUHICA 26
No dobro jutro spančkami. Glede glutena, govorila oz. pisala sem za ciealkijo, na tem področju sem doma zato , jez ne kompliciram dajem po občutku, vse kar je pa v zvezi z hrano pa vsako telo ima protitelesa ki se različno odzivajo, zato jaz bom tamali dajala vse kar lahko in bo v moji moči ne bom komplicirala, a ko se bodo pokazali možni rizični znaki pa stop, potem vsaj veš pri čem si. Upam da smo sedaj zaključile.user posted image
Vrtnica 79: ja saj veš da po šmeru si ves črn, najboljše je ko menja kakšen filter olja in se polije  je pa bolje ker fajn teče nič ne drsi.user posted image

Grem perilo obešat, potem pa rožice presajat, jih bom nesla na hiško da bo vsaj vrt in okolica malo nečemu podobna, ne samo mešalci , lopate in krampi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.5.2008 11:17:37   
trdozimc
Puhica - vsako telo IMA protitelesa, ampak ne protitelesa prosti hrani. Kadar se ta pojavijo, pomeni to preobčutljivost. Protitelesa nastajajo v organizmu proti tujkom, ki se jih telo brani.

Mi smo sicer dobili vrtec user posted image , je bilo pa skoraj 2/3 zavrnjenih, ker enostavno ni dovolj prostora. Res ne vem kaj občine in država študirajo. Po drugi strani delajo pa reklamo za zvišanje rodnosti user posted image

Kavica je bila njami!

Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.5.2008 11:23:37   
Vrtnica79
Popoldne bom obnovila seznam, če še katera želi naj mi posreduje podatke.
(imam nove podatke od Nian, Puhice in Lili)

Naša je danes spet lepo prespala nočuser posted image user posted image user posted image . Pol pa sma še skupaj potegnile do 10user posted image user posted image user posted image . Joj, zdaj pa sem preveč naspanauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2490
22.5.2008 12:29:06   
PUHICA 26
Ja saj kaj sem pa jaz kaj drugega napisala kot telo.
Ja brani se, a ko tega ne more več imunski sistem upade in kaj se sproži alergija ki je pa prisotna v telesu ali na koži.. No. po kmečko saj sem iz kmetov (mesto Ljubljančanka na kmete skor prženila. zato je pa midva ne bova mela več kot psa ker jaz o tem nimam pojmauser posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2491
22.5.2008 12:44:48   
hokejistka
Oj čveke!
lepo ste brusile jezike v teh deževnih dneh user posted image .

Pri nas je je možek ravno odnesel pete. Danes dela popoldan. Kosilo smo pojedli, kuhinja pospravljena, Julija pa spi. Kaj je še lepšega? Tudi meni je dolgčas v takih dneh, zato jo popoldan popokam in greva na obisk k bratu in njegovim otrokom.

Danes smo drugič jedli kuhani korenček. Nekaj žličk spravi v usta, Ko pa se začne stresat, hranjenje zaključiva. bomo šli lepo počasi. Mamino mleko je še vedno najboljše user posted image .

Julija je včeraj pokakala malo korenčka. Take mini koščke. Predvidevam, da je to normalno?

vrtnica79 seznamček je super.

Meni se v teh deževnih dneh že sanja o dopustu user posted image . Kje boste letos preživeli poletje? Midve greva kar v prikolico v kamp pri Poreču. Včasih nam bo družbo delal ati, včasih pa babi.

Danes sva se z user posted image malo pogovarjala in sem ga vprašala, če kdaj razmišlja, kako bi bilo, če se meni kaj zgodi. Pa mi reče nazaj: "No, sigurno bi mi morala mami pomagat pri otroku. " Zraven pa doda še: " jaz ne bi zmogel vsega sam, ker nisem ženska." user posted image Zdaj pa ne vem, ali je bila to pohvala, ali pa kaj drugega user posted image

ostanite pridne!

Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.5.2008 13:29:39   
Ayo
Dan!

Mi imamo pa tak dezev, siv in turoben dan danes! user posted image Pa se atija ni, kje je se sobota. user posted image
Ponoci je bil pikec spet se kar priden, se je zbudil samo 2x, od tega sva 1x jedla. Ob 8h sem ga pa prinesla k meni v posteljo, da sva se malo pocrkljala in potegnila do 10.30. user posted image Joj joj, kmalu bo treba v sluzbo, takrat bo pa vstajanje ob 6h! user posted image Se bo treba navadit iti prej v posteljo, sedaj pred 23.30 ne grem.
Sem pa jaz slabo spala, ker me je kar naprej prebujal dez, ki je ropotal po oknih. user posted image

Magi*, predvidevam, da je Tarci ok, ker nisi nic omenjala. user posted image

Mi gremo na dopust ze cz 2 tedna, o poletju pa se nobene sledi. user posted image user posted image Gremo pa 1. teden na kmecki turizem v Toscano in potem se za en teden na morje. user posted image

Gabriel je pa drugace sedaj pogruntal, da lahko sedi in to je sedaj "in"! user posted image Bo treba letet po stolcek, ga se nimamo. In ze komaj cakam, da bo z nama za mizo in bomo skupaj papcali! user posted image

Grem malo pospravit, pikec je zaspanckal! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
22.5.2008 13:33:29   
trdozimc
user posted image  Vrtnica, za prespano noč. Naša mala dva pa ponoči res dobro spita. Iva sploh, je že pri 2. mesecih spala od 19. do 5. zjutraj, potem pa še do sedmih. Si sploh ne znam predstavljat, da ne bi, ker meni tisti čas zvečer, ko ga imava zase in prespana noč res ogromno pomeni. Sem fuuuuul boga, če ne spim vsaj ene pet ur v paketu.

Puhica, jaz sem bila kot otrok sicer v mestu, potem pa na kmetiji in zdaj spet na deželi, tako da mi to nima neke veze in mi je tudi vseeno od kod je kak človek.

Hokejistka: Jan je tudi vedno korenčka neprebavljenega kakal, še veliko kasneje tudi - po mojem je to normalno. Res pa je, da mu ga veliko nisem dajala, ker se mi je zdelo nekak kot da bi ga vstran metala, če ga itak ne prebavi, in sva hitro uvedla bučke, ki so bile res njama in čez vse do kakega 1,5 leta.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
22.5.2008 15:06:04   
nian
alja tudi korenčke kaka. user posted image  sedaj ima pa na programu jabolka, ker je bila res zaprta po korenčku in še sedaj se mi ne zdi dobro.

čestitka za prespano noč. alja pa od dne, ko sem ji gh začela uvajat ob 1.00 joka. in jo je treba na joško dat user posted image  to se sedaj vleče že en teden in renično upam, da se bo kmalu končalo.

alja tudi sedi. za jest imamo ikeinega antilopa (user posted image ), je fenomenalen stol. jo ravno fino oprime, da se ne mora zvirat, popora je dobra in veliko mizico ima, da lahko po njej tolče. pa še mali je, da ga lahko v naši mali kuhinji uporabljamo.

letošnji dopust: jadrnica. tudi jaz že komaj komaj čakam.

pozdravčke vsem

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
22.5.2008 16:02:07   
t*e*j*k*a
OJ!

Sam ste pa res čveke rataleuser posted image user posted image .
No jaz itak nimam nč za napisat, kr GH še ne uvajamo, pa sedimo tud še ne, tko da... Dans bom mogoče prvič dala malo kašice riževe za probat. PA bomo vidli kako se bo obneslo.

Magi* superca da sis is vzela mal časa, kje pa si ti Raho, te že ful dolgo ni blo.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
22.5.2008 16:25:27   
PUHICA 26
No mi imamo popoldansi počitek. Za kosilo pa smo pojedli 150ml zel. pir korenjček, krompir bučke in malo pikico brokolija.
A ve ko delate te kašice ( tiste ki ne dojite mislim ) z AM, ker naša to ful ne prenese. Dam pikico rastlinske margarine pa ji je fuul njamm.? 

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.5.2008 18:26:56   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

A ve ko delate te kašice ( tiste ki ne dojite mislim ) z AM, ker naša to ful ne prenese. Dam pikico rastlinske margarine pa ji je fuul njamm.? 

Jaz pa naši dodam malo sadja,kako banano,ali pa sadje v steklenički od fruteka,potem pa z veseljem poje,drugače ni šans.

Aja,pa trebušnjake naša že zelo dolgo dela,je prava asica v tem user posted image .

Sem s cajtom bolj na knap,zato bom bolj na hitro....
Ja,ponoči smo se tokrat kar lepo naspali,upam,da bo tudi nocoj tako.
Drugače pa je naša postala prava migica,ko jo želim dati v lupinico,pa sploh nima ritke,se kar frajerka na noge upre in začne poskakovati....

Bežim......Eva že kliče....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.5.2008 21:18:38   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2044g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image 01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (2400g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva
ALJA (3420g-50cm) Nian

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica
ŠPELA (?-?) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-45cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

user posted image = 20     user posted image =10

Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.5.2008 21:18:48   
PUHICA 26
No tako mamice z vami bom do nedelje potem pa grem malo v mama hotel v Ljubljano, za en teden ker se je od mojga brat spomnu renovirat stanovanje ki ga uporabljamo vsi tamladi... No in nočem da mala živi na gradbišču.

Tako čee je ker iz Ljubljane bi se lahko dobile na kakšni kavici z našimi srčki.

Drugače pa vse po starem ob osmih spančkamo.
Kaj se mi je danes zgodlo. Postrižem ji nohtke na nogicah in potem jih da pa takoj v ustka si je ranila ustnico z nohtkom, Jih bom malo popilila drugič.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?