|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
19.4.2008 0:23:27   
Vrtnica79
No, pa da še malo pokomentiram ko mam glih časuser posted image

Skyline- pa ti si ja malo nora; 48 kil imaš???????? Ej, pa ješ sploh kaj? Meni se 5 kil nikakor ne more uničit. Pa jem zmerno. Je pa res, da se ponavadi zvečer najbolj nabašem ko pupe zaspita. Sem si že rekla da bom večerjala samo sadjeuser posted image user posted image , ampak mi kaj hitro spet začne krulit po želodcu.

Hokejistka- jaz uporabljam Mullerjeve plenice in so mi vredu. Teh novih pa še nisem sprobala, ker pri nas v Mb imajo še zgleda staro zalogo MIDI ( od 4 kg pa do mislim da 9 kg).

Vrtec- smo se odločili da jo vpišemo šele drugo leto. Prvič- sem brez službeuser posted image , drugič- pa je vprašanje če bi sploh dobili mesto.

Poka-1 mislim da ti pripada 4-urno delo in ni odvisno od delodajalca.

Tejka- fajn opravite na krstu pa kakouser posted image nam pokaži.

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
19.4.2008 8:54:52   
lana38
Mi imamo pa čez 14 dni krst in upam, da ne bo tako vreme, kot je bilo danes zjutraj. Deževalo je, da je groza. No, zdaj se kaže sonček. Čez kakšno urico greva ven. Upam, da do tačas ne pride nov dež.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2002
19.4.2008 9:33:54   
loncica
Čav!

Jaz pa še kar nisem določila datuma za krst, kar odlašam. Ne bom pa delala nobenega pompa iz tega. Samo krst, pa morda bomo šli potem kam na kosilo ali pa kam v naravo na sprehod.

Glede uvajanja goste hrane: a ima katera kakšen načrt, ali kako pametno knjigo kako naj bi uvajal GH, ker jaz sem malo gledala po netu pa so si informacije kar nasprotujoče. Sicer še ne nameravam začet z uvajanjem, ampak me kar jezi, ker ne vem s čim začet. Eni s korenčko, drugi z bučkami. Eni kuhano, drugi naribano... Drugorodke pomočuser posted image .

Vrtec: se še ne sekiram. Jaz bom itak 3 leta še doma (podiplomc) in bo verjetno šel v vrtec šele pri treh letih.

Timotej Ian gre pa popoldne prvič čez mejo. Gremo v Gorico nakupovat. V bistvu samo po starem delu se gremo malce sprehodit, na kakšno kavo in v eno fajn trgovino za otroke. Upam, da ne bo dežja.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
19.4.2008 18:23:51   
nian
oj!

alja je pa ornk prehlajena in že 24 ur samo nos pucam in potem tolažim. ponoči se je oglašala na 1 uro. potem pa sesanje in 1 uro spanje itd. no, vsaj je normalno. jaz sem pa kot cunja. tudi čez dan sploh ne spi. samo leži in gleda. user posted image  imela je 39,3 stopinje ampak v danki. pa sem ji kar svečko ruknla. zvečer ji bom pa pod pazduho zmerla, da bom vedela pri čem sem. pa prvič ji bom s fiziološko spirala nos. komaj čakam user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da se bo zbudila kot pušeljc.

pozdravčke

aja, kar se pa testa tiče. jaz sem se na maraton v radencih pripravljala potem pa kar naenkrat ni in ni šlo. mestra mi je 1 dan zamujala in sem namesto trening proge kar v lekarno zavila. vsa športna in test kupila. pa sem rekla najcenejšega. pa dobim bejbiček. pa seveda nisem user posted image  verjela. naslednji dan pa spet v lekarno v pajkicah pritečem in sem najdražjega naročila. temu sem pa potem verjela user posted image  namesto maratona sem pa le dm tek za ženske odtekla user posted image  

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
19.4.2008 19:34:09   
Skyline
pri nas tudi ne pride v poštev vrtec, ker sm tudi jaz brez službe...mi je pretekla pogodba med nosečnostjo in mi je niso podaljšali,ampak dali samo sklep o prenehanju delovnega razmerja, pa čeprav je blo zmenjeno drugačeuser posted image

vrtnica79...jem jem, kadar upam oziroma mam cajt, ampak zgleda da mi fitnes in tamala ponucata vse...user posted image

mi imamo krst 25.5. in nama je župnik ful zatežil, ker nisva še poročena, vam povem, da me je skor minilo in če bi vedela, da bo tko, bi šla kam drugm, kjer so malo bolj odprte narave in ne tako zadrtiuser posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
19.4.2008 21:35:49   
hokejistka
Mi imamo tudi naslednji mesec krst user posted image . Nama pa je župnik nekaj nergal, zakaj nisva cerkveno poročena. Pa malo mu je zastal dih, ko je izračunal, da sva se poročila, ko sem bila že visoko noseča. user posted image ampak krstil jo bo pa vseeno. Tudi mi ne bomo nič komplicirali. Verjetno kakšno kosilce v družinskem krogu in to je to.

nian celj kup user posted image , da bo Alji čimprej boljše. Dvigni ji posteljico, da bo lažje dihala in da se ji še pljučka ne zapacajo. juliji je to kar pomagalo. Midva sva kar celo posteljico (noge) podložila. Pa kar veliko fiziološke ji zlivaj noter.

loncica tudi jaz se pospešeno ukvarjam z iskanjem literature in zanimivih receptov. Pa nimam posebne sreče user posted image . Sem hotela kupit knjigo Nova velika paparica za male papavčke. Ampak si jo moram najprej v knjižnici sposodit. moti me, da je prevedena (mislim da iz amerike) kar pomeni,da je notri cel kup receptov, ki niso ravno po mojem okusu. Vse knjige, ki sem jih gledala v knjigarni do sedaj so bile prevedene. še najbolj so mi lušni recepti od sestre Vendeline, ki jih imam v knjigi Otrok, kaj lahako pričakujemo prvo leto. Taki preprosti in meni zelo blizu.

vrtec danes smo že dobili eno zavrnjeno vlogo. Sem dala prošnjo v 4 vrtce. no, bomo videli. Drugače meni tudi ppteče pogodba kmalu, ampak jaz jo nameravam vseeno dati v vrtec, ker si močno želim najti službo.

Danes smo sestavili športni voziček in sem tamalo noter položila in mi tako micena izgleda. user posted image Mi košara zaenkrat bolj odgovarja.

Uživajte!

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.4.2008 23:14:45   
milena2
Hojla punce!Danes se vam prvič javlam,pa da vam povem da imam ta druzga fanta Ambroža od 11.12.
Mi smo ga pa že dal krstit februarja,zato ker prakticiramo to, da dokler je otrok manjši vsaj tist čas zasigurno spi,razen če nim krčev seveda.Ko smo mi imel je mogla it ena ven ker se je tamal tok jokal.

Nian: Upam da bo z vašo Aljo čimprej v najlepšem redu.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.4.2008 8:39:39   
lana38
Mi imamo pa krst v soboto in to ni med mašo, samo obred, tako da verjetno ne bo nekega problema z jokom, ker je to hitro gotovo. Čakali pa smo, da je malo bolj toplo. Tudi Blaža smo krstili 4.5., Tima bomo pa 3.5.user posted image  Zaenkrat še mi ni nihče težil, ker nisva poročena, pa sta celo že 2 otroka. Prvič pa so mi tudi samo omenili, da bi bilo fajn, če se poročiva. Enako je bilo, ko je šel Blaž k obhajilu. Saj to je samo malomarnost, da se ne poročiš, če si že 19 let skupaj.
Jaz sem pa danes že krstila svoj balkon. Sem perilo ven obesila. Upam, da bo do večera suho, ker jutri verjetno spet pridejo delavci.
Imamo prekrasen dan, zato mksimalno uživajte to lepo nedeljo.

loncica, jaz mislim, da se sadje uvaja prej kot zelenjava. Najbolje pa je začeti najprej s sadnimi sokovi, potem pa jabolko in banana. Hruška rada napenja. Zelenjava pa je tudi fajn, če je v začetku prekuhana.
LP

lana38

(odgovor članu milena2)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.4.2008 9:01:02   
želva
Lončica, midve sva njprej poskusile s sadjem-jabolko, korenček. Pa ji ni bilo všeč.potem sva poskusile z zelenjavo, to pa kar brunda zravn.Jaz se nič ne obremenjujem s kakšnimi recepti, delam po občutku.Sva pa pri P dobile tako knjižico v kateri piše kaj uvajat, kdaj in kako.Kot ti je Lana napisala, najprej sadni sokovi, potem malo sadja, kasneje zelenjava,..Naša zdaj je korenje, cvetačo, bučke, brokoli in krompir.Sam to so vse minimalne količine, tolkiko da se privadi na okus. žličke na dan.Manca tečnari, pa-pa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.4.2008 11:09:38   
želva
tok so obljubljali lepo vreme, pri nas se pa kar neki kisa in oblači.Manček spi, je tud jest pozabila, lubi laufa, mati je pa dolgčas, mi danes ni treba kuhat, ker gremo na picouser posted image Tok sem se veselila, da gremo kam na izlet, da bo fino toplo, upam da nas ne najde dež!Čakam toplo vreme, da se znebim teh dekic, pa vreče za voziček.Je pa naša mula že v športnem vozičku, ker se drgač dereuser posted image .Pa sem upala, da bomo zdržali do konc aprila.
Jutri imamo drugo cepljenje in komaj čakam nove mere.
A ve svojim čmrlom še grejete čaj?Mleko ji valda dajem toplo, čaj pa kar s sobno temperaturo

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.4.2008 12:45:43   
nian
oj

alja je že 100-krat bojšauser posted image  jaz pa 100-krat slabša. zdej pa ne vem, al so alergije ali prehlad. user posted image  moram klicat v pon zdravnika, da mi pove kaj protialergijskega lahko jem. lani, ko sem bila user posted image nisem nič smela in je bilo zapopiuser posted image  in res upam, da je kaj za doječe matere.

čaj, voda: alja nič noče, mal se s cucljem igra potem se ji pa zaleti in nehava user posted image  ker pa probavava večkrat na dan ima v prvo toplo, potem pa mrzlo. ne vem, kako bo ta otrok kaj na flaši. s kozarčka pa fino pije (dva požirka). ko jaz vodo pijem dam še njej.

midve sva še kar v košari, ker še kar nimava vozka. jih je v italiji zmanjkalo in jih dobijo prvi teden v maju. pa bomo počakali, ker 110€ razlike pa nekaj je. sploh pa sva sedaj že od petka doma in se nama že mal kisa.user posted image

mi imamo pa drugo cepljenje konec maja user posted image

pozdravčke od dveh skisank

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.4.2008 22:47:33   
Ayo
...da nas prenesem na 1. stran! user posted image

Bom tudi sama bolj kratka, sem cisto prec, ze v postelji, skopana, sveze rjuhe, koamj cakam, da zaspim! user posted image

Sem imela tukaj tasco, na sreco tudi ni dezevalo, pa sem lahko iskoristila tako soboto kot nedeljo za kolesarjenje. Sem prevozila 2 x 30km. user posted image Se super pocutim! user posted image

Vceraj sva imela z Gabrielom plavanje, tamal je uzival 100/h, jaz sem pa sicer pricakovala kaj bolj konkretnega, ampak mogoce je bilo to samo za prvic in bo drugic drugace. Bo sel pa itak v nadaljne ati, mami bo pa gledala in slikala. user posted image

skyline in lana38, tud mene je zupnik kar direktno vprasal, da kako to da nisva porocena. user posted image Potem vec ni kompliciral. Mi se sedaj ne vemo ure in dneva, upam, da se jutri vse skristalizira, kercasa ni vec na pretek.

No kaj vec pa jutri, itak da imamo spet napovedan dez. user posted image

Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.4.2008 9:32:05   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

sem imela tukaj tasco, na sreco tudi ni dezevalo, pa sem lahko iskoristila tako soboto kot nedeljo za kolesarjenje. Sem prevozila 2 x 30km. user posted image Se super pocutim! user posted image

neverjetna si!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.4.2008 16:29:44   
Ayo
Halo, ja kam pa ste vse poniknile? user posted image ce ne druga, vsaj lana38 si se vedno oglasala dopoldne.

Mi imamo dez, pa sem dopoldne izkoristila malo za pospravljanje, potem sem se pa najedla kot user posted image in sem sla z Gabrielom v kengurujcku za 15 minut na en krog z marelo, da sem prebavila. user posted image
Od jutri naprej baje bo sonce in 20°. Ze komaj cakam res lepse in toplejse vreme, ker imam toliko novih in lepih oblacilz za Gabriela user posted image

Kako oblecete ponoci vase polhke? Jaz ga zadnje case oblecem kar bolj toplo, ker se rad odkriva.

No grem po dolgem casu gledat Tv, je en film na programu, upam da bo za kej. user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.4.2008 17:05:33   
Vrtnica79
Ojla,

kako ste kaj? Pri nas je bilo dopoldan tako lepo sončno vreme, zdaj pa spet dežujeuser posted image . Še pravi čas smo prišle babike domov. Smo nameravale še it v park, pa smo HB v mestu srečale eno kandidatko za kavo in smo kofetkale dokler se ni vlilo. Smo pol hitro do doma skočle- jaz z miceno v naročju, ker se je v vozu drla ko hudič. Večja pa je porivala voz, ko da vozi reliuser posted image .

GH-jaz sem že pri starejši začela z jabolko. Spasirano z paličnim mešalnikom in nič prekuhano. Potem postopoma banana in kako drugo sadje. Od zelenjave pa korenček, krompir,.....

Jaz naši zdaj že delam sadne kašice v dopoldanskem času. Je pravi jedec, že ko vidi da ji pripravljam odpira usta in je neučakana. Bom pa ji danes zvečer probala dat še mlečno kašico, ker se zadnjih par dni ponoči večkrat zbuja za hranjenje. Bom vidla če se bo kaj bolj najedla in dalje spala.

Milena2- dobrodošla. Le pridruži se nam pri čvekanju. Iz kot pa si?

Aja, sem se danes tehtala po dolgem času in sem na 53,8 kg user posted image . Še  kake 3 kile pa sem na konju!

Tejka- kako je bilo na krstu?

Zdaj pa grem user posted image  pečt, ker se nam luštajo.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.4.2008 17:32:44   
kajča
ojla, da se vam spet malo javim

če še nisem povedala, mi smo preseljeni v našo novo hiško in 100 na uro uživamo. Preživeli smo tudi rota virus, najprej ga je dobil naš dveletnik (trajalo je 3 dni in je bil res hudo, je shujšal iz 11,7 na 10,3 kg), potem sem dobila še jaz, je trajalo en dan in istočasno Maja. Je cel dan bruhala, vodo ali čaj takoj ko je popila, moje mleko pa po cca. pol ure, tako da je nekaj v njej ostalo in ni skoraj nič zgubila. Je pa naša Maja kar precel okrogla.

Z gosto hrano še nisem začela in pred 6. mesecem ne bom, bom pa začela z jabolkom, banano, hruško in pa korenčkovim sokom, bučkami in tako naprej.

Drugače pa hoče že čist pokonci sedet, ji ni dovolj, da je name s hrbtom naslonjena in to zelo pokonci, ne ona se čisto skrči in se postavi v sedečem položaju čisto naprej. Pa vem, da to ni ok, ker še nima čisto ravne hrbtenice in se še drzi malo usločeno, tako, da jo še vedno poskušam imeti čimveč v ležečem položaju, a kaj ko je takoj na trebuhu in potem spet na hrbtu in nase navleče vse mogoče, kar najde in je čez minuto čisto na drugem koncu. Očitno imamo še enega izredno živega malčka. No pa v kengerujčku uživa. smo bili včeraj v živalcu in je bila ves čas čisto pridna v kengerujčku, še na hrano pozabi.

Moje kilce so pa na 52-53kg, kar je še 1-2 kg več kot prej, no sej to je še ok, ker pojem pa nenormalno sladkarij, res prav ne morem brez njih, ker sem potem neskončno živčna, prava odvisnica sem. Sej user posted image jutri začnem brez sladkarijuser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.4.2008 17:53:22   
baby27
Evo spet jst po dolgem casu.Mi mamo vsak dan veselico, nasa tecka me tok zaposli da nimam casa pisat.
Mam eno vprasanje glede mleka, zdi se mi da se pri meni ne naje dovolj pa je skoz tecna in velikokrat se zbuja ponoci.Danes sem kupila novalac pa ji bom probala dodati.A katera dodaja poleg tega da doji?Mal sem v dvomih ker ne vem ce se bo hotla pol se dojituser posted image

Pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.4.2008 19:15:52   
Vrtnica79
Baby27- tako kot sem napisala v prejšnem postu bom jaz moji dala pred spanjem se malo mlečne kašice. Mleka imam dovolj, zato jaz adaptiranega nebi dodajala po flaški.

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.4.2008 19:22:11   
Mat3ja22
lp

jaz imam sicer tudi dovolj mleka, ampak našem jedcu z veseljem pripravim kakšno riževo kašico z Novalac-om. sem pa že začela z uvajanjem kašic. začela sem z hippovo kašico jabolko, nadaljevala z korenček+jabolka, poskusili pa smo tudi že z banano.
kašico dobi 1x na  dan, ponavadi zjutraj, ostalo pa se dojiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.4.2008 19:26:31   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: baby27
Danes sem kupila novalac pa ji bom probala dodati.A katera dodaja poleg tega da doji?Mal sem v dvomih ker ne vem ce se bo hotla pol se dojituser posted image

Pozdravcek

jaz sem na začetku dodajala (2-3 mesec) ponavadi zvečer ko nisem imela dovolj sviojega mleka pa mi je Nick vseeno lepo jedel po zizi. imela pa sem flaške Tommee Tippee Close to Nature, ki se kao podobne prsim in mleko res težko teče ven tako da se more otrok kar fejst potrudit.

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.4.2008 20:14:04   
želva
Ajoj, pa kaj ste kle same suhice?kakšnih 50kguser posted image , jest sem pa čist zadovoljna k sem na svoji stari kilaži, o kilah pa rajš ne bomuser posted image , pa sem mislila, da fino zgledamuser posted image .
No fino, da še kakšna kaj uvaja Gh, da nisem edina in da me ne gleda cel forum postrani. Sva bile danes pri P in sestri sem povedala, da že malo uvajam, tako za poskusit in me je tok grdo gledala, da sem bila pol pri P rajš tiho in sem sam kimala, ko je rekla, da šele po šestem mesecu, se mi ne da pregovarjat.
Evo naše nove mere: 6450g; 63,7 cm mini manekenka.Pikico je junaško prenesla, je pa pol čez dan nadoknadila, tečka majhna.Zdaj pa že pol ure spi ko ubita.
Jaz grem pa pred TV

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.4.2008 20:49:40   
loncica
Čav punce!

Sem dala Timotej Iana spat, zdaj pa šibam še pod tuš preden se vrne mož, da se potem zlekneva na kavč. Mi smo se cel vikend potepali. V soboto smo šli nakupovat v Gorico, včeraj smo šli pa preizkušat voziček na makadam, smo šli na en hrib in je blo super.

Baby27, jaz sem prebrala, da po 4ih mesecih eni dojenčki potrebujejo več kot samo mleko in, da naj bi se jim ne dodajalo adaptiranega ampak rajši naredi riževo kašico. Ne vem a to drži, ampak jaz bom kmalu zvečer uvedla malce kašice. Uvajat bom začela GH čez kake tri tedne. Mi je všeč en načrt počasnega uvajanja, kjer šele po osmih tednih nadomestiš eno dojenje z obrokom GH.

Šibam, da me mož ne prehitiuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.4.2008 21:17:28   
ElaM
Punce, živjo

dobrodošle vse nove.

Lončica, Želva, kdaj se zmenimo? Najbolje da določimo en dan, ker drugače ne bo nič s kofetom.

kajča, čestitke za vselitev.user posted image user posted image user posted image
Naj povem, da je tudi Manco doletela kontrola teže.user posted image  Ima drugo P, kot jo je imela Tinkara in ta ni zadovoljna, da se Manca redi samo 40 dag na mesec. Danes sva imeli pregled, drugo je vse ok, velika je 62, težka pa samo 5250g. No in danes sem ji prvič dala Milupino riževo kašico, po priporočilu doktorce. Res upam, da se bo kaj poznalo in, da me ne bo sekirala zaradi tega. P mi je predlagala, da naj začnem  počasi uvajati GH, da ji očitno samo mleko ni dovolj. Naša mala je res izjemno živahna, po besedah  P, in tako tudi več pokuri. Želva, hecni so tile pediatri, eni tako, drugi tako.
Pikico je junaško prenesla, je tale P full hecna, preden otroka cepi, se mu opraviči, da ga bo zbodla.

V glavnem, to je na kratko,... Sicer je bolj, kot ne vse po starem. Časa drastično primanjkuje, verjetno je pri vseh podobno.
Lepo noč.

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.4.2008 21:37:52   
Ayo
Jaz sem jo pa glede moje kilaze zelo dobro odnesla, imam do grama tocno kot pred user posted image . user posted image

Mi imamo P in 2. cepljenje 8.5. Do takrat sigurno ne bomo se nic dodajali, se se lepo polno dojimo. Vcerja smo dopolnili 4 mesece, bom videla ce bo P kaj rekel glede GH.
Sem pa sama zadnje dni oz. noci, ko se Gabriel prebuja na 1-2 uri tudi sama zacela azmisljat, da bi mu zvecer kaj dodala...ampak mi je malo cudno, da bi bil lacen, ker je po hranjenju tako lepo vedno zadovoljen in tudi ponoci ni nekekga joka, ker mu samo porinemo dudo in spi naprej. user posted image

Jaz sem pa popoldne gledala en film na TV, Gabriel je bil pa zraven na kavcu, se je lepo zamotil s svojimi igrackami, potem je za 1/2 urce zadremuckal in potem nadaljeval z igranjem. Je bil cisto tiho in me ni nic motil pri filmu user posted image Res priden tale nas fant! user posted image

sedajle smo imeli spet po skoraj tednu porcijo v plenicah, sva ga z mojim direkt pod tus nesla, zdej je pa zaspal kot angelcek. user posted image

No, lepo noc vam zelim tudi z nasega konca.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.4.2008 22:27:17   
hokejistka
baby27 jaz ji (ponovno) dodajam večerni obrok. Prvi mesec sem dodajala Novalac, potem 2 meseca nič in sedaj zadnji mesec dodajam Aptamil AR, ker zelo poliva. Ko porabim to škatlo, grem nazaj na Novalac, ker se mi zdi, da jo po Aptamilu napenja.
Uporabljam pa Aventove dude, cuclje in ostale pritikline user posted image

Ker dodajam zgoščeno formulo, uporabljam cucelj s spremenjljivim pretokom, ko pa sem ji dajala navadno formulo, jsem uporabljala št. 1, ker se mora bolj matrat da teče.

V vsem tem času, nimava z dojenjem nobenih problemov. Se doji naprej kot ponavadi. Je pa res, da jaz dodajam samo večerni obrok. Najprej jo podojim iz obeh, včasih tudi dvakrat in ji potem dodam formulo, nato pa takoj v mižule.

Danes je mož prinesel tehtnico iz službe in mala tehta 6427g pri slabih 4 mesecih. Zadnji mesec se je zredila za dobrih 400g ob res ogromnem polivanju. Tole polivanje mi kravžlja živce in sva oba z možem že čisto obupana. Mi skoz teži, naj jo peljem k zdravniku user posted image .

kašice jaz ji še ne dodajam in ji tudi še ne mislim začet z GH. Bom počakala, da dopolni najmanj 5 mesecev. Sem šele zadnji teden opazila, da se je končno naučila bolje požirati tekočino po žlički in da ne plazi več toliko jezička ven. Ne kaže nobenih znakov, da jo zanima kaj midva nosiva v usta. zenkrat so dobre samo njene roke.

želva jaz  nobenega ne gledam postrani ne glede prehrane ali česarkoli podobnega. Vsaka najbolje pozna svojega otroka in ve, kdaj je pravi čas za uvajanje GH. Imam takih in podobnih komentarjev že čisto polno glavo. Ti nobenega ne poslušaj, ampak sebi zaupaj!

loncica midve imava pa podobno P, kar se kompliciranja s težo tiče. Meni je čisto zaupanje v dojenje podrla. No, saj kriva sem pa tudi sama, ker me je uspela prestrašit, da se ne redi dovolj user posted image .  Pa bolj kot ji jaz tupim, da veliko poliva, bolj mi ona našteva butaste ukrepe ob polivanju. Kot da že 3 mesece ne delam drugega kot dvigujem vzglavje in jo nosim pokončno user posted image

Sem se morala izkašljat, pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?