kajča
|
ojla, da se vam spet malo javim če še nisem povedala, mi smo preseljeni v našo novo hiško in 100 na uro uživamo. Preživeli smo tudi rota virus, najprej ga je dobil naš dveletnik (trajalo je 3 dni in je bil res hudo, je shujšal iz 11,7 na 10,3 kg), potem sem dobila še jaz, je trajalo en dan in istočasno Maja. Je cel dan bruhala, vodo ali čaj takoj ko je popila, moje mleko pa po cca. pol ure, tako da je nekaj v njej ostalo in ni skoraj nič zgubila. Je pa naša Maja kar precel okrogla. Z gosto hrano še nisem začela in pred 6. mesecem ne bom, bom pa začela z jabolkom, banano, hruško in pa korenčkovim sokom, bučkami in tako naprej. Drugače pa hoče že čist pokonci sedet, ji ni dovolj, da je name s hrbtom naslonjena in to zelo pokonci, ne ona se čisto skrči in se postavi v sedečem položaju čisto naprej. Pa vem, da to ni ok, ker še nima čisto ravne hrbtenice in se še drzi malo usločeno, tako, da jo še vedno poskušam imeti čimveč v ležečem položaju, a kaj ko je takoj na trebuhu in potem spet na hrbtu in nase navleče vse mogoče, kar najde in je čez minuto čisto na drugem koncu. Očitno imamo še enega izredno živega malčka. No pa v kengerujčku uživa. smo bili včeraj v živalcu in je bila ves čas čisto pridna v kengerujčku, še na hrano pozabi. Moje kilce so pa na 52-53kg, kar je še 1-2 kg več kot prej, no sej to je še ok, ker pojem pa nenormalno sladkarij, res prav ne morem brez njih, ker sem potem neskončno živčna, prava odvisnica sem. Sej jutri začnem brez sladkarij .
|