Ayo
|
Mat3ja22, kaksen dober nasvet ti sicer ne zna dati, mogoce bo to samo 1, 2 noci tako, pac slabse spi. Probaj ga uspavat na roki, kaj sladkega mu pripoveduj, zapoj, hodi z njim po stanovanju...pa bo mogoce zaspal in ga ruknes nazaj v posteljico. Pri nam to vcasih deluje. Za v tolazbo samo toliko, da tudi pri nas ne spimo 5-6 noci od 7. No, sedaj ko sva bila za 4 dni v termah, je tudi Gabriel veliko veliko slabe spal, in tudi zadnjic ko smo bili 3 dni na morju pri mojmu, tudi tam je bilo slabse kot doma. Spi pa v svoji posteljici. Vcasih ga zjutraj okrog 7/8 vzamem k sebi, da lahko malo nadoknadim izgubljeno ponoci. Menstruacije jaz tudi se nimam. Se se polno dojiva. Glede plavanja, tudi jaz mislim, da mora biti vse po predpisih in pod kontrolo, in tudi pri nas se ti plavanlni tecaji za izvajajo v posebnih, v ta namen namenjenih bazenih. Niso to javni bazeni in terme. Sedaj ko sva bila v termah, mu nisem niti nogic namocila na primer. Mi imamo pa danes oblaco, pa saj se nam nikamor ne da. Mogoce gremo po kosilu na kratek sprehod, potem gremo pa na obisk v porodnisnico, je rodila zena od sodelavca, 2 meseca prekmalu, se ze veselim, da grem pogledat malo nostalgije Ok, grem kuhat kosilo. pa-pa