|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
11.3.2008 14:10:22   
DANVARI
da se še jaz malo javim user posted image

Ajda je tudi našla svoj palček in ga veselo seslja jaz ji ga pa veselo ven vlečem user posted image
To je res Sizifovo delo, sem jo probala prepričat, da je duda boljša pa ne pade na foro user posted image Jo pljune ven takoj in bi ji jo morala ves čas noter držat.
Na-a, to pa ni zame. user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.3.2008 15:41:53   
ursa1981
Zdravo,

na hitro. Tašča tolaži Anjo. Tudi Anja je od cepljena še večja tečka. PA vidi se kako zna mamico izkoristit, če jo dam v košarico se začne histerično dreti, če pa jo položi babi pa malo zajokca in je konecuser posted image  Ti porednica ti, tako majhna pa ve kaj mora naredit, da mamico okol prinese.

Mi imamo pa voziček, zadnjič sem se pohvalila, da sem ga rezervirala, včeraj pa smo ga že dobili. Zdaj pa samo še čakam, da bo Anja sama sedela, da jo bomo lahko v njem vozili in da bo malce topleje.

user posted image

user posted image

Drugače pa smo imeli malo težav spet z dojenjem, ful je mal jedla 5 minut pa konec, jaz pa slabe volje ker ne vem če se naje, no zdaj je pa danes spet malo bolje, čeprav nič več na dveh dojkah ampak eno in konec. Bomo videli pri tehtanju. Jutri dobim celo tehtnico od patronažne, ki se ustavi kljub temu, da otrok ni pri meru. Mi imamo tehtnico a če se otrok na njej premika se teža ne določi pravilno.
No, jaz upam, da se Anja dovolj naje, ker da bi bila sitna zaradi lakote to ni, ker ji skozi ponujam dojko pa je ne sprejme. Pa tudi, ko ji je zadnjič tašča dala dodatek, ko sva bila midva na sejmu je pojedla le 60 ml pa še to je jdla 15 minut, no potem je jedla še pri meni.

Tudi Anja je našla palček in ga cuclja, enkrat sem jo zvečer ko sem šla spat zasledila, kako ga vleče namesto dudeuser posted image  Pa roka je tud dobra, še posebej ko si obe na enkrat rine v usta.

user posted image

user posted image

Tako malo slikic.

Zdaj pa bežim ker sta prišla na obisk moja mami in ati.

LP
URŠA

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 19:17:26 >

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.3.2008 16:34:15   
Mat3ja22

IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Zoje tudi ne bomo cepili proti rotavirusu. Se nama zdi preveč stranskih učinkov, ni nujno, da bo cepljenje res pomagalo pa še samo za 2 leti bi naj bilo.

mi smo ga dali pa ni imal nobenih stranskih učinkov. kje ste sploh brale o tem??? edino en teden po tem ko je dobil cepivo je blo treba paziti pri previjanju, ker se virus izloča skozi blato. pa ni mi žal teh 150 evr, ker mali bo šel novembra v vrtec, če dobim službo, in ni mi glih zato, da bi mi tako pokasiral kaki rota virus, pa za take male je kar težavno, skoraj vedno pristanejo v bolnici.

mi smo iz slikanja kolkov. vse vredu, in pregledi niso več potrebni. bili smo tudi pri Lani (jaz in Andreja) in smo se veselo načvekaliuser posted image .

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.3.2008 16:55:59   
loncica
Saj stranski učinki so lahko rpisotni pri vsakem cepljenju ne le pri cepljenju za rota virus. No nas čaka cepljenje jutri. Jaz imam raje malce stranskih učinkov, kot pa da pristanem na infekcijski. Ker točno vem, da bi se potem spraševala, zakaj ga nisem dala cepit. Ampak seveda, odloči se vsak sam.

ElaM, kdaj si kaj v naših koncih?

Naš si tudi tišči pest v usta. Sicer ima zelo rad dudo in bi najraje videl, če bi lahko imel v ustih dudo in pestuser posted image .

Lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.3.2008 16:57:36   
Vrtnica79

pa še to: sicer ne spada pod to temo, ampak vseeno. A mi lahko katera pove, kako skuha pšenični zdrob, da se ne naredijo bunkice? Meni ne rata, ker vedno dobim bunkice pa če odstavim, ko zavre in tako zamešam ali kar na plinu.

Jaz  zavrem mleko ki sem mu dodala malo masla (ali margarine). Potem pa z metlico mešam zdrob ki ga počasi vsipavam v mleko. To pol pustim vret nekaj časa in mešam, da se mi na dnu ne sprime.

Andreja, Lana in Mat3ja22-  ste tak fejst čvekale da nisem mogla nič ven, ker je tako deževalouser posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.3.2008 17:27:25   
lana38
user posted image Takrat, ko smo čvekale, je res najbolj deževalo. zdaj, ko gre sonce dol, je pa posijalo. Upam, da bo jutri lepše.
Lp

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.3.2008 19:04:05   
Skaana
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

mi smo ga dali pa ni imal nobenih stranskih učinkov. kje ste sploh brale o tem??? edino en teden po tem ko je dobil cepivo je blo treba paziti pri previjanju, ker se virus izloča skozi blato. pa ni mi žal teh 150 evr, ker mali bo šel novembra v vrtec, če dobim službo, in ni mi glih zato, da bi mi tako pokasiral kaki rota virus, pa za take male je kar težavno, skoraj vedno pristanejo v bolnici.

Mislim, da sem jih jaz malo prestrašla user posted image . No, naj povem, da je včeraj bilo ravno en teden od cepljenja in danes je Aleksej že nazaj taaaaaaak sonček kot je bil. Tako da zdaj bi ga dala še enkrat cepit user posted image . Ker res, kaj je en teden malce več tečnarjenja (ki bi verjetno tudi pri samo rednem cepljenju bilo) in previjanja ritke proti možnosti pristanka v bolnišnici. To je pa tako grozno, da vam ne znam povedat, ko gledaš malo pikico priklopljeno na tiste cevke... Naa, ne hvala. Pa če ne drugega, bom vsaj vedela, da sem vse nardila, da do tega ne pride... Sicer pa, res vsak po svoje...

Kako lepo, da ste se čvekice dobile user posted image . Pa da je na pregledu vse v redu.

Za vse tečkaste sončke obilo user posted image . Za vse tiste, ki jih pa cepljenje še čaka, pa poljubčki za pogum.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.3.2008 19:45:49   
andreja2000
Ja,danes pa je bil prav lep in zanjimiv popoldan.Nama z Mat3jo22 je Lana38 lepo postregla z čokoladno tortico in gostim sokom,aja,pa mojemu user posted image  tudi.Mi je mojuser posted image  bil tako smešen,ker sva se dogovorila,da mi samo jajčko z Evo nese do Lane in gre potem po trgovinah,on pa se je lepo vsidral med nas babnce in naš babji čvekuser posted image ,ma ne vem kaj mu je bilo tako fajn med namiuser posted image
in ja Mat3ja22 a veš,da sem ti pozabila dati eno malo malenkost za Nickauser posted image ,sem bila tako jezna ko to doma ugotovim,ma sem smotana....morda pa se še kdaj na bazenu vidimo....
Lana38 tebi pa hvala za gostoljubnost in seveda za prijeten klepet.

No,pa tudi Evini kolki so vredu in sedaj jo imamo samo v pamperskah,mi je tako hecno,ko pa je sedaj taka šlankarcauser posted image

Tako,mi smo se prav lepo naklepetale in čas je drvel z neverjetno hitrostjo...ja,tako je če se imaš fajn!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.3.2008 21:05:45   
nian

pa še to: sicer ne spada pod to temo, ampak vseeno. A mi lahko katera pove, kako skuha pšenični zdrob, da se ne naredijo bunkice? Meni ne rata, ker vedno dobim bunkice pa če odstavim, ko zavre in tako zamešam ali kar na plinu.

je ful odvisno od posode in grisa. jaz uporabljam eno posodo z dvojnim dnom in instant gris, pa se mi nikoli ne naredijo, pa tako jih imam rada user posted image  baje pa je fino, da ko stresaš v vrelo mleko gris, zraven mešaš.

lep večer vsem, mi se gremo pa kopat zdele

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.3.2008 21:07:58   
nian
aja, pa kar se rota tiče, alja ne bo šla drugo leto še v vrtec in se mi res ne zdi potrebno. če bi pa šla, bi se pa za cepljenje verjetno odločila.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.3.2008 9:22:04   
t*e*j*k*a
OJ!

Danes je spet lep sonček.

Vrtnica79 ja dejt velja, ampak me je kr mal strah, kr zna Jan bit pravi sitko. Sploh če je vozek pri miru se kr dereuser posted image . No ti povem če bom kej hodla po MB.

Pšenični zdrob - zavrem mleko, med mešanjem počasi sipam notri gris in potem še kuham neki minut in skoz mešam. Pa nimam nikoli grudic. Ko začneš not sipat je ful pomembno da mešaš, drugač so grudice.

Jan trenutno spi v svojem ležalniku, jaz pa kuham kosilo. JE ful hecno ko se trudim vse nardit v najkrajšem času (kr ne vem kdaj se bo zbudil in če bo sitko). In potem zgledam ko kaka kura v kuhni. Vsepovsod me je polno, letam iz enga konca v drugegauser posted image .

Uživajte čao

Aja vsi vaši sončki so prov cartuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.3.2008 9:23:01   
želva
Dobro jutro user posted image
Mi smo se spet kar nekaj prebujali ponoč, pa se smejali ob 4 zjutraj, zdaj je pa potegnila, lumpa.
Sitnost jo je malo minila, mapak samo toliko da ni histerije, drgač pa še kar fino nerga.Smo imeli včeraj obiske, sta prišle 2 prijateljice iz otroštva in smo tako fino klepetale, pa možek je pa Manco pazil, nafutral in uspavaluser posted image .Se je kar sam spomnil, da lahko mal pomaga.Sem ga v soboto mal kregala, da nič ne sodeluje, zdej se je pa v roke vzel.Ga imam takoj mal rajšuser posted image Pol sva se hotla pa zvečer mal stiskat je bila pa Manca en user posted image .Ah, pa drug letuser posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.3.2008 9:38:47   
andreja2000
Dobro jutro!

Izgleda,da je Evi koristil včerajšnji izlet na Ptuj in krasna družba krepkih fantov( Tim in Nick)user posted image ,saj je tako pridno spala od 7 zvečer,pa do 9 zjutrajuser posted image ,seveda sva se ob 6 zjutraj hranili,pa enkrat ob dveh malo na prsih(tu ni skoraj nič večuser posted image ).

želva no,potem je pa bil tvoj user posted image  za pohvalit,ja se splača jih kdaj malo pokaratuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.3.2008 9:39:44   
lana38
andreja2000, saj tvoj user posted image  se je čisto dobro vključil v naš čvek. Ne vem, zakaj bi moral po tistem grdem vremenu hoditi okrog.user posted image  Ko je moj prišel domov, ga je seveda ful zanimalo, kako je bilo. Blaž mu je takoj poročal, da so bili kar 3 user posted image  na kupu, pa še en moški.user posted image  Moj pa seveda takoj, ja kaj si je pa začel, če mu ni bilo dolgčas. Kako bi pa lahko bil dolgčas, zraven nas tako zaminivih žensk in kar 3 user posted image ?
Super za Evo in za Nicka, da so kolki OK. Upam, da danes teden tudi Tim ne bo imel več gore plenic okrog ritke. Zdi pa se mi, da jih je kar malo težko prijeti brez teh plenic, so bolj mehki.user posted image
Tim spet nekaj smrka, pa se mi je zdel že čisto Ok. Zdaj pa ne vem, če je to star prehlad, ali spet nekaj novega. Očitno je marec mesec prehladov pri mojih user posted image . Blaž se je marca rodil, pa ga je takoj staknil in potem pljučnica. Tim je pa že toliko večji, skoraj bo star 3 mesece in upam, da prehlad mine brez zapletov.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.3.2008 11:16:58   
andreja2000
lana38 ja,no,sva se z mojim zmenila,da gre po trgovinah nekaj nabavit,ampak očitno mu je bilo v naši družbi prijetno in zanjimivo videt še drugeuser posted image ,no al pa ženskeuser posted image ,kdo ve??user posted image

Tudi Eva se mi je pred par dnevi zdela rahlo nahlajena,vendar mislim da je šlo mimo in upam,da bo tudi pri Timu tako.
Je pa pri nas sicer danes sončno vreme,vendar zelo vetrovnouser posted image ,tako da zaenkrat ne bova šli nič venuser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.3.2008 11:38:08   
lana38
Jaz sem si tudi premislila glede sprehoda, ker preveč piha. Pa še prehlad in bolje, da počakava, saj še bodo lepi dnevi.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.3.2008 11:54:44   
lana38
Poglejte v album Eva na obisku.user posted image  Škoda, da še Nick takrat ni bil pri nas. Potem pa je Tim spal, pa se vsi trije niso slikali tako. Smo se pa mame s svojimi sončki slikale potem slikale s klasičnim fotoaparatom.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.3.2008 12:00:02   
andreja2000
E,saj so pa lepo uspele slikice,Lanauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.3.2008 17:09:45   
lana38
Kje pa ste vse?user posted image
Pri nas piha kot user posted image , pa taki lepi sonček je.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.3.2008 17:17:42   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Ajtak, Tjaž je pa res že pravi fantolin. Super raste user posted image . Lepo, da si se nam oglasila. Jaz tudi včasih pokukam k novembrkam user posted image , saj veš, da je tudi Aleksej rojen novembra. Tam ste veliko bolj pridne čveke kot me user posted image .

user posted image user posted image , zato pa nimam cajta tule nic napisat ko komi folgam tam vse prebrat user posted image

aja, Tjaš je pa s š ne ž user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.3.2008 18:39:17   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Dobro jutro!

Izgleda,da je Evi koristil včerajšnji izlet na Ptuj in krasna družba krepkih fantov( Tim in Nick)user posted image ,saj je tako pridno spala od 7 zvečer,pa do 9 zjutrajuser posted image ,seveda sva se ob 6 zjutraj hranili,pa enkrat ob dveh malo na prsih(tu ni skoraj nič večuser posted image ).

no potem je pa to treba večkrat ponovit. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.3.2008 19:15:30   
andreja2000
Mat3ja22 ja,ja,seveda bo treba ponovit ,bo Eva vedno lepše spalauser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.3.2008 20:11:44   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
aja, Tjaš je pa s š ne ž user posted image

Ti, tukaj se ti pa res opravičujem. Po navadi sem glede teh stvari zelo dosledna. Ko sem pisala, sem mi je itak ful mudilo, sem pa gruntala, kako naj napišem, ker se mi je zdelo, da je o tem enkrat sto let nazaj že tekla beseda user posted image . Pa nisem imela časa prečekirat, kako je prav... Oprosti, še enkrat. Meni tudi ni vseeno, kako je. Če je otroku tako ime, prosim, to upoštevajte. Nam so tudi govorili, aja, saj klicali ga bomo pa Aleks. Pa sem očitno zelo čudno pogledala, ker je zdaj kar za čisto vse Aleksej user posted image .

Drugače pa brzim. Lana, Andreja, Želva, hvala ker ste vsak dan tako pridne in pišete. Berem vas redno, a potem za napisat zmanjka časa. Evo, sem spet že drugi teden čisto sama in z dvema otročkoma... Zdajle grem hitro Alekseja skopat...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.3.2008 22:26:32   
Magi*
še jaz na brzino.

pri nas je zadnje dni pestro. sva ugledala eno hišo, ki nama je všeč, super lokacija in dosegljva cena. prodajava stanovanje in rihtava vse te reči... poleg vsega imam še ful za službo za delat. user posted image

Taras je zelo potrpežljiv. mi zelo pomaga pri prodaji stanovanja - vse šarmira. je pravi cuker, se stalno smeji in non stop bi se pogovarjal. to mu je najljubše. Zarja je postala prava mala dama. se je ful potegnila in so ji vse hlače in žabe kar čez noč postale premajhne. user posted image

toliko od mene, da veste, da še brcam.

uživajte s svojimi sončki še za nas!

PS: Skaana, katero kuhinjo imaš ti? mi je bila všeč in sem si rekla, da si bom zapomnila ... japajade. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.3.2008 23:17:05   
Vrtnica79
Evo še meneuser posted image

je bilo pri nas danes tak toplo in sem seveda izkoristila dan za martinčkanje. Sem Vani že voziček preuredila v športnegauser posted image  in ful uživa ko lahko opazuje okolico!

Glede cepljenja pri nas ni bilo nekih stranskih učinkov. No, edino včeraj je sračkala celi dan (polnila plenico). Drugače pa sploh ni bila tečko. In danes zvečer preden sta šli z Latašo spat se je tako glasno smejala, da sem se še jaz skoraj polulala od smeha.
Ji je Lataša neke finte govorila in ji je to bilo tako všeč. Smo jo mogli hitro posnet z kamero, da bo imela spomin.

Lep pozdravček vsem in mirno noč. Predvsem tebi Ayouser posted image . Kaj Gabriel že kaj bolj spi ponoči?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......