Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM A imajo vaši sončki, ki so bili že cepljeni kaj reakcije? nas to čaka drugi teden in še ena stvar, katere me je strah. Aleksej je imel reakcijo. Bil je cepljen še proti rotavirusu. Prve tri dni je skoraj skoz spal, potem je bil kot buden večji tečko. To zdaj že en teden traja . Pa neki ga je zvijalo, driska (po trikrat na dan do vratu kakec), pa bruha se mi zdi da tudi več kot je. Skratka kar malo mi je žal, da sem ga dala cepit proti rota. Zdaj pa še ena doza . Glede prestanka dihanja. So mi v porodnišnici rekli, da je plodovnica zelo gosta, zato jo je veliko težje izkašljati. Da bo ko bo mleko, to zlahka šlo. In jaz sem zdaj razmišljala, seveda ji je sluz med spanjem lezla v sapnik, pa se ni pravi čas prebudila. Ubožica mala. IZVIRNO SPOROČILO: želva A se vaši zdaj tud že kaj sami grejejo? Jaz tudi opažam, da bolj švica. Kapco ima že tanjšo in samo eno, pa samo kapuco čez. Hvala bogu mu je še ravno prav žaklček od H&M št. 62, ker je ravno prav debel (nekakšen flis). Spodaj mu dam jopco, potem pa v žaklček in to je to. Bom pa morala jaz tudi počasi jaknce dat v obtok. Sam mal mi je zoprno, ker ima potem hrbet lahko hitro prost... Ajtak, Tjaž je pa res že pravi fantolin. Super raste . Lepo, da si se nam oglasila. Jaz tudi včasih pokukam k novembrkam , saj veš, da je tudi Aleksej rojen novembra. Tam ste veliko bolj pridne čveke kot me . IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Jaz pa bom danes popoldne za kindro.Bom imela še dva sestrina otroka,4 in 10 let,pa seveda svoje,ker je moja sestra že od srede v bolnici in tako imam v LJ mamo,v MB pa sestro,ki ima strdke v nogah in seveda strogo mirovanje,za nameček pa še povišane markerje na jajčniku in črevesju in sedaj ima še dodatne preizkave in seveda močno upamo,da ti povišani markerji ne pomenijo krute bolezni. Ojoj, Andreja, vse dobre misli jima pošiljam... Da bi bilo vse boljše. in še eden zate. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Bo pa mojemu vozek kmalu premajhen...drugorodke, kdaj ste zacele uporabljat vozicek? Odvisno kakšen voziček imaš. Če se da čisto poležti, že zdaj ni problema. Drugače pa priporočajo tam po tretjem, še boljše četrtem mesecu. Jaz sem Ateno imela že od začetka v športnem, ker se da čisto poležti. Vglavje sem ji pa dvignila pri štirih mesecih. Gabriel je pa reeeeees tak zaklad. Ti, pa veš, da sta si res malo podobna z našim Aleksejem - pa še jajčko imata oba rdečo . Vrtnica in Želva, super, samo da napredujejo . Bojo pa res manekenske, tele naše frajle Tako, jaz tudi bežim, naš slinko je zaspal, Ateno moram pa še spat spravit, potem pa še Alekseja.