želva
|
Magi in Taras, lepo da sta se poštimala. Andreja2000, zdaj bo pa tud tvoja punca začela rast!Jaz tud včasih razmipljam, da bi jo kar še po flaški hranila, ker moji je pa na joški tok lušn, da zaspi in se ne naje do konca in pol že čez1,5h teži za hrano.Po flaški je pa ekspresna, se naje in potem zaspi. Ja, naša tud pest tok v usta tlač, da pol včasih prov bruhne Pa tud prst se je navadla sesat, to ji pa hitr zamenjam za dudo. Pri nas e bila pa noč spet juhuhu,ne vem če sem 3 ure odspala.No, zjutraj pa takoj v akcijo, ni nč spanca pogrešala. S tamalo sva se martinčkale, ona je spala v vozeku, jaz pa oba avta spucala . No, jaz še nimam trdeče, jo ima pa .In moj je takoj reku, da zdej jo bova dala pa parit, pa sem čist znorela. Njega itak cele dneve ni doma, ker dela, jaz pa sama z Manco, enim hiper bokserjem. Pa da bi bilo še 6-7 majnih bokserčkev ki lulajo, kakajo vsepovsod, to pa že ne. Mi se tud sam 5-10min kopamo, pa pol hitr oblečt se, ker jo takoj zebe, če se kej preveč luftamo. Zdej končno spi, zgleda,da se je mal zmatrala od celodnevnega in nočnega žuriranja.Sem že mislila, kok se ji je fino ritem naredil, jah za 10 dni, zdej pa spet bezlja . Zdej grem pa na en cigaret, k sem si ga prslužla
|