Anonimen
|
Ojla, da se vam javim še jaz. Za seznam: dobili smo še en zobek , tako da imamo sedaj 4, dva pa sta spet na pohodu in zato spet nič ne spimo. Mah, bo že! Lina bo čez 2 dni stara 10 mesecev. Počasi že razmišljamo o 1. rojstnem dnevu in ker bo takrat že november, bomo žal praznovali notri. Že kaj razmišljate kje boste prvo svečko? Čas tako hitro beži. Naša bejba se je čist spreobrnila. V 14 dneh se je naučila plaziti, vstajati ob opori (in trgati nalepke s stene ), hoditi ob opori, hodi pa tudi tako, da se me drži samo še za 2 prsta. Kliče ATA, TETA, DEDA, AJDE, BABA: babi, reče DOBRO, NJAM: ko je lačna in če je res sila- AM MA: mama. Pokaže tika-taka, lučko, rožice in žogo. Če jo prosim za kakšno stvar, mi jo poda in potem takoj vzame nazaj . Neverjetno, kr naenkrat. Prej pa skorej nič. Pa brez zamere, ker sm jo tolk pohvalila , sem samo mama. ursa1981: ful lep tricikel, naša tut uživa v njem. Skyline: ful lepe slikce IZVIRNO SPOROČILO: želva Ayo, Vrtnica, hitro slike iz koncerta Čakamo slikce Kako je z Raho? Dobrodošla, barby_nik! Mah, verjetno sem še ful pozabila ..............bom naslednjič še kaj pokomentirala. Evo, še par slikic naše Line in grem spat , sm že koma. Trganje nalepkic: Igranje: Poziranje: LP, Nana22
|