|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
31.8.2008 22:37:11   
Skyline
aja, hokejistka HVALA za pohvale slikc user posted image

papa

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
1.9.2008 7:05:54   
Ayo

Dobro jutro!

Srkam kavico, na hitro da vam sporocima, da je bilo super na Madonni, pa se fino sem se nacvekala s prijatelji iz Lj, smo preziveli cel vikend skupaj. Ati in Gabriel sta se pa tud fino imela brez mene. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

. Ko je prišel iz službe me je poklical ven iz hiše in rekel, da ima eno presenečenje. Nekaj dobrega za jest.

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

jutr grem pa itak 1. delat, sem kr mal na trnjih. hehe

nice se ne sekiraj, lej mene staro macko. user posted image je prav fino it malo odklopit. no pa dober zacetek!

nic, sibam!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
1.9.2008 7:39:45   
andreja2000
Skyline tudi moja Eva hodi,če jo držiš za rokice,če otrok to želi sam ,potem to ni nič narobe.Moj sin se nikoli ni znal plaziti po štirih in pri 9 mesecih je že shodil,pa ni prav nič z njim narobe.Otroci so pač različni in mamice jih kar preveč rade primerjamo,vendar dejstvo je,da je vsak user posted image  poglavje zase,eni pač osvojijo določene stvari prej,drugi kasneje,eni jih preskočijo,se nikoli ne plazijo,pa vendar lepo zrastejo.

Danes je pa prvi šolski dan in Lara se že pripravlja na vstop v novo šolo,ki so jo zgradili blizu našega bloka.Seveda je vsa navdušena,ker jo presneto zanima ta nova šola,pa kako so sošolci.....drugače pa je rekla,da so ji počitnice minile kot blisk.

Lepo se imejte!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
1.9.2008 8:08:34   
lili8
Dobro jutro

Zala je dobila še spodnji dvojki, tako da ima sedaj že 8 zobuser posted image , in jih zna tudi prav dobro uporabljat, me je že kar ene parkrat v roko ugriznilauser posted image .

Skyline glede plazenja, tudi pri nas se je najprej začela rikverc premikat, potem naprej, zdaj gre pa tudi že po kolenih.

Vsem, ki iščete službo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimveč uspeha, jaz sem na istem, če vam je kaj v tolažbouser posted image .

Andreja2000 ful si lepo pisala glede razvoja, vsak otrok je zgodba zase, se samo podpišem lahko pod tvoj postuser posted image .

Drugače smo imeli pa spet noč s kar nekaj vstajanji, ampak vsaj zaspi zdaj lepo, sicer na rokah, kar prej ni nikoli počela, vendar bo že, očitno ima spet neko obdobje.

Fajn bodite, jaz si grem zdaj eno user posted image privoščit.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
1.9.2008 8:16:37   
lana38
Ja, šola je že spet tu. Blaž je že tam in ni bil preveč navdušen. Včeraj zvečer je bil še čisto "morski".user posted image  Tim še spi. Je pa zjutraj malo jamral, ker se je po stanovanju nekaj dogajalo, ko se je Blaž pripravljal za odhod v šolo. Noč smo imeli pa čudno, do 2h se je Tim vsako uro zbujal in jamral. Takrat sem ga pa dala k sebi in je lepo spal do 7h, ko sva se podojila. Potem se je nekaj kotalil. Zdaj pa spi.
Jaz pa nič ne kupujem za Tima, ko bi se spomnila. Vsak dan pogledam na BC internetno stran in če vidim, da je kaj v akciji, kar bomo rabili, potem kupim. Tako sem tudi prenosno posteljico kupila že marca, pa jo imam še vedno v škatli spravljeno in čaka, da jo bom zamenjala, ko bo treba. Ta ki jo imamo zdaj ima fiksno dno. Ko se bo začel Tim vstajati, lahko pade ven in ga bo treba dati nižje spat.user posted image  Pa tudi stajico, stolček za hranjenje in avtosedež sem naročila, ko so bili v akciji že maja. Stajico smo potem začeli uporabljati takoj. Stolček za hranjenje je služil za igro in sedenje nekaj časa. Avtosedež smo pa šele pred 14 dnevi dali v avto. Tako sem vse te stvari dobila skoraj za pol ceneje, kot so sicer po redni ceni. Res pa je, da moram vsak dan pogedati, kaj je v spletni akciji, ker to je samo ta dan. No, imajo tudi klubske akcije, samo tam ni cena znižana skoraj za polovico.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4580
1.9.2008 12:44:19   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lili8
Zala je dobila še spodnji dvojki, tako da ima sedaj že 8 zobuser posted image , in jih zna tudi prav dobro uporabljat, me je že kar ene parkrat v roko ugriznilauser posted image .

o,že 8 zobkov imateuser posted image ,ja super!

Z Evo sva se spoznali z t*e*j*k*o in njenim sončkom Janom,pa bili smo skupaj z teo79 in njeno sončico Najo,s katerima pa sem se že prej srečala.
Jan in Naja sta bila ful pridna,Eva pa tako kot običajno,ni dala nič mirauser posted image .Je pa bilo fajn malo poklepetat,če prav mi je Eva to bolj slabo dopuščala,no pa vseeno smo se uspele malo pomeniti.

Eva je ponoči spet slabo spala,zbujala se je vsako uro vse do jutra.Sicer je pa to pri nas že bolj ali manj standardno.

Lep pozdrav!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
1.9.2008 15:23:15   
t*e*j*k*a
Ojla!!

Najprej čestitke vsem za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja z Andrejo2000 in tejo78 je blo lušno poklepetat. Amapk Andrejina Eva je res hiperaktivna. Tko da zdej ji verjamem, da nč ne pretirava in se prav čudim kako lahko zdrž tak ritem ob njej.

Še eno vprašanje!! A imate že vse vaše bejbije v avtosedežih? Mi ga mamo še v jajčki, ampak imamo tisto do 13kg.

Čawči

Neposredna povezava do sporočila: 4582
1.9.2008 15:53:39   
Ayo
tejka, mi imamo Gabriela tudi se v jajcki, tudi nas je do 13 kg.

no, jaz sem pa prejle opazila, da leze ven zobek spodaj!! user posted image user posted image
tako da vrtnica, lahko das kar na seznam nas 1. zobek.
pa se nekaj bi te prosila, ce bi ti lahko poslala po emailu fotko od koncerta, da bi jo preko shrani.si nalimala sem gor (ker jaz ne morem izven slo), bi vam rada pokazala user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
1.9.2008 16:04:22   
lana38
Mi smo dali v oba avta, našega in od mojih staršev, že avtosedeža pred 14 dnevi. Imam pe še tudi lupinico. Če bi šla kdaj s kom drugim kam, potem še je lahko Tim v lupinici, da ne vlačim ven avtosedeža. Ravno zato tudi imam 2, da je vsak v svojem avtu. Enega sem zdaj kupila, en pa je še od Blaža, ker sem vse pospravila takrat in hranila za še enega user posted image .user posted image  Tudi mi imamo tisto večjo lupinico do 13 kg. Tim ima pa zdaj okrog 10 kg.
Danes sem imela pa ful naporen dan. Blažu sem pomagala knjige in zvezke opremiti za šolo. On je še vedno čisto počitniško razpoložen. Sem mislila, da bodo danes samo zvezki. Do sedaj so šele 2. šolski dan dobili knjige v šoli, ker ima izposojene. user posted image Letos pa so jim dali že kar 1. dan. Ko je prišel iz šole, smo šli ven. Potem sem morala kuhati za Tima in hranila sem ga. No, pa sem šla še Blažu pomagat. Tim ni hotel spati. Mojega ne bo domov iz službe, ker spet gre na streho, tako da sva šla z Blažem na kosilo lahko kar k mami, HB. Imam pa zdaj Blaža za peljati še na trening, kar bi odpadlo, če bi bil moj doma. Samo potem bi morala pa doma kuhati. Tisto bi mi bil danes večji napor, ker je bilo vse na kupu. Pa še Tima sem morala uspvati, ker je bil tečen. Sem se prav razvadila med počitnicami. Čez par dni bom menda že not padla v ta šolski tempo. No, ne bo zavijanja in pisanja nalepk. Samo preverjanje znanja in domačih nalog, ko bo treba.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4584
1.9.2008 20:21:43   
želva
Čer!

Ayo, Vrtnica, hitro slike iz koncertauser posted image

TRDOZIIIIIMC, kod hodiš, saj vem da imaš čas, ker imaš kavč itak zasedenuser posted image
ElaM, še drugič, a še dihaš'user posted image

Vrtnica, pa ti, same že ne moremo do 200.user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
1.9.2008 21:27:55   
trdozimc
OOOOOJLLLLLLAAAAA ŽEEEEELLLLLVAAAAAAA!

Ja, kavč je itak: hrrrrrrrrr, hrrrrrrrrrr, hrrrrrrr user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.9.2008 0:49:46   
Anonimen
Ojla, da se vam javim še jaz. Za seznam: dobili smo še en zobek user posted image , tako da imamo sedaj 4, dva pa sta spet na pohodu in zato spet nič ne spimo. user posted image Mah, bo že!

Lina bo čez 2 dni stara 10 mesecev. Počasi že razmišljamo o 1. rojstnem dnevu in ker bo takrat že november, bomo žal praznovali notri. Že kaj razmišljate kje boste prvo svečko?user posted image Čas tako hitro beži.

Naša bejba se je čist spreobrnila. V 14 dneh se je naučila plaziti, vstajati ob opori (in trgati nalepke s stene user posted image ), hoditi ob opori, hodi pa tudi tako, da se me drži samo še za 2 prsta. Kliče ATA, TETA, DEDA, AJDE, BABA: babi, reče DOBRO, NJAM: ko je lačna in če je res sila- AM MA: mama. user posted image Pokaže tika-taka, lučko, rožice in žogo. Če jo prosim za kakšno stvar, mi jo poda in potem takoj vzame nazaj user posted image .
Neverjetno, kr naenkrat. Prej pa skorej nič.
Pa brez zamere, ker sm jo tolk pohvalila user posted image , sem samo mama.

ursa1981: ful lep tricikel, naša tut uživa v njem.user posted image

Skyline: ful lepe slikce user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ayo, Vrtnica, hitro slike iz koncerta

Čakamo slikce user posted image

Kako je z Raho?

Dobrodošla, barby_nik!

Mah, verjetno sem še ful pozabila user posted image ..............bom naslednjič še kaj pokomentirala.

Evo, še par slikic naše Line in grem spat user posted image , sm že koma. user posted image

Trganje nalepkic:

user posted image

user posted image

Igranje:

user posted image

user posted image

Poziranje:  user posted image

user posted image

user posted image

LP,
Nana22

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.9.2008 1:11:37   
Anonimen
Evo, še malo za primerjavo, kako je bilo to dete majhno.....  user posted image

user posted image

user posted image

Zdej pa res grem user posted image

LP
Nana22

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.9.2008 8:38:21   
lana38
So pa res naši user posted image  zrasli v tem času. Meni se sploh več ne zdi, da je bil Tim kdaj majhen, pa še nima niti eno leto.
Tudi jaz večkrat pozabim, kaj sem prebrala, potem pa pišem, kar se pač spomnim v tistem trenutku.
Noč je bila spet pestra do 24h, vsake pol ure gor. Potem je bil pa mir do 5h in potem še do 7h. Spal bi še zdaj verjetno, če ne bi Blaž moral v šolo. Se mu ful zeha in očke zapira, samo zaspi pa ne. Še vedno pa je v postelji in ima v rokah nekega zajca.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.9.2008 10:06:38   
želva
Trdozimc, sem že obupalauser posted image , pa sem se takoj izklopila, zdej pa vidim, da si bila takoj za mano, škodauser posted image

pri nas delamo večjo dnevno in ko bo denar bo tud večji kavčuser posted image , da ne bom  skoz na RR. Je pri nas tud skoz zaseden.  Še ponočuser posted image , ker ga Manca sračka, dečko mora bit pa spočit user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.9.2008 10:19:35   
Vrtnica79
Helou babike, jaz sem tu- totalno v gužvi. Tudi mi nekaj obnavljamo doma in posledično zdaj samo nekaj čistim,..... Pa še do neta nisem mogla ker imamo novega. Starega pa je dobila Lataša v svojo sobo. Zdaj se še malo lovim po prenosnem računalniku, pa saj bom že počasi. Seznam bom odnovila takoj ko bom lahko, slikice od Ayo pa tudi že čakam

žELVA, Trdozimc, kdaj bomo vdarle 200tkouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.9.2008 10:48:46   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

žELVA, Trdozimc, kdaj bomo vdarle 200tkouser posted image

Ne vem, ne vem. Se pogovarjamo kot gluha, nema in slepa user posted image user posted image user posted image  ElaM pa nas ignorira, tako da ....

Prestavljeno za nedoločen čas user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.9.2008 11:28:15   
loncica
No, da še jaz mal pomagam do 200tkeuser posted image . Zdajle šibam v trgovino malce za kosilo iskat, mi je zmanjkalo sira. 

A vaši že vsi jejo skute in jogurte? Pri nas jih obožuje, vse navadne kar me kar čudi, ker je drugače mahnjen na sladko.

Aja, pa še to sem hotela povedat. Ko ga dam spat, gre nas vse štiri in  tolk časa šiba gor in dol po posteljci, da zaspi od utrujenosti. Kaj vse doživišuser posted image .

Lp

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.9.2008 13:50:10   
t*e*j*k*a
Hoj hoj!

MAli panča jaz pa kosilo kuham, kr pride zdej dragi iz službe. Nana22 ja kaj vse zna vaša mala. Mi znamo samo papa dat. No pa sej si rekla da je to vse v 14 dneh obvladala, tko da mi še mamo čas, kr smo komaj 8m stari.user posted image

Zobkov nimamo novih. Noči so bolj mirne (se ne smem preveč pohvalituser posted image ).

JA mi tud obožujemo sadne skute in vse kašice z jogurtomuser posted image user posted image user posted image

loncica tud to je zgleda način kako se zaspiuser posted image user posted image , naš ponavadi glavo levo in desno obrača in to brzinsko, potem pa zaspi.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.9.2008 17:42:06   
Ayo
Ja, jaz bi tudi pomagala k 200-tki user posted image
Sam gremo v soboto na morje; ko bomo nazaj bo pa ze sigurno padla.
Pa vmes pikica* pride domov, mislim da je rekla, da hoce met decembrcke in ne decembercke. tista, ki bo odpirala, naj pazi, da ne bo huda user posted image user posted image user posted image

No, moj Gabriel pancka, jaz pa ravnokar posiljam 3 slikce Vrtnici.
Saj ne pricakovat ne vem kaj, ker nas je bilo 72'000, tako da mi je zal, da nisem vzela dalnogleda. user posted image

loncica, Gabriel tudi veckrat 1 uro "laufa" po posteljici, dokler ne pade dol. user posted image

nana22, tvoja mala je pa res ze ornk baba, in kaj vse res ze pocne! Nas je zdaj celo mahat in ploskat nehal, edino kar je znal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.9.2008 17:44:18   
andreja2000
Nana22 o,pa res veliko že zna vaša sončica,superuser posted image .

Jaz sem pa sedaj brez Eve,je ati šel z njo k njegovim,da si jaz malo pospravim.....ja,Eva je res naspidirana sto na uro!

Lana38 Lara si je pa letos kar sama knjige ovila,jaz sem ji samo pokazala,tako,da je bila res pridna.Pravi pa,da je bilo danes v novi šoli obupno vroče in je prišla domov vsa prepotena,ja kaj šele bo,ko bo na vrsti kako spraševanje ali kontrolnauser posted image .

loncica naša je skutko,jogorta pa še nisva probali.

t*e*j*k*a  ja,mi imamo našo že v avtosedežu.

Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.9.2008 19:49:23   
t*e*j*k*a
Ayo pričakujemo slikeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.9.2008 20:37:38   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

žELVA, Trdozimc, kdaj bomo vdarle 200tko

Ne vem, ne vem. Se pogovarjamo kot gluha, nema in slepa  ElaM pa nas ignorira, tako da ....

Prestavljeno za nedoločen čas

neki tazga ja

Mi jmo že vse skutke, jogurte, kar je mlečnega. Včasih tudi že kravje mleko. Ji kupim svežega in ima vsake tok zajtrk z Km.

Mi imamo našo tudi že v avtosedežu, notri bolj uživa, ker več vidi, edino če zaspi, ji glava tok čudn dol visi. Bi ji mogli tisto za okol vrata kupit, sam bo vrjetn si stran vlekla Tako kot kape in klobučke, ni vrjante da ostane kaj na glavi.

A pa vaši ko se takole sami uspavajo v postelji, nič ne protestirajo Naši se hoče strgat in to kat tuli in skače tam notr, se nič ne zmatra. Ravno zato imava zvečer kašico kar po flaški, da se uspava in pol sam z dudo zamenjam in je. Sva imele danes ponoč žurko, ker je nisem hotla k sebi v posteljo vzet(sem jo mal razvadla, ko je parkrat tok tulila v sanjah), zdej me pa že zeza. Se je drla prav na silo 1 uro, pol sem ji mogla še ene trikrat dudo popravit, da je skup padla. Pa čez eno uro spet jambranje. Tako, da Andreja smo na istem kar se spanja tiče.

Mi se pa že na biciklu vozimo in tamala ful uživa, nič ne protestira kot v vozičku. Sam se kar brez čelade okol furamo , sem kar pozabila, da to morajo met na buči. Sem zdej gledala nekaj v BC, pa imajo samo eno vrsto So pa poceni 15 eur, sem mislila, da to bo spet ful dnara. Bo treba v šoping.

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.9.2008 20:39:02   
želva
KAm so pa smajlili ušli?user posted image Al sem jaz ta slepa?

< Sporočilo je popravil želva -- 2.9.2008 20:40:33 >

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.9.2008 21:01:46   
Vrtnica79
user posted image

user posted image

user posted image

Utrinki iz koncerta ki mi jih je poslala Ayo!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?