lana38
|
Mi smo pa nocoj lepo spali. andreja2000, Timu so se pojavljale pikice po koži in to me je ful motilo. Začelo se je, ko sem mu uvajala riževo kašico Milupe. Pa sem jaz mislila, da je krivo AM, ki je že notri. Pa sem to prekinila in je bil en čas mir. Pa smo začeli uvajati korenje in riž...Pa so spet bile pikice in več nisem vedela od česa, zato sem ga naročila v Rogaško Slatino na bioresonanco. Pa sem čakala 2 meseca, ker je gužva. Vmes smo pa začelai za večerjo dajati Sinlac, ker je nizko alargen in primeren za otroke, ki so nagnjeni k alergijam. Od takarat pa skoraj nismo več prav spali ponoči. Zadnjih 14 dni je bilo pa grozno, zbujanje vskae pol ure ali uro, včasih tudi celo uro jokanja. Sinlac je pa na osnovi riževe moke. Včeraj smo jedli za večerjo Lino Koruzo od Podravke, pripravljeno s sojinim mlekom. Pa tudi spali smo vso noč od 21.30 do 6.50. Revček se mi prav smili, ko so ga vsako noč mučili krči. Jaz sem pa mislila, kako mu Sinlac odgovarja. Alergija se namreč lahko kaže kot trebušni krči, driska, težave s kožo, težave z dihanjem... loncica, Blaž je bil grozen alrgik, celo dušil se nam je in mu uradna medicina ni nič pomagala. Pojedel je ogromno sirupa Claretine in ni smel skoraj nič jesti od starosti 18 mesecev do 7 let, ko smo šli na terapije bioresonance. Tudi pri Blažu niso kožni testi pokazali nič drugega kot mleko in jajca, tam pa je potem bilo ogromno stvari, ki so mu jih vse uspešno odstranili. Tako, da iz prve roke prisegam na bioresonanco. Ko je začel intenzivno trenirati plavanje, je imel kar naprej vneto kožo okrog oči, pa mu nobena krema ni nič pomagala. Pa smo ponovno šli v Rogaško in so odkrili alergijo na klor in so mu prav tako pomagale terapije. Nočem delati nobene propagande, ampak pri nas je stvar zelo uspešna in me nihče ne bo prepričal o nasprotnem. Verjetno bi tako razmišljal vsak, ki bi bil na mojem mestu. Poznam pa tudi osebno več ljudi, ki jim je bioresonanca res pomagala. Zelo težko je otroku prepovedovati, da bi jedel stvari, sploh ko vidi, kako drugi okrog njega jedo. Če pa moraš to kar naprej še drugim ljudem razlagati, je pa še toliko huje, sploh če nimajo pojma, kako huda stvar je alergija. LP