|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
19.8.2008 10:53:31   
lana38
V albumu Poletje imate Tima in Evo od andreje2000, ko smo bili v toplicah. Tim v vozičku pa je v Izoli.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.8.2008 11:03:08   
Ayo
Ja, jaz tudi mislim, da nočno hranjenje lahko hitro preraste v razvado. Čim hitreje "naučimo" dojenčka spati, bolje je.
Je pa seveda to stvar vsake mamice in vsakekga dojenčka.
Gabriel se je samo zbujal, smo ga malo preobrnili v posteljici, duda…in je spal naprej.
Sedaj dudo poišče sam, pa bolj aktiven je postal (plazenje, dvigovanje…), pa GH…no in vse skupaj je mogoče razlog, da sedaj spimo. Je pa res, das mo še brez zobkov.

Ojej Vrtnica, upam da ni bilo kaj hujšega pri kraji.

Lana38 user posted image za Tima.

Zelva,  user posted image slikce.

Ob 13 se dobiva z loncico! Sem tako vesela! user posted image user posted image
Bom kasneje poročakla user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.8.2008 11:49:05   
lana38
Pozabila sem napisati, da se je Tim včeraj zvečer ritensko plazil.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.8.2008 11:56:44   
trdozimc
user posted image Lana za plazenje in user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

Sem pa šele včeraj videla, kako hudo je sklestlo zadnjič v vašem koncu. Groza user posted image !

Aja, pa mislim, da je lili pisala - ne vem, če je nočna žeja (če pije samo vodo iz lončka) razvada user posted image  No, kakorkoli, jaz nimam srca, da mu je ne bi dala, če pride in pravi: mami žejen - kadar je nima poleg postelje in prav tako da ne bi dala Ivi mleka, kadar joče in ne more zaspat. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.8.2008 13:39:45   
želva
LAna, bravo za plazenjeuser posted image

Jaz se kar s Trdozimcom strinjam glede nočnega pitja.nnnne vem, če bi se meni otrok zbujal na 1 h in pol, da mu ne bi dala za jest, bi si to razlagala, da ne more dobro zaspat ker je lačen. Sicer vsaka hoče svojmu otroku le najbolje.
Sploh pa, tud jaz vstanem sred noči in grem pit. Nič tazga.

Mi smo imeli spet dogodivščino, Manca je spet glodala Cupijevo kitouser posted image . Smo dali pesu kito v pesjak, da ne bo na dosegu. Jaz dam Manco lepo v dnevno, jo gledam s terase, kjer pobiram cunje, pes se pa itak šeta in je nort prvleku še kito. Cupi je potem lepo bratsko odstopila Manciuser posted image

Vrtnica, sem brala ja kaj se ti je zgodilo. Najboljš, da si to razlagaš tako, da je to vzel nekdo, ki je nujno potreboval.

ElaM, a se vi zdaj uvajate?Se mi zdi, da si zadnjič na kofetu rekla, da začnete z vrtcem nekje v sredini avgusta

Mi smo sam še na nogah, vse ji prav pride da se gor potegne.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.8.2008 13:41:33   
hokejistka
 Lep sončni podzrav!

Verjetno ste vse zunaj in pridno vozičkate. Mi2 sva prišli domov malo odspat, potem pa spet pot pod noge.

Glede nočnega hranjenja se stridnjam s trdozimc. Lepo nahranim in je potem mir. user posted image Sem pač malo bolj komot.

Danes sem dobila pošto od CSD-ja, da naj jim pošljem kopijo DK, ker so ugotovili, da mi poteče pogodba za DČ. Sem kar malo žalostna, da bom brez službe. Spremljam borzo dela, pa ni nič za mojo izobrazbo user posted image user posted image user posted image .

ayo in loncica lepo kofetkajta.user posted image

lana38  hitro pozdravite prehlad! user posted image

vrtnica79 kje so te pa okradli? user posted image

želva lepe slikice user posted image . Daj še tvoj trebušček poslikaj, da vidimo, koliko je kaj zrasel user posted image

Grem utapljat svojo žalost v čokoladnih piškotih user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.8.2008 14:21:49   
t*e*j*k*a
Ayo in Loncica lepo kofetkajta!!!

Vrtnica79 kaj so ti pa ukradli? denarnico z dokumenti?

Hokejistka slej ko prej se bo našla tudi zate služba, ne obupat, čokoladni piškoti pa itak pašejo v vsakem primeruuser posted image

Želva vaši dve babi pa res vse po bratsko. user posted image user posted image

lana38 čimveč prespanih noči in čimhitrejšo ozdravitev prehlada!!!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.8.2008 14:41:30   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Cupi je potem lepo bratsko odstopila Manciuser posted image

user posted image user posted image   Očitno so te kite res super za glodat. A niso to tiste, ki še zobe čistijo?

Vrtnica: šit! user posted image user posted image user posted image

Hokejistka, kaj pa počneš ti - mislim profesionalno? user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.8.2008 14:44:40   
pikica*
Tile nočni obroki so pa čiste vroče žemljiceuser posted image . No, sama sem že prej povedala, da mi še vedno vstajamo in bomo pri tem še nekaj časa ostali. Pri Zoji sem tudi jaz poskušala z raznimi metodami, da bi nočno hranjenje ukinili. Rezultat so bile neprespane noči in neskončen jok. Ampak res....Zoja je bila sposobna jokat na ves glas tudi po dve uri skupaj....potem pa sva obupala in ji dala flašo. Pri Lovrotu zato sploh nimam namena eksperimentirat. Itak sem pa glede tovrstnih zadev zdaj itak čisto obrnila ploščo (glede na mnenje, ki sem ga imela, ko je bila Zoja stara toliko kot je zdaj Lovro). Majhen otrok rabi cartanje, majhne razvade, rabi bližino. Zato Lovro še vedno dobiva nočni obrok, ker ga potrebuje...pa ne fizično. Najbrž potrebuje tist občutek bližine. Verjetno mora slišat moj ali možev glas, potrebuje tisti dotik, razvajanje. In tega mu resnično ne bom odrekala. Glede te tematike bodo mnenja itak vedno deljena in strinjam se, da ima vsaka mamica vedno prav. Nobeni ne smemo očitati njenega načina vzgoje. kar je za nekoga pravilno, je za drugega čisto zgrešeno. Ampak kdo sem jaz, da bom nekomu solila pamet. Pomembno je samo to, da delam s svojim otrokom tako, da sem na koncu dneva prepričana, da delam prav.

Sem malo naložila, ampak to je pač moje mnenjeuser posted image .

Hokejistka...povej točno kakšno izobrazbo imaš in kakšno službo iščeš (vem kaj si delala do sedaj, ampak me zanima, če misliš tudi naprej iskat službo na istem področju). Mogoče ti pa lahko katera pomaga. Ali pa kar pošlji prošnje, ne glede na razpise.

Želva, ne sekiraj se zaradi simbioze med vašo peso in Manco. Podobno se je dogajalo tudi pri nas (oz. pri tastu). No, v bistvu se še vedno dogaja. Zoja in mešanček Čarli sta taboljša prijatelja, kar pomeni, da si delita vseuser posted image . Ponavadi sta sedela skupaj na tleh in zobala isti piškot. Večkrat je pa tudi Zoja pristala v njegovi skledi z vodo. Se navadiš. Nekdo, ki nima živali, zna bit pa precej zgrožen ob tem prizoru. Ampak to ni več moj problemuser posted image .

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.8.2008 17:01:37   
lana38
Pri Timu gre samo za prehlad, na srečo. Dobila pa sva Panatus sirup za zvečer, da ga ponoči ne bo tako mučil kašelj.
Ima pa še en zobek levo zgoraj.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.8.2008 17:21:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Tile nočni obroki so pa čiste vroče žemljiceuser posted image . No, sama sem že prej povedala, da mi še vedno vstajamo in bomo pri tem še nekaj časa ostali. Pri Zoji sem tudi jaz poskušala z raznimi metodami, da bi nočno hranjenje ukinili. Rezultat so bile neprespane noči in neskončen jok. Ampak res....Zoja je bila sposobna jokat na ves glas tudi po dve uri skupaj....potem pa sva obupala in ji dala flašo. Pri Lovrotu zato sploh nimam namena eksperimentirat. Itak sem pa glede tovrstnih zadev zdaj itak čisto obrnila ploščo (glede na mnenje, ki sem ga imela, ko je bila Zoja stara toliko kot je zdaj Lovro). Majhen otrok rabi cartanje, majhne razvade, rabi bližino. Zato Lovro še vedno dobiva nočni obrok, ker ga potrebuje...pa ne fizično. Najbrž potrebuje tist občutek bližine. Verjetno mora slišat moj ali možev glas, potrebuje tisti dotik, razvajanje. In tega mu resnično ne bom odrekala. Glede te tematike bodo mnenja itak vedno deljena in strinjam se, da ima vsaka mamica vedno prav. Nobeni ne smemo očitati njenega načina vzgoje. kar je za nekoga pravilno, je za drugega čisto zgrešeno. Ampak kdo sem jaz, da bom nekomu solila pamet. Pomembno je samo to, da delam s svojim otrokom tako, da sem na koncu dneva prepričana, da delam prav.

Sem malo naložila, ampak to je pač moje mnenjeuser posted image .

Hokejistka...povej točno kakšno izobrazbo imaš in kakšno službo iščeš (vem kaj si delala do sedaj, ampak me zanima, če misliš tudi naprej iskat službo na istem področju). Mogoče ti pa lahko katera pomaga. Ali pa kar pošlji prošnje, ne glede na razpise.

Želva, ne sekiraj se zaradi simbioze med vašo peso in Manco. Podobno se je dogajalo tudi pri nas (oz. pri tastu). No, v bistvu se še vedno dogaja. Zoja in mešanček Čarli sta taboljša prijatelja, kar pomeni, da si delita vseuser posted image . Ponavadi sta sedela skupaj na tleh in zobala isti piškot. Večkrat je pa tudi Zoja pristala v njegovi skledi z vodo. Se navadiš. Nekdo, ki nima živali, zna bit pa precej zgrožen ob tem prizoru. Ampak to ni več moj problemuser posted image .

zelo lepo napisano. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.8.2008 17:50:07   
Ayo
hokejistka, vrtnica, ocitno je nekaj v zraku - jaz sem imela pa nesreco z avtom, ce ne bi bil mehankar 500m zraven, bi mogla klicat vlecno sluzbo, ker je sprednji del totalka user posted image user posted image user posted image no, ampak vazno je da je z malim vse ok! pa z mano seveda user posted image

sva se dobili z loncico, odlicno srecanje! ampak sedaj nisem razpolozena, bom drugic.

lp

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.8.2008 18:00:25   
ElaM
Ojla,
na brzino, ker tele dneve mi za živeti ni. Tinki se uvaja v vrtec, jaz imam polno enih zadev odprtih, o tem bom kdaj drugič, ko bo kaj oprijemljivega, kakšne pestke pa ne bi škodile.user posted image

Ayo, še dobro, da vam ni nič, pleh se popravi. Ni pa fino, je polno nekega skakanja in stroškov. Lepo, da sta se z Loncico naklepetali.
Hokejistka, ah te službe. A pa ni variante, da ti podaljšajo?
Želva, danes je bil prvi dan v vrtcu. Tamala je bila navdušena, so imeli sladoled za malico.user posted image  Jutri greva še obe, v četrtek bo pa sama tam. Upam, da bo šlo, no ko sem videla omarico z njenim imenom, sem imela čisto solzne oči in cmok v grlu.
Vrtnica, verjamem, da si razkurjena, jaz bi bila tudi.

Še nočno hranjenje: Manca ima jutranje, zbudi se tam okrog 5-ih in takrat poje flašo mleka. Če bi e pa prej bi jo dobila takrat. Brez problema. tinkara ima še zdaj ponoči na omarici lonček, z vodo, če je žejna, da pije.

Toliko na kratko, šibam.
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.8.2008 18:50:28   
hokejistka
ayo samo, da sta vidva v redu user posted image . Res smola user posted image . Mi smo včeraj eno uro stali za prijavo škode, potem pa moj user posted image danes še eno uro za oceno škode. Avto bo za popravilo na vrsti šele oktobra. Je pa samo od toče. Na eni firmi so nama rekli, da lahko pride avto na vrsto maja user posted image

lana38 upam, da bo Tim kmalu spet zdrav user posted image

ElaM držim pesti za uvajanje in za karkoli se ti že odpira user posted image

pikica* zelo lepo povedano glede hranjenja. Se čisto strinjam.

Kar se pa moje službe tiče, ni variante, da mi podaljšajo, ker moja izobrazba ne ustreza delovnemu mestu. Že ko sem iskala prvo službo, sem poslala čez 100 ponudnih pisem. Pa ni bilo nič. user posted image

Jutri se bom dopoldan potikala v Tivoliju. Če ima katera čas in željo, se mi z veseljem lahko pridruži. user posted image Obljubim, da bom dobre volje.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.8.2008 20:44:22   
trdozimc
O, Ayo, sranje. Je pa res nekaj v zraku, glavno da sta v redu! user posted image

Hokejistka, ravno zato sem te vprašala, kaj si po poklicu, mogoče pa koga poznamo......?

Ja, Pikica, lepo si napisala!

ElaM, ti si pa spidy zadnje čase user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.8.2008 20:55:35   
ursa1981
No, da se še jaz malo pohvalim:

Anja govori mama, baba - s tem da to včasih zgleda mamamama, bababababa,.... drgač pa full čveka!
Hodimo ob opori - naprimer, ko se drži posteljice, kavča, in če jo kdo za rokice drži...
Kupili smo prve cicibanove čeveljčke, in jih ima zelo rada, ker lepše stopi,...
Jemo zelo lepo, res skoraj da vse, danes je naprimer jedla tople kumarice in krompir, pa ful rada sadje pioje, tko da za malico poje naprimer 1 breskvo, 1 marelico, 1 piškot in 2 žlici skute, ali pa 1 breskvo, pol banane, 1 slivo, 1 marelico, 1 piškot in pol jogurta,..... res je pridna. Rada ima tudi čokolino, ki ji ga dam občasno kot popoldansko malico. Zdaj bomo pa počasi prešli še na običajen zajtrk - kak košček kruha z marmelado in margarino, sirni namaz,... to kar dobivajo v vrtcu, saj bo vrtec ravnokar tu  še slabe 3 meseceuser posted image  mi je že kar hudo, k bom mogla it spet delat.
Pa s flaške že tudi sama pije, sm pije pa blj švoh, male požirke pa večkrat na dan.

Pa še ena slaba novica, ki se pa tiče mene in ne Anje, staknila sem namreč vnetje ušes in imam antibiotike. JA cel teden smo hodili na bazen in se namakali, v četrtek pa sem se 2x potunkala, ker je blo Anji tko všeč, d se je smejala in sem dobila to s.....user posted image  Zdej mam pa še en 15 sm dolg in prb 0,5 cm širok trak v ušesu, jutr pa kontrola.

ŠE slikice:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

LP

URŠA

< Sporočilo je popravil ursa1981 -- 19.8.2008 21:01:39 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.8.2008 21:11:23   
t*e*j*k*a
ayo samo da ni kej hujšega!!!

Ursa-lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.8.2008 21:40:22   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26user posted image

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.8.2008 21:47:17   
Vrtnica79
Čer, TUKAJ je opisano kaj se mi je zgodilo.

Ayo smola kajne. Pa upam da si zdaj OK in lepo da sta z Loncico malo počvekale.

Ursa lepe fotke! Pa vidim da si tudi ti nekaj bolnauser posted image . Čimprej se pozdraviuser posted image .

Lana user posted image  za Tima

Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.8.2008 22:44:22   
trdozimc
Ja, res strašljivo user posted image

Ampak, si pa spet povzročila vročo debato user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.8.2008 23:38:33   
soncek.djukelica
dober večer,

se me še spomnite, tovariši?user posted image
Mi smo spet v Lj., na morju je bilo krasno, fino zame in za otroka! Punce so se kopale, resnično uživale v vodi, in vsi so jih gledal in občudoval,da se nič ne jokata! Nevem kaj si sicer ljudje mislijo,da morajo dojenčki sam jokat al kaj?user posted image Sara mi sedi in plazi na veliko, ni važno kakšna je podlaga, tudi na beton gre in puza!V stanovanju pa najraje zavije v kuhinjo, se rada mota okoli metle pa korita, ki je na tleh! Tudi dviguje se mi na kolena (punca očitno prakticira klečanje)user posted image in je živ poper! Da pa Victorii nagaja je pa itak jasno, včasih je ljubka in bo nežno poboža, tudi nagne se k njej,da bi ji dala ljubčka, drugič pa spet, kar na njo pleza, pa roko na rit ali pa na hrbet... Vam povem, da sem kakšen dan prav zmatrana, celo bolj, ko sta mi ponoči še jedli!
Še zmeraj mi pojesta kar dosti, zjutraj jima recimo naredim 2 ali 3 banane z piškotom in skuto in vse gre, pa še feeling imam,da jima je morda premalo!
Je pa mission immpossibile,da bi obe imela v rokah! Se ju zanč le kratek čas nesla do vozička, pa so me drug dan tok jajčniki in križ bolel!
Victoria ima en zob in se še hoče včasih dojit,pa sploh ni nič nežna do moje bradavice,in vleče kot norec in pol k jaz zraven tulim me ona čist čukasto gleda!user posted image user posted image user posted image Da kao, kaj mi je!
Mi je bilo pa prav smešno na plaži,ko sem ju iz vozička dala in sta kravice pasli in vse živo počeli na brisači, pa zraven dojenčki podobni po kilaži so sam ležal in se krevelil, moje dve pa rokenrol izvajali!Sem se pogovarjala z enima staršema, pa mi rečeta,da imam lepe otroke in sem rekla, da je vsak dojenček lep, pa onadva oba v isti glas: Vsak pa ni!user posted image Da so eni grdi! Sem komentar kar za sebe zadržala!
V četrtek imamo fizioterapijo, čeprav se je stanje pri Victorii izboljšalo, si želim,da bo vse v redu! Se mi pa definitivno dviguje in plazi tudi, tako da sem res precej zaposlena in tudi zadovoljna da napreduje!

Želva, najprej bi rada tebi čestitala za dobro opravljeno NS!user posted image
Vrtnica, nasmejala sem se tvoji hčeri glede vložkov! user posted image
Magi in Pikica, enkrat se mormo dobit, da spoznam vajina fanta! Pikica, ko sem videla kake mere ima, bi rekla,da je že pravi mačo! Tudi Taras je konkreten, a ne?
Raho, dej pridi nazaj, pogrešam tvoje pisanje!
Foxina, kako pa kaj ti in tvoj mali?
Ayo, slikice ki si jih dala gor so lepe! Tisti otrok ki ki joka, je prav cortkan! Sem vam prav fovš,da me ni bilo zraven!

Zdej grem pa spat!Upam,da bosta mi vsaj do 7 spali!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.8.2008 8:36:01   
trdozimc
Dobro jutro SD, lepo te je spet brat! Tvoji punci sta pa res pravi korenjakinji!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.8.2008 14:58:28   
želva
LAna, pozdravite se čimprej.

ElamM user posted image user posted image da se ti izide kakor želiš. Upam, da se gre za novo, boljšo službo.
Pa fino, da je Tinkari vrtec všeč. Je pa hecno, kaj samo 2 dni si ti z njo, potem bo pa že sama? Pri nas so to starši zavlačeval na 14 dni. No, odvisno tudi od otroka kako sprejme vrtec.

Ayo, sam da ta vidva cela.

Sem imela, še en kup za pokomentiratuser posted image Aha, Urša, sva z Manco gledale slike Anje in se ji j tok smejala, je prav cart tale vaš čmrl.

Midva sva se končno zmenila za kredit, ne moreš vrjet kolk lohk to cenkaš na bankah, ko na tržniciuser posted image in sva fino iztržila.No, še vedno bojo fajn zaslužli z nama. Mogoče začnemo že v soboto z bagri rit,sploh ne morem vrjet, da bom doživela svoj kos hiškeuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.8.2008 15:13:48   
Vrtnica79
SD lepo da se oglasiš. Vidim da ti ni nič tečno domauser posted image

Želva super za kredituser posted image , kot na tržnici jauser posted image user posted image user posted image

Sem včeraj na hitro zaključila post, ker se je nekaj Vana začela oglašat. Je zgleda samo sanjala. Pol pa je moj okupiral računalnik, tak da sem šla tv gledat.

Pri nas pa bo zgleda dež ker se je ful stemnilouser posted image . Pa saj danes nisem imela več namena it ven ker je tu pri nas noro. Vse polno policije, vse zastraženo, nekaj ulic celo zaprtih. Je namreč nogometna tekma in naši igrajo z Hrvati. Torej si lahko mislite..........

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 20.8.2008 15:21:40 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.8.2008 15:25:13   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica
user posted image  
user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26user posted image

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......