soncek.djukelica
|
dober večer, se me še spomnite, tovariši? Mi smo spet v Lj., na morju je bilo krasno, fino zame in za otroka! Punce so se kopale, resnično uživale v vodi, in vsi so jih gledal in občudoval,da se nič ne jokata! Nevem kaj si sicer ljudje mislijo,da morajo dojenčki sam jokat al kaj? Sara mi sedi in plazi na veliko, ni važno kakšna je podlaga, tudi na beton gre in puza!V stanovanju pa najraje zavije v kuhinjo, se rada mota okoli metle pa korita, ki je na tleh! Tudi dviguje se mi na kolena (punca očitno prakticira klečanje) in je živ poper! Da pa Victorii nagaja je pa itak jasno, včasih je ljubka in bo nežno poboža, tudi nagne se k njej,da bi ji dala ljubčka, drugič pa spet, kar na njo pleza, pa roko na rit ali pa na hrbet... Vam povem, da sem kakšen dan prav zmatrana, celo bolj, ko sta mi ponoči še jedli! Še zmeraj mi pojesta kar dosti, zjutraj jima recimo naredim 2 ali 3 banane z piškotom in skuto in vse gre, pa še feeling imam,da jima je morda premalo! Je pa mission immpossibile,da bi obe imela v rokah! Se ju zanč le kratek čas nesla do vozička, pa so me drug dan tok jajčniki in križ bolel! Victoria ima en zob in se še hoče včasih dojit,pa sploh ni nič nežna do moje bradavice,in vleče kot norec in pol k jaz zraven tulim me ona čist čukasto gleda! Da kao, kaj mi je! Mi je bilo pa prav smešno na plaži,ko sem ju iz vozička dala in sta kravice pasli in vse živo počeli na brisači, pa zraven dojenčki podobni po kilaži so sam ležal in se krevelil, moje dve pa rokenrol izvajali!Sem se pogovarjala z enima staršema, pa mi rečeta,da imam lepe otroke in sem rekla, da je vsak dojenček lep, pa onadva oba v isti glas: Vsak pa ni! Da so eni grdi! Sem komentar kar za sebe zadržala! V četrtek imamo fizioterapijo, čeprav se je stanje pri Victorii izboljšalo, si želim,da bo vse v redu! Se mi pa definitivno dviguje in plazi tudi, tako da sem res precej zaposlena in tudi zadovoljna da napreduje! Želva, najprej bi rada tebi čestitala za dobro opravljeno NS! Vrtnica, nasmejala sem se tvoji hčeri glede vložkov! Magi in Pikica, enkrat se mormo dobit, da spoznam vajina fanta! Pikica, ko sem videla kake mere ima, bi rekla,da je že pravi mačo! Tudi Taras je konkreten, a ne? Raho, dej pridi nazaj, pogrešam tvoje pisanje! Foxina, kako pa kaj ti in tvoj mali? Ayo, slikice ki si jih dala gor so lepe! Tisti otrok ki ki joka, je prav cortkan! Sem vam prav fovš,da me ni bilo zraven! Zdej grem pa spat!Upam,da bosta mi vsaj do 7 spali!