ElaM
|
Dobro jutro. Jah želva tudi to se zgodi tistim, ki imamo živali. Manca bi verjetno naredila enako, če bi do tega prišla, ker je vse za v usta. O tem, da je Tinkara, samo je bila že večja jedla mačje brikete in komentirala, da so piškoti dobri, ne bi. Saj potem, ko sem ugotovila za kakšne piškote gre, je bilo že malček prepozno. Ok, to je tistim, ki nimajo živali vrjetno obsojanja vredno, ... Samo se pač zgodi. Do decembrčkov pridem tako, da imam Starši čvekamo pod priljubljenimi in sem potem hitro tukaj. Glede KM, pri nas ga ji dam v pire, jogurt in skuto je, tudi maslo, v kaši, po navodilu P, ker je suhica. Kot samostojen obrok, bom pa še počakala. Tinkara ga je lani začela jesti nekje pri 11-ih mesecih, ko se ji je adaptirano uprlo. je pa tako, da pri nas poje zjutraj ob 6-ih, 210 ml AM, za zajtrk ji naredim 180ml kaše z AM, zvečer paenako. Drugače je gosto hrano. Punce, kakšni so plani za danes? Mi gremo najprej zamenjat v trgovino hlače, sem si kupila premalo cifro. Nisem jih nič pomerila zdaj pa imam, potem pa še en piknik. Lepo bodite, papa