|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
16.8.2008 22:30:04   
ElaM
zdaj se grem pa res tuširat
Vas kasneje sčekiram, če še čvekate
drugače pa lepo nočuser posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
16.8.2008 22:30:44   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pa saj ni mene vidla. Jaz uporabljam tampone. To bi še bilo noro da bi ji morala razlagati kam si to vtaknemuser posted image user posted image user posted image

Nič, bodo morali reklame za vložke nehati pred 20h predvajat.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
16.8.2008 22:31:48   
Vrtnica79
Ja nič, malo sem ji razložila kako to je. Samo pol pa ona dalje vrta,........... ej pri teh letih še jaz vedela nisem kaj je to lulikauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
16.8.2008 22:32:06   
želva

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

In ogromno TERASO,

Ja, ja to pa ne smete pozabit

Sam potem jih bo kmalu 5.user posted image

Želva jaz ti predlagam da kar blok zgraditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ima tašča še 2 sobe frej, če bo gužva.user posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4379
16.8.2008 22:33:12   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

In ogromno TERASO,

Ja, ja to pa ne smete pozabit

Sam potem jih bo kmalu 5.user posted image

Želva jaz ti predlagam da kar blok zgraditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ima tašča še 2 sobe frej, če bo gužva.user posted image

user posted image  te pa, navali narod.....................

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
16.8.2008 22:34:21   
želva
Lahko noč tud z moje strani, grem jaz tud slona pod tuš iskat

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.8.2008 22:34:26   
Vrtnica79

Nič, bodo morali reklame za vložke nehati pred 20h predvajat.

Ja, al pa nič televizije in računalnika

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.8.2008 22:35:56   
Vrtnica79
Želva, ElaM nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4383
17.8.2008 8:54:04   
15.7.
tudi mi vztrajno naprej urejamo mansardo, mogoče bomo ze letoz vseljeni. imamo pa 130 m2.

sem brala o kravljem mleku, men se je moj mali zdel že oreng konkreten fantek in sem mu za začetek naredila grisolino ali keksolino v KM. drugače je pa še zmeraj pil AM zdaj ga pa zavrača in sem poskusila s KM. tudi tega je začel zavračat, tako da spije samo zjutraj 200 ml KM pa še to mu morem obarvat z benkotom, da ga sploh pije. ali pa mu dam kr ČM.

Sam tzud od kolegice tamali je začel zavračat mleko, pa mi je glih zadnjič njen razlagov (pr nas nam mansardo rihta), pa sem rekla naš mali pa že ne, on ubija za mleko user posted image user posted image user posted image .

No pa mi omenem pol čez nekej časa pa je reku NO?user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 4384
17.8.2008 9:21:37   
želva
Glede KM, vsaka po svoje. Mnenja niso enotna. Pri nas bo kakšen mesec še Ad, da ga ponucamo, potem pa KM. Zvečer, pa še vedno AM kašica. Za zajtrk pa kar kaše v sveže KM.

Vrtnica a si tukaj?

Že včeraj nisem vedla, a naj priznam al ne? Mi je mal nerodno.Danes sem se opogumila.
Kot veste imamo psa v stanovanju in to pomeni da se z Manco dost družita. In včeraj Manca v dnevni na tleh, moj za rač., jaz pa kuham.Ful dolgo Manca čist tiho in pridna, grem jaz pogledat in v istem moj pogleda kaj počne: Gloda govejo kito od psauser posted image user posted image Zato je pa bila čist pridnauser posted image Pa sva ji že en da prej preprečila podvig, ko jo je kar vzela Cupi iz gobca, pol sem mislila da jo je pes pojedu do konca, očitno jo je sam pospravi mal pod kavčuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
17.8.2008 9:28:34   
želva
Eno vprašanje:
Ko odprete RR, a tud ve ful iščete decembrčke? NAjprej forum odprt, pa pol Starši čvekamo, pol decembrčki, al imate to kako lažje urejeno?
Men gre že mal na živce

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
17.8.2008 10:00:41   
Vrtnica79
Kuc, kuc seveda sem tuuser posted image  Jutro vsemuser posted image

Želvauser posted image user posted image user posted image user posted image  za Manco, kaj naj ti rečem- se zgodi. Verjetno ji nič ne daš za jest (šalim se)user posted image

Eno vprašanje:
Ko odprete RR, a tud ve ful iščete decembrčke? NAjprej forum odprt, pa pol Starši čvekamo, pol decembrčki, al imate to kako lažje urejeno?
Men gre že mal na živce

Ja, ponavadi tako pridem sem. Ali pa grem pod moje zadnje objave in vas tam poiščemuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
17.8.2008 10:14:54   
15.7.

Eno vprašanje:
Men gre že mal na živce

jaz si stran shranim pod zaznamke, ...

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 4388
17.8.2008 10:24:33   
ElaM
Dobro jutro.
Jah želva tudi to se zgodi tistim, ki imamo živali.user posted image  Manca bi verjetno naredila enako, če bi do tega prišla, ker je vse za v usta. O tem, da je Tinkara, samo je bila že večja jedla mačje brikete in komentirala, da so piškoti dobri, ne bi. Saj potem, ko sem ugotovila za kakšne piškote gre, je bilo že malček prepozno. Ok, to je tistim, ki nimajo živali vrjetno obsojanja vredno, ...user posted image  Samo se pač zgodi.

Do decembrčkov pridem tako, da imam Starši čvekamo pod priljubljenimi in sem potem hitro tukaj.user posted image

Glede KM, pri nas ga ji dam v pire, jogurt in skuto je, tudi maslo, v kaši, po navodilu P, ker je suhica. Kot samostojen obrok, bom pa še počakala. Tinkara ga je lani začela jesti nekje pri 11-ih mesecih, ko se ji je adaptirano uprlo. je pa tako, da pri nas poje zjutraj ob 6-ih, 210 ml AM, za zajtrk ji naredim 180ml kaše z AM, zvečer paenako. Drugače je gosto hrano.

Punce, kakšni so plani za danes? Mi gremo najprej zamenjat v trgovino hlače, sem si kupila premalo cifro.user posted image  Nisem jih nič pomerila zdaj pa imam, potem pa še en piknik.

Lepo bodite, papa

:)

Neposredna povezava do sporočila: 4389
17.8.2008 10:32:34   
trdozimc

In včeraj Manca v dnevni na tleh, moj za rač., jaz pa kuham.Ful dolgo Manca čist tiho in pridna, grem jaz pogledat in v istem moj pogleda kaj počne: Gloda govejo kito od psauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj si že itak vse delita, kaj se sekiraš.

Jah želva tudi to se zgodi tistim, ki imamo živali.user posted image  Manca bi verjetno naredila enako, če bi do tega prišla, ker je vse za v usta. O tem, da je Tinkara, samo je bila že večja jedla mačje brikete in komentirala, da so piškoti dobri, ne bi. Saj potem, ko sem ugotovila za kakšne piškote gre, je bilo že malček prepozno. Ok, to je tistim, ki nimajo živali vrjetno obsojanja vredno, ...user posted image  Samo se pač zgodi.

In še enkrat user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
17.8.2008 11:02:30   
PUHICA 26
Vrtnica 79  ja dovolj imam pospravljanja od adaptacije stanovanja in to za drugimi. Imam jaz na bajti dovolj svojga dela pa še tamalo za rihtat, se je pri dediju in babi tako scrklala da hoče biti samo po rokah.
Ja flet pustijo kar v razsulu npr, žaganje od montiranja vrat, pa pravijo da saj to ni nič a jaz pa naj hodim po tem, kaj še le otrok. za pop.....
Vidim da imate maratone po forumu, saj do decembra imamo še čas potem gremo pa na forum otrok.
Najbolje pa je da citirate in seznamčke gor dajete .

Aja slikice iz mojega albuma so izbrisane iz znanega razloga,,,!!!!
ko bo pa kaj novih pa spet pokažem, a samo za nekaj časa. ker so ferbci tukaj gor..

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
17.8.2008 11:05:54   
lana38
Vidim, da ste spet imele nočno čvekanje. Jaz sem pa spet hodila vsako uro k Timu. Potem pa sem ga ob 2.30 mislila dati k sebi spet, pa se je začel dreti kot user posted image . Tako sva lepo zgodaj zjutraj gledala lučko in potem zaspala do 5.30, ko se je dojil in spal še do 8h. Zdaj pa spet spi. Ne vem, če ga zgornji zobki mučijo. Ima ful napete dlesni. Upam, da bo kmalu zunaj in bo mir ponoči. Jaz sem pa kot zombi, čisto neprespana.
Lepo nedeljo vsem.
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
17.8.2008 11:29:25   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Vidim, da ste spet imele nočno čvekanje. Jaz sem pa spet hodila vsako uro k Timu. Potem pa sem ga ob 2.30 mislila dati k sebi spet, pa se je začel dreti kot user posted image . Tako sva lepo zgodaj zjutraj gledala lučko in potem zaspala do 5.30, ko se je dojil in spal še do 8h. Zdaj pa spet spi. Ne vem, če ga zgornji zobki mučijo. Ima ful napete dlesni. Upam, da bo kmalu zunaj in bo mir ponoči. Jaz sem pa kot zombi, čisto neprespana.
Lepo nedeljo vsem.
LP

Mi smo tud dans spet meli hudo noč, od polnoči do dveh se je zbujal na pol ure, sep prižgala uspavanko in je zaspal vsakič, potem ob dveh pa nič več, ga podojim, se mi smeji, in sem ga lala kr k nama na sredino. Neki časa se je še pogovarjal, potem me je pa zmanjkalo, kdaj je pa on zaspal p animam pojma. Trenutno spi.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
17.8.2008 12:59:27   
želva

Dobro jutro.
. O tem, da je Tinkara, samo je bila že večja jedla mačje brikete in komentirala, da so piškoti dobri, ne bi. Saj potem, ko sem ugotovila za kakšne piškote gre, je bilo že malček prepozno. Ok, to je tistim, ki nimajo živali vrjetno obsojanja vredno, ...user posted image  Samo se pač zgodi.

Do decembrčkov pridem tako, da imam Starši čvekamo pod priljubljenimi in sem potem hitro tukaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image ok, pol nisem edina, ki "ne pazi" na svojga otroka. no, za namečk je šla danes še čofotat v cupijevo skledo z vodo. Do zdej mi ni tok šetala po stanovanju, zgleda da bo treba vse umikat.Bom pa slikco gor nalimala, kako čofotauser posted image

Aha, si bo treba pod priljubljene dat, da bo mal krajše.

Tistim, ki ne spite, moje sočutje, upam da zobki prikukajo ven čimprej. Pri nas je vsaj to zdaj malo bolje, se pa ponoč hecamo, ker kar nekaj teži- vrjetno hoče k nama v posteljo in pol eno uro teži in jokca, ampak se ne dam. No, potem je zmanjka in spi do jutrauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
17.8.2008 13:11:49   
želva
Voila, slikice so že v albumu, pod geslom, za vse nepovabljence. Geslo je isto kot zadnjič, drugač pa ZSuser posted image Novi albumi so pa čofotalka in na morju

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
17.8.2008 13:49:53   
t*e*j*k*a
Želva prava čofotalka resuser posted image
JE pa super da se s kužo tok dobr razumeta, da si še hrano delitauser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
17.8.2008 17:36:46   
Vrtnica79
Želva geslo, plisuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
17.8.2008 18:49:41   
t*e*j*k*a
Pa kje ste dans vse??

Jan danes spet ni hotel kosila. Sem mu ga dajala pred spanjem in po spanju, pa nič. Brez hrane je bil 4 ure, torej je sigurno bil lačenuser posted image . Dopoldan lepo je sadno kašico, pa tudi zvečer lepo je mlečno kašico, kosila pa nikakor, pa to traja že 4 dni.

Ima katera kak nasvet???

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 17.8.2008 18:52:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4398
17.8.2008 20:59:21   
hokejistka
tejka kaj si mu skuhala isto kot ponavadi, ali kaj novega. Pa je bilo okusno- si poskusila? Julija je začela zelenjavo veliko bolje jesti, ko sem ji noter vmešala riževe kosmiče. Samo pri Janu to verjetno ni problem, ker je prej že jedel lepo.
Ne znam ti pomagat. Mogoče bi pomagalo, da ga nahrani očka ali stara mama. Julija bolje papca, če med JAz med hranjenjem počnem še kaj drugega (np. listam revijo, tudi sama kaj prigrizen). Ima raje, če je ne animiram, ampak jo ignoriram user posted image . Ponudi mu z drugačno žlico, daj mu krožnik pred njega, pa naj z rokami packa.

želva jaz bi tudi geslo user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
17.8.2008 21:24:53   
želva
tejka, ma ne se sekirat, mogoče sam ni lačenuser posted image naša je danes tud štrajkala za kosilo, je bilo očitno prezgodaj.

Mi smo se potepali, smo bili na enem pikniku, kjer so imeli tudi decembrskega user posted image , pa sem takoj študirala, če jo mogoče iz tukaj poznam, pa ni bilo nobenega user posted image s takim imenom. Bi bilo pa smešno, da se kar nekje spoznaš in ugotoviš, da se s to osebo virtualno poznaš.

Vedno več nas je!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?