|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
17.8.2008 21:28:05   
Vrtnica79
Tejka verjetno ni lačenuser posted image  Saj ga bo minilouser posted image , lahko pa mu pripraviš tisto jed ki jo ima najraje pa bo mogoče le kaj pojedel.

Želva kak je cart tvoja Manca, še posebej mi je všeč zadnja slikauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
17.8.2008 21:30:11   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Mi smo se potepali, smo bili na enem pikniku, kjer so imeli tudi decembrskega user posted image , pa sem takoj študirala, če jo mogoče iz tukaj poznam, pa ni bilo nobenega user posted image s takim imenom. Bi bilo pa smešno, da se kar nekje spoznaš in ugotoviš, da se s to osebo virtualno poznaš.

To se tudi jaz vedno sprašujem ko smo nekje in imajo user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
17.8.2008 22:06:12   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Julija bolje papca, če med JAz med hranjenjem počnem še kaj drugega (np. listam revijo, tudi sama kaj prigrizen). Ima raje, če je ne animiram, ampak jo ignoriram user posted image .

Ja, pri nas oba jesta tako, da tudi jaz jem in jima ne skozi bašem žličke v usta, ampak še malo prinašam na mizo vmes, poleg pa mala navadno kako skorjo grize, potem jaz malo jem, pa ona .....

Drugače pa meni tudi nič bolj pametnega ne pade na misel, kot ti je že hokejistka svetovala. Sicer pa nasvet: NE SE PREVEČ OBREMENJEVAT. Če ostale obroke poje, ima najbrž foro, ki bo minila. Pri drugem user posted image  imaš veliko manj časa za take finte in minejo kot bi trenil. user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
18.8.2008 9:21:36   
t*e*j*k*a
Ja upam da je to res ena njegova fora, ki bo hitro minila. Sem mu skuhala enkrat tud dve vrsti kosil, ker prvo ni jedel. In potem tudi drugega ne. PA itak da so mi šli lasi pokonc, jaz mu neki kuham in se mučim, on pa še ust noče odpret.

zanami je spet kruta noč, edina dobra stvar je to, da je spal od dveh zjutraj do osmih v enem kosu brez prebujanjauser posted image user posted image user posted image . To je ful napredek.

papa

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
18.8.2008 10:21:09   
lili8
Pri nas so noči tudi  še vedno nemirne. Kar naprej se nekaj zbuja, če se "samo" dvakrat na noč je to že uspehuser posted image , zjutraj je pa itak čist naspidirana. Ah, ja saj bo minilo, če ne prej, ko bo treba v šolo, takrat jo bo gotov treba iz postelje metatuser posted image .

Želva, čestitke za NS, da bo le vse v redu do konca.

Ne vem katera je že spraševala koliko mleka popijejo žez dan. Pri nas zjutraj 210ml včasih popoldne 210ml ali pa ji naredim mlečno kašico ter zvečer 180-210ml (odvisno ali je z dodatkom ali brez).
Zadnjič sem ji prvič skuhala mlečni gres na KM, pa malo banane sem ji dala noter in je bila čisto navdušena.

Drugače je pa zdaj "pogruntala", da se plazi lahko tudi naprej. Tako, da če kakšno zanimivo stvar vidi, najbolj priljubljeni so telefoni, daljinci, kabli in CD-jiuser posted image , turbo vključi.

Vrtnica79 za seznam lahko pripišeš, da imamo sedaj 6 zob.

Želva, še nekaj čisto izven konteksta. Kdo vam je povedal, kakšen prizidek lahko delate (projektant?), ker pri nas smo tudi nekaj hoteli, pa imamo baje FSI prekoračen, pa me zanima, kdo ti to izračuna.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
18.8.2008 10:26:58   
želva
user posted image
Wake up, it's a beautiful morning

< Sporočilo je popravil želva -- 18.8.2008 10:28:56 >

Vedno več nas je!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.8.2008 10:33:14   
pikica*
Ste pa naklofaleuser posted image . Posledično sem prebrala vse skupaj bolj površno. Ampak, ko smo že pri filanju strani......imam eno zateženo prošnjouser posted image . Tista, ki bo odpirala novo serijo....a bi lahko napisala decembrčki namesto decemberčki? Sem zoprna, kaj?user posted image

Nekaj je bilo debate o pospravljanju oz. stanju v stanovanju. Pri nas je vsak dan bomba. Če pa se kak dan zgodi, da ne pospravim, me pa drug dan zjutraj itak kap zadene in sem potem cel dan nataknjena. Meni namreč totalno energijo scuza, če imamo v stanovanju raztur. Ravno v petek zjutraj se je to zgodilo. V četrtek sem namreč doma dala "odpoved", ker sem imela resnično poln kufer tega, da sem bila od jutra do večera sama z otroci, zato sem možu, ko je prišel domov, samo predala mulčka (pustimo to, da je prišel domov kasneje kot bi moral priti) in se šla kulirat. Najprej sem naredila eno turo po trgovinah, potem pa sem šla s prijateljico še na večerjo in kozarček refoška. Uf, se je prileglouser posted image . No, hotla sem povedat, da posledično popoldne in zvečer nisem nič pospravila, zato je bilo zjutraj tako, kot bi padla bomba. Za zjokat.

Hranjenje: pri nas so zadnje čase otroci precej neješči. Zoja je kot kak piščanec pa še to imamo prej cel kup debat, Lovro pa tudi malo štrajka. Ampak bo že. Z animacijo pri hranjenju se ne ukvarjam. če nočejo jest pač ne jejo.

KM: Jaz ga uporabljam pri kašicah. Zvečer in ponoči pa dobi še flašo Milumila3. KM namreč ne prenaša najboljše (po vseh mlečnih izdelkihn bruha).

Zdaj sem pa svoj bonus pokurilauser posted image . Grem naprej krotit otroke in kuhat golaž.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 18.8.2008 10:35:10 >

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.8.2008 14:08:36   
Ayo
Uuu je bilo pa vroce tukaj med prazniki user posted image user posted image

Mi smo se imeli pa ful ful lepo! user posted image
Gabriel je bil prvic v hribih v nahrbtniku (se mu je tako smejalo!), pa guncali smo se prvic, za na konec pa smo se se v slaufu kopali v bazenu (smo bili pri enih prijateljih, ki imajo bazen). user posted image Skratka super!! user posted image

Drugace smo ze zelo stabilni na nogicah (itak, da bi bil zdaj rad samo v stoje) in tudi pocasi je zacel delati korake user posted image no, pa ma-ma tudi rece (verjetno je to bolj slucajno) user posted image

Sem pa ravnokar odprla RR in zs in vidim, da je nasa loncica v nasih krajih, samo je ne dobim na telefon user posted image user posted image loncica javi se, da greva na kavo! user posted image

Gelde KM - mi smo uvedli ze parmezan in baby sircek, pocasi bomo zaceli z jogurtom, ampak mleka pa se ne, bo se nekaj casa AM na jedilniku. BTW, od jutri naprej se dojimo samo se zvecer (sem danes nesla nazaj crpalko), ker je bilo ocitno, da mi primankuje mleka. No, spije ga pa tam nekje 160/180 ml.

zelva user posted image za Meto in jaz bi geslo, prosim! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 18.8.2008 14:09:28 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.8.2008 16:09:54   
t*e*j*k*a
Ayo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super vikend!!

JAz imam tud veselo novico, danes smo jedli kosilo ko taveliki!!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.8.2008 20:25:06   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ayo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super vikend!!

JAz imam tud veselo novico, danes smo jedli kosilo ko taveliki!!!!

user posted image

Kaj čakate, da bo ura 22huser posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.8.2008 20:32:27   
želva
Sem se premislila, bom vseeno nekaj napisala.

Zdaj nam hoče Manca sam še stat in se dviguje ob klubski mizi, kavču, tv omarici.. kakšnih pretiranih busšk pa ni, je kar previdna.no, edin v postelji pa kar poskakuje in se reži ko usekana.
Mačka nam preganja po celem stanovanju in se reži in cvili zravn. uglavnem raziskujeuser posted image

Ayo, čestitke za prve korake. Je ta hitr med fantiuser posted image

Midva se sam še s tem kreditom ukvarjava, kje bi bilo bolš, pa gor in dol, me že kar glava boli. Najboljš, da se oženva, pa bova polna dnarcev in dariluser posted image Itak se že vse neki žente

Zdaj pa čakam na kakšno vročo debatouser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.8.2008 20:34:28   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Želva, še nekaj čisto izven konteksta. Kdo vam je povedal, kakšen prizidek lahko delate (projektant?), ker pri nas smo tudi nekaj hoteli, pa imamo baje FSI prekoračen, pa me zanima, kdo ti to izračuna.

sem šla prav gledat kaj je to. MAh, to moj vse ureja ker je njihova zemlja, mojga ni nič in se ne vtikam.Tako da nimam pojma, ampak mislim da stem nismo imeli problema, ker imamo dovolj placa.

Sem se odločla, da sama pridrajsam do 200

< Sporočilo je popravil želva -- 18.8.2008 20:40:07 >

Vedno več nas je!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.8.2008 21:03:08   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

sem šla prav gledat kaj je to. MAh, to moj vse ureja ker je njihova zemlja, mojga ni nič in se ne vtikam.Tako da nimam pojma, ampak mislim da stem nismo imeli problema, ker imamo dovolj placa.

Sem se odločla, da sama pridrajsam do 200

Mi tud nismo meli problemov glede gradnje prizidka. Sicer pa isto kot želva ni nč mojga in se nisem preveč vtikala.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.8.2008 21:13:32   
t*e*j*k*a
SAm neki me zanima. Kdaj dajete  mulčkom večerjo GH. Koliko časa pred dojenjem za lahko noč??? Jaz mu dam okoli šestih in ob osmih dojenje. Je možno da se dojenja ne naje, je lačen in se zato ponoči zbuja?????

MA ne nemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.8.2008 21:25:50   
vetrnica
tejka - jst sm ji večerjo dajala okrog sedmih pol sva šle pa pred osmo spat z dojenjem. Včasih je kar veliko pojedla. Zdaj ji večerje več ne dajem (samo dojenje tik pred spanjem) pa se nič kaj bolj/manj ne zbuja, je isto kot prej. Se skoraj vsako uro zbudi, dokler ne prideva še midva spat. Uspavam jo sicer vedno tako, da se doji, sam kokr mam jst občutek neki poje pol okrog polnoči - enih, prej pa sam mal vleče in se stran obrne, če začne preveč tečt.

Smo pa ta vikedn dobili že 4. zobek - ima vse štiri enkice user posted image

< Sporočilo je popravil vetrnica -- 18.8.2008 21:26:18 >

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.8.2008 21:35:26   
hokejistka
tejka - jst sm ji večerjo dajala okrog sedmih pol sva šle pa pred osmo spat z dojenjem.

Jaz delam enako. Ob 19-ih večerja 150 ml mlečne kašice, ob 20-ih pa še dojenje. Tudi naša se ponoči zbuja nekje 2-3 krat na noč. jo obrnem na bok in pobožam, pa spi dalje, enkrat jo pa še dojim, ob 6-ih jo prestavim v najino posteljo, kjer spi di 7-ih. Kje so tisti časi, ko sva spali do 9-ih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.8.2008 21:37:23   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

SAm neki me zanima. Kdaj dajete  mulčkom večerjo GH. Koliko časa pred dojenjem za lahko noč??? Jaz mu dam okoli šestih in ob osmih dojenje. Je možno da se dojenja ne naje, je lačen in se zato ponoči zbuja?????

MA ne nemuser posted image

Najprej user posted image user posted image  za kosilo.

Ja, možno, možno pa je tudi, da je bolj žejen kot lačen. Iva ima včasih foro, da če ne poje dovolj GH čez dan, potem popije flašo (2 dcl) ob 19.30 in se ob 22. zbudi za novo. Če je ne dobi, ne zaspi nazaj. Če pa dobi za zadnji obrok riževo kašico, pa se prav tako zbudi - takrat je po mojem pa bolj žejna. user posted image  Malo poskusi s kakim čajem, kompotom????

Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.8.2008 21:39:38   
Ayo
tejka, mi ponavadi jemo vecerjo (GH) okrog 19.30, potem ob 21h sledi dojenje in spat. Vcasih ze zaspi na joski, vcasih se malo cvili v posteljici, ampak nekje do 21.30 sigurno zaspi.
Jaz ponavadi svetujem glede na lastne izkusnje - dvomim da bi bil otrok pri 8m ponoci lacen. Tudi zelodec rabi pocitek, zato ponoci ne jemo. Pri dojencku naj bi se to uravnalo nekje pri 4m. To sem enkrat prebrala. In ker imamo za sabo 6m neprespanih noci, razumem mamice, kadar pojamrajo. Mi smo pri 4m ukinili nocno hranjenje, kljub temu smo se se 2 meseca zbujali na uro in pol.
Pravega zdravila, da bo otrok ponoci spal, verjetno ni. Ali Jan spi z vama v sobi? Nas Gabriel ima svojo sobico, in kadar kam gremo in spimo v isti sobi, ga ponoci slisim, ampak ne vstajam, lepo zaspi nazaj. Poizkusi malo s tem. Kako zvecer zaspi? V narocju? Potrebuje vajin dotik? Mi smo imeli veliko tezav tudi pri vecernem uspavanju, smo porabili ure in ure, da je zaspal, jokal je,a ampak ga nismo jemali iz postljice, smo ga tolazili samo z glasom, petjem...
Upam, da sem ti kaj pomagala. Dvomim, da se Jan zbuja zato ker je lacen. Sploh pa pri taki kuharici, kot si ti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.8.2008 22:49:42   
želva
glede lakote ponoči

Jaz sem tudi mislila, da otrok po 6. mesecu pa res ne rabi več nočnega obroka. Sicer ne vem kaj je naši, ali je res lačna al kaj drugega.Ampak brez mleka ponoči ne gre, ne morem jo nahecat z vodo, se mi pol kar zbuja na 5 min eno uro in nato obupam ter ji dam jest.Potem je mir do zjutraj. Tako, da si mislim, da že mora bit lačna. Pri nas je tako, če ne dobi flaše, ne zaspi nazaj. Da bi pa zdaj 2 meseca vztrajala brez flaše ponoči, kot Ayo, se mi pa ne da. Pa še mal kruto mi je. Bo že.

JAz ji zvečer ne dajem kašice, ker potem mi ne bi spila mleka po flaši(uspavanje), dobi samo mleko 150ml po flaši in to ji zdrži, kaj pa vem vsako noč drugače, enkrat že ob 2 teži, drugič šele ob 6. Včasih smo imeli uro za hranjenje, zdaj nikoli ne vem.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.8.2008 22:53:16   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Jaz ponavadi svetujem glede na lastne izkusnje - dvomim da bi bil otrok pri 8m ponoci lacen. Tudi zelodec rabi pocitek, zato ponoci ne jemo. Pri dojencku naj bi se to uravnalo nekje pri 4m. To sem enkrat prebrala. In ker imamo za sabo 6m neprespanih noci, razumem mamice, kadar pojamrajo. Mi smo pri 4m ukinili nocno hranjenje, kljub temu smo se se 2 meseca zbujali na uro in pol.

Ja, Ayo najbrž misliš ritem spanja, ki je sestavljen iz več faz in ena faza je dolga cca. 2-3h, takrat nastopi obdobje rahlejšega spanja in pomembno je, da se dojenček nauči sam zaspati nazaj v globlji spanec - brez pomoči dojke ali flaške.

Ne strinjam se, da tako majhni dojenčki niso lačni ali žejni ponoči - hudiča, saj smo še mi včasih. Ko malo zraste (pri približno letu in pol) ti to tudi sam pove. Naš Jan ima poleg postelje vedno lonček navadne vode in je zjutraj skoraj vedno prazen, če ga nima, pa prosi zanjo.

Je pa z zbujanjem čez noč tudi tako - če je prej že lepo spal, se zdaj najbrž zbuja zaradi zobkov ali pa dogodkov, ki se mu zgodijo čez dan, tudi malčki, ki se začnejo motorično pospešeno razvijat (sedet, igrat, plazit, hodit) slabše spijo. In še enkrat: TO TAKO HITRO MINE! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.8.2008 7:12:23   
Ayo
Dobro jutro in ena user posted image danes od mene!

Sibam sedaj v sluzbo!

Aja, pa mogoce se danes z loncico dobiva na kavi. user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.8.2008 9:05:41   
pikica*
Dobro jutro!

Danes se je pa prav lušno začelo...za začetek spet ena medalja z OIuser posted image .

A danes je pa spanje na tapeti? No, pri nas imamo še vedno nočni obrok. Brez tega ne gre. Priznam,   se niti ne ubadam s tem, da bi ga ukinila. Pri Zoji smo ga imeli skoraj do drugega leta. Na koncu je ponoči dobila deci mleka, pomešanega z vodo. Čista razvada, ampak kaj čmo. Potem smo se pa enkrat dogovorili, da bo celo noč spala in je. Pri Lovrotu bomo naredili enako, o bo dovolj velik, da bo razumel. Bomo pač še eno leto vstajali ponoči, potem pa s tem zaključimouser posted image .

Evo, nisem uspela niti tega do konca napisat, ko mi je Zoja nareila premet s kavča. Nekaj se je motovilila zraven mene in samo zgrmela dol.

Hokejistka...zadnjič si nekaj omenjala, da greste v Bizovik. Mi smo skoraj vsak dan tam. Tam je še najlažje otroke krotituser posted image .

Zdaj se gremo pa iz pižam spravit in v akcijo...... danes imamo na sporedu kofetek v BTC-ju. Gremo v civilizacijouser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.8.2008 9:50:44   
lili8
Dobro jutro!

Želva
, zakaj pa Manci ne poskusiš dati žličko rižolina ali kaj podobnega v večerno flašo mleka? Jaz ji tako dajem od nekje 4. meseca, ko je spet želela nočni obrok, in od takrat ponoči več ne zahteva hrane. Sicer je pa čisto različno od otroka do otroka. Nekateri še pri enem letu ponoči jejo, pa ni važno kako jejo čez dan.

Glede žeje ponoči, mislim, da je čisto normalno, če je otrok ponoči kdaj žejen, saj smo tudi mi. Ampak, da je pa vsako noč žejen je pa po moje bolj razvada.

Zala se je pa danes zjutraj zbudila, sem šla k njej in ji dala dudo, ker sem mislila, da bo še malo zaspala. Potem je bila tišina kakih 15min in gre user posted image preden je šel v službo pogledat k njej, in tamala v postelji stoji in gleda v vratauser posted image . Se mi zdijo kar nevarne tele posteljice. Saj v postelji ima obrobo, ampak tisto hitro dol potegne. Tako da me je kar strah zdaj ko vstaja, da se ne bi prav fajn udarila.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.8.2008 10:15:17   
Vrtnica79
Hoj, se samo oglasim na hitro da še dihamuser posted image . Ampak mi zadnje dni enostavno zmankuje časa. Pa še okradli so me včeraj sredi mestauser posted image user posted image user posted image .................

Lepo se imejte, upam da mi znese zvečer prit še malo sem pogledat

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.8.2008 10:41:04   
lana38
Jaz sem pa že tako neprespana, da mi sploh več za nič ni. Tim pa se je nekjeuser posted image prav pošteno prehladil. Tako kašlja, da me je kar strah, ko ga slišim. Danes zjutraj sva bila že pri zdravniku, pa dela šele od 13h dalje, tako da greva potem še enkrat. Ponoči je tako kašljal, da je komaj dihal. Vročine pa nima.
Me je prav groza, kaj je zdaj staknil.
Tim poje Sinlac okrog 19-20h, pa se potem dojiva še okrog 21.30. Dojiva se še zjutraj in okrog 16h. Drugače pa jeva ob 10h sadje, ob 13h kosilo zelenjava (krompir, bučke, cvetača, riž, korneček) in 2x na teden juhico in belo piščanjčje meso. Zdaj ne vem, če bom kaj dosti še uvajala pred testiranjem, ki ga imava 3.9. v Rogaški Slatini. Morda brokoli ali hruško. Rumenjaka si kar ne upam, pa tudi mlečnih izdelkov ne.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?