|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.8.2008 20:57:10   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

A ni ob letu še ceplenje za OMR? Naša je bila tretjič cepljena mislim, a pri 6m. Ma, vse sproti pozabim, res je tale moj spomin ena živa katastrofa.

Sem malo prebrala moje poste in se zgrozila, koliko tipkarskih napak.user posted image  Preden grem v službo moram stanje malo popraviti, tako da bom več na forumih visela.user posted image  

Ja meni je tudi to cepljenje malo čudno, eni tak drugi drugač. Naša je bila tudi pri 6m tretjič cepljena user posted image

To s cepljenji je itak pri vsakem P malo drugače. Mi smo bili zdaj precej v zamudi. Lovro bi moral biti tretjič cepljen že junija pa smo zaradi morja potem zadevo prestavili, julija je šel P na dopust in smo se šele zdaj uskladili.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.8.2008 21:03:09   
vetrnica
tretje cepljenje je priporočeno okoli 6 m. Mi smo bili 2. cepljeni ob 5m in je bil pregled pri 6m prej kot 4 tedne po cepljenju pa je P rekla (razmik mora biti vsaj 4 tedne), da naj se zmenimo za kasneje. Zato se bo tudi Zoja cepila šele naslednji teden.

še ena slika Zoje na gugalnici:

user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.8.2008 22:41:49   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

A ni ob letu še ceplenje za OMR? Naša je bila tretjič cepljena mislim, a pri 6m. Ma, vse sproti pozabim, res je tale moj spomin ena živa katastrofa.

Sem malo prebrala moje poste in se zgrozila, koliko tipkarskih napak.user posted image  Preden grem v službo moram stanje malo popraviti, tako da bom več na forumih visela.user posted image  

Ja meni je tudi to cepljenje malo čudno, eni tak drugi drugač. Naša je bila tudi pri 6m tretjič cepljena user posted image

To s cepljenji je itak pri vsakem P malo drugače. Mi smo bili zdaj precej v zamudi. Lovro bi moral biti tretjič cepljen že junija pa smo zaradi morja potem zadevo prestavili, julija je šel P na dopust in smo se šele zdaj uskladili.

Aja. OK Sem že mislila, da sem jaz kaj zabluzila in da bo še enkrat user posted image  Ima pa septembra spet pregled. Zakaj je pa ta?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
6.8.2008 0:15:24   
Anonimen
Ojla!

Ali še dajete D vitamin vašim sončkom? Jaz ji dajem Oleovit D3 in sem ji do sedaj dajala 1 kapljico/dan. Bi ji mogla sedaj že zvišat na 2/dan, glede na to da ima 9 mesecev? Koliko dodatnega vit. D rabijo otroci pri tej starosti?

Hvala in LP

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
6.8.2008 8:02:21   
pikica*

Ima pa septembra spet pregled. Zakaj je pa ta?

To je pa sistematski pri devetih mesecih. Mi je včeraj sestra pri P rekla, da moramo prit pri devetih mesecih na tehtanje in merjenje (tako namreč pri nas izgleda sistematskiuser posted image ).

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
6.8.2008 8:03:43   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Nana22

Ali še dajete D vitamin vašim sončkom? Jaz ji dajem Oleovit D3 in sem ji do sedaj dajala 1 kapljico/dan. Bi ji mogla sedaj že zvišat na 2/dan, glede na to da ima 9 mesecev? Koliko dodatnega vit. D rabijo otroci pri tej starosti?

Mislim, da količina kapljic ni povezana s starostjo, temveč prehrano. Nam je P rekel, da moramo število kapljic (AD3) povečat iz 4 na 7, ker se je zmanjšala količina AM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
6.8.2008 8:07:45   
pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pikica* sem ti zelo zauš, da si malecko spakirala na počitnice. tudi meni bi take počitnice prav prišle. mi smo pa te dni čisto sami. vse babice in tete in strici so odšli na dopust, mi pa ne vemo več kam bi se dali. no ja, predvčerajšnjim smo bili na Cerkniškem jezeru, včeraj na Turjaškem gradu, jutri gremo v MB. saj nam dogaja. user posted image  če smo pa 5 minut doma, pa Zaki poskrbi, da nam ni dolgčas. nam in sosedom.

Ma saj je lušno, po drugi strani pa kar manjka tist šunder. Nikoli nam ni pravuser posted image . Veš kaj, če se ne boste imeli kam dat, kar javi. Se lahko kje dobimo (računam, da bo Zoja v sredo že spokala kuferček in prišla domov). Punci se očitno itak lepo zamotita med seboj (Zoja ni mogla pozabit Zarjine ure), s fantoma pa itak ni težav.

saj jaz mam Zaki zdaj v vrtcu. edino jutri jo grem prej iskat, pa v petek je doma - sam gremo popoldne na morje in moram spakirat. če mi uspe spakirat v četrtek, se pa lahko dobimo. user posted image  se bom potrudila.

ElaM, daj se že nehaj sekirat zarad zanč. mame mamo pravico bit tudi malo zmedene in pač kej pozabimo. saj slej ko prej skapiramo, da smo jim pozabile npr dat jest. user posted image

Dajte nehat s tem dajanjem otrok v vrtec in na počitnice! Sem vam taaaaakoooo favš. Pri nas je mali zdaj doma (po mojem sem pečena za ves teden). Je čisto kuhan in kašlja. Iva povsod leze za njim in bi imela vse kar ima on, Jan pa kriči Ne Iua! in Moje! potem klati okrog sebe in po mali, poleg vpije, potem Iva spusti svoje najvišje oktave in se v najvišji frekvenci dere nazaj, jaz pa ju pulim narazen, pa kuham, pospravljam user posted image user posted image user posted image .......................  Da sploh ne govorim, da je mali pokonci že od 6. ... V glavnem, zdaj sem oba spokala spat, vsakega v svojo sobo in pijem user posted image .

Nobene jeze in foušije, prosimuser posted image . Pri nas je to, da ge Zoja na počitnice, zelo redka dobrina. Nazadnje je bila, ko sem bila jaz v porodnišnici, pred tem pa ravno eno leto nazaj, ko je bila naša varuška na dopustu. Toliko o tem, kolikokrat nam rata otroke kam spokatuser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
6.8.2008 9:56:07   
Foxina
nana22 mi sploh nismo dajal D vitamina...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
6.8.2008 11:46:56   
nian
alo!

pri nas je vse bolj pestro. tamala ima senzor za prepovedane in nevarne stvari. hoče bit samo na nogah, drugo je brez veze, odpira in zapira predale (včasih kak prst), omare, zadnjič sem jo dobila na prvi stopnici, me je skoraj kap. vstaja mi ob klubski mizici... sedaj je ugotovila, da je blazno fest, da vstane potem se pa na rit poči.

spanje je pri nas sedaj mnogo bolje. zbudi se le na pol, vstane potem pa ne ve kako bi dol prišla in zajoka. jo samo poležim in spi dalje.

drugače se pa večinoma merka zadnje čase, ker jaz divjam okoli za poročno obleko. sem jo mislila najet, pa mi ni nič tako extra, da bi fliknla 400€, sedaj pa letam do kreatorjev in ugotavljam kaj in kako. ah ... si nisem mislila, da bo tako težko.

sem ga pa zadnjič malo utupila ... sem dala alji malo cvetače v solati in je imela naslednji dan popolnoma vneto ritko. kako je s kisom??? tamali je bilo noro dobro, sedaj ji pa ne upam več dat.

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
6.8.2008 11:53:46   
nian
user posted image   tole, je ko naj bi spala ... potem se pa takole reži, ko jo pridem poležat ... spet in spet in spet user posted image

user posted image  in tole je naš plazilec

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
6.8.2008 21:01:31   
lana38
Oho, vidim, da vsem primanjkuje časa za RR, ne samo meni.user posted image  Sem mislila, da bo spet vse polno novega napisano. Okrog 13h sem vas brala, potem pa nisem imela časa pisati.
Moram pa Tima pohvaliti, ker je danes pridno pojedel kosilo, dušen rižek in bučke.user posted image  Najraje ima še vedno banane, rižek in kašico Sinlac. Vse ostalo pa mu nič ne diši. Poje tudi še korenček z banano, jabolko z banano. Včasih tudi krompirjev pirejček. No, bo že...
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
6.8.2008 21:30:24   
Skyline
pozdravljene pupe po doooolgem časuuser posted image

mi smo skoz na morju, tamala je tok rjava, da se ji vsi čudijo, hehe....v morju pa čofota ko zmešana, tako ji je všeč morje, da ne morem verjet, sm se bala, da bo bolj plašnauser posted image

vidim pa, da se vaši sončki že kr plazijo, naša pa še vedno neuser posted image , še sedi ne 100%, jo še mal zanaša...zej meri v dolžino 72 cm, tehta pa zgolj 7200 g, kar s emi zdi zelo malo za 7 mesecev in poluser posted image ....

sploh zdej se skor nč ne redi, ker ogromno pije in se skoz poti pa lula velik, da ne govorim, kolk miga, ni na miru niti sekundouser posted image

...se pa že pri 5. mesecu dobila prvi dve enki spodaj in je takoooo srčkana, ko se smejeuser posted image

...pred 2. tednoma me je pa razveselila z besedico MAMA, sicer itak ne ve, kaj pomeni, ampak je bilo TAKO LEPO slišat mojo malo Emouser posted image

v album sem vam priložila par slikic s krsta in morja, tko da upam, da boste kaj pokukaleuser posted image

...s hranjenjem smo pa boj tko, nad zelenjavo in mesom ni preveč navdušena, najraje je sadje, dojimo se pa skor nč več, ker sm najprej prešaltala samo na zjutri in zvečer, prejšnji teden sm pa na morju zbolela, sm fasala neko bakterijo in 7 dni hodila sam na wc, tko da sm preceeej shujšala in mi tehtnica sedaj pokaže grozljivih 45 kguser posted image ...tko da zgleda, da tudi mleko je shiralo in ga skor ni več, sicer jo bom še čez dan vsake tolko dala k prsim, da se malo pocrta, drgač pa bomo prenehali, sej je že dovolj stara...smo pa zelooo dolgo časa iskali prilagojeno mleko, katerega je končno začela piti, ker sm pokupla prav vse znamke in ničesar ni hotela piti, zdaj pa pije bio mleko znamke Holle, ki je baje zelo podobno materinemu mleku....pa sej se ne čudim, tista prilagojena mleka so meni res ogabnauser posted image

nč, lepo uživajte ša naprej in se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
6.8.2008 22:17:27   
hokejistka
lana38 in skyline dobrodošli spet doma user posted image .

skyline naša se tudi še ne plazi. Prav tako se občasno še zvrne tudi ko sedi. Bo že....  Nam je še nekaj časa prihranjeno odpiranje predalov in letanje za user posted image .

nana22 jaz dajem 7 kapljic AD3. Ji pa na morju nisem dajala. Moja P pravi, da naj bi dajali nekje do 1 leta.

nian veliko sreče pri izbiri obleke user posted image . So še zelo živi moji spomini na iskanje tiste taprave. S tem, da sem imela že kar konkreten trebušček in vsaka tudi ni bila prava. Alja se pa prav lušno plazi.

Zdaj mi pa nič pametnega ne pade na pamet, pa sem mislila še kaj pokomentirat in povedat user posted image . Grem kar spat.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.8.2008 8:18:19   
nian
oj!

pa je res nekam tiho tu.

hokejistka, upam da bom res dobila nekaj finega.

D3 kapjice: P je rekla, da naj jemlje 3 kapljice na dan. mi je tudi rekla, da vsaj eno leto, vendar glede na to, da so naši rojeni v temi, da bi bilo fino do pomladi potegnit in midve kar bova.

danes grem do ene šivilje v škofjo loko. upam, da me bo tako prepričala, da ji bom dala delat in konec.

čaw

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.8.2008 8:35:42   
pikica*
Nian, meni je obleko šivala ena ženska, katere številko sem dobila pri podjetju Marka. Če te zanima kaj več, ti lahko dam kakšno dodatno informacijo. Je pa drugače šivala tudi za take bolj znane, tako da zadevo obvlada, cena pa tudi ni pretirana......jaz sem za delo dala cca. 280€ (sem morala mal iz tolarjev preračunatuser posted image ). Potem je pa tukaj še blago, ampak je razpon zelo velik. Vem, daje prišlo moje dokaj poceni, ker je bilo kao z napako, ampak je bila napaka na spodnji strani blaga, tako da se ni čisto nič videlo. Edino kar je, ne vem koliko ti sama kaj predlaga. Jaz sem namreč prišla k njej s sliko obleke, ki sem jo želela. Aja, blago sem pa nabavljala v Begunjah.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.8.2008 12:10:34   
ursa1981
Jst pa za poročno obleko nisem imela težav, kupila sem kroj iz burde, blago in ostalo kar je bilo potrebno oddala tašči in že je bila obleka narejena in po mojem mnenju dobro narejena. Je pa res, da imam srečo, ker mam taščo, ki šiva, sm na žalost al pa na srečo šiva bl za domačeuser posted image

Tko, da me obleka ni pršla več kot 30000 SIT takrat, po moje je še to prevelika cifra.

Drugače pa pri nas nič novega, Anja trenutno spi, jaz pabom šla dokončat kosilo. Danes imamo kruhove cmoke v smetanovi omai in piščančka, anja pa bo imela še zelenjavno juhico - korenje, cvetača, da ne bo pregosto. Včeraj smo pa jedeli polnjene bučke in je Anja ful velik pojedla 3/4 bučke + goveja juhica - v bučkah je bila poli salama, parmezan, smetana, jajček, mleko, žemljica in seveda po njej nariban sirček.

Bomo videli kako bo jedla danes, včeraj je mela dan za jest, ker je pojedla veliko sadja za dopoldansko malico in za popoldansko malico še celo sklečko čokolina z navadnim mlekom.

No, lepo se imejte.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.8.2008 12:48:28   
Magi*
na hitro o oblekah. meni jo je naredila Tanja Devetak (Devetka v stari LJ). krasna obleka, sicer ne klasična. tudi poroka ni bila klasična. user posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.8.2008 13:12:16   
nian
saj obleke ni težko dobit, samo ko meni povejo kaj in kako in ko pridemo skupaj me cena na rit vrže. danes sva v mislih prišli do čudovite obleke. ko pa je naredila predračun: od 850 do 900€. toliko pa niti približno ne mislim dat. za 1x gor. eh.... barbara plavec bi mi jo za 720€ naredila in je rekla, da je kasneje možno prebarvanje in predelava, sam meni je vseeno preveč. nočem pa imeti čisto navadne. pol smo pa hitro nad 700...

pomoje jo bom kar najela.

danes sem alji presolila kosilo. se mi je malo vsula sol v bučke. pa sem rekla, da bo pa tako jedla in je zmazala ko velika. je zgleda po atiju, ki vse presoli. upam samo, da bo vsaj kaj več pila user posted image

no, kako je s kisom, katera ve???

čaw

< Sporočilo je popravil nian -- 7.8.2008 13:13:04 >

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.8.2008 16:11:38   
tea78
Ojla vse čvekice, tudi mi smo prispeli nazaj iz morja, imeli smo se zelo lepo, Naja je ful uživala v vodi, midva pa ob pogledu na njo,
A ima mogoče katera kakšen jedilnik oz. recepte, kaj ji že lahko vse skuham? Res bi bila vesela, če bi mi katera napisala kaj ji lahko vse ponudim. Lepo mi bodite, se beremo, pa pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.8.2008 16:25:11   
Mat3ja22
LP

Pozdravljene po dolgem času. bili smo že na morju, samo nam je vreme zagodlo...zato se Nick ni kopal v morju ampak v bazenčku.
palzimo se že nakaj časa, 4.8 smo dobili tudi 1. zobek.

D3 - jaz mu jih na začetku nisem dajala, potem pa mi je P na pregledu pri 4,5mes rekla da ima premehko glavico in tako sva do septembra na 12 kapljicah. user posted image se je pa stanje že izboljšalo user posted image .

jemo skoraj vse in prav uživa v hrani.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.8.2008 22:43:14   
trdozimc
Vrrrrrttttttttttttttttttttttttnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.8.2008 8:22:28   
pikica*

Vrrrrrttttttttttttttttttttttttnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si?

Kaj pa tebe medeuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.8.2008 8:46:27   
lana38
Ja, res je dopusta že konec. Odkar sem spet doma, pa sploh nimam več nič časa. Ne vem, kaj je to. Ti se še ne plazi. Kotali se pa na vse strani.user posted image
Jesti ravno noče. Pa saj to že veste, samo banane. No, zdaj mu je všeč še riž z bučkami in Sinlac. Pikice se še vedno pojavljajo, tako da mora biti še kaj razen AM. Sumim tudi instant čaj. Tistega, ki se skuha s filter vrečko, pa noče piti.user posted image  Zdaj pije samo Frutek sokec in prekuhano vodo. pa še vode nima preveč rad, razen kadar je pošteno žejen.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.8.2008 8:51:36   
trdozimc

Kaj pa tebe medeuser posted image user posted image user posted image ?

Nič me ne mede! A od vas nobena Vrtnice ne pogreša? 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
8.8.2008 9:01:55   
ElaM
Morgen, smo pa res zgovorne v zadnjih dneh.user posted image
ja, Vrtnica se res že dolgo ni javila, mogoče je na dopustu?user posted image

Danes sem, pa take volje, da bi se najraje nekam skrila in nikogar slišala, ne videla.user posted image  Sita sem čist vsega, glava me boli, Tinkara je tako zatrmarila zjutraj, da je dobila eno čez rit, mislim, da prvič.user posted image  Zdaj imam še zaradi tega slabo vest.user posted image  No,  vsaj Manca je pridna.
Drugače smo po starem, zob še ni na vidiku slini se pa nenormalno. A se vaši tudi tolk slinijo?

Ena je spraševala za kis,  pojma nimam, če se lahko od njega naredijo pike. Najbolj kisla stvar, ki jo je pojedla manca je paradižnik, ki ga ima zelo rada.

Še slikce, same lepe.user posted image

Hokejistka, a si ti že dala slikce v album? Saj si ti slikala, ne? možno, da sem kaj pobrkala.

Grem se zdaj smilit sama sebi.user posted image

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?