|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
8.8.2008 10:01:43   
pršut
Mi kapljic ne dajemo že od 5 meseca, ker naj bi bilo za to dovolj sonce. B. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.8.2008 10:13:59   
vetrnica
pri nas je pa danes 4x8 : datum je 8.8.08 in zoja ima 8 mesecev user posted image

Sicer ne vem, al se naj tega veselim al ne. Saj je lepo, da raste, napreduje, po drugi strani se pa bliža moj odhod v službo.

Imamo pa že 3. zobek in sicer zgoraj 1 levo

Kapljice: nam jih je junija P zmanjšala iz 4 na 3, ker je poletje (jemlje D3). Jemale pa naj bi se do konca prvega leta.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.8.2008 10:37:08   
pršut
user posted image

Aja, kis, hm, hm. Tudi pri nas je po kisu ritka vneta.

Cepljenje - naša se je tudi cepila, 3., v 6. mesecu starosti. Čez en mesec pa se bo že spet, ker prva 3x tura je bila za eno zadevo, zdaj pa bo za nekaj drugega cepljena.

user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.8.2008 11:04:11   
vetrnica
Da vam povem še danšnjo nočno dogodivščino:
Zoja drugače vedno ponoči spi, edino za hranjenje se zbudi in zaspi takoj nazaj. Danes pa se je zbudila ob 2h zjutraj in se začela kotaliti in premetavati po postelji (spi pri nama), tako da je oba zbudila. Itak, da se je pol začela še jeziti, ker sva se oba delala, da spiva in nisva hotela prižgati luči. No, pol je moj mož prižgal nočno lučko in ji začel razlagati, da je noč, da mora on vstat čez dobre 3 ure in, če ne bo zaspala nazaj, jo bo prestavil v njeno posteljico in jo pustil tam. Pol naj pa se premetava, kotali pa tudi joče, če hoče. No, in Zoja ga je razumela user posted image , se obrnila k men, ker najlažje zaspi na dojki, in zaspala. Jst si niti nisem mislila, da bo delovalo, da lahko že tako malemu otroku kaj razložiš user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.8.2008 11:15:00   
pršut
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Zoja drugače vedno ponoči spi, edino za hranjenje se zbudi in zaspi takoj nazaj. Danes pa se je zbudila ob 2h zjutraj in se začela kotaliti in premetavati po postelji (spi pri nama), tako da je oba zbudila. Itak, da se je pol začela še jeziti, ker sva se oba delala, da spiva in nisva hotela prižgati luči. No, pol je moj mož prižgal nočno lučko in ji začel razlagati, da je noč, da mora on vstat čez dobre 3 ure in, če ne bo zaspala nazaj, jo bo prestavil v njeno posteljico in jo pustil tam. Pol naj pa se premetava, kotali pa tudi joče, če hoče. No, in Zoja ga je razumela user posted image , se obrnila k men, ker najlažje zaspi na dojki, in zaspala. Jst si niti nisem mislila, da bo delovalo, da lahko že tako malemu otroku kaj razložiš user posted image .

user posted image . Simpatičen dogodek.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.8.2008 11:18:25   
Mat3ja22

eh...mi2 mu praviva pa naju nene resno jemle..... user posted image heheh. bolj ko mu kaj govoriš bolj se jezi, premetavle po postelji, se vstane in dere ko jesihar.... skratka ni tako razumljiv kot vaša user posted image . tko da je tvoja pupa res pravauser posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.8.2008 11:19:19   
Mat3ja22
pri nas je pa danes 4x8 : datum je 8.8.08 in zoja ima 8 mesecev user posted image

čestitke. Tudi pri nas je danes dan v znamenju 8.
imamo 8 mesecev.user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.8.2008 12:53:44   
t*e*j*k*a
Oj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Vrrrrrttttttttttttttttttttttttnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si?

Vrtnica79 ni na dopustu ampak se ne oglaša več na to temo. Če bo hotela bo že sama povedala zakaj. Tudi jaz ne vem točno.

Glede kisa-nimam pojma.

Vidim da vsi že lepo jeste VSE. JAz pa še kr kompliciram, mu ne dajem preveč slanih stvari, o kisu ni govora, o jajčkah tud ne. Eh, sej se bom poboljšala in bom začela vse mu dajat. Danes dobi krompirjeve svaljke (čeprav je v njih jajca).

Čestitke vsem za 8m, mi smo jih prejšnji teden 7 dopolnili. Kam čas bežiuser posted image .
Plazimo še ne, o kakšnem vstajanju ni niti sluha. JE pa res da smo vsaj brez skrbi in pustimo malega samega, brez da bi nas blo strah da bi kam zlezel in kaj odprl.
Je pa ers da ima zzeellloooo dolge roke in se stegne fuuul  sam če je trebauser posted image .

papa

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.8.2008 13:42:00   
ElaM
Vrtnica79, na raport, zakaj se ne javljaš več?user posted image
Mi te pogrešamo.user posted image

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.8.2008 14:07:58   
lili8
ElaM vsi imamo kdaj takšne dneve, da se smilimo sami sebi, če ti je to kaj v tolažbouser posted image . Jutri bo že boljše.

Tudi mi smo danes dopolnili 8 mesecev user posted image . Kam čas beži?

O kisu pa tudi jaz nimam pojma. Zali dam včasih malo solate za obliznit ali pa malo paradižnika iz solate, in do zdaj ni bilo kakšnih problemov zaradi tega.

Cepljenje - mi smo bili tretjič cepljeni v 6. mesecu, naslednji pregled pa imamo septembra, ko bo stara 9m, ampak takrat so rekli, da ni nobenega cepljenja, samo testiranje, ampak ne vem kako to izgleda.

Vrtnica79 škoda, da se več ne javljaš. Pogrešamo te.

Poročna obleka jaz sem si jo sposodila, ker jo tako ali tako ne bi več oblekla. Za izposojo sem pa dala pred dvema letoma 64.000sit.

Ad3 kapljice, mi že od 1. meseca dalje dajemo po 4, čeprav zadnje čase velikokrat pozabimuser posted image .

Prehrana
če ji spečem jajce, ji dam samo rumenjak, če pa ji dam kakšen piškot in so v njem jajca, pa tudi ne kompliciram, ker je beljak zraven. V pire krompir ji dam KM. Nisem pa še začela z jogurti in skuto. Kdaj ste ve začele?  Od mesa je poskusila govedino in piščanca. Ne vem, se mi zdi da čedalje manj kompliciram, v začetku sem bila bolj natančna glede tega kaj lahko in kaj ne.

Mi imamo pa zadnje čase malo težav z dnevnim spancem. Ona najraje sploh ne bi spalauser posted image . Pa je utrujena, si očke mane, ampak jo dam v posteljo in joka kot nora, tako da se prav pregovarjava zadnje čase okoli tegauser posted image . Sem bila včeraj pri eni kolegici na obisku, je otroka nesla v posteljo, in tud glasa ni dal od sebe.

No, uživajte v tem deževnem popoldnevu.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.8.2008 14:47:27   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Danes sem, pa take volje, da bi se najraje nekam skrila in nikogar slišala, ne videla.user posted image  Sita sem čist vsega, glava me boli,

Jaz sem bila takšna par dni nazaj. Saj mine user posted image user posted image ! Če pa mali zaradi svoje trme kdaj (redko) po plenici dobijo, pa se meni tudi ne zdi nič takega. Jan jih je ene 3x in mi je bilo potem vedno fuuuuuul grozno user posted image , ampak pomagalo pa je user posted image , sem imela potem dolgo ali pa za stalno mir.

Slini pa se Iva trenutno manj, ampak bila je pa kot polžek. So se ji že prav pikice po bradi naredile.

IZVIRNO SPOROČILO: pršut

Mi kapljic ne dajemo že od 5 meseca, ker naj bi bilo za to dovolj sonce. B. user posted image

Ja, vsak po svoje. Ampak sonce žal pri tako malih ni dovolj, pa tudi, če bi bilo niso toliko na soncu. Dobivali naj bi jih do 1. leta (kot so že povedale), vsak različno, glede na to, kako se prehranjuje in kako oceni P po trdnosti kosti in zaprti fontaneli na glavici. Priporoča pa se dajanje AD3, ker A vitamin ugodno vpliva na vid.

Vetrnica: super punca - že zdaj ji je ati zakon!

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

eh...mi2 mu praviva pa naju nene resno jemle..... user posted image heheh. bolj ko mu kaj govoriš bolj se jezi, premetavle po postelji, se vstane in dere ko jesihar.... skratka ni tako razumljiv kot vaša user posted image . tko da je tvoja pupa res pravauser posted image

Naša mala te pa tako po strani pogleda in se nagajivo nasmeje, pa že počne naprej, karkoli si ji že pač prepovedal. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Vidim da vsi že lepo jeste VSE. JAz pa še kr kompliciram, mu ne dajem preveč slanih stvari, o kisu ni govora, o jajčkah tud ne. Eh, sej se bom poboljšala in bom začela vse mu dajat. Danes dobi krompirjeve svaljke (čeprav je v njih jajca).

Ne, tudi jaz še ne dajem vsega. Itak se Iva bolj počasi privaja na GH, malo pa zaradi slabih izkušenj z Janom. Od mesa dobi samo piščanca, kunčje ali govedino, od KM pa jugurt (v kašico) aja, pa malo sladoleda včasih ukrade user posted image , danes je prvič dobila maslo v pire, jajc še ne je in jih ne bo pred 1. letom.

Poročno obleko sem imela tudi jaz izposojeno. Zaradi tega, ker je ne bi več oblekla in ker sem že bila noseča in so mi jo zastonj prikrojili dva dni pred dogodkom. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Mi imamo pa zadnje čase malo težav z dnevnim spancem. Ona najraje sploh ne bi spalauser posted image . Pa je utrujena, si očke mane, ampak jo dam v posteljo in joka kot nora, tako da se prav pregovarjava zadnje čase okoli tegauser posted image . Sem bila včeraj pri eni kolegici na obisku, je otroka nesla v posteljo, in tud glasa ni dal od sebe.

Ja, se že pozna zmanjšana potreba po spanju. Naša mala bi si tudi zmišljevala. Sploh če okoli hodimo je čisto aut. Najbolje je, če smo v času ko spi doma. Takrat jo tudi jaz samo odložim v posteljo in sama zaspi, brez joka. Če je tako spi dopoldne eno uro in popoldne eno. Drugače je pa zmožna tudi ves dan samo s pol urce vzdržat.

LP!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.8.2008 14:48:02   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Sem bila včeraj pri eni kolegici na obisku, je otroka nesla v posteljo, in tud glasa ni dal od sebe.

Ja to bi pa jez tud rada kdaj dočakalauser posted image .

Glede AD3 kapljic-mi jih dajemo po 7 na dan, ampak pogosto pozabimo.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.8.2008 14:51:38   
pikica*
Ojla,

mi smo preživeli točo in ornk naliv, ampak na srečo sem bila z mulčkoma ravno v trgovini (še sreča, da smo kdaj lačniuser posted image ), avto pa pod streho. Smo imeli pa srečo, ker smo bili še manj kot pol ure pred tem zunaj (v Bizoviku...se je Zoja čisto napalila na tisto igrišče). Zdaj je pa spet vse črno. Je pa danes tako lušno vreme za spat....tamaladva sem ravno pošopala v posteljo (sama sebi ne morem verjet, da mi je ratalo simultano spanje), jaz bi pa tudi najraje malo zadremala. Ampak je treba stanovanje malo v red spravit.

kis....jaz ga Lovrotu še nisem dala, ampak, če sodim po tem, da mu ful paše navaden jogurt, je bolj kislica sorte (po očiju in kopija sestrce) in bi mu tudi kis pasal...ne vem pa kako bi na to reagirala ritka. Pa zdaj ima še malo vneto in ne bi ravno eksperimentiralauser posted image .

ElaM, nič se sekirat zaradi jutranje slabe volje...itak, da pride, potem pa mine.......Meni sta moja dva včeraj kravžljala živčke. Lovro je bil utrujen, Zoja bi se pa ves čas po njem obešala. In je mali seveda znorel, potem sem znorela jaz, na koncu pa je tulila še Zoja.....družinska idilauser posted image .

Vrtnica79......če si se odločila, da se na tejtemi več ne oglašaš, tudi prav. Vsak se mora držat svojih načel. Vseeno pa bi bilo mogoče lažje, če bi povedala kaj te teži oz. kdo ti je stopil na žulj. Pogovor namreč dela čudežeuser posted image .

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.8.2008 15:01:30   
pršut
Ja, vsak po svoje. Ampak sonce žal pri tako malih ni dovolj, pa tudi, če bi bilo niso toliko na soncu. Dobivali naj bi jih do 1. leta (kot so že povedale), vsak različno, glede na to, kako se prehranjuje in kako oceni P po trdnosti kosti in zaprti fontaneli na glavici. Priporoča pa se dajanje AD3, ker A vitamin ugodno vpliva na vid.

user posted image . Nam je P tako zaukazala. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.8.2008 15:08:02   
pršut
Glede vrtnice pa samo toliko, ZAKAJ PA STE JO OPRAVLJALE, tista, ki jo je? Drugega razloga za nejavljanje ni, po mojem. Nekaj krivičnega se je zgodilo. Vrtnica je bila edina, ki je odgovarjala na vse in vsakomur in dasiravno je ne poznam, tako kot tudi vas ne, sem začutila tisto user posted image , skozi njeno pisnje.

user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.8.2008 15:13:35   
pikica*

Glede vrtnice pa samo toliko, ZAKAJ PA STE JO OPRAVLJALE, tista, ki jo je? Drugega razloga za nejavljanje ni, po mojem. Nekaj krivičnega se je zgodilo. Vrtnica je bila edina, ki je odgovarjala na vse in vsakomur in dasiravno je ne poznam, tako kot tudi vas ne, sem začutila tisto user posted image , skozi njeno pisnje.

user posted image

user posted image  A jo je katera opravljala? Po moje bi bilo najboljše, da se potem vrtnica79 obrne na tisto, ki jo je prizadela in ji to lepo pove. Nima smisla, da to drži v sebi.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.8.2008 15:19:35   
pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Danes sem, pa take volje, da bi se najraje nekam skrila in nikogar slišala, ne videla.user posted image  Sita sem čist vsega, glava me boli,

Jaz sem bila takšna par dni nazaj. Saj mine user posted image user posted image ! Če pa mali zaradi svoje trme kdaj (redko) po plenici dobijo, pa se meni tudi ne zdi nič takega. Jan jih je ene 3x in mi je bilo potem vedno fuuuuuul grozno user posted image , ampak pomagalo pa je user posted image , sem imela potem dolgo ali pa za stalno mir.

Zdej mi pa rečte kruta mama, ampak meni pa ni grozno, če jih Zoja kdaj čez rito dobi. Ker jih dobi izključno takrat, ko si jih zasluži. Pa to ni neko mikastenje, ampak samo ena čez rit. In ja, po riti jih je dobila v več kot treh primerih in ne, nikoli mi zaradi tega ni bilo žal, ker je bila pred tem vedno opozorjena, da se bo to zgodilo. Smo pa zdaj začeli prakticirat drugo metodo.....vedno, ko začne delat štale in pogovor ne zaleže, ji povem, da bom peštela do tri, potem sledijo sankcije (vedno povem kakšne). Ponavadi se že pri ena trmarjenje ustavi, če je pa res huda trma, pa prilezemo do dve....do tri smo po moje prišli kakšnih dvakrat, do sankcij pa še nikoli. Ravno danes smo imeli to vajo, ko je Zoja sredi trgovine začela tulit in se vrgla na tla (ker ni in ni hotla it s kolesa, sem rekla, da grem...in sem šla). Pogovor spet ni zalegel, je pa zato štetjeuser posted image .  

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.8.2008 15:19:57   
trdozimc

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pršut, kadar daješ take izjave na javni forum, je bolje, da se prej prepričaš. Še najbolje pri Vrtnici sami, ta pa je tudi edina, ki se potem lahko pritoži, vsako drugo špekuliranje se meni zdi neuprevičeno, milo rečeno!

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.8.2008 15:32:22   
Magi*
cel roman sem spisala, pa me je vn vrglo. user posted image

se strinjam s trdozimčevo in pikico*. smo odrasli ljudje, ne?

pikica*, take metode tudi mi uporabljamo. če je komu prav ali ne.

...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.8.2008 17:10:42   
lilprincess
oj pozdravljene!

Se že zeeeeeelo dolgo nisem javila. Zoja je 2.8. dopolnila osem mesecev, od 7 meseca pa pol pa že hodi, seveda jo je treba držati za roke. Naju pa križ boli ko hudičuser posted image .  Zobkov še nima, je zelo malo, pa še to se trudimo kot hudič da spravimo kaj vanjo. Po vseh štirih pa šiba tako, da jo komaj uloviš. No, lepo se imejte, poljubčka vašim maločkom.
P.s: pa še to - namorju jebila tako hecna v vodi - ko ji je gladina padla pod kolena se je obrnila pa šibnila nazaj v globokouser posted image user posted image

Zdaj pa zares, lepo se imejte!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.8.2008 17:19:46   
pršut

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pršut, kadar daješ take izjave na javni forum, je bolje, da se prej prepričaš. Še najbolje pri Vrtnici sami, ta pa je tudi edina, ki se potem lahko pritoži, vsako drugo špekuliranje se meni zdi neuprevičeno, milo rečeno!

user posted image  Res je, prav imaš.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.8.2008 17:27:07   
Vrtnica79
Hej punce, joj zdaj pa sem en fajt naredla tukaj. Ja, tako je na stvari- so se mi začele dogajati ene čudne stvari in sem malo zablokirala pri pisanju postov glede naše družine. Sem se malo zamislila.......................

Zdaj nimam časa pisat kaj več, se oglasim zvečer.

Brez zamere, itak da vas vsak dan beremuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.8.2008 17:34:48   
pršut
user posted image  trdozimc? user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.8.2008 17:55:00   
Ayo
Oj!

Samo toliko, da vam javim, da sem ravnokar nalimala fotke iz nasega srecanja (uf, sem porabila 2 uri! user posted image ).
Geslo ostaje nespremenjeno. Za pozabljivke, posljem zs. user posted image

Ojej Vrtnica, kaj cudnega se ti je pa pripetilo...sedaj se mene skrbi...user posted image

lep vikend!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.8.2008 20:01:09   
ElaM
Hej, punce,
zdaj sem že bolje, amo glavo mi bo razneslo. Je rekel moj, a se vidi, da me boli, ker sva šla šoping in sem kupila res samo to, kar rabimo.user posted image
Pikica, to s štetjem, je pa res dobra vzgojna, bom preizkusila, ko bo naslednji napad. Ma, danes zjutraj mi je pa res dvignila dekel, najprej je  porinila Manco, da je padla vznak, potem sem jo okarala in je začela tulit, se metat po tleh, in sem ji eno pripeljala. Me je tako debelo pogledala, ampak potem je bil kmalu mir. Pri nas jih je dobila po roki, pa v sobo sem jo zaprla na hlajenja, čez rit, pa je padla prvič. In, jaz koza, sem se sekirala, čeprav jo je res iskala.

Pršut, tvoje izjave so res malo čudne.user posted image  In prav res dvomim, da bi katera od nas opravljala Vrtnico. No, saj bo sama povedala kaj in kako.
Ayo, jaz bi prosila geslo, ker sem ga pozabila.
D vitamin, dajem ji Oleovit, samo nisem čisto dosledna, dobi, ko se mati spomni.

Nič punce, lepo bodite.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?