trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Danes sem, pa take volje, da bi se najraje nekam skrila in nikogar slišala, ne videla. Sita sem čist vsega, glava me boli, Jaz sem bila takšna par dni nazaj. Saj mine ! Če pa mali zaradi svoje trme kdaj (redko) po plenici dobijo, pa se meni tudi ne zdi nič takega. Jan jih je ene 3x in mi je bilo potem vedno fuuuuuul grozno , ampak pomagalo pa je , sem imela potem dolgo ali pa za stalno mir. Slini pa se Iva trenutno manj, ampak bila je pa kot polžek. So se ji že prav pikice po bradi naredile. IZVIRNO SPOROČILO: pršut Mi kapljic ne dajemo že od 5 meseca, ker naj bi bilo za to dovolj sonce. B. Ja, vsak po svoje. Ampak sonce žal pri tako malih ni dovolj, pa tudi, če bi bilo niso toliko na soncu. Dobivali naj bi jih do 1. leta (kot so že povedale), vsak različno, glede na to, kako se prehranjuje in kako oceni P po trdnosti kosti in zaprti fontaneli na glavici. Priporoča pa se dajanje AD3, ker A vitamin ugodno vpliva na vid. Vetrnica: super punca - že zdaj ji je ati zakon! IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22 eh...mi2 mu praviva pa naju nene resno jemle..... heheh. bolj ko mu kaj govoriš bolj se jezi, premetavle po postelji, se vstane in dere ko jesihar.... skratka ni tako razumljiv kot vaša . tko da je tvoja pupa res prava Naša mala te pa tako po strani pogleda in se nagajivo nasmeje, pa že počne naprej, karkoli si ji že pač prepovedal. IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a Vidim da vsi že lepo jeste VSE. JAz pa še kr kompliciram, mu ne dajem preveč slanih stvari, o kisu ni govora, o jajčkah tud ne. Eh, sej se bom poboljšala in bom začela vse mu dajat. Danes dobi krompirjeve svaljke (čeprav je v njih jajca). Ne, tudi jaz še ne dajem vsega. Itak se Iva bolj počasi privaja na GH, malo pa zaradi slabih izkušenj z Janom. Od mesa dobi samo piščanca, kunčje ali govedino, od KM pa jugurt (v kašico) aja, pa malo sladoleda včasih ukrade , danes je prvič dobila maslo v pire, jajc še ne je in jih ne bo pred 1. letom. Poročno obleko sem imela tudi jaz izposojeno. Zaradi tega, ker je ne bi več oblekla in ker sem že bila noseča in so mi jo zastonj prikrojili dva dni pred dogodkom. IZVIRNO SPOROČILO: lili8 Mi imamo pa zadnje čase malo težav z dnevnim spancem. Ona najraje sploh ne bi spala . Pa je utrujena, si očke mane, ampak jo dam v posteljo in joka kot nora, tako da se prav pregovarjava zadnje čase okoli tega . Sem bila včeraj pri eni kolegici na obisku, je otroka nesla v posteljo, in tud glasa ni dal od sebe. Ja, se že pozna zmanjšana potreba po spanju. Naša mala bi si tudi zmišljevala. Sploh če okoli hodimo je čisto aut. Najbolje je, če smo v času ko spi doma. Takrat jo tudi jaz samo odložim v posteljo in sama zaspi, brez joka. Če je tako spi dopoldne eno uro in popoldne eno. Drugače je pa zmožna tudi ves dan samo s pol urce vzdržat. LP!
|