trdozimc
|
O, čvekice, ste se razgovorile! IZVIRNO SPOROČILO: PIKICA07 Zanima me koliko ml ali gramov gh pojejo vaši 7-8 mesečniki na obrok?? in koliko obrokov imajo. Mi moramo našo Pio malo porediti ker je na spodnji meji teže pravi zdravnica (pri skoraj 7 mesecih je imela 6,6 kil in 67 cm). Kot ti je pikica napisala: nimam pojma koliko količinsko zmaže (najbrž imaš pri drugem manj časa merit ), jedilnik imamo pa tak kot Magi, samo brez jajc, pa joška tudi že doooooooooooolgo ni v špilu. Pikica za TV. Mi (beri otroci in jaz) tudi še čakamo na to izboljšavo, trenutno smo pretežno na dvdjih, kolikor sploh. IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981 No, zdaj bi bila pa sm na nogah in se skoz dviguje, kjer najde kako oporo je ona prec na nogah. Jaaa! Iva je tudi včeraj pogruntala, da v posteljici je to veliko lažje. Smo hitro znižali dno. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* Taras drugače po novem kobaca (al kako se temu premikanju reče - po vseh štirih) - naprej, ne rikverc. tudi ob opori se gor dviguje. najraje trenira v dnevni sobi ob klubski mizici, sam mu nogice spodnese in se potem ujame kot kak alpinist in "obvisi v steni". to je kar nevarno in ga moram met stalno pod budnim očesom. ja, pa v posteljici tudi. tam mu pa obvezno ena noga skozi šprikle uide in spet obvisi v steni. Kako znano. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pikica* sem ti zelo zauš, da si malecko spakirala na počitnice. tudi meni bi take počitnice prav prišle. mi smo pa te dni čisto sami. vse babice in tete in strici so odšli na dopust, mi pa ne vemo več kam bi se dali. no ja, predvčerajšnjim smo bili na Cerkniškem jezeru, včeraj na Turjaškem gradu, jutri gremo v MB. saj nam dogaja. če smo pa 5 minut doma, pa Zaki poskrbi, da nam ni dolgčas. nam in sosedom. Ma saj je lušno, po drugi strani pa kar manjka tist šunder. Nikoli nam ni prav . Veš kaj, če se ne boste imeli kam dat, kar javi. Se lahko kje dobimo (računam, da bo Zoja v sredo že spokala kuferček in prišla domov). Punci se očitno itak lepo zamotita med seboj (Zoja ni mogla pozabit Zarjine ure), s fantoma pa itak ni težav. saj jaz mam Zaki zdaj v vrtcu. edino jutri jo grem prej iskat, pa v petek je doma - sam gremo popoldne na morje in moram spakirat. če mi uspe spakirat v četrtek, se pa lahko dobimo. se bom potrudila. ElaM, daj se že nehaj sekirat zarad zanč. mame mamo pravico bit tudi malo zmedene in pač kej pozabimo. saj slej ko prej skapiramo, da smo jim pozabile npr dat jest. Dajte nehat s tem dajanjem otrok v vrtec in na počitnice! Sem vam taaaaakoooo favš. Pri nas je mali zdaj doma (po mojem sem pečena za ves teden). Je čisto kuhan in kašlja. Iva povsod leze za njim in bi imela vse kar ima on, Jan pa kriči Ne Iua! in Moje! potem klati okrog sebe in po mali, poleg vpije, potem Iva spusti svoje najvišje oktave in se v najvišji frekvenci dere nazaj, jaz pa ju pulim narazen, pa kuham, pospravljam ....................... Da sploh ne govorim, da je mali pokonci že od 6. ... V glavnem, zdaj sem oba spokala spat, vsakega v svojo sobo in pijem . Ja, ElaM, daj nehaj, otroci so na izletih itak skozi lačni. Jaz tudi vedno premalo hrane sabo jemljem, ali pa pozabim dat, ker mislim, da tako hitro pa še ja ne more bit lačna. No, pa da se še jaz pohvalim. Iva je končno pogruntala, da ima rit. Se že ves dan sama vsede, zravna hrbet in sedi ponosno kot kak predsednik in se igra. Sedi pa tako stabilno, da se sploh ne zvrne nazaj, ampak ko hoče it, se zvrne naprej ali pa na bok in leze dalje. Sem takooooo ponosna! Končno je ratalo.
|