|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
3.8.2008 9:11:18   
Magi*
dan!

pri nas imamo te dni pestro. včasih se sprašujem kaj delamo narobe, da se nam durh mudi in je skoz štala. user posted image

meni je bilo na našem druženju fajn. vsa imena sem si zapomnila (se tolečm po prsih). moramo pa ponoviti, ker ravno čvekati pa nismo mogle dosti. vsaj jaz sem imela občutek, da povem do polovice potem pa že šibam okoli ali vsaj stegujem vrat kot žirafa. user posted image

v bistvu je bilo vse po priačkovanju, samo špraha od trdozimc me je zmedla. verjetno si kdaj omenila, pa sem sfalila. bi mi pa moralo vžgat vsaj pri tvoji ljubezni do boškota. user posted image  no, saj je itak vseeno, od koderkoli si, sam sem morala prav v glavi pobrskat kam naj te dam.

ajde, mejte se moje Štajerke, Notranjke, Gorenjke, Ljubljanke ... vse. user posted image

Ayo, upam, da ste se imeli lepo in lepo pot domov vam želim. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
3.8.2008 11:54:09   
hokejistka
No, meni pa se NI uspelo zapomnit vseh imen, kaj šele letnic rojstev in krajev bivanja user posted image .
Sem ugotovila, da so bili fantje bolj pridni od punc user posted image in da so na sploh vsi orenk korenjaki.

Za ponovitev kavice sem takoj zraven,, če me boste seveda vzele, glede na to, da je Julija napadla vse otroke, ki jih je imela v dosegu user posted image .

raho pazi, da te voda dokončno ne zalije. Si raje rokavčke pripravi.
želva pa že uživa na user posted image .

trdozimc tvoje ime sem si zapomnila, ampak si me pa tudi pošteno zmedla s tistim namigom.

Slike sledijo ko bo vikenda konec. moram šibat na kosilo...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
3.8.2008 15:34:49   
lana38
Pozdravljene!
Mi smo z dopusta in smo se imeli zelo lepo. Vidim, da ste se srečale. Za nazaj nisem brala in verjetno tudi ne bom imela časa.
Se javim kaj več v naslednjih dneh, ko pridem k sebi, da smo že spet doma.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
3.8.2008 17:42:39   
15.7.
hey, mi2 z malim sva z dopusta pri mojih, ste kar dosti napisale, če bom imela čas vas preberem, vceraj sem bila na ohceti, ko se je ženila nejka, od lovšina hči. kera poroka, js bi mela tut tako. pa tako lepo obleko je imela, ...

no vgavnem, ena novica je, klemen je včeraj dobil prvi zobekkk...

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
4.8.2008 7:54:13   
pikica*
Dobro jutro čvekeuser posted image .

No, kar se imen in krajev tiče, se mi zdi, da sem si jih kar zapomnila. Edino pri otrocih se malo ustaviuser posted image .  Aja, sta pa naša dva mulčka zadnjič odigrala skoraj idealna otrokauser posted image . No, saj Lovro je res zelo pridne sorte, Zoja je pa očitno vedela, da mora narediti vtis idealnega otroka, da bo izpadlo, da mami čisto pretirava, ko se tukaj gor jadiuser posted image .

Magi*, nič se sekirat, da delate kaj narobe. Pri nas je isto. Očitno je zdaj tako obdobje, ko se nam mora non stop mudit. Sem pa opazila, da se vse ustavi, če ni otrok poleg. Zoja je šla namreč včeraj dopoldne na počitnice k našim in popoldne sva bila kar malo zgubljena. Na koncu sva ugotavljala kaj zaboga počnejo ljudje, ki nimajo otrokuser posted image .

Trdozimc....tale tvoj rebus z imeni je pa še mene skoraj zmedeluser posted image .

Meni je pa zdaj kar dolgčas po naši mulčici. Včeraj je bila totalno navdušena, ko sem ji povedala, gre na počitnice. Bila je ravno sredi zajtrka in je potem hrano kar zmetala vase, se slekla (bila je še v pižami) in rekla, da naj jo oblečem. Potem se je pa še na hitro obula, nataknila klobuček in čakala, da gremouser posted image . Popoldne pa ni imela časa niti za telefon, ker je imela preveč drugih opravkov. Eh, naj uživa lumpa mala.

Drugače je bil pa naš vikend spet leteč. Smo šli na Dolenjsko, preživeli neurje in celo dočakali sonce. Aja, pa eni od prijateljev so dobili punčko Julijo. Lep vikend, ni kaj.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
4.8.2008 9:16:35   
pikica*
Da se malo pohvalim....mi smo se pa ravnokar moderniziraliuser posted image . Po tanovem (beri:zadnje pol ure)  smo priklopljeni na optiko in končno imamo tudi tv priklopljeno na intrnet. Ampak ugotavljam, da je to čisto preveč programov, sploh zato, ker nismo neki strašni tv friki. Bo pa tole raj za otroke.....cel kup otroških programovuser posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
4.8.2008 9:21:28   
PIKICA07
Živjo,
po dolgem času se tudi jaz malo javljam.

Zanima me koliko ml ali gramov gh pojejo vaši 7-8 mesečniki na obrok?? in koliko obrokov imajo.
Mi moramo našo Pio malo porediti ker je na spodnji meji teže pravi zdravnica (pri skoraj 7 mesecih je imela 6,6 kil in 67 cm).

lp iz deževne nemčije.

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
4.8.2008 9:29:45   
ursa1981
Na hitro se oglašam, da napišem kaj se dogaja.

V petek sem vam samo napisala, da smo imeli 8 mesecev, nisem pa imela toliko časa, da bi napisala, da se je Anja v petek začela na veliko plaziti in je zdaj že prav urna, no včeraj pa sem jo dala zvečer v posteljico v kateri se je že prijela za rob in je čepela na kolenih včeraj pa kar na enkrat hop na noge in je to ponovila ka r 4 krat, tako, da zadaj že stoji ob opori, in seveda zjutraj ko se je zbudila je bila to prva stvar, ki jo je naredila. No, zdaj bi bila pa sm na nogah in se skoz dviguje, kjer najde kako oporo je ona prec na nogah.

No, zdej pa bežim, sem nekaj zavohala pa je treba hitr preobleč pa malo it ven dokler še ni hude vročine.

-lp

URŠA

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
4.8.2008 9:36:53   
pršut
user posted image

Naša tamala poje dva obroka na dan, v kombinaciji z AM. Za zajtrk cca. 200g sadja, za kosilo 200ml juhe in nadrobljen kruh v juhi (1 kos). Ali pa 100g bučk s polento in kislo smetano. Ali pa pire krompir s piščančkom, 200g. Tako nekako. Je pa res, da je velika 81 cm in težka 9,7 kg.

user posted image  

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
4.8.2008 9:47:43   
PIKICA07
IZVIRNO SPOROČILO: pršut

user posted image

Naša tamala poje dva obroka na dan, v kombinaciji z AM. Za zajtrk cca. 200g sadja, za kosilo 200ml juhe in nadrobljen kruh v juhi (1 kos). Ali pa 100g bučk s polento in kislo smetano. Ali pa pire krompir s piščančkom, 200g. Tako nekako. Je pa res, da je velika 81 cm in težka 9,7 kg.

user posted image  

a ostalo pa samo dojenje?

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
4.8.2008 9:52:54   
pršut
user posted image

Ne, ne. Še to bi manjkalo, ja. Smo se nehali dojiti cca 1 mesec nazaj. Načrtno. Vsi ostali obroki pa so AM. Ja, tako je. user posted image

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
4.8.2008 10:01:43   
pikica*
Punce, kako pa ve merite te količine? Jaz namreč naredim kar na uč in nimam niti približno pojma koliko Lovro poje. Pa tudi glede števila obrokov je pri nas malo mešano. Naš otrok namreč skoraj nikoli ne pokaže, da je lačen, zato moram sama ves čas razmišljat, da bi moral kaj pojest. tako poje za zajtrk pirino kašico (to je okoli 9h-10h), potem kosilo (različne zadeve....krompir, riž, polento, njoke, zelenjavo, meso, kakšno omakico.....seveda različne kombinacije naštetih stvariuser posted image ), popoldne kakšno sadno malico in za večerjo spet pirino kašico. Potem pa čez še mleko. Če je čez dan kakšna kriza, imam pa ponavadi s seboj maslene štručke, ki jih z veseljem zmaže (samo v petek, ko smo se dobile, sem si drzila it od doma brez njih in ravno takrat je bila krizauser posted image ....ampak pri Zoji).

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
4.8.2008 10:48:16   
Magi*
joj, jaz tudi nič ne merim koliko poje. se mi zdi, da dovolj. user posted image  sam je pa delač od 81cm in 9,7kg - 81cm je res ogromno, za eno leto starega otroka.

Taras tudi nikoli ne pokaže, da je lačen, edino za joško pa nazorno pokaže. user posted image  skratka takole gre pri nas: zjutraj ga še vedno dojim. okoli 9ih ali 10ih dobi sadno kašo (zmiksam bolj na grobo kar pač mam: jabolko, breskvo, slivo, malino ... - nekaj sadja skuham v kompot - edino to dečko pije). potem popoldne okoli druge ure dobi kosilo. za kosilo spet skuham kar pač imam od zelenjave. običajno na olivnem malo potenstam kako bučko, kolerabo, paradižnik, malancan, korenček (pač ne glih vsega skupaj, lahko pa tudi) in kak mesek in to zalijem z vodo ter skuham. malo tudi solim in običajno dam zraven malo česna ali kanček čebule za okus. zraven skuham krompirjev pire ali ajdovo kašo, riž, polento, makarone - čisto po navdihu. včasih naredim brezmesno, včasih mu dam namesto mesa rumejak. pire krompir naredim z jogurtom - tudi mi jemo takega. v zelenjavo ne dajem nobene kisle smetane, tudi mi jemo takole naravno. vedno bolj pa kombiniram hrano tako, da jo skuham za vse in za nas pač potem bolj začinim.

pred kosilom pogosto zahteva še joško, sploh če je zaspan. in jo dobi.

popoldne mu dam kak piškot za glodat al pa kako sadje. zvečer pred kopanjem dobi riževo kašico po flaški in za finale še dojenje.

moram priznati, da je kuhanje za Tarasa prava poezija, ker vse lepo poje. pri Zarji mi je bila pa največja muka.

Taras drugače po novem kobaca (al kako se temu premikanju reče - po vseh štirih) - naprej, ne rikverc. tudi ob opori se gor dviguje. najraje trenira v dnevni sobi ob klubski mizici, sam mu nogice spodnese in se potem ujame kot kak alpinist in "obvisi v steni". to je kar nevarno in ga moram met stalno pod budnim očesom. ja, pa v posteljici tudi. tam mu pa obvezno ena noga skozi šprikle uide in spet obvisi v steni. user posted image  

pikica* sem ti zelo zauš, da si malecko spakirala na počitnice. tudi meni bi take počitnice prav prišle. mi smo pa te dni čisto sami. vse babice in tete in strici so odšli na dopust, mi pa ne vemo več kam bi se dali. no ja, predvčerajšnjim smo bili na Cerkniškem jezeru, včeraj na Turjaškem gradu, jutri gremo v MB. saj nam dogaja. user posted image  če smo pa 5 minut doma, pa Zaki poskrbi, da nam ni dolgčas. nam in sosedom.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
4.8.2008 10:51:28   
poka1
Dan!

Vidim, da vaši decemberčki papajo,ko veliki. Moj mali pa noče nič jest..samo joško hoče.In po novem se tudi čez noč dojimo na 2 uriuser posted image . Namesto, da gre na boljše gre na slabše.Mogoče če poje 2 krat na teden en obrok GH.
Pa imamo velikega dojenčka...noben ne verjame da ne papa nič...
Enkrat bo že začel jest..kdaj pa ne vem...če ne prej pa ko bo taščo dobiluser posted image user posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
4.8.2008 10:55:03   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: poka1

Dan!

Vidim, da vaši decemberčki papajo,ko veliki. Moj mali pa noče nič jest..samo joško hoče.In po novem se tudi čez noč dojimo na 2 uriuser posted image . Namesto, da gre na boljše gre na slabše.Mogoče če poje 2 krat na teden en obrok GH.
Pa imamo velikega dojenčka...noben ne verjame da ne papa nič...
Enkrat bo že začel jest..kdaj pa ne vem...če ne prej pa ko bo taščo dobiluser posted image user posted image

poka1 ne sekiraj se in ne bodi žalostna. taka je bila tudi Zarja. sam joško, nič hrane do skoraj enega leta. pol je pa začela jest, sicer bolj tako-tako. še zdaj se borimo z njo, ko je treba jest. ampak na joški pa ni več. user posted image

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
4.8.2008 11:08:31   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pikica* sem ti zelo zauš, da si malecko spakirala na počitnice. tudi meni bi take počitnice prav prišle. mi smo pa te dni čisto sami. vse babice in tete in strici so odšli na dopust, mi pa ne vemo več kam bi se dali. no ja, predvčerajšnjim smo bili na Cerkniškem jezeru, včeraj na Turjaškem gradu, jutri gremo v MB. saj nam dogaja. user posted image  če smo pa 5 minut doma, pa Zaki poskrbi, da nam ni dolgčas. nam in sosedom.

Ma saj je lušno, po drugi strani pa kar manjka tist šunder. Nikoli nam ni pravuser posted image . Veš kaj, če se ne boste imeli kam dat, kar javi. Se lahko kje dobimo (računam, da bo Zoja v sredo že spokala kuferček in prišla domov). Punci se očitno itak lepo zamotita med seboj (Zoja ni mogla pozabit Zarjine ure), s fantoma pa itak ni težav.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
4.8.2008 11:08:54   
ElaM
Hej,
tudi naša Tinkara je šla na počitnice.user posted image  Za en dan k babici, je pa to prvič v 2-eh letih in mi je tolk čudno.user posted image  Manca spi.
Kar se hrane tiče, Manca ob 6-ih zjutraj spije 180 ml mleka, potem okrog 9-10 ih ima zajtrk, danes sem ji prvič dala kašo na žlico, ne po flaši in je pojedla bistveno več. Ko se bo zbudila, računam okrog 12-ih, bo imela kosilo, kakšno zelenjavo s krompirjem, potem okrog 4-ih, sadje ali skuto, potem še mleko, ampak ga poje malo, služi bolj za uspavanje, zvečer kašo po flaški.
No, upam, da ji ne bom potzabla dat jest.user posted image user posted image user posted image
je pa tudi našja mušja kategorija, tam ene 68-69 cm in zdaj je končno prilezla do 7-ih kil.

Zdaj, pa naj grem delat, stanovanje je v razsulu, cunje se kopičijo. Ajej.

:)

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
4.8.2008 11:14:17   
ElaM
Še to, magi* in Pikica*, sem kar malo fouš, da sta blizu doma in lahko kofetkate skupaj.user posted image  Jaz bi tudi.

Aja, pa še to, količinsko nikoli ne merim  koliko poje, delam kar po občutku.

:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
4.8.2008 11:15:15   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Ma saj je lušno, po drugi strani pa kar manjka tist šunder. Nikoli nam ni pravuser posted image . Veš kaj, če se ne boste imeli kam dat, kar javi. Se lahko kje dobimo (računam, da bo Zoja v sredo že spokala kuferček in prišla domov). Punci se očitno itak lepo zamotita med seboj (Zoja ni mogla pozabit Zarjine ure), s fantoma pa itak ni težav.

saj jaz mam Zaki zdaj v vrtcu. edino jutri jo grem prej iskat, pa v petek je doma - sam gremo popoldne na morje in moram spakirat. če mi uspe spakirat v četrtek, se pa lahko dobimo. user posted image  se bom potrudila.

ElaM, daj se že nehaj sekirat zarad zanč. mame mamo pravico bit tudi malo zmedene in pač kej pozabimo. saj slej ko prej skapiramo, da smo jim pozabile npr dat jest. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
4.8.2008 11:16:01   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Še to, magi* in Pikica*, sem kar malo fouš, da sta blizu doma in lahko kofetkate skupaj.user posted image  Jaz bi tudi.

Aja, pa še to, količinsko nikoli ne merim  koliko poje, delam kar po občutku.

tudi meni je žal, da nisi bližje. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
4.8.2008 11:33:38   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Glede na to, kolikokrat se res dobimo na kofetku, se tudi ti komot pridružišuser posted image . Izberemo lokacijo, ki je ne bo problem najt, ti napokaš svoji gospodični in evo kofetkauser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
4.8.2008 11:34:33   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

nisem pa imela toliko časa, da bi napisala, da se je Anja v petek začela na veliko plaziti in je zdaj že prav urna, no včeraj pa sem jo dala zvečer v posteljico v kateri se je že prijela za rob in je čepela na kolenih včeraj pa kar na enkrat hop na noge in je to ponovila ka r 4 krat, tako, da zadaj že stoji ob opori, in seveda zjutraj ko se je zbudila je bila to prva stvar, ki jo je naredila. No, zdaj bi bila pa sm na nogah in se skoz dviguje, kjer najde kako oporo je ona prec na nogah.

Bravo za Anjouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
4.8.2008 12:48:04   
trdozimc
O, čvekice, ste se razgovorile! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PIKICA07

Zanima me koliko ml ali gramov gh pojejo vaši 7-8 mesečniki na obrok?? in koliko obrokov imajo.
Mi moramo našo Pio malo porediti ker je na spodnji meji teže pravi zdravnica (pri skoraj 7 mesecih je imela 6,6 kil in 67 cm).

Kot ti je pikica napisala: nimam pojma koliko količinsko zmaže (najbrž imaš pri drugem manj časa merit user posted image user posted image ), jedilnik imamo pa tak kot Magi, samo brez jajc, pa joška tudi že doooooooooooolgo ni v špilu.

Pikica user posted image  za TV. Mi (beri otroci in jaz) tudi še čakamo na to izboljšavo, trenutno smo pretežno na dvdjih, kolikor sploh.

IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

No, zdaj bi bila pa sm na nogah in se skoz dviguje, kjer najde kako oporo je ona prec na nogah.

Jaaa! user posted image  Iva je tudi včeraj pogruntala, da v posteljici je to veliko lažje. Smo hitro znižali dno.

Taras drugače po novem kobaca (al kako se temu premikanju reče - po vseh štirih) - naprej, ne rikverc. tudi ob opori se gor dviguje. najraje trenira v dnevni sobi ob klubski mizici, sam mu nogice spodnese in se potem ujame kot kak alpinist in "obvisi v steni". to je kar nevarno in ga moram met stalno pod budnim očesom. ja, pa v posteljici tudi. tam mu pa obvezno ena noga skozi šprikle uide in spet obvisi v steni. user posted image   

user posted image user posted image user posted image  Kako znano.

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

saj jaz mam Zaki zdaj v vrtcu. edino jutri jo grem prej iskat, pa v petek je doma - sam gremo popoldne na morje in moram spakirat. če mi uspe spakirat v četrtek, se pa lahko dobimo. user posted image  se bom potrudila.

ElaM, daj se že nehaj sekirat zarad zanč. mame mamo pravico bit tudi malo zmedene in pač kej pozabimo. saj slej ko prej skapiramo, da smo jim pozabile npr dat jest. user posted image

Dajte nehat s tem dajanjem otrok v vrtec in na počitnice! Sem vam taaaaakoooo favš. Pri nas je mali zdaj doma (po mojem sem pečena za ves teden). Je čisto kuhan in kašlja. Iva povsod leze za njim in bi imela vse kar ima on, Jan pa kriči Ne Iua! in Moje! potem klati okrog sebe in po mali, poleg vpije, potem Iva spusti svoje najvišje oktave in se v najvišji frekvenci dere nazaj, jaz pa ju pulim narazen, pa kuham, pospravljam user posted image user posted image user posted image .......................  Da sploh ne govorim, da je mali pokonci že od 6. ... V glavnem, zdaj sem oba spokala spat, vsakega v svojo sobo in pijem user posted image .

Ja, ElaM, daj nehaj, otroci so na izletih itak skozi lačni. Jaz tudi vedno premalo hrane sabo jemljem, ali pa pozabim dat, ker mislim, da tako hitro pa še ja ne more bit lačna.

No, pa da se še jaz pohvalim. Iva je končno pogruntala, da ima rit. Se že ves dan sama vsede, zravna hrbet in sedi ponosno kot kak predsednik in se igra. Sedi pa tako stabilno, da se sploh ne zvrne nazaj, ampak ko hoče it, se zvrne naprej ali pa na bok in leze dalje. Sem takooooo ponosna! user posted image Končno je ratalo.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
4.8.2008 13:49:57   
Foxina
oj bejbe....

da se malo javim...mi smo tudi z dopusta...blo je bolj tko tko...je mene matralo, tko, da je minilo v stilu obiskov pri zdravniku...

količina hrane pojma nimam kolko poje...je pa kr fajn debelušček...in jeva kr 5x...2 sadna obroka...vmes kruh, paradižnik, jogurt...pa mu ful paše...tud ziza še kdaj vmes...ponoči in zjutraj pa itak....

pa lepo bodte

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
4.8.2008 14:04:49   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

da se malo javim...mi smo tudi z dopusta...blo je bolj tko tko...je mene matralo, tko, da je minilo v stilu obiskov pri zdravniku...

Ojej, to pa ni bilo preveč lepo. Upem, da si se pozdravila. user posted image user posted image

V glavnem, vse dopustnice, dobrodošle doma! Zdaj pa hitro na delo in pisat! user posted image  

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?