ElaM
|
Se vidi, da imam danes samo pol posadke doma in več časa za računalnik. Trdozimc, da ti povem, danes Tinkari spakiram ruzak za k babi in ji notri uturim drugega zajca in se je baje tamala tam nakuhala, da ne bo spala, ker zajc ni taprav. Težka je ta z zajci, ja. Sem včeraj gledala zanje tudi v Leclercku, pa jih tudi nimajo. ayo, včeraj nas itak ni bilo doma, tako da se ne bi videli, če boste jeseni kaj v Slo se pa komot zmenimo za eno gobrsko turo. Magi*, Pikica*, mogoče bi se pa res lahko kdaj dobile. Samo lokacija mora biti res hudo znana, da jo bom našla. Pikica*, prej sem pozabila komentirat kar se programov tiče, midva se nekaj odločava za siol tv. Samo dvomim, da bo kaj iz tega. Tako malo gledamo tv, Tinkara včasih risanke na DVD-ju, ki pa je že kakšen mesec v okvari. Je že tretji DVD player, ki nam ga je uničila strela. Mojega se itak ne prime, da ja DVd potrebna sklapljat. Tinkari risanke sploh niso zaniomive, še najraje je gledala A je to?. Pa bi mi včasih pasalo, priznam, da bi v nedeljo dopoldan imela mir. Foxina, upam, da si zdaj ok. Hokejistka, hvala za petkovo kavo, če se ti slučajno nisem zahvalila. Pikica07, sem ti poslala zs. Lepo bodite.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 4.8.2008 15:50:06 >