|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
4.8.2008 15:20:30   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

[
V glavnem, vse dopustnice, dobrodošle doma! Zdaj pa hitro na delo in pisat! user posted image  

evo mene! user posted image user posted image

no, mi smo vceraj spokali ze ob 11.30 in bili ob 17h ze doma. un gospod ni zrihtu gob, je sel frajer na morje in to povedal vecer prej user posted image user posted image user posted image ko bi prej vedela, bi res pri sla na gorenjsko k EliM! sem bila ful jezna!!

kaj zdej berem, ze se dogovarjate za nov zmenek? da vam ne bo tole dobivanje postal hoby! user posted image user posted image user posted image

foxina, upam, da ni nic hujsega user posted image in smo te pogresale v petek na zmenku. user posted image

pikica* user posted image za tv!
mi pa pa prakticno tv sploh ne gledamo, zaradi mene bi bili lahko tudi brez. no, verjetno, ko bo gabriel zrastel, bo bolj aktualna. user posted image

Magi*, sem cisto pozabila zahvalit se ti za pijacko v petek! user posted image aja, pa ful dobro idejo si mi dala s kompotom, je bla vceraj prva stvar, ki sem jo naredila, ko smo prisli domov! user posted image

Nas jedilnik: zjutraj mleko iz joske, potem dobi okrog 9h piskot v vrtcu in ob 11.30 kosilo-zelenjava+zitarice (HB mi ni treba se na to studirat in kuhat! user posted image ). pop dobi sadje, zvecer okrog 7h rizevo kasico in za lahko noc okrog 9h spet joska. ponoci pa ze skoraj 3 mesece ne jemo nic.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
4.8.2008 15:49:23   
ElaM
Se vidi, da imam danes samo pol posadke doma in več časa za računalnik.user posted image

Trdozimc, da ti povem, danes Tinkari spakiram ruzak za k babi in ji notri uturim drugega zajca in se je baje tamala tam nakuhala, da ne bo spala, ker zajc ni taprav. user posted image user posted image user posted image  Težka je ta z zajci, ja. Sem včeraj gledala zanje tudi v Leclercku, pa jih tudi nimajo.
ayo, včeraj nas itak ni bilo doma, tako da se ne bi videli, če boste jeseni kaj v Slo se pa komot zmenimo za eno gobrsko turo.user posted image
Magi*, Pikica*, mogoče bi se pa res lahko kdaj dobile. Samo lokacija mora biti res hudo znana, da jo bom našla.user posted image
Pikica*, prej sem pozabila komentirat kar se programov tiče, midva se nekaj odločava za siol tv. Samo dvomim, da bo kaj iz tega. Tako malo gledamo tv, Tinkara včasih risanke na DVD-ju, ki pa je že kakšen mesec v okvari. Je že tretji DVD player, ki nam ga je uničila strela.user posted image  Mojega se itak ne prime, da ja DVd potrebna sklapljat.user posted image  Tinkari risanke sploh niso zaniomive, še najraje je gledala A je to?. Pa bi mi včasih pasalo, priznam, da bi v nedeljo dopoldan imela mir.user posted image
Foxina, upam, da si zdaj ok.user posted image
Hokejistka, hvala za petkovo kavo, če se ti slučajno nisem zahvalila.user posted image
Pikica07, sem ti poslala zs.
Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 4.8.2008 15:50:06 >

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
4.8.2008 20:45:45   
hokejistka
Mi2 sva bili danes spet potepuški. Nama je doma preveč dolgčas in potem malo naokoli hodiva  in se komu na kosilo povabiva.

hranjenje pri nas je pa takole:
Okoli 8:30 joška,
11:00 sadna kašica max 100g (več ji še ni uspelo pojest)
13:00 joška
15:30 zelnjavna kašica (tam okoli 10 žličk user posted image )
17:00 joška
19:00 mlečna kašica (100 ml vode + kašica)
20:30 joška
4:00 joška

Ja, precej se še doji. Ima pa malo čez 8kg (rojena s 4kg) Sem jo tudi na morju razvadila, ker ji je bila 24 h na dan joška na voljo. Uvajanje goste hrane nam gre zelo zelo počasi user posted image .

televizija mi2 imava siol tv. Dela sicer super, ampak jaz bolj malo gledam.

Se javim še kaj kasneje....

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
4.8.2008 20:46:40   
ursa1981
Evo, da vam še s sliko pokažem našo Anjo, ki veselo stoji.

user posted image

Pa še, ko sedi:
user posted image

In ko se plazi:
user posted image

Lepo se imejte.

URŠA

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
4.8.2008 21:05:52   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Pikica*, prej sem pozabila komentirat kar se programov tiče, midva se nekaj odločava za siol tv. Samo dvomim, da bo kaj iz tega. Tako malo gledamo tv, Tinkara včasih risanke na DVD-ju, ki pa je že kakšen mesec v okvari. Je že tretji DVD player, ki nam ga je uničila strela.user posted image  Mojega se itak ne prime, da ja DVd potrebna sklapljat.user posted image  Tinkari risanke sploh niso zaniomive, še najraje je gledala A je to?. Pa bi mi včasih pasalo, priznam, da bi v nedeljo dopoldan imela mir.user posted image

Ja, saj pri nas je tudi tv bolj malo v uporabi. Zato pa pravim, da bo programov čisto preveč. Edino za otroke bo zanimivo, ker ima Zoja zelo rada risanke (pride prav ob vikendihuser posted image ). Meni je pa tudi ok, ker bo vse skupaj (tv in internet) malce ceneje kot je bilo do sedaj. Volk sit, koza cela.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
4.8.2008 21:12:34   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Ja, saj pri nas je tudi tv bolj malo v uporabi. Zato pa pravim, da bo programov čisto preveč. Edino za otroke bo zanimivo, ker ima Zoja zelo rada risanke (pride prav ob vikendihuser posted image ). Meni je pa tudi ok, ker bo vse skupaj (tv in internet) malce ceneje kot je bilo do sedaj. Volk sit, koza cela.

A ste si naštimali siol tv? Koliko pide naročnina, midva imava samo net, se mi zdi 26 E.

Urša, čestitke Anji.user posted image Prej pozabila. Trdozimc čestitke Ivi za sedenje. Tudi prej pozabila. Itak.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
4.8.2008 21:55:14   
t*e*j*k*a
OJ!!

Mi smo nazaj z dopusta!! Ste ful naklofale, tko da se mi niti ne da za nazaj brat.

Ursa a vi pa že tko stojiteuser posted image user posted image user posted image , mi se še plazimo ne, pa mislim da se še neki cajta ne bomo, kr rajši sedi kot pa kaj drugega.

Mi se dojimo zvečer, zjutraj, ponoči in pa enkrat čez dan. Je še kr ful navezan na zizo, čeprav že lepo je skoraj vso GH!!!

PAPA

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
4.8.2008 22:17:34   
trdozimc

Trdozimc, da ti povem, danes Tinkari spakiram ruzak za k babi in ji notri uturim drugega zajca in se je baje tamala tam nakuhala, da ne bo spala, ker zajc ni taprav. user posted image user posted image user posted image  Težka je ta z zajci, ja. Sem včeraj gledala zanje tudi v Leclercku, pa jih tudi nimajo.

user posted image user posted image user posted image  Ja, optimistka, ti! user posted image  Našemu večjemu ni šanse, da sploh uturiš kaj drugega kot njegovega zajca v nahrbtnik, kaj šele, da bi spal brez njega user posted image  Pa, hvala, da povsod gledaš! Res. Imamo sicer 4, ampak glede na to, da sta si jih razdelila na pol in da so neprestano v uporabi in pranju, imajo še kakšno leto življenske dobe. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
4.8.2008 22:39:32   
pikica*

A ste si naštimali siol tv? Koliko pide naročnina, midva imava samo net, se mi zdi 26 E.

Ne, nimamo siol tv, ampak optiko preko t-2. Tako pride tv naročnina 12€, internet pa 14€. Pri Telemachu pa plačujemo 16€ za tv in 20€ za internet (VDSL) pri t-2.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
4.8.2008 23:43:10   
Anonimen
Ojla punce!

Kako ste? Da se na hitro javim. Komaj sem vse prebrala in verjetno pol pozabila. Kok je lepo vidt vaše sončke ko rastejo.

No, mi smo v soboto prišli iz Umaga. Lina je bla ful pridna in je čist nora na vodo. Lina je danes tudi dopolnila 9 mesecev. Upam da mi rata prilepit slikci:

Na morju:

user posted image

In doma:

user posted image

Pridne bodite in se beremo.

LP,
Nana22

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.8.2008 9:03:58   
lana38
Tim ima približno enak urnik hranjenja, kot ga je opisala hokejistka. Tudi mi2 se še večinoma dojiva in najraje je na zizi. Od goste hrane je še vedno banana "zakon". Včeraj sva prvič poskusila juhico iz belega piščančjega mesa, pa je spil na stekleničko 20 ml. Na žlico mu sploh ni šlo. V KP sva kupila Sinlac kašico, ki jo ima pa kar rad in jo je zvečer.user posted image
Dobili smo še en zobek 2.8.user posted image
Na morju je zelo užival v čofotanju. Vreme smo imeli lepo in vroče. Jaz bi kar šla nazaj. Tim pa verjetno tudi, ker kar naprej kaže z rokicami, da gre pa-pa.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.8.2008 11:11:53   
PIKICA07
Hvala za vse odgovore glede hrane.

evo če mi bo ratal še ena slikca naše Pie.

user posted image

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.8.2008 13:58:52   
pikica*
Ja danes ste pa nekam skromne s pisanjem. No, mi smo imeli danes cepljenje in ga tudi uspešno prestali, za nameček smo dobili pa še nove mere. Po tanovem je Lovro že ornk dec, ker ima 76 cm in 10.450g. Sva pa izvedela, da lahko črtamo AM. P je rekel, da ga po 6. mesecu otrok več ne rabi in da zadošča polnomastno sveže mleko. Priporočil je Pomurkinega. Mogoče ta informacija kateri pride prav.

Po cepljenju sva se pa še v šoping vrgla. Mami je nakupovala, Lovro pa je šarmiral trgovkeuser posted image .  Malo sem obkrožila Supernovo in odkrila, da je v Turbo Limaču pravi raj za našo Zojo. Imajo namreč cel kup stvari od Jagodke user posted image . Če ima slučajno katera doma njeno fanico, bo to zanjo prava zlata jamauser posted image . Zdaj imajo pa še res ornk znižane cene. Tako sem za našo punči kupila pižamco (3€) in spodnji del trenerkice (3€).  Moja mama je pa naročila, da ji kupim še ruzaček z Jagodko.  V glavnem,ko pride naša punči domov, se ji bo utrgalouser posted image .

Imajo pa zdaj v tem Turbo Limaču res veliko stvari po smešno nizkih cenah (znižanja)....če ima katera v planu kupovat kaj bolj jesenskega, je tudi te robe kar precej.

Tako...šoping povzetek narejen, zdaj grem pa napast mojo solato. Sem lačna kot volk.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.8.2008 14:06:16   
trdozimc

Sva pa izvedela, da lahko črtamo AM. P je rekel, da ga po 6. mesecu otrok več ne rabi in da zadošča polnomastno sveže mleko. Priporočil je Pomurkinega. Mogoče ta informacija kateri pride prav.

Glede mleka in potreb po njem so informacije, ki jih dajejo P različne. Večina jih trdi, da naj bi užival dojenček prilagojeno mleko - seveda, če se ne doji, kar je najboljša varianta (AM vsebuje še druge potrebne elemente, ki jih kravje mleko ne) tja do 1. leta user posted image  Ampak itak vsaka po svoje - smo že ugotovile parkrat user posted image .

Glede pomurkinega mleka pa ne bi vedela, res ne, zakaj ti ga je svetoval???? Jaz bi ti svetovala (če smem), da če nameravaš preit popolnoma na KM, kupuj tistega, ki ni homogenizirano (od Planike npr.) in ne sterilizirano. Ta dva postopka najbolj spreminjata KM.

Čvekaste pa danes res niste (nismouser posted image ).

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.8.2008 14:06:57   
trdozimc
Aja, pa hvala za info o turbo limaču user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.8.2008 14:19:23   
pikica*

Glede pomurkinega mleka pa ne bi vedela, res ne, zakaj ti ga je svetoval???? Jaz bi ti svetovala (če smem), da če nameravaš preit popolnoma na KM, kupuj tistega, ki ni homogenizirano (od Planike npr.) in ne sterilizirano. Ta dva postopka najbolj spreminjata KM.

Ja, sej Planika je od Pomurke, če se ne motimuser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
5.8.2008 14:23:57   
trdozimc

O, no no no. user posted image  Planika je ena mala mlekarnica v Kobaridu. Ima pa še ena druga mlekarna (pa se zdaj ne spomnim katera) nehomogenizirano in samo pasterizirano mleko. Tisto pa možno, da je Pomurkino. Vsa ostala pri nas (vsaj kolikor vem - sem že malo out - pa so homogenizirana).

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
5.8.2008 14:55:45   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
Ursa a vi pa že tko stojiteuser posted image user posted image user posted image , mi se še plazimo ne, pa mislim da se še neki cajta ne bomo, kr rajši sedi kot pa kaj drugega.

Zoja se sicer že plazi, samo še vedno samo nazaj in se z rokicami odriva. Zaenkrat še niti ne ve, kako bi uporabila kolena, edino včasih, ko se nazaj porine, se postavi na kolena. Tud ona najrajš kar sedi in se igra pa debatira.

Ja, jst sm tud slišala, da je Planikino mleko nehomogenizirano in nepasterizirano najboljše za začetek.

Dans sem šla pa po dolgem času k frizerju. Sem se postrigla na kratko (prej sem mela lase skoraj do sredine hrbta). Bom videla, kaj bo reku mož, ko pride domov - njemu so najbolj všeč dolgi lasje. Je pa Zojo ta čas čuval njen stric, ki ima še počitnice. To je prvič, da ni bila z mano ali očkom.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.8.2008 15:03:12   
ElaM

O, no no no. user posted image  Planika je ena mala mlekarnica v Kobaridu. Ima pa še ena druga mlekarna (pa se zdaj ne spomnim katera) nehomogenizirano in samo pasterizirano mleko. Tisto pa možno, da je Pomurkino. Vsa ostala pri nas (vsaj kolikor vem - sem že malo out - pa so homogenizirana).

Samo pastreizirano mleko ga tudi KŽK Škofja Loka. Jaz sem na kmetih, pa nobeden več ne molze krav, vse mleko gre samo za teleta. Škoda, ker bi bilo mnogo bolj zdravo, kot je kupljeno.
Pri nas mleka gre zelo malo, tinkara ga spije cca 5 dcl na dan, midva pa samo v kavi, tako da kupujemo Alpskega,  ki ni ravno zdravo, samo, da kupim nehomogenizirano in ga pol stran zlijem, pa spet ni ok.user posted image  mogoče bomo zdaj prešaltali na surovo, ko bo več uporabnikov.

Veternica, čestitke za nov frizur.user posted image  Bo moža verjetno zadela kap.user posted image

Pikica*, a Lovro je bil tretjič cepljen? Ampak je pa res ornh možakar.user posted image  Kakšne pa imajo kaj cunje v tem Turbo limaču, sem v nedeljo videla tablo na Supernovi, samo gledat nisem šla.user posted image  Se mi je zdel tak čuden naziv štacune, zdaj mi je pa žal. saj je v CP tudi, a ne?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.8.2008 15:08:30   
pikica*
Pikica*, a Lovro je bil tretjič cepljen? Ampak je pa res ornh možakar.user posted image  Kakšne pa imajo kaj cunje v tem Turbo limaču, sem v nedeljo videla tablo na Supernovi, samo gledat nisem šla.user posted image  Se mi je zdel tak čuden naziv štacune, zdaj mi je pa žal. saj je v CP tudi, a ne?

Ja, tretjič je bil cepljen. Zdaj imamo do 15. meseca mir.
Meni je Turbo limač taka simpatična trgovina. Že v osnovi niso grozno dragi, všeč so mi pa predvsem zaradi barv, ker se najdejo tudi take žive. Kvaliteta je pa kar ok.  V CP je ni, je pa v Hali D (pod Emporiumom).

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
5.8.2008 15:08:40   
pikica*

Imaš prav..posipam se s pepelomuser posted image . Pa največji štos je, da mi vedno Planiko kupujemo, ampak sem skoz imela v glavi, da je od Pomurke. Pa sem se naučila nekaj novegauser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
5.8.2008 15:27:01   
trdozimc

Imaš prav..posipam se s pepelomuser posted image . Pa največji štos je, da mi vedno Planiko kupujemo, ampak sem skoz imela v glavi, da je od Pomurke. Pa sem se naučila nekaj novegauser posted image .

user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
5.8.2008 15:34:14   
ElaM

Ja, tretjič je bil cepljen. Zdaj imamo do 15. meseca mir.
Meni je Turbo limač taka simpatična trgovina. Že v osnovi niso grozno dragi, všeč so mi pa predvsem zaradi barv, ker se najdejo tudi take žive. Kvaliteta je pa kar ok.  V CP je ni, je pa v Hali D (pod Emporiumom).

Hvala za info, bom šla enkrat malo pošnofat. Zdaj sem na odvajanju, sem zadnjič v neki francoski štacuni (niti pod razno ne vem, kako se napiše) z otr. cunjami pustila celo premoženje. Mi imajo res lepe cunje, nič kiči. Trži mislim, da jih sportina, no kot 3/4 štacun z oblačili.user posted image

A ni ob letu še ceplenje za OMR? Naša je bila tretjič cepljena mislim, a pri 6m. Ma, vse sproti pozabim, res je tale moj spomin ena živa katastrofa.

Sem malo prebrala moje poste in se zgrozila, koliko tipkarskih napak.user posted image  Preden grem v službo moram stanje malo popraviti, tako da bom več na forumih visela.user posted image  

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
5.8.2008 19:29:30   
trdozimc

A ni ob letu še ceplenje za OMR? Naša je bila tretjič cepljena mislim, a pri 6m. Ma, vse sproti pozabim, res je tale moj spomin ena živa katastrofa.

Sem malo prebrala moje poste in se zgrozila, koliko tipkarskih napak.user posted image  Preden grem v službo moram stanje malo popraviti, tako da bom več na forumih visela.user posted image  

Ja meni je tudi to cepljenje malo čudno, eni tak drugi drugač. Naša je bila tudi pri 6m tretjič cepljena user posted image

user posted image user posted image user posted image  Za visenje na forumih! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
5.8.2008 19:55:00   
ursa1981
Ojla, ja tudi mi smo bili tretjič cepljeni pri 6. mesecih, naslednje cepljenje pa imamo baje pri enem letu. Bomo videli kaj bo rekla P 2.9. ko imamo pregled. Sicer je tudi naša Anja bolj manekenske postave saj ima cca. 72 cm in 8050 g, tko, da mene je kr mal strah, d je ne bo na kake preiskave dala P ker je že prejšnji rekla, da če se ne bo redila dovolj, da jo bo dala na preiskave, septembra pa mamo še UZ ledvičk, ker smo imeli escherici v urinu. Upam, da bo vse OK.

Drugače pa Anja zdaj že spi in je zvečer kar zmatrana, ker bi ona samo hodila, zdaj jo držimo za rokice in ona šiba k tavelika, pa se tko smeje, k ji je tko všeč, ko se zbudi pa tud najprej vstane in me gleda čez posteljico.

Res se izjemno hitro spreminja, če bo šlo tko naprej bo kr kmal hodila, jo bo treba kmalu lovituser posted image

Nič, se še kaj beremo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?