|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.7.2008 21:10:33   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image user posted image  me je ven zabrisalo, pa se mi neda spet pisat. Pa tak sem lepo vse skomentiralauser posted image .

Eh, samo na kratko.

Skaana lepo da si se po doolgem času oglasila, upam da bo zdaj rač. OK

Tejka uživajte!!!!!!!!!

Botrca joj a ob 18 komaj. Mi že ob 20 spimo, no mala vsaj. Daj kako urco prej, če lahko. Nimam pa tvoje telefonske?!

Aja še to- imamo 2 zobkauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 27.7.2008 21:11:02 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
27.7.2008 21:12:48   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image
PHILOS SOPHIA (3325g-52cm) Pršutuser posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
28.7.2008 0:05:34   
soncek.djukelica
čer,

sem šla brati nazaj,pa vidim,da sem že zelo pozna!
Poka, čestitke za user posted image !user posted image
Ayo, čestitke za zaroko!user posted image
Skaana in 15.7 vse najboljše, čeprav malce z zamudo!user posted image
Raho, tvoja Živa je  res cortkana!user posted image
Magi, jaz sem svojemu tudi rekla,da mu bom ju pustila za en vikend, pa je rekel,kaj mislim početi!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko bi šla na kak koncert, pride Vlado Kreslin v Avditorij in me prav matra,da bi šla!
Mi pa še kar čakamo zobe,jaz jih bolj pričakujem kot onidve!user posted image
Pri nas se Sara že res lepo plazi, tudi usede se, vendar ne sedi še čisto samostojno, si pomaga z rokama! Z Victoria pa treniramo obračanje, in ji gre kar dobro, čeprav se vidi že sedaj da bo rabila več spodbude!

Maline sem jima dala, kar z domačega vrta in nista imeli težav!Tudi ribez sta jedli, bom pa začela naslednji teden z mesom in jajci!
Km ne uporabljam še, gris jima z čokolado postrežem,poletno pa malček solim!Mi pa obvezno pojesta skuto in jogurt vsak dan!

Zdej pa grem spat!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
28.7.2008 8:26:28   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: nian

bo pa dejansko mož postal. sva se vedno pogovarjala kaj s poroko in sva se pač zmenila, da bi se lahko poročila, ko bo moja služba. in eto, včeraj sva še datum določila, ko je dala matičarka žegen, 18. 10. bo pa klasično neklasična poroka. user posted image  poročila se bova ob 18. 00 potem pa kuj žurka. edino eno težavo imava, kam z aljo user posted image   

Midva sva imela na uradnem delu ožje družinske člane (starše, vsak svojega brata, ki sta bila tudi priči in stare starše) in prijatelje. Na piknik smo šli pa potem samo s priajtelji, zato je Zojo vzela tašča. Tudi čez noč jo je imela ona in je rekla, zato sva se lahko tudi v miru naspala.

IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Magi, jaz sem svojemu tudi rekla,da mu bom ju pustila za en vikend, pa je rekel,kaj mislim početi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa moj prav tera, da kam grem, ker sem drugače sitna ko strelauser posted image . Čeprav je pa res, da me bolj tera na kak celodnevni odklop ali pa mogoče večernega. Če bi rekla,d ame cel vikend ne bo, bi pa verjetno malo navskriž pogledal, ampak vseeno ne bi bilo pripomb.

Jaz se pa moram pohvalit, da so nas v petek klicali iz vrtca in povedali, da je Lovro sprejet!!! Res sem bila vesela novice. Sicer je sprejet v drugo enoto kot Zoja, ampak do konca novembra se zna tudi to poštimat, drugače pa najkasneje do naslednjega šolskega leta. Glavno, da smo not. Pa Zojo so prestavili k letnikom 2005 pa  še prijateljičina punči je sprejeta z letniki 2005, tako da bodo z Zojo skupaj v skupini. Tale petek je bil pa res lepuser posted image .

Moram šibat, Lovro je pokonci.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
28.7.2008 8:40:34   
ElaM
Dobro jutro.
Spet je bil pester vikend, pa se vidi, da se nismo prav veliko javljale.
Skaana, res lepo da si se javila. A fejst uživate na svojem?user posted image  Midve sva si nekaj pošiljali pesmice, zdaj sem dobila 7 cd-jev pravljic, če bi kaj rada sporoči, pa ti pošljem na mail. No, seveda lahko tudi druge. Bom napisala, ko bom imela kaj časa katere pravljice so.
Magi*, kako ste?
SD, kako folgaš z dvema? Res si dobra, kapo dol.
Puhica, zobje, Manca jih tudi še nima. Saj pravijo, nam je rekla tudi P, ne vem pa koliko je res, da zobje kasneje, ko zrasteje boljše kvalitete so. Tinki je pri nas prvi zob zrastel pri 9 mesecih, Manca ji  očitno sledi.
Nian, čestitke za poroko.user posted image
No, Želva, jaz sem v petek tudi zapravljala, kar brez razloga, da bi mi ostal denar.user posted image

Moram še to dodati, se je že večkrat zgodilo, da s Pikico* istočasno tipkava. Čestitke za vrtec.user posted image  
Pa še okrog odklopa, midva sva se v soboto ornh spičila zaradi tega, ker je tako malo doma in sta otroka bolj, kot ne moja skrb.  Včeraj sem bojkotirala, vsa opravila v zvezi z otrokoma, delala sem samo talušno, bila z njima na igralih, sprehodu. Moj je zjutraj vstal jih nahranil, previjal Manco cel dan , uspaval, kaše kuhal,... In zvečer rekel, da me občuduje, ker to delam vsak dan.  Pa moj ni levi kar se tega tiče, se ukvarja z njima, kolikor je doma, samo v tem je problem, da ga skoraj nikoli ni. In potem ima včasih preblisk, da je samo on zmatran zvečer, pa je dobil včeraj lekcijo.user posted image  Na pravi oddih pa še čakam, sem že povedala, ko gremo v toplice, si bom en dan vzela zase in trazvajanje. Tako.

Še to, kaj pomaga, če prehladiš mehur? Me peče in skoz sem na wc-ju,... Mah, pa tako poletje.

Šibam zdaj, lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 28.7.2008 8:47:34 >

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
28.7.2008 8:45:33   
ursa1981
Tud, sama se pridružujem Pikici* in sporočam, da je Anja sprejeta v vrtec - isti kot Lovro, do novembra pa držimo pesti, da se v željeni enoti spraznita dve mesti z Anjo in Lovrauser posted image

Drugače smo se pa vrnile z dopusta iz Blok kjer je moj stric in moji starši, so zdaj tm več al manj ko so v pokoju, je bilo lepo, le ponoči je tam doli kriza, predvsem v vasi Volčje, kjer je doma moj stric, saj ponoči čez vas hodi medvedka z mladičkoma - in včeraj ponoči jo je moj oči opazoval z okna, zadnjič pa je šel sosed pogledat ponoči ven kaj se psa tko dereta in je stopil direktno pred medvedko, še sreča, da je bil čisto pri vratih, da je ušel notri. Res NORO.

No, je pa Anja v petek dobila vročino 38,5 in sumimo zobke, ker si non stop drajsa dlesni in se ji ful cedi slina - noč iz petka na soboto je bila pestra, pestra je bila sobota, no res jo je več al manj prespala ampak hvala bogu je vsaj zvečer zaspača ob 18.00 in spala do 6.00. No včeraj jebilo še malo vročine popoldan 37.8 in nato zvečer 37.4, danes pa le 37,4, tko da upam, da bo to minilo-

Zdaj mi spi v prenosni posteljici, ker smo košek odmaknili, ker se postavlja na noge in je prav nevarno, tko da smo iz Blok privlekli prenosno posteljico.

Drugega pa nič kaj novega. Jemo res že čisto vse tudi kravje mleko je že dobila npr keksolino, čkolino,.... drugače pa kosilo je kar z nami, gledamo da ni preveč papricirano in da je okusno tako nam kot anji, pravijo, da moraš narediti otrok tako hrano, da se sline cedijo tebi, ker drugače je tudi otrok naj nebi jedel in res je tako, vsaj pri naši Anji.user posted image

No, se kaj beremo.

PAPA

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
28.7.2008 8:58:45   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ayo super ideja za poroko. Če se bom jaz kdaj poročila bo verjetno kr klasika (pikica*-s tistimi pijanskimi igricamiuser posted image ) Sicer pa men sploh ni do tega niti do poroke ne.

Da ne bo zdaj izpadlo, da sva midva dva zategnjenca. V pojasnilo....sva Dolenjca, zato je verjetno jasno, da sva za žuruser posted image .  Ampak bila sem na parih porokah, kjer so imeli te igrice in sem si zabičala, da na moji jih ne bo, ker se mi zdijo nekatere prav ponižujoče za udeležence.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Moram še to dodati, se je že večkrat zgodilo, da s Pikico* istočasno tipkava. Čestitke za vrtec.user posted image

Sem opazila, jauser posted image . Očitno imajo najini otroci podoben jutranji ritem in je takole zjutraj največ časa za pisanje. Pa hvačla za čestitke.

Še to, kaj pomaga, če prehladiš mehur? Me peče in skoz sem na wc-ju,...

Čim več tekočine, najboljše čaja, da se mehur prepuca. Sem imela včasih težave s tem in je to najbolj pomagalo. Če imaš Ursi čaj, bi najbolj pomagal. Drugače pa kakršenkoli čaj....samo da je tekočina (no, ne se ravno s pirom nacejatuser posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

Tud, sama se pridružujem Pikici* in sporočam, da je Anja sprejeta v vrtec - isti kot Lovro, do novembra pa držimo pesti, da se v željeni enoti spraznita dve mesti z Anjo in Lovrauser posted image

Točno tako. Jaz sem itak optimist in sem prepričana, da se bo zgodilo tako, kot si želimo. Drugače je pa tudi tista enota, v katero sta sprejeta Lovro in Anja menda zelo pohvaljena. Stavba je navzven sicer bolj boga, vendar pa so zato vzgojiteljice super. In to največ šteje.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.7.2008 9:39:32   
pršut
Dobro jutro. Najprej je bilo treba porihtati rit. Že spet so user posted image  hemoti na pohodu. Kuham user posted image  za vse. Pridete? user posted image

Aja še to- imamo 2 zobka

Vrtnica, mi tudi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi sprejeti v vrtec. Če ne bi bili, ne vem kaj bi, ker nimamo nikogar, ki bi nam pazil tamalo. Saj se verjetno, ko se zgodi dan D, zadeve same porihtajo. Ma ne bi jaz čakala na to. Sem prepametna user posted image .  

Glede sedenja pa toliko; tamala sedi sama brez problemov, obračanje s trebuha na hrbet, plazenje, ... je sploh ne zanima. Je velika klepetulja in opazovalka.

Hrana - KM še ne, jajca in mesa tudi ne, jemo pa polento, krompir, riž in vse kombinacije z zelenjavo. Sem na kaj pozabila? Ja, pa kaj. user posted image

Upam, da ne bom usekala mimo toda, ali ste kdaj pomislile, da lahko že od poroda dalje nekdo sestavlja vaš profil in se vam lahko kaj zgodi? Mislim, vse dajamo neke podatke svojih otrok, kje smo, kje se bomo dobile, kaj nam je, s kom živimo, koga ne maramo, ... . Človek, ki bi to lahko počel pa izgleda takoleuser posted image . Malo ... fobije. user posted image

Tiste, ki ste na dopustu pa user posted image user posted image user posted image !

Lep dan še naprej.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.7.2008 10:11:43   
trdozimc

Še to, kaj pomaga, če prehladiš mehur? Me peče in skoz sem na wc-ju,... Mah, pa tako poletje.

Herbion kapljice za ledvice in mehur (zeliščne od Krke) user posted image  in veeeeliiiiiikooooo vode ali kamiličnega čaja. Sicer imaš na razpolago cel kup čajev, ampak meni jih je zelo zoprno pripravljat, te kapljice pa so mi res pomagale.

Pozdravi se!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
28.7.2008 10:14:52   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

....samo da je tekočina (no, ne se ravno s pirom nacejatuser posted image

Ne, ni res!!!!!!  user posted image user posted image user posted image  Pir ful spira ledvice in je tudi super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.7.2008 10:17:21   
trdozimc
- aja, edino na teraso ne pol hodit user posted image     ................ da se poleg ne prehladiš seveda!user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.7.2008 10:24:46   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Ne, ni res!!!!!!  user posted image user posted image user posted image  Pir ful spira ledvice in je tudi super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem imela bolj druge stranske učinke v mislih. Pa njeni dve pupi ne bosta ravno navdušeni, če bo mami nacejena s pirčkom. Ali pač...bi znalo bit doma pestrouser posted image .

< Sporočilo je popravil pikica* -- 28.7.2008 10:25:17 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.7.2008 10:30:35   
lili8
Zala je pa zdaj dobila pikice po obrazu, po hrbtu in po trebuhu. Smo bili v soboto pri pediatru, ko so se pojavile, pa je rekla, da je verjetno zaradi vročine, in da so razlog najbrž zobje, ker ima zgornjo dlesen čisto napeto. Vročina se ji je pojavljala dva dneva, pa ni imela več kot 38,2, potem v soboto pa pikice, vročine pa nima več. Ne vem, jaz malo sumim na 6. bolezen, čeprav ni imela visoke vročine, kar naj bi bil znak za začetek te bolezni. Bomo videli kaj bo. Je bila pa včeraj cel dan tolk sitna, da sem bila zvečer spet čist brez energije, sicer sem pa zadnje čase velikokrat, a se še kateri to dogaja? Res upam, da so vzrok samo zobje, pa da čim prej ven pridejo. Smo imeli pa boljšo noč kot je bila prejšnja, se je samo dvakrat zbudila, prejšnjo se je pa kar naprej nekaj zbujala in jokala, res je boga, se mi prav smili. Najhuje je, ker taki mali ne morejo povedat kaj jih muči, in so prepuščeni na milost in nemilost nam, če "pogruntamo" kaj jim ne paše.

ElaM glede mehurja vem kako je hudo, če imaš vnetje. Pomaga brusnični sok, pa ursi čaj kot so ti že druge poedale, če pa je že tako daleč pa raje pojdi k zdravniku, jaz sem, ko sem imela vnetje Primotren tablete dobila in se je v nekaj dneh popravilo.

No, dobro bodite, jaz zdaj trenutno uživam malo tišine, ker mala spi user posted image , saj dolgo tako ne bo več.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.7.2008 10:32:27   
trdozimc

user posted image user posted image user posted image  sem imela bolj druge stranske učinke v mislih. Pa njeni dve pupi ne bosta ravno navdušeni, če bo mami nacejena s pirčkom. Ali pač...bi znalo bit doma pestrouser posted image .

ej, ful bi se imele fajn!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
28.7.2008 10:35:32   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Je bila pa včeraj cel dan tolk sitna, da sem bila zvečer spet čist brez energije, sicer sem pa zadnje čase velikokrat, a se še kateri to dogaja?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Seveda je kriva luna, pa vreme, pa mož, ....... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
28.7.2008 10:43:12   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Je bila pa včeraj cel dan tolk sitna, da sem bila zvečer spet čist brez energije, sicer sem pa zadnje čase velikokrat, a se še kateri to dogaja?

Vzemi si time-out. Še boljše, če si ga vzameta skupaj z možem. Preverjeno pomaga. Ni treba veliko. Ena pijača v miru, sprehod....pa si na koncu kot rožicauser posted image .

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
28.7.2008 11:01:11   
vetrnica

Sem imela obdobje, ko me je mehur precej matral. Potem sem pa našla v DMu vitaminske tabletke iz brusnice (biofarm). Od takrat naprej sem prava reklama za njihuser posted image in do zdaj so še vsaki pomagale. Seveda pa zraven veliko tekočine.

Men je pa čez vikend pralni stroj začel nekam čudno delat user posted image . Sem dans klicala serviserje, upam da čimprej pridejo. Itak se že ful nabere cunj, jst pa uporabljam za Zojo še pralne plenice. Sicer lahk uporabljam stroj od tašče, sam je že precej star in tud slabše opere in slabše ožema .

Drugač je pa se je Zoja začela v petek na veliko pogovarjat. Sicer še nič razumljivega, sam ma pa ful velik za povedat. Smo bli v soboto po trgovinah in so vse trgovke spraševale, če bo pevka, ko je tok glasna user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
28.7.2008 11:09:20   
ElaM

ej, ful bi se imele fajn!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj sta me pa spravili v smeh, bejbi.user posted image user posted image user posted image
Nacejam se z vodo, čaj grem kupit popoldne, boli me ne preveč, samo skoz lulam. Še najbolje pa bo, da dam tamali spat, spijem eno pivo. Razlog za pitje imam tehten.user posted image

lili8, jaz se tako večkrat počutim. Zmatrane smo, pa nam gre cel svet na živce. Saj bo bolje.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
28.7.2008 11:11:00   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Sem imela obdobje, ko me je mehur precej matral. Potem sem pa našla v DMu vitaminske tabletke iz brusnice (biofarm). Od takrat naprej sem prava reklama za njihuser posted image in do zdaj so še vsaki pomagale. Seveda pa zraven veliko tekočine.

Hvala, vetrnica. A toe tablete prodaja tudi Muller? Se bom oborožila.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
28.7.2008 17:55:43   
Ayo

Ej, samo na hitro o domaci lekarni : skuhaj si caj iz petersilja. je sicer ogabno, jaz sem ga pila nad wc skoljko z zaprtim nosom, ampak pomaga.

sibam!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
29.7.2008 7:41:57   
nian
dobro jutro!

tole našo aljo bo treba ponoči utišat. jaz sem čist preč. in kaj mi nesramnica dela. dere dere dere, tako da ni za poveedat, pa kakšne vreščeče visokotonce spušča, kot da bi jo iz kože dajal. potem se je jo pa usmilim in na zizo dam ... dvakrat potegne, mleko še niti ven ne pride, pa že spi naprej. danes sem jo pustila, da se je ob 4h kar 15 min drla, potem je pa že moj privdignil glas in rekel, pa dej jo na joško. čez minuto smo že spali user posted image  in to 3x na noč user posted image

ko sva bila na poroki, je pa babici skos spala. izsiljevalec mali!

no,  čez dan je pa biserka. puza pa že čisto divje, danes sem za njo s kamero hodila. po celem stanovanju pripuza in spodnje predale odpira in ven zlaga. kako imate predale kaj zaščitene???? se mi ne da ves čas za njo skakat, ker nima obstankauser posted image

elam: hitro se pozdravi user posted image

pozdravčke vsem

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
29.7.2008 8:22:59   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: nian

tole našo aljo bo treba ponoči utišat. jaz sem čist preč. in kaj mi nesramnica dela. dere dere dere, tako da ni za poveedat, pa kakšne vreščeče visokotonce spušča, kot da bi jo iz kože dajal. potem se je jo pa usmilim in na zizo dam ... dvakrat potegne, mleko še niti ven ne pride, pa že spi naprej. danes sem jo pustila, da se je ob 4h kar 15 min drla, potem je pa že moj privdignil glas in rekel, pa dej jo na joško. čez minuto smo že spali user posted image  in to 3x na noč user posted image

ko sva bila na poroki, je pa babici skos spala. izsiljevalec mali!

A spi pri vama v spalnici? Če je tako, je možno, da te zavoha in potem hoče mleko. Pri babici tega ni bilo in je lepo spala. Poskusita jo preselit v drugo sobo.

Če ti je kaj v tolažbo...tudi pri nas so zadnje noči katastrofalne. Nimam pojma kje je fora, ampak Lovro se kar nekaj zbuja. Danes ob pol petih zjutraj sem bila tako utrujena, da sploh več nisem mogla vstat, ko je začel jokat, zato sem ga kar pustila. In je čez čas zaspal nazaj. Zdaj sploh več ne štejem kolikokrat vstajam, ker bi se potem preveč zasekiralauser posted image . Upam, daje samo faza in mine. V nasprotnem primeru bomo malo bolj na ostro zastavili.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
29.7.2008 11:03:15   
nian
če bi imela svojo sobo, bi bila že tam user posted image  saj upam da jo bo v parih letih imela. delamo na tem. 

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
29.7.2008 12:30:20   
andreja2000
Dober dan!

Pri nas še vedno ni zobkov,je pa mala že dva dni tako sitna da je joj in zna tulit,tako,da jo komaj ustavimo.Rokice so vednomer v ustih,noči pa tak-tak-kakor kdaj,ji pa sem včeraj pred spanjem dala kalpol in je kar bolje spala od prejšnje noči,danes pa se je pojavilo tudi bolj mehko blato,kdo bi vedel,če je vse to zaradi zobkov,bomo videli.

lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
29.7.2008 17:25:21   
Ayo
Ojla!

Kje pa se danes vse skrivate?

Jaz sem ravnokar zlikala 2 kosa perila (imamo sedaj sauno v stanovanju user posted image ), 2 se pa se pereta, jutri pakiramo, v cetrtek smo v Lj! user posted image user posted image
Magi* ce slucajno beres, jaz ti bom kar poslala en sms, pa ce bos lahko, se kaj vidimo...pa ce je slucajno se katera zainteresirana.
Kje je pa kaj Foxina, se ze dolgo ni javila...user posted image

Gabriel se ful plazi po stanovanju, vceraj sem kupila varovalno ograjo, ker imamo stopnice, bo treba pa tudi pocasi nabaviti ostala varovala (za predale, robove, vticnice inp)

Nosek smo ze skoraj pozdravili, sedaj za vikend pa se mu je spet povrnil prehlad.

Ponoci spimo, od 21h - 8h user posted image user posted image user posted image

Zobkov se ni.

nian user posted image user posted image user posted image za poroko.

Drugace se pa pri nas danes ful dogaja, namrec ogrog enega mozevega prijatla (jaz mu tudi ze dolgo casa recem moz, ceprav bo to sele postal user posted image ), namrec je danes dobil test DNA, da zenin otrok ni njegov!! user posted image user posted image user posted image Jaz si to ne predstavljam, grozno!!!!

ElaM, kako je z mehurjem?

LP

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?