ElaM
|
Dobro jutro. Spet je bil pester vikend, pa se vidi, da se nismo prav veliko javljale. Skaana, res lepo da si se javila. A fejst uživate na svojem? Midve sva si nekaj pošiljali pesmice, zdaj sem dobila 7 cd-jev pravljic, če bi kaj rada sporoči, pa ti pošljem na mail. No, seveda lahko tudi druge. Bom napisala, ko bom imela kaj časa katere pravljice so. Magi*, kako ste? SD, kako folgaš z dvema? Res si dobra, kapo dol. Puhica, zobje, Manca jih tudi še nima. Saj pravijo, nam je rekla tudi P, ne vem pa koliko je res, da zobje kasneje, ko zrasteje boljše kvalitete so. Tinki je pri nas prvi zob zrastel pri 9 mesecih, Manca ji očitno sledi. Nian, čestitke za poroko. No, Želva, jaz sem v petek tudi zapravljala, kar brez razloga, da bi mi ostal denar. Moram še to dodati, se je že večkrat zgodilo, da s Pikico* istočasno tipkava. Čestitke za vrtec. Pa še okrog odklopa, midva sva se v soboto ornh spičila zaradi tega, ker je tako malo doma in sta otroka bolj, kot ne moja skrb. Včeraj sem bojkotirala, vsa opravila v zvezi z otrokoma, delala sem samo talušno, bila z njima na igralih, sprehodu. Moj je zjutraj vstal jih nahranil, previjal Manco cel dan , uspaval, kaše kuhal,... In zvečer rekel, da me občuduje, ker to delam vsak dan. Pa moj ni levi kar se tega tiče, se ukvarja z njima, kolikor je doma, samo v tem je problem, da ga skoraj nikoli ni. In potem ima včasih preblisk, da je samo on zmatran zvečer, pa je dobil včeraj lekcijo. Na pravi oddih pa še čakam, sem že povedala, ko gremo v toplice, si bom en dan vzela zase in trazvajanje. Tako. Še to, kaj pomaga, če prehladiš mehur? Me peče in skoz sem na wc-ju,... Mah, pa tako poletje. Šibam zdaj, lepo bodite.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 28.7.2008 8:47:34 >