trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: nian da vam povem, kako smo danes spali ko je moj vstajal, jaz pa ležala ... brez problema ko je tamala začela galamt je šel ati pogledat in mirit in ko je vidla, da se ni mlekarna primajala je spala dalje. no, tulila je 2x in 2x takoj zaspala, brez joške me zanima, kako bo danes. midva z mojim sedaj prav na hudičevo hujšava, da ne bova 18. 10 kot dva pujska in sem se jaz sedajle komad prekršila. sem si naredila jajca na ocvirkih. sedaj mi je pa žal alja se je včeraj prvič ušipnila v predal. danes pa sva jo zjutraj dobila stoječo ob ograjci zjutraj. a mislite da je ful prezgodaj za stanje??? pa naj povem, da je jaz popolnoma nič ne postavljam niti motiviram za stanje pozdravčke za spanje Jajca z ocvirki: jaz sem jih včeraj za zajtrk. Zajtrk vse pokuriš. Važna je večerja - oz. NEvečerja! Če sama stoji ni nič hudega. Eni malčki pri 9.m že shodijo. Bravo Alja! Mi smo se šli včeraj kopat v toplice. Smo tamali kupili Freda, ker Jan svojega ne da in je mala frajerka tako brcala, da sem jo komaj dohajala Ursa, a ste že dobili zobke? Tudi mi imamo vrtec za Ivo. Upam, da ji ne bo treba vanj do januarja. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo jaz sem ravnokar zlikala 2 kosa perila (imamo sedaj sauno v stanovanju ), 2 se pa se pereta, Sem pa mislila, da si samo dva kosa (ne koša) zlikala in celo stanovanje zagrela , sem šele potem videla, da direkt na RR klomfaš. Lepo potujte, Gabrielu bo pa sprememba klime tudi mogoče nosek odmašila. Aja - glede DNK testa - jao. Zakaj ga je pa sploh šel delat? No, naš mali je bil ob rojstvu tako dragemu podoben, da ga ne bi mogel zatajit, tudi če bi hotel. IZVIRNO SPOROČILO: želva Kok pa kaj spakirate za dopust za čmrle, če nimate možnosti pranja? Me je kar strah kako bo to 10 dni brez pralnega stroja Bo zgledal tako kot sta danes "tastara dva domov prijadrala vsa "dišeča", ker se niso imeli priložnosti kje umit . So še bolj avanturist in hodijo z avtomobili naokrog(letos Srbija), potem spijo v avtih in si ogledujeo kraje.... Pa menda so v celi Srbiji našli samo en kamp in se sam enkrat opral. Jaz vedno fuuuuul spakiram za mala dva, potem pa en nahrbtniček zame in enga za . Vaša dva ''tastara'' sta pa faci! SD, mali dve sta pravi frajerki! Ayo, Magi, Pikica, a vzamete še mene v petek na ? Pikica, ja, imam pa tako super budilko, ki nikoli ne zataji, če prva s klicanjem ne uspe, pa pride druga in me za nos pocuka!
|