Skaana
|
še jaz se po dolgem času spet javljam... Prebrala sem vas, a itak da skoraj vse pozabila . Spomnim se Ayine zaroke , pa Želvinine podvige, pa maksi dogajanja pri Magi* . Pa neprespane Puhice . Pa bubančico Irajo Živo , pa Trdozimčine nasvete in trmo , pa Tejkin odhod na , Nian za določitev poroke , Evinega plazenja , Tinkinega trmarjenja glede igrač (mi imamo isto, pa je večja razlika ), botrčininega matranja z rezanjem nohtkov (ko spi ), lillyjenega vprašanja glede KM (jaz mu skuham riž na vodi, malce bolj redko, malce ohladim in dam prah od AD notri), velike ješčosti SDjininih dvojčic , pikičinih nasvetov, vrtničininega super seznama in ha se že konča. Jaz imam predpotopni računalnik, ki se mi je seveda sesul, zdaj pa spet po popravilu spet dela (kako dolgo bo ). Boljše da vam ne govorim, kaj vse sem zdaj doživljala, ker je preveč... Naš Aleksej je pa tak sonček, da ga je za iskat. Sam smeje se. In taaaaaak knedelj (gre skoraj skoz bolj v širino kot v višino ). Še rula ziza, drugače pa zjutraj sadje z riževimi kosmiči, okoli 13. zelenjavno ali zelenjavnomesno kosilo, ob 18. pa mlečnožitna kaša (proseni, koruzni kosmiči, polenta z Novalacom). Včasih mu kosmiče zakuham v kompot in dodam manj Novalaca. Kaj zna oz. kaj ne zna. Z očmi poišče mene, muce, Ateno, lučko. Včasih se mu posreči dat papa. Drgače bi skoz sedel, ure in ure - ga moramo posesti (je pa izredno stabilen in stegne se ulala daleč, potegne si stvari k sebi, če so na odeji...). Če za postavim na vse štiri, se mu včasih uspe zagugat. Na trebuhu tuli oz. če ga zamotimo je kot riba na suhem . Preobrnat se sicer zna, a tega nikoli ne dela, ker nima interesa.