|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
25.7.2008 11:19:48   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Aja, a je katera že skuhala mlečni riž ali gres iz navadnega mleka?

Ne, jaz še ji nisem nič kuhala na KM. Te mlečne obroke ji pripravim tiste Hipp-ove ki vsebujejo AM in jih mešam samo z vodo. Drugače pa recimo za pire pa dodam kar KM.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 25.7.2008 11:20:59 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
25.7.2008 11:36:51   
andreja2000
PUHICA 26 Eh,ne se sekirat,vsak otrok je drugačen in če ne počne še tega ali onega še ne pomeni,da je kaj narobe,eni se bolj hitri drugi spet ne.....naša tudi še ne zne ne ploskat(pa jo ves čas učim),ne dat pa,pa-razen ko se ji čisto slučajno posreči...je pa res da je gibalno kar spretna,pa spet ne tako zelo,da bi bila kaj posebnega.Vsak otrok pač ima svoj čas in ta čas pride,ko je za otroka tako tudi prav.Jaz imam 3 otroke,pa so si vsi  3 tako različni.Sin je shodil pri 9 mesecih,pri leto dni je že čebljal veliko besed,pri dveh letih govoril kot raztrgan dohter in lepo izgovarjal r,tvoril stavke.Hči je shodila pri 11 mesecih,pri leto dni je le par besed obvladala,r je komaj pri treh letih izgovorila.......no in še in še bi lahko naštevala.Hočem reči,da ni ravno najbolje primerjati otrok,kajti otrok je sam zase edinstven in vse pride zanj v pravem času,tudi pri vas bo.

boterca eeh,pri nas še ni zobkov,tečnost se pa pridno in zvesto nadaljujeuser posted image .Moj že nekaj časa pravi,da v roku dva tri dni in zobek bo tu,ej pa je bilo že veliko tistih 2-3 dni,a zobka še pa ni.user posted image

Hopla,zdaj mi je pa mala za kabel nekaj cuknila,pa ne vem če mi ni nekaj zmrdala...upam,da se bo dalo tole odposlat....šment spet je tam.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
25.7.2008 11:41:48   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Aja, a je katera že skuhala mlečni riž ali gres iz navadnega mleka?

Ne, jaz še ji nisem nič kuhala na KM. Te mlečne obroke ji pripravim tiste Hipp-ove ki vsebujejo AM in jih mešam samo z vodo. Drugače pa recimo za pire pa dodam kar KM.

enako!

Vem,da sem spet nekaj pozabila pokomentirat....aj moj spomin...

No,sedaj pa gre naša miška pomalcat,banano in jabolko,nato pa upam,da bo kaj malega le zaspala...nič,fajn bodite,se morda še kasneje kaj oglasim.....

Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.7.2008 11:45:50   
botrca
Vrtnica79 meni ni problem prit v Mb, ko bo lepše vreme kar napovedujejo za naslednji teden se dobiva v parku pri treh ribnikih ali...? Ti povej če sem te prav razumela da se tam dobiva.

Kako se pa spopadate z rezanjem nohtov na nogah? Jaz Janu komaj režem ker nima nogic niti 1 sekundo pri miru. Včasih sem cela mokra preden je opravljeno. Na rokah je malo boljši.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.7.2008 11:46:26   
Ayo
Dan!

Najprej Raho in Ziva Iraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našemu fantu se je pa na levi strani jajčk pojavila ena rdečica, plus lulček na koncu je ime tudi ful rdeč, tako da ga je danes bodoči mož ( user posted image  ) peljal pokazat k pediatru.
No, na srečo baje ni nič nevarnega, verjetno se mu je naredilo zaradi vročine oz. neke vrste gljivice…je dal eno kremo sedaj za mazat.

Puhica, tudi Gabriel pojma nima kaj je to pa-pa, pa pozdravljanje in mahanje z rokami, pa lubčki…pa čeprav se tudi midva veliiiiiko pogovarjava. In ker je pri nas vse dvojezično, tudi pričakujemo, da bomo verjetno začeli kasneje komunicirati.
Magi*, jaz imam tudi rada stare slovenske zimzelene skladbe user posted image user posted image user posted image  ker noveše so itak za user posted image user posted image user posted image

Glede motorike pa kar napreduje iz dneva v dan. Včeraj  mu je uspelo samemu se vsesti, pa sedaj se je začel postavljati na vse 4 tako, da naredi most, to je se dvigne na stegnjenih nogicah in rokicah. user posted image

user posted image  tudi pri nas še ni, imam pa tudi jaz ze kar nekaj časa občutek, kot da bo vsak čas prišla (me šraufa in podobne bolečine), potem pa nič.

Pikica*, naša poroka bo neklasična toliko, da se bova poročila na plaži in potem bomo slavili kar tam v kopalkah. Kdaj pa še ne veva, moj bi rad že septembra, ampak ne vem če bo šlo tako hitro. Ker če ne bo treba v tropske kraje, to pa postane z Gabrielom že bolj zakomplicirano…no, v skrajnem primeru drugo leto poleti. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.7.2008 11:58:56   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Pikica*, naša poroka bo neklasična toliko, da se bova poročila na plaži in potem bomo slavili kar tam v kopalkah. Kdaj pa še ne veva, moj bi rad že septembra, ampak ne vem če bo šlo tako hitro. Ker če ne bo treba v tropske kraje, to pa postane z Gabrielom že bolj zakomplicirano…no, v skrajnem primeru drugo leto poleti. user posted image

Super za takšno idejouser posted image . Midva sva si tudi želela nekaj podobnega, ampak Zoja je bila takrat stara malo manj kot osem mesecev in je bilo vse skupaj precej težje izvedljivo. Zato smo pa potem naredili piknik. V bistvu mi je bilo pa čisto vseeno kaj bo, samo da ni bila tista klasična ohcet s šrango in potem unimi pijanskimi igricami. Ob tem mi grejo pa kar lasje pokonci  in bi najbrž celo štalo naredila, če bi mi kdo začel s temuser posted image . Sva bila pa za vsak slučaj vse do zadnjega skrivnostna kje bomo spali tisto zadnjo noč....da ne bi kdo dobil kakšnega prebliska. Itak je bilo pa na kocu tako, da sploh ni bilo časa za kakšne neumnosti, ker sva že zamujala....hja...skoraj bi zamudila na lastno porokouser posted image . Na koncu sva se na vratih odločala s katerim avtom it (nismo se šli tistega kranclanja avtov z rožami, ker meni to bolj pogrebno delujeuser posted image ), se iz praktičnih razlogov usedla v tastov avto in sama odpeljala na kraj poroke. Aja, pa tašča je za mano letela s šopkom, ker sem čisto pozabila, da ga rabimuser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.7.2008 14:03:19   
t*e*j*k*a
OJ!!

Puhica26-naš JAn tud ne puza(razn včasih rikverc), da bi se postavil na vse štiri mu niti na kraj pameti ne pride več, ploska ne, papa da če se mu slučajno posreči. Zadnje dni pa je začel kimati in odkimavati. JE ful hecn, ko glavo meče sem in tja.user posted image

Ayo super ideja za poroko. Če se bom jaz kdaj poročila bo verjetno kr klasika (pikica*-s tistimi pijanskimi igricamiuser posted image ) Sicer pa men sploh ni do tega niti do poroke ne.

Km še nismo probali.BOmo še mal počakali.

Šibam čao

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.7.2008 16:44:16   
pršut
Puhica, si pa res nesrečna user posted image . Naša tamala ne počne še nič od naštetega, pa se ne sekiram, ker vem, da imajo naši mali ljudje še časa za mahanje, plezanje, obračanje, ... . Če pa se ne bi obračala do 15. leta, bi se pa že sekirala. Ja, ne pri 15., prej user posted image .

Hvala za pohvale za zobek. Puhica, tudi tvoji user posted image  bodo zrasli, verejemi. Če ne pa ji boš kupila tako majhno protezo, pa bo user posted image . Tudi mene je pritisnilo sr.. , ko sem prebrala, kaj vse počnejo nekateri user posted image .

Lep dan še naprej.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.7.2008 17:13:37   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: pršut

Hvala za pohvale za zobek. Puhica, tudi tvoji user posted image  bodo zrasli, verejemi. Če ne pa ji boš kupila tako majhno protezo, pa bo user posted image . Tudi mene je pritisnilo sr.. , ko sem prebrala, kaj vse počnejo nekateri user posted image .

A to res obstaja al kajuser posted image ??

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.7.2008 20:00:19   
pršut
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Eja. Kaj pa user posted image ? A ta ne pomeni, da se hecam? O bom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.7.2008 20:50:05   
želva
Moj večerni oddih je prišel na vrstouser posted image .

glede Km, jaz ji še nisem nič takega skuhala na Km, ker mi je enostavneje že pripravljene kašice zmiksat, sem mal lenauser posted image Če pa sebi delam čokolino, ali če me kdaj prime gres jest bo pa dobila za probat.

Danes sem bila spet bolj pri ta pridnih in sem vlagala fižol(ni tašče , pa moram jaz), mater sem ga kuhala 1 uro in pol pa je bil še kar trd.Pol sem popi... in kar tazga vložila, bomo vidl kaj bo ratal.

Pa ričet sem skuhala za jutri in za zmrznit, tak kuharski dan sem imela.

zdajle šibam še rože zalit(od tašče), pa bo spet ena ura okol, ker jih ima tolikouser posted image

Pa punce ne se sekirat, če se vaši user posted image še ne znajo določenih stvari, bodo potem vse nadoknadili. je pa res, da se z Manco rada pohvalim, ker je tak mali navihanec. Zdaj znava že plesat.Jo imam v naročju in ji rečem greva plesat, daam muziko in nastavim prst na eni roki.Me prime za prst in se začne noro režat.

tejka, tiso je bil sam hecuser posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.7.2008 20:54:07   
želva
Ayo, tale tvoja ideja za poroko je superuser posted image

Sicer jaz mojmu pravim, kar mož, ampak poročena nisva. bi bilo mal smešno, če kam greva, pa z otrokom in kdo vpraša, pa se moraš predstavit,  da me predstavi, da sem njegova punca oz. on moj fantuser posted image user posted image user posted image pa hitr za rokce se držatuser posted image user posted image Tako, da je kar moj mož.

če bi se, moj prav da se ne bo, bi jaz tud naredila en mega piknik z žurko do jutra, tako kot pikica*

Čav bav

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
26.7.2008 8:13:24   
andreja2000
No,pa naj vam tokrat jaz zaželim dobro jutro in kar se da lep sobotni dan,pa še eno vročouser posted image za vse.Sem jo ravnokar skuhala in jo sama že pijem.

Pri nas je bila spet noč z večimi zbujanji,sedaj pa se punca že na tleh igra in raziskuje,zato moram kar pohiteti z pisanjem,da mi kaj ne ušpiči.

želva kako pa so kaj sedaj pri vas noči,upam,da boljše.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
26.7.2008 8:38:17   
nian
alo!

zdele sem želvin post prebrala in se zamilila. user posted image  jest tut svojmu neporavičeno mož pravim. sam po 10 letih in enem itroku fant ne more bit, partner mi je pa preveč sterilno. zato je kar mož.

bo pa dejansko mož postal. sva se vedno pogovarjala kaj s poroko in sva se pač zmenila, da bi se lahko poročila, ko bo moja služba. in eto, včeraj sva še datum določila, ko je dala matičarka žegen, 18. 10. bo pa klasično neklasična poroka. user posted image  poročila se bova ob 18. 00 potem pa kuj žurka. edino eno težavo imava, kam z aljo user posted image  

znaki za zobke: še zadnjič napišem, ker sem že 100x. za spodnja dva prehlad. potem za dvojke in enke zgoraj (so na srečo prišli skup ven) spat prehlad, potem za trojke spet prehlad. user posted image user posted image user posted image  NESPANJE user posted image user posted image user posted image , slinjenje v potokih, kar bela mehurčkasta slina. mah ... naj se že nehajo zobje. pri alji ne moreš falit da bodo.

včeraj smo bili na pikniku pri enih prijatlih, ki imajo tudi male mulčke in sta bili babnici alja in punčka 16 m tako fletni skupaj da ni za povedat. edin pazit je bilo treba aljo, ker cuka vse kar vidi. no in ona je tekala okrog alja pa za njo plazečki in to tako, kot je jaz še nisem videla. vsi smo jo samo gledali. plazila se je pa po travi, je bilo fino mehko in dober odriv. probajte jih na travo dat (če sevede ne živite v klopovskem okolju.

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
26.7.2008 11:05:41   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vrtnica79 meni ni problem prit v Mb, ko bo lepše vreme kar napovedujejo za naslednji teden se dobiva v parku pri treh ribnikih ali...? Ti povej če sem te prav razumela da se tam dobiva.

Ja, lahko tam. Bova določile dan nasledni teden ko bomo vidli če bo lepo vreme. Kdaj pa misliš prit dopoldne ali popoldne?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
26.7.2008 12:34:43   
botrca
Dober dan tudi od mene!

Z Janom sva bila na sprehodu, ker je vreme čudovito, zdaj pa grem nekaj skuhat pa malega nahranim pa popoldansko spanje.

Vrtnica79 bolj mi paše popoldan oz. okrog 18h če ti ni pozno. Ne vem kdaj gresta tvoja otroka spat. Moj pred 21h ni šans.

Se slišiva ti pošljem zs ko bom imela namen priti, ok? papa za zdaj

Neposredna povezava do sporočila: 3816
26.7.2008 14:11:39   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Eja. Kaj pa user posted image ? A ta ne pomeni, da se hecam? O bom user posted image

No še sreča da je hec, če pa nebi bil pa tud nebi bla preveč presenečena, glede na to kaj folk dandanes vse počne.

Mi jutr šibamo na morje za 7dni, tko da če me bo ktera pogrešala me niuser posted image user posted image ..

Čao, uživajte

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
26.7.2008 16:03:09   
želva
Kaj je zdaj to se boste vse ženile?user posted image user posted image Bravo Nianuser posted image
pri nas pa se ženi prijateljica, ampak ne iz tapravih razlogov.user posted image Saj ne da nima partnerja rada, ampak ne en ne drug nimata posbne želje po tem.Poročila se bosta, da bo njena tašča tih in srečnauser posted image , pa še tamalo morjo zravn krstit da bo mir pri hišiuser posted image Ima pa taščo za user posted image

Jaz sem bila pa danes na NS, pa je plodek še premajhen in niso izmerili nič.Tako, da grem tja po dopustu. se mi je pa dr. sam smejal, ko je vidu Manco in pol me vpraša, če sem imela redne cikluse in rečem, da ne vem, ker je bila prva M po porodu. komentar:Sem si kar misluuser posted image
Nč, pol smo pa 60 eur pršparal , smo mogl it hitr v BTCuser posted image

Tejka, ti pa uživaj na user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3818
27.7.2008 8:30:08   
želva
user posted image dobro jutro!Jaz glih kofetkam(mlekouser posted image ) in evrokrem. Vidim, da ste čist možekom predane, ker vas ni nič tukaj.

Andreja, mi spimo eno noč boljš, drugo slabš.Danes je bilo slabšuser posted image Sem se že sprijaznila. Sam prosim enga tam gor, da bo ta drug bolj pridn za spat, lohk je tud tečka, sam da bo ponoč mir.

Zdajle e mal razgledujem po stanovanju, pa ne vem kje bi začela. Pospravljat namreč, spet imamo bombo.

lepo nedeljo, predvsem suho.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
27.7.2008 8:34:49   
trdozimc
Na zdravje želva! Tudi jaz user posted image

Pri nas je temno kot v rogu in grmi, tako da iz tvojih želja o suhem najbrž ne bo nič. Ampak saj včasih ni tako dobro, če si na suhem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.7.2008 9:47:43   
pršut
Na zdravje za nazaj! Jaz pa sem user posted image  pila ŽE ob 7.15. Ja, tako je življenje. Hudo, a ne? user posted image  Mi pa največkrat spimo od 22.30 pa tja do 8.00. Zanimivo, vragolij še ne izvajamo, spimo pa ja. Hm. Povezava? user posted image  Kdo razume te naše user posted image . Jaz jih ne.user posted image

Lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.7.2008 10:06:51   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Na zdravje želva! Tudi jaz user posted image

Pri nas je temno kot v rogu in grmi, tako da iz tvojih želja o suhem najbrž ne bo nič. Ampak saj včasih ni tako dobro, če si na suhem user posted image user posted image user posted image

Maš provuser posted image user posted image user posted image Jest že vem, na žalost

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
27.7.2008 11:12:24   
PUHICA 26
 Ja zibali ne bomo je prišla v vsej svoji veličini in veseljuuser posted image , HB, ker si ne predstavljam kako bi lahko še delala in se selili, pa še piškotka vzgajat, ki se mi zdi da bi bil kar precej prikrajšan za marsi- -kaj ob vsem tempu, ki ga imamo pri naših hišah..

Pršut mislim da glede na vse skupaj kar preberem in slišim o napredovanju otrok, ja danes je rekla mmmmammaaa, zdaj pa vej to je vse igra. Ampak za takšno vzpodbudo in tolažbo iz tvoje strani pa se ti iz vsega srca zahvaljujem.user posted image user posted image

No naši moški so šli pomagat pri sečnji podrtih dreves in ostale nastale škode, ki je nastala v neurju...http://forum.zevs.si/index.php?topic=1339.0 Lahko si ogledate samo  v živo pa je še hujše , si nisem upala stopiti in spregovoriti z temi žalostnimi ljudmi..user posted image user posted image
Tako da še vedno iščemo prostovoljce, ki so pripravljeni it gor, pomagat,
Firbcom pa je pot zaprla policija, kar bravo za njih.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
27.7.2008 11:17:50   
PUHICA 26
JA še vedno smo sitka ritka čez dan v vse je v ustkih, imamo driskico in neprespane noči, tako da sem taka ko stara viledauser posted image

Tejka lepo se načofajte in pazi se sončka,user posted image user posted image pa srečno vožnjo, malo pozno a...user posted image

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
27.7.2008 20:21:23   
Skaana
user posted image

še jaz se po dolgem času spet javljam... Prebrala sem vas, a itak da skoraj vse pozabila user posted image .

Spomnim se Ayine zaroke user posted image user posted image user posted image , pa Želvinine podvige, pa maksi dogajanja pri Magi* user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa neprespane Puhice user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa bubančico Irajo Živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa Trdozimčine nasvete in trmo user posted image , pa Tejkin odhod na user posted image , Nian za določitev porokeuser posted image , Evinega plazenja user posted image , Tinkinega trmarjenja glede igrač user posted image (mi imamo isto, pa je večja razlika user posted image ), botrčininega matranja z rezanjem nohtkov (ko spi user posted image ), lillyjenega vprašanja glede KM (jaz mu skuham riž na vodi, malce bolj redko, malce ohladim in dam prah od AD notri), velike ješčosti SDjininih dvojčic user posted image user posted image , pikičinih nasvetov, vrtničininega super seznama user posted image user posted image in ha se že konča.

Jaz imam predpotopni računalnik, ki se mi je seveda sesul, zdaj pa spet po popravilu spet dela (kako dolgo bo user posted image ). Boljše da vam ne govorim, kaj vse sem zdaj doživljala, ker je preveč...

Naš Aleksej je pa tak sonček, da ga je za iskat. Sam smeje se. In taaaaaak knedelj (gre skoraj skoz bolj v širino kot v višino user posted image ). Še rula ziza, drugače pa zjutraj sadje z riževimi kosmiči, okoli 13. zelenjavno ali zelenjavnomesno kosilo, ob 18. pa mlečnožitna kaša (proseni, koruzni kosmiči, polenta z Novalacom). Včasih mu kosmiče zakuham v kompot in dodam manj Novalaca.

Kaj zna oz. kaj ne zna. Z očmi poišče mene, muce, Ateno, lučko. Včasih se mu posreči dat papa. Drgače bi skoz sedel, ure in ure - ga moramo posesti (je pa izredno stabilen in stegne se ulala daleč, potegne si stvari k sebi, če so na odeji...). Če za postavim na vse štiri, se mu včasih uspe zagugat. Na trebuhu tuli oz. če ga zamotimo je kot riba na suhemuser posted image . Preobrnat se sicer zna, a tega nikoli ne dela, ker nima interesa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?