lili8
|
Pozdravljene! Mi smo tudi že z dopusta, v bistvu smo sedaj že drugi teden doma. Bilo je super, Zala je v vodi uživala sto na uro. Prvi dan je bila v obroču, potem pa ni več hotela biti, ker v njem ni mogla z rokami čofotat, tako da sva jo mogla met kar po rokah, pa še to nisi smel biti pri miru, da bi malo čofotala, amapk si jo moral skoraj metat po vodi. Ste tolk napisale, da sem en teden rabila, da sem vas sploh prebrala , itak sem pa tričetrt stvari takoj pozabila. Pri nas je na plan pokukal tretji zobek, tako da ima sedaj spodnji dve enki in zgornjo dvojkico. Ne vem kaj je bilo včeraj, celo dopoldne sva se potepali in je bila res pridna tud zapiskala ni, kar je pri njej že praznik, potem sva prišli domov, popoldan je šla spat, ko pa se je zbudila, je imela levo lice rdeče in vroče, potem je imela še malo vročine pa nemirna je bila. Ne vem, jaz mislim, da so zobki, ampak sem klicala k pediatru, pa je rekla, da od zobkov ne bi imela rdečega lica, tako da zdaj ne vem bom videla kako bo danes zvečer, zdaj dopoldan je kar v redu. A so vaši imeli kaj rdeča lica, preden so se zobki pojavili? Plazenje , naša se je začela plaziti rikverc, in sicer tako, da se z rokami nazaj odrine, to dela kakšnih 14 dni. Včasih pa se postavi na roke pa na prste na nogah, potem se pa kar guga, in nikamor ne gre. Vsem bolančkom en kup za čimprejšnje okrevanje. GH mi imamo zjutraj mleko, dopoldan sadno malico, za kosilo zelenjavo, poskusila je tudi že malo mesa in rumenjak, popoldan mleko zvečer pa mleko z rižolinom ali proseno kašo, kar pač imam doma. Vmes pa še kakšen piškot dobi ali pa kruh. Mora pa skoraj vse poskusit, kar midva jeva. Zala kar se hrane tiče že od samega začetka rada je, tudi sedaj, ko ima Gh, sicer ima vmes včasih kakšne izpade, da npr. jokat začne, in jaz mislim, da ima dovolj, ampak potem spet normalno naprej je. Me pa čisto ob živce spravlja, ker se je sedaj v trip trapu začela nazaj obračat, in sicer to izgleda tako, da se obrne nazaj, in potem ji nekako uspe, da nogo ven iz varovalnega traku dobi, in čisto dol zleze, potem je pa jok na fertik . Ne vem kako naj jo odvadim tega, skoz jo popravljam, da ima obe roki na mizi, pa je že spet obrnjena. Poka1 (upam, da sem si pravo zapomnila, drugače se pa opravičujem) čestitke za , pa čimmanj slabosti in drugih nevšečnosti. Ayo tudi tebi za zaroko. Želva, kako kaj tvoje počutje? Aja, a je katera že skuhala mlečni riž ali gres iz navadnega mleka?
|