Skaana
|
najprej en velik hvala za čestitke . Trojka ni prinesla prav nič novega. Želja pa je itak ob tem, kar si že napisala ti, Raho, ena sama, zdravje . Praznovala sem bolj na izi, ker sem še tudi skorajda polna dojilja (Aleksej noče nič drugega pit kot moje mleko, tako da se dojima do šestkrat na dan ). Pa še ni bilo doma, tako da... Men se je računalnik spet čist sesul, zdaj po čudežu spet dela, pa ne vem kako dolgo bo Novega pa, hm, ni prioriteta, oz. ne sme bit. Aleksej je tudi en tak dobrovoljen knedelj. Odkar smo se preselili, še ni bil bolan. Bronhiolitis se k sreči ni ponovil, tako da bo po vsej verjetnosti v sredo tretjič cepljen. Sumim, da ima preko 9kg, zrastel pa ni toliko. Dopoldne poje sadje ali sadje z riževimi kosmiči, za kosilo krompir s cvetačo in brokolijem, špinačo, kolerabo, ali bio riž s korenčkom in piščančjim mesom. Od šestih do sedmih pa mlečna kašica. Tri ima na repertuarju, milupino riževo, milupino proseno in linotovo koruzno. Te se mešajo z mlekom. Jaz mu zmešam AM Novalac in Novalac IT proti zaprtju, ker mi tudi po teden dni ni kakal. Na obrok poje cca deci. Ko vidi posodico in žličko, pa začne ful čebljat ta-ta, le-le. Drugače sedi, če ga posedemo, igračo si potegne k sebi tako da se čisto zloži, če to ne gre, obupa in se vsede nazaj . Na trebuhu ni šans, da je. Če ga dam na vse štiri, drži položaj, ampak mu ni všeč. V četrtek imama končno fizioterapije, pa bomo videli. Zna pa že dati papa. Njegov bravo je tolčenje po kolenih . Pa buc buc. Največji zakon je itak Atena. Pa obožuje kopanje. V soboto sta prvič skupaj čofotala v bazenčku - noro. To ti res zaigra srce. Ta mala je brcala kot zmešana, ker je hotla kao bolj kot Aleksej, on je pa vriskal zraven, pa mu je vse voda šla v oči in usta, pa je še vedno vriskal . Saj sem ju slukala, a kaj ko me ta mašina tolk zaj . Ayo, jaz bi tudi videla Gabriela, pa sem pozabla geslo . Lana, res mi je žal za tvojega pikca. Upam, da je manj oz. vedi da si nardila vse. In če je res alergija na KM, potem tako veš, da je ta najpogostejše in da rada izveni. A ti si bila na dieti, ali ne? Poskusi mu dat kašico, ki se meša z mlekom, pojdi v lekarno po allernovo ( adaptirano mleko za alergike). In še s tem poskusi. Drugače pa jaz prisegam na novlac. Andreja, upam, da ti je uspelo priti do sosedov. Potrebuješ čvek, nedvomno. Pa super da se je tako fino navadil in vi nanj. A ste šli v zavetišče ponj? ojej, bežim... Na noč.