|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
14.7.2008 22:41:44   
Skaana
user posted image

najprej en velik hvala za čestitke user posted image . Trojka ni prinesla prav nič novega. Želja pa je itak ob tem, kar si že napisala ti, Raho, ena sama, zdravje user posted image . Praznovala sem bolj na izi, ker sem še tudi skorajda polna dojilja (Aleksej noče nič drugega pit kot moje mleko, tako da se dojima do šestkrat na dan user posted image ). Pa še user posted image ni bilo doma, tako da...

Men se je računalnik spet čist sesul, zdaj po čudežu spet dela, pa ne vem kako dolgo bo user posted image Novega pa, hm, ni prioriteta, oz. ne sme bit.

Aleksej je tudi en tak dobrovoljen knedelj. Odkar smo se preselili, še ni bil bolan. Bronhiolitis se k sreči ni ponovil, tako da bo po vsej verjetnosti v sredo tretjič cepljen. Sumim, da ima preko 9kg, zrastel pa ni toliko.
Dopoldne poje sadje ali sadje z riževimi kosmiči, za kosilo krompir s cvetačo in brokolijem, špinačo, kolerabo, ali bio riž s korenčkom in piščančjim mesom. Od šestih do sedmih pa mlečna kašica. Tri ima na repertuarju, milupino riževo, milupino proseno in linotovo koruzno. Te se mešajo z mlekom. Jaz mu zmešam AM Novalac in Novalac IT proti zaprtju, ker mi tudi po teden dni ni kakal.
Na obrok poje cca deci. Ko vidi posodico in žličko, pa začne ful čebljat ta-ta, le-le. Drugače sedi, če ga posedemo, igračo si potegne k sebi tako da se čisto zloži, če to ne gre, obupa in se vsede nazajuser posted image . Na trebuhu ni šans, da je. Če ga dam na vse štiri, drži položaj, ampak mu ni všeč. V četrtek imama končno fizioterapije, pa bomo videli. Zna pa že dati papa. Njegov bravo je tolčenje po kolenih user posted image . Pa buc buc. Največji zakon je itak Atena. Pa obožuje kopanje. V soboto sta prvič skupaj čofotala v bazenčku - noro. To ti res zaigra srce. Ta mala je brcala kot zmešana, ker je hotla kao bolj kot Aleksej, on je pa vriskal zraven, pa mu je vse voda šla v oči in usta, pa je še vedno vriskal user posted image . Saj sem ju slukala, a kaj ko me ta mašina tolk zaj user posted image .

Ayo, jaz bi tudi videla Gabriela, pa sem pozabla geslo user posted image .

Lana, res mi je žal za tvojega pikca. Upam, da je manj oz. vedi da si nardila vse. In če je res alergija na KM, potem tako veš, da je ta najpogostejše in da rada izveni. A ti si bila na dieti, ali ne? Poskusi mu dat kašico, ki se meša z mlekom, pojdi v lekarno po allernovo ( adaptirano mleko za alergike). In še s tem poskusi. Drugače pa jaz prisegam na novlac.

Andreja, upam, da ti je uspelo priti do sosedov. Potrebuješ čvek, nedvomno. Pa super da se je user posted image tako fino navadil in vi nanj. A ste šli v zavetišče ponj?

ojej, bežim...

Na noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
14.7.2008 23:19:41   
Vrtnica79
Tea78 dobrodošla mad nami! Zdaj pa se le večkrat oglasi, te bomo zelo vesele. In vidim da si bolj iz mojega konca, jupiiiii. No v SB imam jaz mamo tak da se tudi tam okoli potikam. Moja tavečja pa je itak že napol Bistrčanka, ker je skozi tam na počitnicah. Iz kje pa si točnouser posted image  Naši imajo hišo čisto tam pri vojašnici, za onimi hangarji.

Tudi na seznam te bom dala, samo čakam da še kera kaj napiše- da nebojo samo seznami leteli in nič branja. No punce, napišite kaj..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
15.7.2008 8:32:44   
nian
alo!

sem vas samo brala tele dneve ... pa še to bolj površno. danes sem si pa rekla samo tazadnji strani, pa da kaj pokomnetiram.

lana, loncica: alja je čisto nora na sinlac. ji ga moram zvečer malo zamešati v vse kašice, ki ji jih dajem, drugače dol ne gre. je pa res baje ena zadeva, ki se uporablja pri alergijah. jaz sem ga po nesreči kupila, ker se ne meša z mlekom ampak z vodo. je pa s saharozo in je ful sladek. to je pa mali -.

andreja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro. držim pesti za vas.

kako ve zobke pucate? pri nas je to že kar pomemben del in tamali res paše, le jaz ne vem kako naj se lotim. imamo krtačko in tisto zadevšno za na prst. kaj je boljše???? jez nimam popolnoma nobenega občutka, da ji sploh kaj spucam s to plastiko. s ščetko pa takoj mislim, da ji preveč grobo po dlesnih drgnem.

vse nove, lepo pozdravljene!

čaw

< Sporočilo je popravil nian -- 15.7.2008 8:34:24 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 3553
15.7.2008 10:13:09   
pikica*
Ojla!

Kje ste vse? A šopingirateuser posted image ? Jaz sem včeraj malo zapravljala, ampak sem kupovala bolj take prehodne zadeve, ker za poletje ne rabimo ničesar več.

Pri nas gre z zdravjem na boljše (saj ne, da je katera (razen vrtnice) opazila, da sem omenila, da je Lovro zboleluser posted image ). Pa zdaj je naš fantič končno začel tudi samostojno sedet. Tako lahko rečem, da je rabil šest mesecev in pol, da je osvojil to vrlinouser posted image .  Pa na vse štiri se tudi že postavlja, ampak se potem samo ziba naprej in nazaj.

Zobkov še ni in jih po moje še vsaj en mesec ne bo, ampak nam vsaj s krtačko ni treba telovadit.
Nian, ne sekiraj se glede kvalitete umivanja zob. Zdaj gre itak predvsem za to, da se otrok navadi na umivanje. Glede na tvoje izkušnje z jadranjem pa me zanima, kako se obnese s tako majhnimi otroci? Meni se res že kolca po jadrnici, ampak z našima mulčkoma me je kar malo strah it. Rabim malo spodbudeuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Smo pa fasali fejst prehlad, revcek ima cisto zabasan nosek user posted image user posted image  smo se celo noc zbujali in imeli nocne posege pumpanja user posted image

Je bilo pri nas danes zjutraj 13°...jaz sem zelo pesimisticna glede letosnjega poletja in mislim, da ga vec ne bo (ce je sploh kdaj bilo)...user posted image

Ne bit tako pesimistična glede vremena. Meni prav paše malo ohladitve vsake toliko, potem pa spet sonček. Letošnje poletje mi je zaenkrat res fajn, ker ni prevroče. Tam nekje do 30°C mi je še sprejemljivo.

Glede prehlada pa poskusi dat zvečer poleg postelje en velik lonec kamličinega čaja. Seveda vrelega. Vlaga kar precej pomaga pri zamašenem nosku. Vsaj nam je.

Novinke, pozdravljene!

Skaana, welcome to the clubuser posted image !

< Sporočilo je popravil pikica* -- 15.7.2008 10:22:00 >

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
15.7.2008 12:02:38   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Smo pa fasali fejst prehlad, revcek ima cisto zabasan nosek user posted image user posted image  smo se celo noc zbujali in imeli nocne posege pumpanja user posted image

Je bilo pri nas danes zjutraj 13°...jaz sem zelo pesimisticna glede letosnjega poletja in mislim, da ga vec ne bo (ce je sploh kdaj bilo)...user posted image

Ne bit tako pesimistična glede vremena. Meni prav paše malo ohladitve vsake toliko, potem pa spet sonček. Letošnje poletje mi je zaenkrat res fajn, ker ni prevroče. Tam nekje do 30°C mi je še sprejemljivo.

Glede prehlada pa poskusi dat zvečer poleg postelje en velik lonec kamličinega čaja. Seveda vrelega. Vlaga kar precej pomaga pri zamašenem nosku. Vsaj nam je.

Hvala za nasvet pikica* (si tudi ti edina, ki je opazila, da imamo bolan nosek). user posted image
Za tvojega Lovrota sem pa res spregledala, ko vas 14 dni nisem brala – kaj pa mu je bilo revčku?
Pa tudi andrejo in user posted image sem spregledala…ste dobili novega člana? user posted image

Glede vremena, jaz ful dobro prenašam vročino, tako da zame je že 18° ful mraz brrrrrrr user posted image

Drugače pa res pohvala Vrtnici, ker zmeraj vse lepo pokomentira (no sej mogoče še katera druga) user posted image

Glede kašic in Sinlac, opažam, da jih ogromno vsebuje sladkor. Pri tem smo mi  kar strogi in mu bomo dajali čim manj sladkih jedi in pijač. Piškoti tudaj vsebujejo skoraj vsi sladkor, sem prečesala vso mesto, da sem našla nesladkane. Tudi pri raznih čajih opažam, da jih veliko že vsebuje sladkor (kao uni za dojenčke/otroke, kar pa meni ni logično v čem je razlika od navadni čajev za odrasle, verjetno samo reklama user posted image )
V glavnem ful povdarjajo, da se izogibat sladkorja, po drugi strani ga pa vsi izdelki vsebujejo. user posted image

Mesa mi še ne jemo.

Tejka, vi ste se pa lepo izognili nedeljski nevihti user posted image

Nič, moj delavni dan je zaključen user posted image pa šumnike sem si naštimanala, sem faca a ne?user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 15.7.2008 12:04:22 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
15.7.2008 13:11:15   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Joj, pa res je komaj jutri 15.user posted image user posted image user posted image  Bolje prehitro, kot nikoliuser posted image

A veš kaj imaš spodaj napisano? Kar lahko storiš danes.....user posted image user posted image user posted image

drugače pa 15.7. vse naj najuser posted image

skaana, tebi tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.7.2008 13:19:44   
vetrnica
se malo na hitro oglasim.

Ayo upam, da se čimprej pozdravite.
Glede sladkorja pa jst niti ne kompliciram tok. OK, dodajam ga ne. Samo, a ni tud v mleku dost sladkorja? Se mi zdi, da je zoja kr bolj na sladko pa se je do zdaj skor samo dojila. Sicer pogledam, če se da dobit brez sladkorja, če ne  pač ne. Zoja ma kr rada sadje, ki je sladko (jabolka, banane, ringloje, češnje,...)

A ste že kaj razmišljale glede avtosedeža? Sem videla, da imajo zdaj v akciji v BC MaxiCosi Tobi, 20. bo pa v spletni akciji Kiddy life pro, ki ima zelo dobre rezultate na testih. A katera kaj ve, kako se otrok počuti v tem sedežu, ki ima mizico?

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
15.7.2008 14:03:08   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Joj, pa res je komaj jutri 15.user posted image user posted image user posted image  Bolje prehitro, kot nikoliuser posted image

A veš kaj imaš spodaj napisano? Kar lahko storiš danes.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja 15.7. user posted image tudi z moje strani!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
15.7.2008 14:04:33   
t*e*j*k*a
OJ!

Pikica* superca da vam gre na bolje!!

Ayo-tud upam da se nosek čimprej odmaši!! Aja pašumniki res rulajo, čeprav mene sploh ni nč motlo ko jih ni bilouser posted image
Glede sladkorja jaz tudi ne kompliciram, kr ga je povsod polno. Če bi bil tok škodljiv bi bilo več živil za dojenčke na voljo, ki ga ne vsebujejo. Tko pa je v glavnem v vsakem.

vetrnica- glede kiddylife pro-mi se zanj nismo odločili izključno zato, kr ima mizico in je bilo preveč komentarjev, da otrokom mizica ni všeč, kr so preveč otesnjeni. mi smo kupili Concord Trimax.

tea78
-  dobrodišla, upam da si dobila ZS.

Vrtnica79 a ti tud po Bistrci letaš, pa bi povedala pa se tam dobiva, kr mi je enkrat bližje kot MBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes imeli tretje cepljenje. Mali ni nč jokal, samo zdravnico je mal čudno pogledal.  Imamo pa 7810g in smo veliki 68cm.

Se še kej oglasim čao

15.7. vse naj naj

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 15.7.2008 14:05:11 >

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
15.7.2008 14:23:41   
lana38
Kje se pa dobi ta kašica Sinlac?
Moram iti, Tim kliče.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
15.7.2008 15:11:00   
želva
Lana jaz sem jo danes vidla v Mullerju, za drugje pa ne vem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
15.7.2008 16:15:22   
tea78
ojla, kako ste kaj? pa vaši sončki? vrtnica 79 doma sem blizu osnovne šole oz. če veš kje je bazen
v bistrici? dosti se sprehajava in spoznava novo okolje, moj je odtukaj, drugače sem jaz iz šentilja.
mi še ne razmišljamo o avtosedežu, kdaj se sploh priporoča otroka dati v sedež?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
15.7.2008 20:08:38   
Magi*
jooooj, kolk ste napisale. pa jaz sem čist preč in težko dohajam. user posted image

pri nas je še vedno obsedno stanje. Zaki na antibiotikih, od danes se ji je pridružil še mož. sicer zdravnica ni vedela a je angina al bo iz tega ratala škrlatinka, pa saj je vseeno. edina, ki še stoji, sem jaz. OK, Taras je tudi v redu, samo še ne stoji. se pa bojim, da se mi bo kmalu odpeljalo. user posted image

pikica*, me veseli, da je Lovro v redu in si si vzela čas za šoping. to tako paše včasih.

Ayo, noska pogosto spirajte s fiziološko in aspirirajte. to pomaga, ampak vseeno rabi čas, da se pocajta.

lana, mi je žal, da ima Tim urtike. to je res živo sr...

ursi (se mi zdi, da si ti pisala glede E-Coli v urinu), to je imel tudi Taras. upam, da bodo izvidi preiskav OK in bo tako kot pri nas zunanjega izvora in nič drugega.

ah, moram bejžat, ker Zaki noče spat in budi Tarasa. popenla bom en dan.

15.7. - vse najboljše za tvoj rosno mladi RD. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
15.7.2008 21:05:41   
klarisima
Čer user posted image
Ja, res ste se razpisale in prav je tako user posted image
Mi smo danes imeli pregled pri alergologu in mala ni alergična na nič user posted image HB ampak vseeno nam je potrdila, da ima zelo delikatno kožo in nam predpisla en kup kremic, ki pa moram povedati so SUPER user posted image user posted image user posted image Sem jo prej skopala in namazala gležnje in zapestja in niti malo se ni praskala. Lepo je zaspala in vse štiri od sebe. Zdaj pa le prosim, da bi imela mirno noč. Vam povem, da se mi srce trga, ko se ponoči napol zbudi in drgne zapestja in gležnje user posted image Pol pa še mi nastavlja rokice, da jo jaz čoham user posted image user posted image user posted image Ampak danes je zaspala mirno, juhuuu.

Glede avtosedeža ga bomo mi kupil septembra, baje da je priporočljivo ko imajo nad 9kg (mi smo že tam user posted image ) in ko lahko samostojno sedijo. Ampak vseeno se bom še nekaj časa z njo odzadja vozila, ko pa bova sami pa bom imela košaro (ki je hkrati avtosedež do 13kg) odspredaj.
Tudi mi smo šli danes malo na razpodaje pogledat ampak mi ni bilo nič všeč, moram še malo linijo dodelat pa bom raje kupovala zase, sem pa mali kupila user posted image Njej pa itak vse pašeuser posted image

Za vse, ki ste bubani eno veeeliko user posted image in user posted image , za tiste, i pa praznujete pa polno  user posted image in sladko user posted image .

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.7.2008 21:29:35   
Magi*
Zarja me je do zdaj nategovala s spanjem. vsaj 1000x je prišla iz sobe z novim izgovorom. pol pa prepričevanja, odhodi v sobo, pa krokodilje solze ... pa se je Taras zbudil ... pa spet jovo na novo.

no, saj Raho ve kako je imeti drama queen v družini. user posted image  me je pa tako ujezila, da bi najrajši grizla. mula. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
15.7.2008 21:40:43   
želva
Klarisima, boga tvoja pupa.A pa vejo zakaj im potem tok hude izpuščaje?

Magi, vse me še čakauser posted image user posted image mirno noč vam želim

tako kot pravi klarisima vsem bolančkom, Lovrotu in Gabrielu, pike poke za bolne otroke

Jaz sem bila danes na razprodajah, Manca je oblečena za jesen in zimo, zase pa kaj naj kupujem?Trenrke, pa previlke majice... imam še od laniuser posted image
Sem tok utrujena, da šibam sam še u krpe

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
15.7.2008 21:48:17   
klarisima
Ma nima izpuščajev le zelo suho kožo v pregibih in občasno pordeči na teh mestih.
P pravi, da bom pač bolj morali paziti nanjo in jo skrbno negovati. Dala pa nama je tudi brošurco o atopijskem dermatitisu. Najbolj pomembno je, da se da vse izbruhe blažiti oz. z redno nego in pravo kozmetiko jih sčasoma zatreš.
Začetek je že zelo obetaven user posted image

Magi, mislim, da bo pri nas ista situacija. Je že začela svojo voljo uveljavljati, tati pa skakati okrog nje user posted image
Veliko potrpljenja ti želim user posted image

Lahko noč vsem user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
15.7.2008 22:02:50   
Vrtnica79
Magi o madonca, poznam to ko starejša rogovili in zbudi pol user posted image . Kaj naj ti rečem- potrpi! Jaz pa trenutno uživam glede tega ker je Lataša ( spet) na počitnicah. In ko micena zaspi, mam mir do jutra. Samo nebom se preveč hvalila..............

Želva pa kupi si kako lepo nosečniško stvar, pa se malo razvajaj.

Klarisima no HB da ni alergije! Zdaj vsaj veš na čem si.

Tea78  ja vem kje je bazen. Samo dosti pa se ne sprehajam tam okoli tako da nevem kakšne fine vozičkarske poti.

Tejka če že sem v Bistrici od vikendih, pa še te moji tak žulijo Vano da jim jo ne morem vzet vstran. Takrat imamo bolj "družinska srečanja" in se ne premaknem iz okolice hišeuser posted image .

Avtosedež še imamo čas, ker smo bolj šlank in nas kile še ne preganjajo. Nekje jeseni mislim da bomo začeli uporabljat.

Umivanje zobkov jaz sem Lataši že kar od začetka prakticirala ščetko- tako skozi igro. In seveda nič paste, dokler se ne nauči jo izpljunit. Za Vano pa zdaj še nerabim skrbet, kez je itak še škrbastauser posted image .

Ayo in mislim da še ElaM ; no vsaj nekaj pohval sem deležna. Se trudim da vse lepo skomentiram. Da nebo pol nekih zameruser posted image .

Aja Ayo lepo za šumnikeuser posted image user posted image user posted image . In vidim da si med delovnim časom pridna in nič ne tipkaš po RR-juuser posted image . Tako ja, lepo po 12 uri pa lahko. Se držiš redauser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
15.7.2008 22:05:57   
pikica*
Ayo, ni bilo kaj hudega. Samo prehlad. Ampak ta user posted image  se vleče že en mesec. Najprej je kašljal kot kak star kadilec, potem se je že praktično pozdravil, kakšna dva dni je bilo ok, potem pa spet jovo na novo. Tokrat z drugačnim kašljem....takim suhim, ki ni dal nikomur spat. Revež se je kar davil od vsega hudega. Zato smo šli k P, ampak je rekla, da so dihala ok, ušesa tudi, tako da ni drugega kot zlivat na litre fiziološke, vlažit prostor in čakat na boljše čase. Očitno smo na istem in močno upam, da kmalu zlezemo na zeleno vejo.

A je mogoče katera razmišljala o kakšnih vitaminskih dodatkih za večanje odpornosti? Nam se namreč ti prehladi kar nočejo nehat. Do septembra, ko gre Zoja v vrtec pa bi rada malo pozdravila in ojačala tele naše mulčke.

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
pikica*, me veseli, da je Lovro v redu in si si vzela čas za šoping. to tako paše včasih.

Joj, šoping. Paše.....ampak bistveno bolj, če ne trogaš s sabo vozička. Ampak ta luksuz mi včeraj ni bil danuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

popenla bom en dan.

Enako. Sicer ne zaradi bolnikov (zaenkrat), ampak zaradi tega našega tempa. Zadnje čase ugotavljam, da mi resno zmanjkuje energije in potrpljenja. Vse bolj se mi dozdeva, da vsi dogodki zadnjega leta in pol prihajajo za mano. Al še za kofetkanje ni več energije ne volje. Pol začne pa sitnoba ven sekat....

klarisima, samo da kremice pomagajouser posted image .

Avtosedež: Lovro bo podedoval Zojinega (itak). Mi imamo Roemerja King TS plus. Za moje pojme super sedež. Ko smo ga kupovali, smo se odločali med tem in Maxi Cosijem. Oba sta tam tam. Ga pa zaenkrat še ne bomo selili, ker mora najprej gospodična hči dobiti novega. Tukaj pa nova dilema.....jaz se zopet nagibam k Roemerju.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
15.7.2008 23:11:37   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

ampak zaradi tega našega tempa. Zadnje čase ugotavljam, da mi resno zmanjkuje energije in potrpljenja. Vse bolj se mi dozdeva, da vsi dogodki zadnjega leta in pol prihajajo za mano. Al še za kofetkanje ni več energije ne volje. Pol začne pa sitnoba ven sekat....

evo. to je to. plus še bolezen.

komaj zdaj kao spita. ne vem kaj je danes narobe, navadno sta do devetih v mižulah. in zdaj grem pod tuš. upam, da bo do jutra mir. pobožne želje.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
15.7.2008 23:27:46   
Skaana
user posted image

ah joj, kaj to berem user posted image ... Za vse ene velike pikapoke in vesolje potrpljenja. Se pa Magi*, pridružujem poznavanju situacije user posted image . Edino srečo imam, da je Aleksej en tak velik polh, ki se ne zbudi tako zlahka. In nesrečo, da mala tam do desetih še ne spi ponavadi... In sta z možem uspela prediskutirat načrt?

Klarisima, vesela sem za Špelo. Samo da pomaga.

Pikica* ti kašlji na žalost niso tako nedolžni... Jaz bi šla še po kakšno drugo mnenje. Za vitaminske pripravke so naši mali še premajhni. Jaz pazim le, da zelenjave ne razkuham, večkrat skuham le na sopari ali samo nekaj minut. Prav tako ga čez sveže sadje ni, pa saj to tako veš.Desetmesečnika od moje sestrične so komaj zdaj (dežurna zdravnica) poslali v bolnico, po ponavljajočih se kašljih. In so  ji tam rekli, kje je bila prej user posted image Mali je alergičen na jajčni beljak in arašide - razvilo se je v astmo user posted image . Pa je bila pri vsakem prehladu pri zdravnici. Nočem te strašit, sam...

Ayo, naj se nosek čim bolj odmaši. Ti, pa veš, da se mi Gabriel in Aleksej še vedno zdita podobna user posted image Oba sta modrooka blondinca in oba bolj khm izpopolnjena user posted image . Sam naš je še mal večji bucko. Po moje je manjši.

Joj, bežim spat, držite pesti, da bo mali jutri končno cepljen.

Vrtnica ti si pa glede spomina itak zakon user posted image . Jaz žal ponavadi vse sproti pozabim. Pa nočem nič slabega user posted image .

Na noč...

< Sporočilo je popravil Skaana -- 15.7.2008 23:29:44 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.7.2008 7:39:44   
nian
dobro jutro!

danes mi tamala že od 6 gode in jamra. sedaj se pa igra in se mi farbasto smeje, če jo pogledam.

tamala mi ne spi več celo noč. se je zgleda navadila, da se zbuja in futra, ko so šli zobje ven in je bila res revca. sedaj pa zobe imamo, tamala pbi pa še kar zizo. al pa bomo še kak zob dobili, sam ... že 8 se men komad zdi.

jadranje: je vožnja v bonaci ali sploh ne vožnja. obneslo se je fenomenalno. ko smo se vozili, ke bila v kokpitu v antilopu. bimini top pa še nikoli ni prišel tako prav. svak in svakinja hodita stalno jadrat, starost mulčkov sedaj je 2 in 4 in so še zmeraj jadrali.

sinlac: miller

bolniki: čimhiteje se pozdravite. user posted image user posted image user posted image
alji je na morju spet smrkel ven udaril, pri trojkah ... pa je med plavanjem v morju atiju popila malo morja, da je šel skozi nos in glej čarovnijo ... konec prehlada user posted image  morje vse pozdravi. al pa vsaj rore spuca user posted image

sedaj pa veka od zaspanosti ...
čaw

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.7.2008 7:46:47   
nian
no, sedaj pa mir ... user posted image

da se še jaz malo pohvalim. grem tudi danes v šoping. otroka k babici in dedku, mami pa v šoping. si moram nekaj za na poroko nabavit. v soboto se bo tamala cel dan varvala. me kar skrbi, kako bo tulila. se mi pa zdi, da bi se bolj matrala na poroki cel dan.

ayo:  kako gre uvajanje v jasli??? jaz čez en mesec začnem, pa me že sedaj stiska. se mi tamala vedno manša zdi. user posted image

pozdravčke

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.7.2008 8:02:17   
nian
it iz aj, agen user posted image

eto slikce z morja, da boste videle, kaj počne dete na barki.

user posted image     user posted image     user posted image    user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.7.2008 8:26:33   
t*e*j*k*a
Nian-tole jadranje si res ne predstavljam, kr še sama nism nikol bila na jadrnici in se mi vse skup mal čudno zdi z malim otrokom. Ampak zdej vidim da je super.   A pužo ste pa kr celo v morje namočli?

Bolančki-pozdravet se čimprej

Ja morje vse kanale spuca-tko da če boste na morju prehlajeni, se kr v vodo vržte in fajn vdihniteuser posted image

Klarsima - spuer da ni alergije na nič, pa da vsaj kremice pomagajo!!

Za nami je katastrofalna noč, mali je spal do pol enih, se zbudil in smo imeli do pol štirih žurko. Nočnih obrokov imamo čedalje več. Ko je bil star 3 mesece smo imeli enega, zdej pa triuser posted image . Res ne vem kaj mu je, al ga zobki tok mučjo, samo podnevi je pa čist ok.

Čao

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......