|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.7.2008 23:27:25   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

da vi vidite kaj dela, ko pričakuje obrok. pa tolko, da ne dela prekopicev na stolčku. vriskanje, smejanje, roke v zrak (jaz pravim, da pleše kolce), z rokicama po mizici tolče. res je fleten. o tem kako je navdušen, ko se vsedeva na stol za dojenje, sploh ne bi.

ja pri nas je isto! user posted image

pa hvala za kompliment Magi* user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.7.2008 9:43:31   
želva
Sem hotla napisat, sa si oglejte slikice v albumu Po kačje, pa imam zaklenjenga, gesla pa ne vemuser posted image user posted image Kje čem zdej to zvedit?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.7.2008 9:55:48   
Raho
Pozdravljene!

No, ker je ata prevzel vlogo glavne dadilje, Črto pa je pri babici, imam celo toliko časa, da nekaj napišem.
Vidim, da se vsi pridno hodite kopat - sem vam kar malo fauš zaradi tega. Amapk jaz sem se zaklelea, da se letos v javnosti v kopalke ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zato imama tavelik bazen kar doma - tukaj pa me tako ali tako vsi poznajo in se en zgražajo nad mojo postavouser posted image . Jaz sem namreč še vedno kot mali debeli prašiček in očitno moje kile letos ne bodo šle nikamoruser posted image . Morda naslednje letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če ne, pa po letu 2009. No, upam, da bom do leta 2010 že vsaj senca moje stare MENEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se pravi, da bo vsaj moja senca tako suha kot sem bila pred Črtojem - ja, seveda, če bom do takrat končno nehala dojitiuser posted image . Sedaj skupaj dojim že 43 mesecev brez pavzeuser posted image in sem vsega pomalem že naveličana, ker se že skoraj 4 leta večina stvari suče okoli mojih joškovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede GH - Živa je še vedno na bolj light varianti - včeraj je dobila piščanca (prvič) in je kar vriskala od veselja. Dojim jo pa  še 6-7x na dan. Sem poskusila, da bi ji zvečer dala kako mlečno kašico in mi potem do 10.00 ni zaspala. Očitno je bila preveč sitauser posted image , ker mere pa nima.

Me pa zanima, kdaj se začnejo uvajati razne kaše
- npr. ajdova, prosena... Ker je Črto glede tega bil malo pozen. V tem času ni jedel še niti kašic.user posted image

Ayo - jaz bi geslo. ja, sem med pozabljivimiuser posted image user posted image user posted image .

Sicer pa, me veseli, da je Gabriel tako dobro prenesel uvajanje v jasli. Mi imamo z vrtcem take problemeuser posted image . Sedaj, septembra bomo začeli z uvajanjem tretjič. Upam, da mi vsaj prvi teden ne bo zakasiral kakšne bolezni, ker po tem je ful znanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem moja malenkost - ko se vsi nalezeno - obupauser posted image .

Ursa - čestitke ob krstu.

Mi2 sva včerja gledala slike Črtomira in Žive ob krstu in ugotovila, da si nista niti malo podobna. Glede na to, da sta oče in amti iste pri obeh...
Ampak res - poglejte to razliko:

user posted image

user posted image

Pa še mojo najljubšo vam pokažem:

user posted image

Joj, Andreja - nisem vam še čestitala za najnovejšo pridobitev:
user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim vam čim več lepih trenutkov z njim.

Magi* - čim prej se pozdravite. Vi imata pa letos orng "srečo" z boleznimi. Taras pa sploh ni tako zelo močan, glede na izgled. Očitno izgled varauser posted image ali pa je naša Iraja Živa tako majhna, čeprav ima celih 8 kg - ampak rase pa ne nikamor (64 cm).Očitno je bolj po mamiuser posted image . Bo taka bolj mala in bolj okroglauser posted image user posted image user posted image . Črto je imel pri 6 mesecih "samo" 1,5 kg večuser posted image .

Želva, upam, da si se naspala. Ena noč v tej situaciji pomeni več kot prej 15 noči skupaj prespanih.user posted image
A za spol boš vprašala?user posted image

Skaana -  še enkrat - vse najboljše, iz srca. Ampak kaj si pa lahko človek kot ti še želi???? Imaš dva prečudovita otročka in svojo hiškouser posted image

No - user posted image še ni. Mi prav paše. Po prvem porodu sem jo dobila oktobra. Tako, da je niti pod razno nočem pred septembrom. Glede na to, da dojim (še vedno tako pogosto), mislim, da je tudi ne bo. Sicer pa - pustimo se presenetiti.

Glede na to, da nikoli nisem bila neki noro športni tip - Ne, ne športam, čeprav bi bilo glede na ostanke dveh nosečnosti več kot PRIPOROČLJIVOuser posted image . Ampak - nekako mi zmanjka časauser posted image

tejka - upam, da ste se na morju imeli fajn.

Dajte mi sporočite, če bi bile za en piknik proti koncu avgusta. Seveda na našem koncu. Mi imamo vikend in vse ostalo, kar sodi poleguser posted image .

Šibam zdaj - imam celo goro cunj za speglatuser posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:19:15 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.7.2008 9:56:28   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Sem hotla napisat, sa si oglejte slikice v albumu Po kačje, pa imam zaklenjenga, gesla pa ne vemuser posted image user posted image Kje čem zdej to zvedit?

Mene ne sprašuj, ker se niti osnovnih stvari ne morem spomnitiuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.7.2008 11:33:31   
ElaM
Ojla, na brzino.
raho, res si nista podobna črto in Živa. Sta pa oba cart. Naši dve sta si čist identični. Smo se držali preverjenega muštra.user posted image
Raho, povej mi ti, kaj je nujno pogledati na vašem koncu? Imamo namen malo raziskati Prekmurje, v tednu, ko bomo gor, pa mi kaj namigni.
Magi*, upam da ste že bolje.user posted image
Želva, o spominu jaz ne bi. Občasno že razmišljam, če je to ok, a je že kaj bolezenskegauser posted image , ker res noro pozabljam.
Ayo, ogledala sem si slikce, res je Gabriel super dečko, tudi mami je user posted image .
Urša, čestitke za krst. Anja je fajn punca.

GH: pri nas je vso osnovno zelenjavo in sadje. Kašo ima milupino, brez glutena, ki se meša z mlekom. Mesa ji še ne dajem, mi je zdanjič P rekla, da naj počakam do 8. meseca, da ne obremenim preveč ledvičk s proteini. Bom pa delala po občutku, tako da purana, ji bom dala že prej, govejo juho je pa že jedla in ji je bila všeč.

O kilah moje malene, pa ne bi izgubljala besed.user posted image  Ima 6300 g in 68 cm. Magi*, lahko potrdi, da je res manekenka.user posted image

Tako, danes smo imeli namen iti na morje, pa je vreme prekrižalo načrte.user posted image

Lepo bodite.

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.7.2008 20:25:25   
Ayo

Probaj pri moderatorjih.

Kje pa ste danes, vas je odnesla nevihta? user posted image user posted image user posted image Mi smo jo imeli ob 6h zjutraj, tako da smo spali za en d... user posted image
tejka, upam, da ste kljub vremenu preziveli lep dan na morju.

Ja Raho slikce in piknik sem ze na hitro pokomentirala na ZS, ElaM ja tvoje dve gospodicni sta si pa fuuul podobni user posted image

Mene pa danes ze cel dan boli glava, user posted image je sel na eno vecerjo, mali spi, jaz se bom pa tudi verjetno kmalu spokala...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.7.2008 21:24:21   
nian
alo!

se vam samo na hitro javim, predno bo stroj opral perilo po štiritedenskem jadranju. je bilo super, alja je pa popolnoma necivilizirana. jo bo treba spet na ljudi navajat.

sem se trudila čimveč prebrati, pa vsega še nisem uspela.

želva čestitke!!!

drugače pa kar ne morem verjeti koliko alja napreduje. plazi se povsod, sama se vsede, ob opori se dviguje na kolena, čeblja ...

čez dan sem jo odklopila, GH pa super je.

zobki: 8 komadov. zgoraj 1, 2, 3 in spodaj 1. ji zobatec praviva user posted image  ugriznila pa ma na srečo še ni user posted image

no, jutri pa kaj več.

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
14.7.2008 0:55:19   
Vrtnica79

Tam ko se ti odpre album imao odspodaj napisano popravi; klikni in si spremeni geslo. Vsaj mislim da tako delujeuser posted image

Sem vas prebrala ampak za kako komentiranje ni časa. Saj vidite da sem nekam pozno tu gori. Ja, sem do zdaj likala...........

Si pa bom jutri vzela kaj več časa in se kaj oglasila.

Lahko noč vsemuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
14.7.2008 0:58:25   
Vrtnica79
Nian a sem prav prebrala- 8 zobkovuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
14.7.2008 9:20:07   
t*e*j*k*a
OJ!

Mi smo nazaj z enodnevnega izleta na morju!! Bilo je superuser posted image user posted image user posted image , lepo vreme, samo dopoldan je bilo malo oblakov, pa so hitro zginili. Janu je bilo všeč, smo ga tok zmučli da ga sploh ni blo treba uspavat, je kr zaspal (to se pr nas ne dogaja).
Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8 zobkov.

Raho oba Črto in Živa Iraja sta carta.

No zdej pa grem čao

Neposredna povezava do sporočila: 3535
14.7.2008 10:24:41   
želva
Nian, 8 zobkovuser posted image Se ne morem načudituser posted image

vrtnica, pol sva imele obe včeraj napaduser posted image Jaz sem pa ob 22 lotila generalno kuhinjo pucat, vse ven s predalov...Dokončala sem danes zjutraj.

Albu imam zaklenjen, nimam pojma kako mi je to uspelouser posted image , geslo je muca, če se vam da poglejte zadnji album

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
14.7.2008 11:50:51   
lana38
Zdaj sem vas 2 dni samo brala, ker nisem vedela, kaj bi napisala. Danes sem pa kar žalostna, ker se je pri Timu pojavila alergija. Verjetno na mleko, ki je v Milupinih kašicah, ki se mešajo z vodo. Že par dni je imel male pikice, ko sva poskušala jesti, pa mu ni bila všeč. Včeraj pa je zvečer pojedel kar nekaj in danes zjutraj so bile tu že kar konkretne urtike.user posted image  Pa tako sem pazila in nisem začela zgodaj dodajati GH.user posted image
Danes naju je tudi že dež dobil na sprehodu. Imela pa sva dežnik in tudi daleč nisva bila. Včeraj pa je popoldan padala toča kot oreh debela.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
14.7.2008 12:05:54   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Zdaj sem vas 2 dni samo brala, ker nisem vedela, kaj bi napisala. Danes sem pa kar žalostna, ker se je pri Timu pojavila alergija. Verjetno na mleko, ki je v Milupinih kašicah, ki se mešajo z vodo. Že par dni je imel male pikice, ko sva poskušala jesti, pa mu ni bila všeč. Včeraj pa je zvečer pojedel kar nekaj in danes zjutraj so bile tu že kar konkretne urtike.user posted image  Pa tako sem pazila in nisem začela zgodaj dodajati GH.user posted image
Danes naju je tudi že dež dobil na sprehodu. Imela pa sva dežnik in tudi daleč nisva bila. Včeraj pa je popoldan padala toča kot oreh debela.
LP

Lana38 kako pa ves, da je alergija?
Moj ima tudi vcasih pikice (ne po celem telesu), pa sem skoraj prepricana, da ni alergicen na GH...

Smo pa fasali fejst prehlad, revcek ima cisto zabasan nosek user posted image user posted image  smo se celo noc zbujali in imeli nocne posege pumpanja user posted image

Je bilo pri nas danes zjutraj 13°...jaz sem zelo pesimisticna glede letosnjega poletja in mislim, da ga vec ne bo (ce je sploh kdaj bilo)...user posted image

zelva, pogledala tvojo malo zabo user posted image user posted image user posted image  Mi se tudi ze takole dvigujemo na nogice, ja user posted image

Nic, sem zakljucila s sluzbo za danes, sibam po Gabriela! user posted image user posted image

Aja, nian - 4 tedne jadranja, to pa je luksus!!user posted image user posted image user posted image
Pa 8 zobkov!! user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
14.7.2008 12:23:03   
lana38
Blaž je bil grozen alergik in še predobro vem, kako izgleda izpuščaj pri alergiji. Pikica je na sredini bolj rdeča, okrog je pa še kolobar, pa še privzdignjena je, približno tako izgleda kot če se spečeš na koprivi. Dokler so še samo pikice, še je tako dobro. Blaža mi je celo dušilo, da smo morali še ponoči letati po bolnici. Upam, da se zdaj to tu ustavi pri Timu.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
14.7.2008 12:43:56   
t*e*j*k*a
Lana38 smola za alergijo. Upam, da se bo res tuki pri pikicah ustavilo. AMpak res milim da si bila ti skoraj edina ki je vztrajala da pred 6m ne bo dajala GH.

Želva lušne slikice, pa kolikoooo žogicuser posted image Naš se tud tko dvigne na nogice včasih ampak mu nikakor ne rata kam odlezituser posted image . še vedno se samo v krogu premika.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
14.7.2008 13:06:00   
želva
ayo, sem te vidlauser posted image teb se pa res ne pozna, si bila kdaj noseča. sem šla še mal nazaj gledat, takrat ko smo bile še noseče. Sem mal slikce gledala za primerjavo, si imela res minimalen trebušček.Pol pa naletim na Raho, kot da bi imela najmanj 2user posted image in to 2 težko kategornika.

Pri nas spet grmi in lije, uf pa toča.ah, to poletje.
Mi še kar ne spimo in zdaj hoče frajerka ponoč jest 2krat, enkrat ob 2 in pol ob 5. Nam gre zmeri na slabš. Manca ima še  6 mescevfore, da se skulira, ker pol šiba pa v svojo sobo.

Tejka, men so bile te žogice tok fajn, da sem mogla kupit, tako dobr zgleda. Naša pa ful daleč po glavi prileze, kamor si zada, ni panike. Je nič ne moti.sicer se že čist dvigne na vse 4 in pol se ziba na vseh4, amapak zalaufa ji pa neuser posted image

Lana38, če je alregija, upam da ne bo prehudo. kako naprej, pa že sama veš, nažalost ob vseh izkušnjah.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
14.7.2008 16:18:14   
Vrtnica79
Oj, pri nas pa spet začenja tako grdo grmetuser posted image . Upam da nebo spet kake škode ta toča naredila. Včeraj pa je bilo res karastrofalno. Mi smo sicer  ostali celi, stricu pa je popolnoma uničilo nov avto. Pa tudi očetov avto ima nekaj šetmpljev toče........... Je pa še celo noč grmelo in sploh nisem morala spat.

Eh, nebom več o tem................. bom raje povedala nekaj o naši punci. Se mi zdi da kar iz dneva v dan opažam kako napreduje. Se puza sedečki po riti in raziskuje okolico. Pa govori že naveliko ba-ba in ma-ma! Zobkov še kr ni ampak jo to ne moti pri hrani in komot papca že skoraj vse. Da bi videle kako zmaže hrenovko! Jo res odožuje, kot tavečja sestra. Pa ni da ni- poje vse kar ji dam. In tudi količinsko je kar priden jedec.

Želva lušne slikiceuser posted image user posted image user posted image .

Lana ojoj, pa ta alergija. Upam da ostane samo pri pikicah.

Tejka ja res bi lahko kaka ledena kava padla! Javi ko boš kaj šetala tod okoli.

Ayo saj ni čudno da vas je dobil prehlad, ko pa je tako vreme. A pri vas so bile tudi kake nevihte?

ElaM naša ima tudi bolj manekenske mere. Samo sem jo zadnjič vagala doma in je že nekje pri 7mih kg.

Raho ej, prave pozerke sta vidve z Irajo Živo. Pa res svaka ti čast za tako dolgo dojenjeuser posted image user posted image user posted image . A Črto še tudi kaj pije tvojega mlekecauser posted image

Pikica tudi za vas user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite!

15.7- čestitke za plazenjeuser posted image . KAj pa ti? Imaš danes RD se mi zdi? No vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Andreja dobrodošlica vašemu novemu članuuser posted image . Kako pa ga je Eva sprejela?

Pršut dobrodošla. Če mi napišeš podatke, te dam na seznamuser posted image .

Ursa lepe fotkeuser posted image .

Grem zdaj dat malički malico, se že oglaša......................

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
14.7.2008 16:51:08   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
14.7.2008 17:42:48   
t*e*j*k*a
ZA popravek seznama - mi imamo 2 zobka

Neposredna povezava do sporočila: 3544
14.7.2008 18:37:24   
Mat3ja22
raho - 43 mesecev dojenja user posted image user posted image dobra si. pa tvoja dva malčka tudi.

nian - 8 zobkov....user posted image user posted image pri nas ni ne duha ne sluha o njih. zgleda da se bi Nick še kar nekaj časa smeja v prazno tako kot njegova dva dedka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -

lana - pri vas imate pa res smolo glede alergij-user posted image user posted image

ursa - čestitke za  krst.

nas pa še vedno zajebava spanje. zbujamo se po 10-krat na noč user posted image user posted image včasih tud večkratuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3545
14.7.2008 19:53:31   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image
PHILOS SOPHIA (3325g-52cm) Pršut

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 14.7.2008 19:54:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3546
14.7.2008 20:00:49   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

15.7- čestitke za plazenjeuser posted image . KAj pa ti? Imaš danes RD se mi zdi? No vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

ja a nismo jutri 15.7.? user posted image user posted image user posted image

ja vrtnica, mi smo imeli nevihto zjutraj ob 6h, potem smo jo pa k vam poslali user posted image

Sedaj imamo pa lep soncek. user posted image

pri nas je pa ze nekaj casa ful aktualna trava, ko ga dam na deko na kaksen travnik. to bi vse potrgal in pojedel user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
14.7.2008 20:21:50   
loncica
Čav!

Lana: moj nasvet: daj Tima testirat za alergijo, da če bo slučajno pozitivno, boš vsaj adaptirano mleko za alergike dobila na recept. Drugače mu pa zvečer lahko dajaš od Nestleja kašico Sinlac, ki je brez mleka, se meša z vodo in je primerna za alergike. Je ful dborega okusa in jo imajo dojenčki zelo radi.

Pri nas vlada sitnost, verjetno kak nov zobček. Spet se mi zbuja ponoči, pa smo že lepo spali. Jaz pa kot zombi.

Naš mali že spi, jaz grem pa mal pospravit. Me je kar strah it spat, kaj bo danes mali zganjal ponočiuser posted image .

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
14.7.2008 20:24:31   
Vrtnica79
Joj, pa res je komaj jutri 15.user posted image user posted image user posted image  Bolje prehitro, kot nikoliuser posted image

Ja, naša je tudi tak rada na dekici na travi in pol leze proti koncu odeje, ker je tam bolj zanimivo.

Pa kooončno sem ugotovila kaj rada pije. Kompot! Res ga kar 3-4 flaše spije. Čaj, vodo pa glih da proba pol pa ne spravi nič več dol.

No pri nas se je tudi zdaj zvečer komaj sonček pokazal. Končno, mi tista nevihta ni nič kaj všeč.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
14.7.2008 22:22:00   
tea78
Zdravo mamice decemberskih bebic. Sama sem mamica mali Naji, ki je prikukala na svet 17. 12. 2007, težka je bila 3260gr. in velika
49 cm, prihajam pa iz štajerskega konca, natančneje priseljenka v Sl. Bistrico. Tudi mi še nimamo nobenega zobka, vendar že zelo
stojimo na nogicah in veselo gledamo svet z druge perspektive. Brala sem vas celo nosečnost, pa se mi ni dalo pisat, zdaj pa bom z veseljem čvekala z vami, ko bo Naja to dopuščala. Aja pa še to, veliko zanimivih in koristnih nasvetov sem dobila ravno od vas. lepo mi bodite, pa poljubček vašim bebicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......