Raho
|
Pozdravljene! No, ker je ata prevzel vlogo glavne dadilje, Črto pa je pri babici, imam celo toliko časa, da nekaj napišem. Vidim, da se vsi pridno hodite kopat - sem vam kar malo fauš zaradi tega. Amapk jaz sem se zaklelea, da se letos v javnosti v kopalke ne dam . Zato imama tavelik bazen kar doma - tukaj pa me tako ali tako vsi poznajo in se en zgražajo nad mojo postavo . Jaz sem namreč še vedno kot mali debeli prašiček in očitno moje kile letos ne bodo šle nikamor . Morda naslednje leto . Če ne, pa po letu 2009. No, upam, da bom do leta 2010 že vsaj senca moje stare MENE . Se pravi, da bo vsaj moja senca tako suha kot sem bila pred Črtojem - ja, seveda, če bom do takrat končno nehala dojiti . Sedaj skupaj dojim že 43 mesecev brez pavze in sem vsega pomalem že naveličana, ker se že skoraj 4 leta večina stvari suče okoli mojih joškov . Glede GH - Živa je še vedno na bolj light varianti - včeraj je dobila piščanca (prvič) in je kar vriskala od veselja. Dojim jo pa še 6-7x na dan. Sem poskusila, da bi ji zvečer dala kako mlečno kašico in mi potem do 10.00 ni zaspala. Očitno je bila preveč sita , ker mere pa nima. Me pa zanima, kdaj se začnejo uvajati razne kaše - npr. ajdova, prosena... Ker je Črto glede tega bil malo pozen. V tem času ni jedel še niti kašic. Ayo - jaz bi geslo. ja, sem med pozabljivimi . Sicer pa, me veseli, da je Gabriel tako dobro prenesel uvajanje v jasli. Mi imamo z vrtcem take probleme . Sedaj, septembra bomo začeli z uvajanjem tretjič. Upam, da mi vsaj prvi teden ne bo zakasiral kakšne bolezni, ker po tem je ful znan in potem moja malenkost - ko se vsi nalezeno - obupa . Ursa - čestitke ob krstu. Mi2 sva včerja gledala slike Črtomira in Žive ob krstu in ugotovila, da si nista niti malo podobna. Glede na to, da sta oče in amti iste pri obeh... Ampak res - poglejte to razliko: Pa še mojo najljubšo vam pokažem: Joj, Andreja - nisem vam še čestitala za najnovejšo pridobitev: . Želim vam čim več lepih trenutkov z njim. Magi* - čim prej se pozdravite. Vi imata pa letos orng "srečo" z boleznimi. Taras pa sploh ni tako zelo močan, glede na izgled. Očitno izgled vara ali pa je naša Iraja Živa tako majhna, čeprav ima celih 8 kg - ampak rase pa ne nikamor (64 cm).Očitno je bolj po mami . Bo taka bolj mala in bolj okrogla . Črto je imel pri 6 mesecih "samo" 1,5 kg več . Želva, upam, da si se naspala. Ena noč v tej situaciji pomeni več kot prej 15 noči skupaj prespanih. A za spol boš vprašala? Skaana - še enkrat - vse najboljše, iz srca. Ampak kaj si pa lahko človek kot ti še želi???? Imaš dva prečudovita otročka in svojo hiško No - še ni. Mi prav paše. Po prvem porodu sem jo dobila oktobra. Tako, da je niti pod razno nočem pred septembrom. Glede na to, da dojim (še vedno tako pogosto), mislim, da je tudi ne bo. Sicer pa - pustimo se presenetiti. Glede na to, da nikoli nisem bila neki noro športni tip - Ne, ne športam, čeprav bi bilo glede na ostanke dveh nosečnosti več kot PRIPOROČLJIVO . Ampak - nekako mi zmanjka časa tejka - upam, da ste se na morju imeli fajn. Dajte mi sporočite, če bi bile za en piknik proti koncu avgusta. Seveda na našem koncu. Mi imamo vikend in vse ostalo, kar sodi poleg . Šibam zdaj - imam celo goro cunj za speglat
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:19:15 >
|