|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
17.7.2008 10:25:55   
ElaM
Ojla,
najprej čestitke vsem, ki ste praznovale v teh dneh. Veliko user posted image  za vse bolančke, upam, da ste že bolje. Dobrodošlica vsem na novo pridruženim,... Verejteno sem še kaj pozabila.user posted image
Pikica, s sprehodi je pri nas tako, da živimo na deželi in ni nobenega prometa. Tako, da mi uspe iti z obema, če bi bilo več prometa, pa ne vem kako bi to izpeljala. Kako pa, da imaš Zojo doma. Sem verjetno spet kaj spregledala.
Želva, ja časa zase kronično primanjkuje. Se tolažim s tem, da še kakšno leto, pa bo bolje.user posted image
Lana, samo za info, če greste na SLO obalo, je Muller tudi v KP, tako da lahko tam kupiš kašo.
Nian, 8 zobkov. Ne morem verjeti. Manca je še brez, tudi Tinkara je prvi zob dobila šele pri 9-ih mesecih, potem pa vse naenkrat. Zdaj ji rastejo  petice. Seveda tudi čestitke za službo.user posted image
Trdozimc, jaz sem tudi čudna zadnje dni, manjka mi energije, tečna sem in za bv se smilim sama sebi.user posted image
Ayo, čestitke za sedenje. user posted image
Vrtnica, očitno so tele naše babnce prave vrtavke. Naša ima čisto oguljena kolena od puzanja. Ji bom morala kolenčnike namontirati.user posted image  Ponoči je imela ob 4-ih svoje pol ure, se je kotalila in puzala po postelji. Sem mojemu zjutraj oznanila, da je napočil čas, da namontira stranico k posteljici. Je postalo že prenevarno, ker je tako divja, da mi pade iz postelje.

Avtosedež: Tinkara ima Roemerjevega kinga TS plus in je super. Verjetno bomo kupili Tinkari večji avtosedež, spet Roemerja, Manca pa bo podedovala njenega. Samo mi imamo en problem, Tinkaro bomo v vrtec in iz njega vozili 3, tako, da rabimo avtosedež v vsakem avtu.user posted image  Kako ste rešile tiste, ki imate podoben problem? Malo nerazumljivo je tole napisano, ampak saj veste kaj sem hotla vprašat, a ne?user posted image

Še nekaj moram dodati, ne paše ravno na našo temo, ampak vseeno.user posted image  Sem tu bolj domača, kot pri julijkah 06. Tinkara nima več plenice čez dan.user posted image user posted image user posted image  Ponoči jo iz varnostnih razlogovuser posted image  še dava gor, ampak me zdaj že pokliče, ko jo lulat. Zelo sem vesela, en pleničar je že manj pri naši hiši.user posted image

Punce lepo bodite. Še ena slika sedeče Mance. Koleno je od svakinje, ni moje.user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 17.7.2008 10:29:31 >

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.7.2008 10:37:32   
želva
se vidi, da mi je dolgčasuser posted image

ElaM
glede avtosedežev, jaz bi kupila še 2 rabljena, za vsak avto.Ko kam greste pa v "ladji" ta nove svtosedeže

V albumu je še ena slika, na kateri se tri babnice stiskamo. geslo je isto kot zadnjič

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.7.2008 10:39:18   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Pikica, s sprehodi je pri nas tako, da živimo na deželi in ni nobenega prometa. Tako, da mi uspe iti z obema, če bi bilo več prometa, pa ne vem kako bi to izpeljala. Kako pa, da imaš Zojo doma. Sem verjetno spet kaj spregledala.

Doma bo zato, ker gre naša varuška avgusta za dva tedna na dopust. To pomeni, da bi bila Zoja pri njej prvi in zadnji teden v avgustu, potem pa že štarta z vrtcem (oz. po morju). Zato smo se odločili, da bo raje kar doma. Bo pa veselouser posted image .

Želva, ja časa zase kronično primanjkuje. Se tolažim s tem, da še kakšno leto, pa bo bolje.user posted image

Enako......

Trdozimc, jaz sem tudi čudna zadnje dni, manjka mi energije, tečna sem in za bv se smilim sama sebi.user posted image

In spet....enako.....

Avtosedež: Tinkara ima Roemerjevega kinga TS plus in je super. Verjetno bomo kupili Tinkari večji avtosedež, spet Roemerja, Manca pa bo podedovala njenega. Samo mi imamo en problem, Tinkaro bomo v vrtec in iz njega vozili 3, tako, da rabimo avtosedež v vsakem avtu.user posted image  Kako ste rešile tiste, ki imate podoben problem? Malo nerazumljivo je tole napisano, ampak saj veste kaj sem hotla vprašat, a ne?user posted image

Mi imamo dva avtosedeža...v vsakem avtomobilu enega.

Še nekaj moram dodati, ne paše ravno na našo temo, ampak vseeno.user posted image  Sem tu bolj domača, kot pri julijkah 06. Tinkara nima več plenice čez dan.user posted image user posted image user posted image  Ponoči jo iz varnostnih razlogovuser posted image  še dava gor, ampak me zdaj že pokliče, ko jo lulat. Zelo sem vesela, en pleničar je že manj pri naši hiši.user posted image

Bravouser posted image user posted image user posted image . Nam je tudi uspelo na morju Zojo spravit iz plenic. Samo še ponoči jo ima pa še to bolj iz preventive.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.7.2008 10:41:02   
tea78
Vrtnica79 hvala da si me dala na seznam. POZDRAVČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.7.2008 10:55:02   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

V albumu je še ena slika, na kateri se tri babnice stiskamo. geslo je isto kot zadnjič

Misliš rečt štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Oooo, kak ste luškaneuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

Vrtnica79 hvala da si me dala na seznam. POZDRAVČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malenkostuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.7.2008 11:01:51   
ElaM
Ja, saj z avtosedeži, je verjetno res tako, da hočem-nočem-moram kupiti še dva. Malo sem gledala te od Nanie, ki so novi pa zelo poceni. Verjetno niso ne vem kaj, samo za teh par km po neprometni cseti, mislim da bodo ok.
Želva, dej pošlji mi geslo, jaz ga ne vem.user posted image
Pikica, mogoče ima letnik 77 slabe dneve.user posted image user posted image user posted image  Bo boljše.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.7.2008 11:13:28   
pikica*
ElaM, tile od Nanie so kar se kvalitete tiče bolj švoh. Mi ga imamo v tadrugem avtu, ker ga rabimo res samo za ene par km po Zaloški in čisto nič več, ampak, če bi še enkrat kupovala, ga ne bi kupila. Montaža katastrofalna, udobje enako, varnost pa bolj vprašljiva. So nas tudi v trgovini opozorili, da ni najbolj kvaliteten.  Saj so tile večji tudi bistveno cenejši (če gledaš skupino 15-36). Imaš zdaj enega Maxi-Cosija (Rodi) v akciji za 70€. Poglej, če bi ti ustrezal. Nanii bi se pa res v velikem krogu izognila. Raje potem kupi kakšnega rabljenega Romerja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.7.2008 12:05:57   
Ayo

Še ena slika sedeče Mance. Koleno je od svakinje, ni moje.user posted image
user posted image

Kje je slikca user posted image

Naša Magi je tud nalimala svoje2 mulca – kolk ti je Tarči podoben! user posted image  Zaki je pa že prava kraljična! user posted image

Pikica, ElaM user posted image za brez pleničk.
Lana38 user posted image za zobek
V jaslih je ena punčka stara 1 leto, pa nima še nobenga…
No, pri nas še nobene spremembe, v usta pa tlači vse itak že zihr ene 4 mesce. Najbolj mi je smešen, ko se zapodi v mojo brado, celo v usta in bi jo kar pojedel user posted image

Sprehodi - mi smo tudi bolj na vasi, tako da še kar gre, čeprav sem že naveličana enih in istih poti in parkov/igrišč.
Najbolj zoprno mi je, ko je treba kam z avtom. Smo v 2./zadnjem nadstropju brez dvigala,  parkirišče imamo 5min stran in ko imam poleg Gabriela še druge stvari, porabim pol ure za logistiko user posted image user posted image . Imam ze take mišice na rokah, da bi se lahko pomerila letos že na olimpijskih igrah user posted image user posted image user posted image

Nian a ti tud učiteljica? Opažam, da vas je decemberk ful vzgojiteljic/učiteljic, želva, hokejistka…se mi zdi da še katera user posted image

Gabriel je pa včeraj jedel lubenico user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.7.2008 12:21:01   
ElaM
Pikica, hvala za info, glede Nanie. Potem je res verjetno bolje, da gledamo, kaj drugega. Saj se mi je zdelo, da cena verjetno ne laže.
Ayo, a ti ne vidiš slikce? Jaz namreč jo.user posted image  A jo druge vidite? Kje pa je od Magi* slikca? Manca je že tud poskusila lubenico in ji je zelo všeč. Kar cvili zraven, ko jo je.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.7.2008 13:17:30   
Vrtnica79
ElaM jaz vidim slikico, je prava frajlica malauser posted image user posted image user posted image Kje pa so od Magi slikiceuser posted image .

Ayo, saj te vidimo- zdaj sploh ko si svoj post tako lepo poudarilauser posted image user posted image !

Pikica in ElaM- super za pleničke. Pa je en strošek manjuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.7.2008 13:24:01   
tea78
tejka ,dobila sem tvoje sporočilo na ZS, si dobila kaj?
še na znam pošiljat nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.7.2008 13:26:14   
Vrtnica79
Evo, še nekaj naših utrinkov

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.7.2008 13:33:17   
t*e*j*k*a
OLA!!

ElaM in pikica*-superca da ste se znebili planičk.

Lana38-user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek

Ayo, a ti ne vidiš slikce? Jaz namreč jo.  A jo druge vidite? Kje pa je od Magi* slikca? Manca je že tud poskusila lubenico in ji je zelo všeč. Kar cvili zraven, ko jo je.

Jaz tud vidim slikco. Lubenice pa še nismo probali, bomo ko jo bomo meli doma.user posted image

tejka ,dobila sem tvoje sporočilo na ZS, si dobila kaj?
še na znam pošiljat nazaj

Sm dobila, ti dopišem takoj ko bom mela čas. Zadevo pa itak obvladaš!!

želva geslouser posted image

mi smo tud dans vredu spali ampak se ne smem preveč pohvalit, drgač bo jutr ponoči spet žurka.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Vam, moram povedat štorijo z našim peskom. pri nas je tako, da je kuža ful ful prijazna, prav preveč ima svakega rada, tud če ga prvič vidi. s drugimi psi se načeloma razume in tako je tudi s sosedovimi, ko so spuščemi se vsi trije igrajo,, skupaj ležijo...ni panike.je pa tako da sosedovi hodijo k nam srat in sem enkrat čist znorela, zgrabim povodec od psa in in hočem vržt v sosedovega, ki se je ravno napravljal srat, je naša čist znorela, mu skočila za vrat in ga napodila.Nič ne ugrine, sam spodi. Sem bila ful presenečena, da se tako postavi za gospodarjem.

Zdaj se nam pa začenja gonit in naju je eno nadležno ščene spremljalo na sprehodu in ko midve prideva nazaj, naju je že čakal pri pesjaku Naša Cupa, čist zadovoljna da iam družbo še šiba k njemu šnofat in igrat: Potem prletim in ga spodim, pa še Cupa znori, kaj je letu, mislem da ga ne bo nazaj.
tako ne morem vrjet, kok je lahko pes zvset gospodarju, naša ful čuti z nami. Tud na sprehodu, če vidim kakega odvezanga psa, sem čist presrana, ker ne vem kaj bo.Naša se pa takoj v bran postavi.

MA super je tale vaša kuža. Mi imamo mladega ovčarja, pa nam še kr vse raznosi, vse zgrize, vse uniči, rože je, jih ven koplje, brisače ki se sušijo lovi in jih spodaj grize,....GROZA, upam da ga čimprej mine. Star je pa 6m.

Sej sem zihr še kej pozabla, uživajte čao

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.7.2008 13:58:16   
t*e*j*k*a
Pitje tekočine-mi tud bolj težko popijemo 1 deci na danuser posted image
Koliko pa bi sploh morali naši malčki popit?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.7.2008 14:11:42   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ayo, saj te vidimo- zdaj sploh ko si svoj post tako lepo poudarilauser posted image user posted image !

ja je povdarjeno zato ker pisem v wordu in potem skopiram na RR. user posted image Na RR mi ne prime sumnikov, pa se med sluzbenim casom pisem po obrokih, zato v wordu, ker RR drugace ven mece, ce dolg ne muvas (Raho bo ze vedla a ne user posted image )
No zdej se oglasam od doma, kjer pa ne znam nastimat sumnikov (imamo Mac-a doma).

ElaM sedaj pa vidim slikco, ne vem zakaj je v sluzbi nisem user posted image user posted image
Super je Mancika! user posted image user posted image

Vrtnica, tvoji punci tudi. user posted image Imas pa ful dober vozicek, kaj je to za en?

Slikce od Magi so na javnem albumu.

tejka, te pozabim vedno vprasat, sedaj ko Jan je GH, kako je s kakanjem? Pri nas sedaj tudi po 3x na dan.

Vse tiste, ki ponoci ne spite, vas se kako dobro razumem. Smo dali to cez vseh 6 mesecev, in isto se je zbujal na 1,5, jokcal medtem ko je spal...samo ponoci pa nismo jedli, ker ni bila lakota. Smo ga samo pobozali, duda in je spal naprej, 1,5 uro in spet jovo na novo. user posted image
Sedaj se zdi Gabriel kot drug otrok, spi nekje 10 ur v kosu. No, mogoce ponoci kaj zacvili, ampak ga ne slisimo, ker spi v svoji sobici. user posted image

Punce, kaksen material imate po tleh, kjer se sedaj plazijo vasi malcki? Pri nas imamo kuhinjo + dnevni prostor (povezano) v ploscicah in mi ni nic prvec vsec, ker so mrzlo, Gabriel pa se po nih valja iz enega konca na drugega. Ko bo pa prisla se zima, bo pa se toliko hladneje...

user posted image user posted image

nic, mi smo sitni, gremo spat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.7.2008 14:28:01   
lana38
Mi smo pa bolj notri danes, ker v Lovrencu gorijo odpadne gume in je ful nevarno za user posted image , če so zunaj. Pri nas sicer ni dima, ker ga nese po Dravskem polju proti MB. Tu in tam se vidi kaka sajasta in masna pikica. Upam, da se to čimprej poleže. Piše na teletekstu, da naj bodo tudi okna zaprta.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.7.2008 16:26:53   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

tejka, te pozabim vedno vprasat, sedaj ko Jan je GH, kako je s kakanjem? Pri nas sedaj tudi po 3x na dan.

Mi pa kakamo včasih vsak dan, včasih vsak drug dan, včasih na tri dni. Sem razmišljala, da bi mu enkrat na dan dajala laneno seme (mleto) v kašice, da se mu prebava čist uredi. A ve katera kaj o tem???

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.7.2008 16:43:01   
PUHICA 26
Joouser posted image j, kako sem vesela ko naš keramičar polaga zadnjo fazo polaganja ploščic fugiranje, tako da grem zdaj malo gor pogledat, sedaj pa že razmišljam kakšno barvno lestvico bi dali po prostoru, ognjene barve, a mislite da se teh skozi leta kaj naveličaš???
Ja vrtnica me je malo rač. nagajal, sedaj pa lahko malo  klepetam...
A veste kaj je danes naša piškotka jedla dovoljeno od patr, piš. hrenavke in pire krompir z malo kisle smetane, za sladico pa spet borovnice,.
Se je danes že trikrat črno pokakala, ko saje iz dimnika.

To vam pa moram povedat da da že Lei lubčka in to z zelo odprtimi ustki in poleg tega pa še cmokne zraven. je prižel en stric na obisk pa mu jih je začela pošiljati zraven pa še sladko smejala,.
  Je pa zelo radodarna z njimiuser posted image user posted image user posted image
grem zdaj malo na zrak,, sprehod po gmajni ko je tako vroče..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.7.2008 20:35:06   
tea78
ojla vse, eno vprašanje, a katera uporablja calgel? kdaj namazat?
pozdravček vsem, moja Naja že ajauser posted image user posted image

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.7.2008 22:21:12   
Magi*
čer! (z jezikom do tal)

sem vse prebrala po diagonali, sam je Zaki uletavala vmes in sem ama vse pozabila. kaj je ktera rekla, kaj je ktera vprašala. user posted image

baje, da bo jutri polna luna ... samo v vednost, da ne bodo vsega geni krivi. user posted image

no, mi imamo še zmeraj pestro. Zaki ne uboga nič sploh. Taras je tako aktiven, da ga težko dohajam. najbolje se zato obnesejo sprehodi. malo tečkico zlaufam ko cucka, tamali pa običajno kar zaspi v vozičku. danes sem si hotla takole oddahnit na kofetu ob igrišču, pa je mala našla žrtev na igralih in eni teti začeli praviti vse živo. sem morala zraven stopit, ker sem videla, da je ženski neugodno. ja, naša Zarja zna res veliko govoriti. le po kom ima to lastnost user posted image  no, sem zeksala tisto bogo belo kavo in smo šli dalje.

popoldne je mati prevzela mulca in sem si privoščila šoping. itak sem bila po treh urah v trgovinah čsit slabe volje, ker mi nič ne paše. user posted image  pol sem šla gleda čevlje in našla klasične peep toe salonarje. so mi bili kot uliti. čakam pred blagajno in se začnejo eni najstniki vrivat v vrsto k svojemu kolegu ... vljudno jih opomnim in opozorim trgovko in ona meni, da je njej pač vseeno. no, pa sem ji dala škatlo s čevlji na pult in teatralno zapustila prizorišče. user posted image  pol mi je bilo valjda žal zaradi čevljev, ampak princip je princip. user posted image  zapravla nisem pa niti centa. vsaj ena korist.

pridem domov in moja mati že hrani Tarasa. pogledam flaško in se mi zdi vsebina mal čudne barve. poskusim in vidim, da revež pije toplo vodo zmešano s kosmiči štirih žit. user posted image  mož valjda nima pojma kaj je mlečna kašica, kaj so kosmiči, kaj je ... sanja se mu ne. no, saj otrok bo preživel.

do zdaj smo se pa spet pregovarjali za spanje. pa naj kdo reče, da nam je dolgčas.

aja, slikice mojih dveh mulčkov so pa v abumu. hvala Ayo, da si me spomnila. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.7.2008 22:22:07   
Magi*

jaz ga nisem nikoli uporabljala. sem ti hotla pa sam dobrodošlico izrečt. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.7.2008 8:31:33   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
no, mi imamo še zmeraj pestro. Zaki ne uboga nič sploh. Taras je tako aktiven, da ga težko dohajam. najbolje se zato obnesejo sprehodi. malo tečkico zlaufam ko cucka, tamali pa običajno kar zaspi v vozičku. danes sem si hotla takole oddahnit na kofetu ob igrišču, pa je mala našla žrtev na igralih in eni teti začeli praviti vse živo. sem morala zraven stopit, ker sem videla, da je ženski neugodno. ja, naša Zarja zna res veliko govoriti. le po kom ima to lastnost user posted image  no, sem zeksala tisto bogo belo kavo in smo šli dalje.

user posted image user posted image user posted image

Za cevlje bi pa jaz isto naredila! user posted image user posted image user posted image  Bos druge, se lepse zdej najdla!user posted image

Jaz se na hitro javljam, seveda najprej kavica za vse, danes je petek, lahko v sluzbi zabusavam user posted image user posted image user posted image

No, pridemo 31.7. v Lj in ostanemo do 3.8. Ljubljancanke in ostale, ste doma, se dobimo?

Drugace pa sibamo danes pop na morje. To je dobra stvar. Slaba je pa ta, da v nedeljo pripeljemo nazaj s tasco user posted image user posted image user posted image

Lana38, lep dopust vam zelim!user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 18.7.2008 8:33:34 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.7.2008 8:55:59   
Magi*
Ayo, lepo se imejte na morju (pa čeprav se vam obeta tašča user posted image ). za LJ, mislim, da bomo takrat doma. vsaj za zdaj nimamo nič v planu. mogoče se pa le vidimo. user posted image

evo, dans bom pa še jaz pojamrala o vremenu. presneti dež. user posted image  že zdaj slutim, da se nam bo zmešalo notri. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.7.2008 9:04:32   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Kaj pa je touser posted image

Ayo uživajte na morju!!!

Magi* tolaži se s tem da bo mogoče nekega bolje!!! Glede čevljev pa tko kot je Ayo rekla, boš nekje našla še lepšeuser posted image .

Puhica26-kakšno kopalnico pa imate? Barvo ploščic, kombinacije??Me mal zanima, kr drugo leto bomo verjetno tud mi kopalnico delali (če bomo seveda finančno zmožni)

Uživajte čao

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.7.2008 9:11:10   
lana38
S calgelom se mažejo dlesni user posted image , ko rastejo zobje. Jaz ga ne uporabljam.
Tudi meni ta dež sploh nič ne paše. Morda pa bo kaj zatšja vmes in ujameva kak sprehodek brez dežnika.user posted image
Še 2 dni pa gremo na user posted image .user posted image Upam, da bo lepše vreme tam.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?