ElaM
|
Ojla, najprej čestitke vsem, ki ste praznovale v teh dneh. Veliko za vse bolančke, upam, da ste že bolje. Dobrodošlica vsem na novo pridruženim,... Verejteno sem še kaj pozabila. Pikica, s sprehodi je pri nas tako, da živimo na deželi in ni nobenega prometa. Tako, da mi uspe iti z obema, če bi bilo več prometa, pa ne vem kako bi to izpeljala. Kako pa, da imaš Zojo doma. Sem verjetno spet kaj spregledala. Želva, ja časa zase kronično primanjkuje. Se tolažim s tem, da še kakšno leto, pa bo bolje. Lana, samo za info, če greste na SLO obalo, je Muller tudi v KP, tako da lahko tam kupiš kašo. Nian, 8 zobkov. Ne morem verjeti. Manca je še brez, tudi Tinkara je prvi zob dobila šele pri 9-ih mesecih, potem pa vse naenkrat. Zdaj ji rastejo petice. Seveda tudi čestitke za službo. Trdozimc, jaz sem tudi čudna zadnje dni, manjka mi energije, tečna sem in za bv se smilim sama sebi. Ayo, čestitke za sedenje. Vrtnica, očitno so tele naše babnce prave vrtavke. Naša ima čisto oguljena kolena od puzanja. Ji bom morala kolenčnike namontirati. Ponoči je imela ob 4-ih svoje pol ure, se je kotalila in puzala po postelji. Sem mojemu zjutraj oznanila, da je napočil čas, da namontira stranico k posteljici. Je postalo že prenevarno, ker je tako divja, da mi pade iz postelje. Avtosedež: Tinkara ima Roemerjevega kinga TS plus in je super. Verjetno bomo kupili Tinkari večji avtosedež, spet Roemerja, Manca pa bo podedovala njenega. Samo mi imamo en problem, Tinkaro bomo v vrtec in iz njega vozili 3, tako, da rabimo avtosedež v vsakem avtu. Kako ste rešile tiste, ki imate podoben problem? Malo nerazumljivo je tole napisano, ampak saj veste kaj sem hotla vprašat, a ne? Še nekaj moram dodati, ne paše ravno na našo temo, ampak vseeno. Sem tu bolj domača, kot pri julijkah 06. Tinkara nima več plenice čez dan. Ponoči jo iz varnostnih razlogov še dava gor, ampak me zdaj že pokliče, ko jo lulat. Zelo sem vesela, en pleničar je že manj pri naši hiši. Punce lepo bodite. Še ena slika sedeče Mance. Koleno je od svakinje, ni moje.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 17.7.2008 10:29:31 >