|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
24.6.2008 15:09:24   
lana38
Jaz sem z Blažem tudi šla v toplice, pa je bil na flaški in kašicah HIPP. Saj vzameš večjo termosko, pa gre več vode noter.
andreja2000, a pride tudi Lara?
Moj ima pa dopust, tako da bomo vsi tam. Zdaj pa samo rabimo lepo vreme.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.6.2008 15:15:35   
trdozimc
Joj, Ayo, ti si zmešana! user posted image  Jaz likalnika pred jesenjo sploh prižgala ne bom.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.6.2008 16:01:57   
lana38
Jaz pa že nekaj časa kupujem za obleči samo take stvari, ki se ne rabijo likati.user posted image  Tu in tam morda moram zlikati user posted image  kake fine hlače. Drugače pa ne likam. Letos sem samo enkrat.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.6.2008 18:44:17   
Ayo
Ja pri nas moram vsaj srajce za user posted image zlikat. No ampak drugace imam tudi sama rada vse lepo zlikano in zlozeno po omarah. Ce samo ravnas zlagas itak ne porabis dosti manj casa, kot ce zlikas, je 1 2 3. user posted image Jah sem pac pedantna gospa a ne. user posted image

Midva sva bila prej zunaj, sem rekla grem na eno ledeno kavo, ker je kar teklo od mene, pa dobim kavo z ledom user posted image mi je se sedaj slabo! user posted image

Kje ste ostale?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.6.2008 20:25:35   
Vrtnica79
Ko ste ravno pri likanju, tudi jaz praktično vse likam. Samo brisače, sp. perilo in nogavice ne. Kaj čem, sem iste sorte kot ti Ayouser posted image .

In da ti povem še nekaj o moji ledeni kavi! Smo šle včeraj 3 mamice na sprehod in smo se hotele malo osvežit. Pa smo si vse naročile l. kavo. In jaz tako z užitkom naredim šluk.................user posted image  kislo................. fuj, se mi je prav zagabila! Tako da ti si še lahko srečna da si imela samo sladoled v kaviuser posted image .

Pri nas pa bo nevihtaaaaaaa!!! Je že tako črno in piha tudi tako fejst! Ko bi se le malo ohladilo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.6.2008 20:28:27   
Vrtnica79
user posted image

Izvolite punce, vam jaz častim eno tapravo ledeno kavo!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.6.2008 20:34:48   
loncica
Raho, Želva, ElaM in ostale: kako je zdaj za jutri v Logatec? A še velja? Kdaj, kje?

Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.6.2008 20:59:51   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

In da ti povem še nekaj o moji ledeni kavi! Smo šle včeraj 3 mamice na sprehod in smo se hotele malo osvežit. Pa smo si vse naročile l. kavo. In jaz tako z užitkom naredim šluk.................user posted image  kislo................. fuj, se mi je prav zagabila! Tako da ti si še lahko srečna da si imela samo sladoled v kaviuser posted image .

kaksen sladoled, kava in 5 kock ledu! user posted image Sem sla bolj zarad sladoleda kot pa zaradi kave. user posted image Mi je se zdej slabo!
Ja bom tole fotko nesla v barcic pokazat kaj je ledena kava user posted image

Pri nas je pa ful vroce in soparno...tako da sem Gabrielu kar na balkonu nastimala bazencek, da se je malo osvezil. Voda je imela nekje 28/29° ampak se ni nic pritozeval, se vidi, da mu je bilo res vroce, zaba moja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.6.2008 22:18:39   
želva
Loncica, ne vem kaj je zdaj s temi babamiuser posted image se nobena nič ne javi. Lokacija: Grajski park, ko prideš v Logatec greš proti Idriji-postojna  Kar dobra 2 km, greš mimo 2 avtobusnih postaj, pri tretji avtobusni postaji8na levi strani ceste) takoj za njo zaviješ levo na makedam parkirišče, tam je luškan lokal, drevesa, senca in dobra ledena kavauser posted image

Za kdaj bo treba pa Raho za kabel pocukat. Meni je vseeno kdaj pride, ve pa ne morete kar čakat, Tako da upam, da nam Raho čimprej sporoči.
Loncica ti pošljjem še telefonsko na ZS

< Sporočilo je popravil želva -- 24.6.2008 22:19:29 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.6.2008 23:04:26   
Ayo
Jaz sem si pa ravnokar napumpala 60ml mleka (v 20min z elektricnim) po tem, ko se je Gabriel dojil 12min. user posted image , pa se vecer je, tako da se mi niti ne zdi tako zelo slabo user posted image
Bom vidla kolk se mi bo sploh dalo s tem ukvarjat...pol ko be se sluzba...user posted image

Me pa tudi zanima koliko tekocine (vode, caja inp) vasi malcki popije cez dan ob tej vrocini? Mi smo danes npr ob dveh podojih popili se 80ml vode...ampak se mi zdi, da ce bi mu se dala, bi se...

Lahko noc!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 24.6.2008 23:05:45 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.6.2008 23:31:55   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Pikica - dobrodošla nazaj. Daj malo počvekaj, zdaj, ko si sigurno že celo goro perila naštimala za pranje.

he, heuser posted image ...kup perila še čaka. Smo se včeraj še na Dolenjskem pri tastu ustavili in tam prespali, tako da smo šele danes popoldne priromali v LJ. Potem je pa itak trajalo, da sem vse iz kufrov zložila. Zdaj je pa v kopalnici tak kup perila, da me kar glava boli, ko grem mimouser posted image .

Drugače pa, da malo poročam. Bili smo v Zatonu pri Zadru. Super destinacija za družine z otroci. Naša Zoja se je cele dneve igrala. Super je bilo, da smo imeli direkt pred apartmajem otroško igrišče, tako da je Zoja zjutraj kar v pižamci letela ven. In najlepši del......lahko je šla samauser posted image . Pa na plaži je bilo tudi cel kup igral, za piko na i pa seveda še mivka in voda. Čisti užitek za otroke in posledično sevda za staršeuser posted image . Lovro je bil sicer še premajhen, da bi ga to kaj ganilo, ampak drugo leto bo to čisti zadetek v polno.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

pikica* dobrodosla nazaj, lepo da se vam je dopust dobro iztekel (v nasprotju z nasim, ko smo prisli nazaj predcasno user posted image )

Ne vem, če sem mogoče kaj spregledala (ne bi bilo čisto nič čudnega),  ampak, zakaj ste pa prišli predčasno domov?

Likanje......ga probam natempirat na večere in to ob malce hladnejših dnevih. Ko dobimo klimo, bo malce lažje. Drugače pa tudi jaz probam to malo zreduciram. Sam nimam neke hude izbire, ker mož rabi za v službo vsak dan srajco.

Me pa tudi zanima koliko tekocine (vode, caja inp) vasi malcki popije cez dan ob tej vrocini? Mi smo danes npr ob dveh podojih popili se 80ml vode...ampak se mi zdi, da ce bi mu se dala, bi se...

Po moje je odvisno od otroka. Mi imamo doma dve mali žolni, zato ni bilo nikoli vprašanja, če spijeta dovolj. Za občutek....Lovro mi spije na dan vsaj dvakrat po 150ml vode.

Zdaj grem pa v mižule. Lahko noč!

< Sporočilo je popravil pikica* -- 24.6.2008 23:33:02 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.6.2008 8:31:19   
želva
Ela, Loncica, lahko pa vseeno prideta na koffe, tudi če Raho ne bo. kar povejta za urouser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.6.2008 11:38:06   
Mat3ja22

midva sva bila prej zunaj, sem rekla grem na eno ledeno kavo, ker je kar teklo od mene, pa dobim kavo z ledom user posted image mi je se sedaj slabo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem si sedaj doma naredila sama pravo ledeno kavo. kepico vanilijevega sladoleda, ledena kava, smetana. sicer ne zgleda tako kot tista na sliki, amapk dobra pa je bila. boljša kot tist z ledom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.6.2008 11:39:27   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Po moje je odvisno od otroka. Mi imamo doma dve mali žolni, zato ni bilo nikoli vprašanja, če spijeta dovolj. Za občutek....Lovro mi spije na dan vsaj dvakrat po 150ml vode.

tudi Nick spije dosti tekočine. prej je pil čaj, sedaj pa že kaki teden lepo pije vodo - je ugotovil, da se od vode bolj odžeja.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.6.2008 13:52:37   
andreja2000
trdozimc in Lana38 eh,ja,saj vem da malo kompliciram okoli toplic in hrane,sicer pa itak že za popoldan moram nesti zraven termovko pa.....ja,včasih res nisem toliko komplicirala,saj vem,vse gre če se hoče......ampak mi imamo popoldansko kopanje čisto dovolj,tako da......

Lana38 in mat3ja22 mi pridemo ob 3 -bomo pa jaz ,mojuser posted image ,pa seveda Eva in Lara in mogoče še ena prijateljica od Lare.
Lana38 te pokličem ko pridemo......se vidimo...

Danes popoldan pa gremo spet k njegovim,ker imajo hišo ob vodi in gozdu,pa je kar boljše kot v bloku,mali pikici pa nalijemo vode kar v škaf in veselo čofota v senčki.......

vsem lep dan......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.6.2008 14:21:38   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

pikica* dobrodosla nazaj, lepo da se vam je dopust dobro iztekel (v nasprotju z nasim, ko smo prisli nazaj predcasno user posted image )

Ne vem, če sem mogoče kaj spregledala (ne bi bilo čisto nič čudnega),  ampak, zakaj ste pa prišli predčasno domov?

ja prisli smo nazaj zaradi slabega vremena user posted image user posted image Smo imeli pac malo smole...potem smo hitro nadoknadili izgubljeno prejsnji vikend...in se septembra bomo spet sli kam na morje, ce bo vreme seveda stabilno.

ma3ja22, super ideja za home made coffee!! user posted image user posted image Ni 2x za rect, da si jo bom tudi sama pripravila. Jaz sem si jo pred user posted image delala z Baileys-om user posted image Ko neham dojit sigurno spet pade ena taka, njami njami!! user posted image

Moj pikec je pa danes jokal v jaslih, ampak je rekla vzgojiteljica, da ni bilo krize, so ga malo pocrkljale in se je potolazil. user posted image

Pa tudi ful malo je zadnje case - a je to verjetno zaradi vrocine?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.6.2008 14:48:09   
andreja2000
Ayo tudi naša te dni ko je tako vroče je manj kot prej,zato mislim,da je res kriva vročina,pa saj tudi meni ni toliko do hrane,tekočine pa spijem ogromno.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.6.2008 21:27:10   
Mat3ja22
Lp

danes pa je zatišje tu gor. se vidi da je praznik in da ga preživljate s svojimi dragimi user posted image in user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.6.2008 21:36:31   
Foxina
danes je pa en prov user posted image vroč dan...cel dan smo notri...čist brezveze takle dan...user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.6.2008 21:43:51   
trdozimc
Ej, Želva, vidim te user posted image . Se nič ne hladiš? Kako ste danes čvekale?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.6.2008 21:54:46   
ElaM
A je še kateri tako vroče, še malo pa se bom skuhala.user posted image
Danes je Tinkari muca dudo odneslauser posted image  in ni mi treba pisat, da je bil najprej jok, potem stok, zdaj pa se pogovarja v postelji z atijem, jaz sem svoje že oddelala. Upam, da uspe tale podvig. user posted image
Danes smo v Logatcu malo počvekale, malo obgledale tele naše decembrske pridelke.user posted image  A sem že povedala, da so same lepotičke in seveda en lepotec je vmes.
V glavnem grem pod tuš, Laškega pa ne pijem več. Preventiva je boljša, kot kurativa. user posted image

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.6.2008 22:00:09   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

danes je pa en prov user posted image vroč dan...cel dan smo notri...čist brezveze takle dan...user posted image

ej,ti šment tale vročina,no nam sicer ni bilo tako brezveze,je tamičkena tako uživala v škafu vode,da je kar vriskala,če pa ne bi šli k njegovim,bi pa tudi mi bili kar notri in potem bi bilo vrjetno tudi nam brezveze....

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.6.2008 22:01:16   
trdozimc
Ej ElaM saj tista tvoja light varianta pira ni nevarna user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.6.2008 22:03:37   
vetrnica
pozdravljene

samo da se na hitro javim. Mi zoja že od včeraj kuha - ima temperaturo od 38,5 do 39,5. Drugače ji pa nič ni, vsaj ne zgleda. Se cel dan hladimo (obkladki, bezgovi listi, nariban krompir, kopel) pa tud po 2 svečki sem ji dala vsak dan. Smo danes klicali dežurno pa ni imela kaj drugega za povedat. Verjetno se bomo šli jutri pokazat, da vidimo od česa je vročina.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.6.2008 22:06:27   
andreja2000
vetrnica ojej,ti bogica Zoja,naj se čim prej pozdraviuser posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!