Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina IZVIRNO SPOROČILO: Ayo pa se...midva sva doma pozabila kondome, smo se imeli tako lepo na morju, da smo kr brez zascite ej, men pa kr nekak ne paše...sploh se ne morm sprostit...100 stvari in problemov mam v glavi, tko, da mam kr blokado sej res...ti s 1.7. šibaš v službo? sem si prav zapomnila? ja meni se tudi obicajno ne da, imam tudi jaz 1000 in 1 stvar v glavi...ampak ko zacne priganjat in se pritozevat, se malo potrudim, pa je, ceprav ni ognjene strasti. Ravno zaradi tega pa, ker sem bila sedaj na morju ful sproscena, mi je pa res zapasal, je blo fino, pa se kondomov ni blo in zato se bolj zanimivo V sluzbo grem naslednji torek, s polovicnim del. casom, od 8-12. Saj po eni strani sem kar vesela, da grem (spet) malo med ljudi in dai bodo tako dnevi malo drugacni...dokler se tudi tega ne navelicam Pa tudi sedaj se je zacela vrocina in itak ne morem bit z malim zunaj, doma pa je tudi nevzdrzno. Tako bom vsaj pol dneva na hldnem (ceprav v pisarni ampak z air condition ), Gabriel pa z ostalimi otroci - tega sem ful vesela, saj mislim, da druzenje z ostalimi otroci priipomore k boljsemu razvoju in vecji komuniktivnosti otroka (zato z mojim ne marava varusk ali babic). Danes sva zacela z uvajanjem, sva bila slabo urco. Gabriel se je zapodil v igracke na igralnih blazinah, dugi otroci so ga ful opazovali...skratka je bil ful priden inse vzgojiteljica me je takoj povprsala, da kako to da je tako miren. Pac priden fantek No, tako da upam, da bo kar slo. Obicajno tudi nikoli ne joka, ko ga ogovarjajo ali celo vzamejo v roke nepoznani ljudnje. Za kosilo je spet ful pojedel Sem mu pripravila koromac + bucka + krompir, potem sem pa kar vmesala eno Milupino mesanico zitaric in je bilo ful okusno. Ce ima katera probleme z zelenjavo, koromac bi moral tekniti, ker je sladkega okusa Ampak posledicno se sedaj vedno manj doji, vedno manj interesa. No, vsaj zjutraj in zvecer bi rada, da dobi samo moje mleko in upam, da bo vzdrzalo. Verjetno bom sla v teh dneh tudi po elektricno pumpo (tukaj pri nas jo lahko najames v lekarni) in ce bo visek mleka, si ga bom zacela pumpat in delat zaloge.