|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.6.2008 19:05:15   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

danes pa imam prav zamorjen dan, tolk sem se ustrašila user posted image , da je groza. Vem, da je grdo, ampak sem razmišljala o splavu...čist me je zmedlo, saj jutri bom že vesela

Še dobro, da imam to kam izlit, ker se še ne upam okol govorit.Je treba počakat, vsaj do prvega pregleda

Glede splava si boš takoj premislila, na pamet ti je pa itak vse padlo, kr si bla ful presenečena in zmedena, tko da ti te glede splava nikakor ne gre zamerit

Me smo pa ful vesele da smo lahko med prvimi izvedele za user posted image !!!!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
20.6.2008 19:28:31   
ElaM
Želva, super, boš videla jutri boš že vesela.user posted image
Je pa šok, ja. user posted image  Gledaš tisti test in ne veš, a si domišljaš, a maš previd, a je res plus.user posted image
Želva, boš vidla vse bo fajn.
Glede zanositve po nosečnosti je pa tako, da običajno v drugo rata veliko hitreje. Sem pred kratkim brala, da se jajčniki med nosečnostjo nekako obnovijo in je potem ženska bolj plodna.

No, fajn pa smo dobile prvo nosečko med decembrčicami.user posted image

Sicer pa še tudi jaz nimam M, samo nisem noseča. Očitno si je vzela daljši dopust.user posted image

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
20.6.2008 22:42:07   
Skaana
user posted image

Želva user posted image user posted image user posted image super sta to nardila... Čestitke in vse dobro ti želim. Poskusita z gradnjo pohitet, se da. Ker potem po februarju bo res težka. Oz. se boš sam jezila, ko boš morala za stvari, ki bi jih zlahka sama nardila, prosit druge. Men se zdaj to dogaja, ko sta micena kar naprej bolna in sem kar privezana doma. Ampak vseeno gre user posted image .

Jaz še tud nimam user posted image .Prvič sem jo dobila po petih mesecih in pol... Danes pa nek čuden izcedek, prozoren. Mogoče je ovulacijauser posted image Sem že pozabla. Sam jaz bi pa res morala nardit splav, če bi slučajno zanosla user posted image .

Puzanje - neki probava, a mu ne ratuje. Se še preobrača ne.

Sedenje - je kar frajer. A ker je bolj pri počasnih, mu tudi to lavfa - še posebej če mu dovolim gledat TV, je sposoben že kar dolgo sedet. Ampak sam se seveda ne posede. Zalagam ga ne.

GH - zelenjavno kosilo in kašica zvečer (Milupina riževa (v bistvu riževi kosmiči) - včasih z AM, včasih pa skuham kompot iz jabolke, hruške... zribam s steklenim ribežnom in dodam kašico). Kosila ne mara toliko, zvečer pa poje tudi 120ml.

Kako pa vašim gre kaj brbljanje, smejanje, skrivanje... Naš je tako zlato sonce zdaj. Pa tudi Atena mi je bila pri sedmem in osmem mesecu najbolj luštna...

Na noč...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
20.6.2008 23:22:12   
Raho
Želva, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem polletnikom želimo iz naše hiše vse lepo in jim pošiljamo koš poljubčkov.

Jaz tudi še nimamuser posted image . Po prvem porodu sem jo dobila oktobra. Tako, da je sedaj tudi ne pričakujem prej.

Upam, da bo jutri kaj več časa. grem v mižule, ker imam že pošteno težko glavouser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
21.6.2008 10:45:03   
15.7.
pozdravljene, spet je lep dan. dejte mi nejkej povedat, anm je P rekla da ga pri 9 mesecih ne bo cepila ker je kao full zdrav. kaj je zdej z cepljenjem pri 9 m ? mu pripada ali ne?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
21.6.2008 10:51:56   
želva
Hvala vsem, šok pa še kar traja.Še dobr se nisem skrčla, pa že narazen lezemuser posted image

raho in ostale, a potem velja za 25.? pridete v Logatec?

Sem že zadnjič pisala, pa me je ven vrglo.
Naš Mančk že kar lepo sedi, je cela vrtavka, mi je včeraj skor s kavča zletelauser posted image , v zadnjem hipu sem jo ujela. Kar naprej skače, se smeje, imamo že dva taprava zobka, tako je fino zdaj z njo, ko je zrasla.Kar naprej se potepava, saj je ful pridna in jo lahko sabo vzamem kamorkoli. Puzanje ji še ne gre čisto-ji roke še ne služijo, drugače pa se že čist na kolena postavi in pleza čez ovire(čez mojo nogo), sam moram pazit da se mi na bučo ne zvrneuser posted image

Spet je vikend in bo tukaj bolj dolgčas. Mi gremo danes k moji mami na kosilo oz. k mojmu fotru(on kuha), na hobotnico s krompirjem pečeno v podpekiuser posted image . Upam, da bi bo pasalo, v prvi user posted image so mi ribe smrdele. Da ne bom sumljiva.

Včeraj mi pa še moj reče, kaj pa če bosta user posted image user posted image , ker so v nihovi družiniuser posted image to grem pa res takoj splav delat

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
21.6.2008 11:18:48   
ElaM
Želva, ja jaz pridem 25., če bom mojega lahko nažicala, da me bo peljal, bom z obema puncama, če bom pa s twingičem, bom pa verjetno sama.
Še to, ko sem jaz šla na prvi pregled za Mančka, sem doktorci, ko mi je delala uz rekla, prosim, vas rečite, da je eden.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
21.6.2008 15:09:47   
PUHICA 26
Dan vsem mamicam in predvsem čestitke za želvo, bravo , bravouser posted image , malo ti zavidam.!
Ja me smo ponovno doma2, in sledi pospravljanje.
Prejšni teden je moja piškotka prebolela šesto bolezen, ( ŽIVČNA VOJNA) hb sedaj je O.K..
Magi ta antilop je pa več kot super mi je malo žal za p.p. ampak kaj čmo, v njem sedi ko carica marica, Je taglavna,Zato sem se odločila da bi ji kupila še enega za našo nedokončano hiško.?Ko bi pospravljala bi notri čičala, raj kot v vozičku. Še enkrat Magi HVALA.
nO SEDAJ BOMO PA MALO LAHKO POLČVEKALE , IMAM NET ZRIHTAN.
hokeistka jaz bi te še prosila za one slikice ko so slikani v vozičku,je nisem nikjer zasledila, a lahko , plosim.
No se še kaj javim malo polikam medtem ko aja potem pa malo na svežega zrakca, tukaj v naših hribih je prav prijetno, no ni tako vroče kot v Ljubljani.
LP pišemo in beremo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
21.6.2008 16:45:38   
hokejistka
puhica26 lepo, da si se vrnila user posted image . Samo da je z user posted image vse v redu. Tiste fotke v vozičku pa sem na željo Foxine odstranila.

želva točno tako hobotnico tudi moja mami naredi. Slastno za vse prste obliznit. Si mi kar lušte naredila.

Tako, mi smo več ali manj pripravljeni za user posted image . Smo se odločili, da gremo vendarle le z enim avtom, bo šlo pa zelo na tesno in še mami mi bo morala drug teden pripeljat nekatere stvari user posted image .

Utrujena sem za p*****, user posted image je delal cele dneve, po vrhu je pa še prehlajen, tako da je vso pakiranje in nakopovanje padlo name.  Če bomo zdravi in bo vreme lepo se v EU zopet vračamo konec julija.

Če se bo dalo, bom prišla kaj pogleda na RR. Tiste, ki odhajate na user posted image se lepo imejte. Tiste, ki ste noseče (ali pa to še boste) pa pazite na svoje pikce in pikice user posted image Tiste, ki se dobite v Logatcu pa lepo čvekajte- pa ne preveč, da ne bo dežja.

Čuvajte svoje user posted image , da bodo pridni in zdravi in lepo se imejte!!!!!!!!!!

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
21.6.2008 20:32:54   
Magi*
želva, čestitke. user posted image  te pa povsem razumem kako ti je. mi Tarasa nismo planirali in sem ugotovila, da sem noseča sredi največje gužve, mi je vse postavilo na glavo. saj nekako v daljavi sva želela še enega otroka, sam sva ga kar odmislila ob našem tempu ... pa se je čudež zgodil sam. hvala bogu. ko sem prebrodila prva nihanja v razpoloženju (bilo je veselja, tesnobe, pa spet nepopisne sreče, pa žalosti user posted image ), sem neznansko uživala. zdaj pa itak. si ne predstavljam življenja brez njega.

boš videla, da bo vse v redu, samo, da boste zdravi, pa bo vse OK.

moj čmrlj še kar nekaj čeblja. zgleda praznuje najdaljši dan v letu. Zaki je spet, tradicionalno, pri babici, tako da bom lahko malo pospravila po stanovanju. drugače smo pa OK.

punce lepo bodite. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.6.2008 14:47:33   
želva
Naša Manca je pa včeraj dobila vročino in to kar 38.2, danes je imela že dopoldan toliko in nam večino časa prespi, revček mali.user posted image Če jutri ne bo bolje greva k pediatru se pokazat.Tako, da smo prikovani doma in cartamo našo bubo. Ve se pa vse potepate, ker se nič ne oglašate

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.6.2008 15:08:47   
Vrtnica79
Hej, hoj,

evo mene. Sem zdaj utegnila malo skočit na računalnik. Ma, zdaj ko je Vana že tako aktivnejša mi sploh ni več toliko za čepet tu gori. Ko pa zaspi pa imam še kaj za pospravit,.............. tak da dela mi ne zmanjka.

Lataša pa je na morju z mojimi starši. Frajerka zdaj uživa. Mi pa se doma hladimo v senčki. Vana je tudi zadnjič imela vročinouser posted image , pa ne vem kaj je zdaj spet touser posted image  Zobki mordauser posted image  Delsni ima bolj napete, tako da upam da je to to!

Želva ja super no za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ne se sekirat, pa tudi če bosta 2! Bo že nekako šlo. In glej da neboš zdaj preveč pri januarčicah( mislim) visela !

Čestitke še vsem polletnikom za nazaj.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.6.2008 20:14:25   
Mat3ja22
LP

Želva - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . tudi jaz še nisem dobila user posted image . res je da sem do nedavnega dojila. samo zadnji mesec ful malo, samo še ponoči. zato je pričakujem hitro. me je pa kar malo strah, ker mi je kakih 14 dni nazaj 4 dni zapored slabo. samo testa pa ne upam naredit. se mi je pa še celo 2 dni nazaj sanjalo, da mi je nekaj lezlo po trebuhu, pa sem šla k zdravniku in mi je rekel da sem noseča. user posted image user posted image . v glavnem user posted image .

mi se obračamo 100 na uro. sedimo že zudi., zobeka še nimamo - Nick je tako kot oba dedka - SMEJI SE V PRAZNO user posted image user posted image user posted image .  pozabila sem napisat da sem 9.6 diplomirala in sem sedaj dipl. prof. razrednega pouka. sedaj pa pošiljam prošnje na šole oz ponudbe. v petek sem poslaal 22 ponudb.

uživajte.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.6.2008 20:36:27   
andreja2000
Mat3ja22user posted image  super in čestitke za diplomo,si pa res pridna!user posted image

želva user posted image  čestitke za user posted image !

Pri nas se je te dni skozi nekaj dogajalo in čez vikend je bila pri nas sestrina hči,ki je le 9 mesecev mlajša od naše Lare in ko sta najstnici zaštartali mi res ni bilo dolg čas.Jutri ima naša Lara 12 let-joj,pa saj ne morem vrjet kako čas beži....
Ah ja ,sedaj sem se pa spomnila na naše najmlajše in zato
čestitke vsem 6 mesečnikomuser posted image

sedenje že sedi čisto samostojno,vendar v plazenju pa ni tako napredna kot nekateri vašiuser posted image ,kajti še vedno kar nekam po luftu plavauser posted image ,e,pa saj bo,jo imam sedaj vsaj  lahko na kontroli,ko samo lepo na tleh sedi in se igra.

No,pa še to ,pač malo hvale-smo že tri dni lepo prespali noč in to od 19,30-5,30,nato flaša in spanec do nekje 8.to pa je res fajn ja,o,le naj še ostane tako.

Danes pa je bilo vredi vroče,aj pa sem si enega zlatoroga privoščla,potem pa je še bolj teklo iz meneuser posted image

nič punce,imejte se lepo....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.6.2008 20:42:40   
Mat3ja22
andreja - hvala za čestitke. celo noč rprespite. uf mi je še nekaj časa ne bomo. vsaj tako kaže. se mi še vedno prevečkrat  zbudi (4-5-6x na noč, je pa imel prejšnji teden obdobje ko se je zbujal tudi po 15x)

Nick se še tudi ne plazi.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.6.2008 20:57:05   
andreja2000
Mat3ja22 Le ohrani upanje,tudi naša se je zbujala tja do 20 krat na noč,sedaj pa par noči tako lepo spi,ja vprašanje pa je kako bo nocoj,no vsekakor upam na čim več prespanih noči tako pri nas kot pri vas in seveda tudi ostalih ,ki še ne spijo celo noč.

Jutri pe gre moja sestra v bolnico še na neke preiskave in sicer,da vidijo v kateri fazi je rak na pljučih,nato pa še v kateri fazi je na trebušni slinavki....
Punce,prosim,držite pesti zanjo,da je vse skupaj le v začetni fazi!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.6.2008 21:20:30   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Jutri pe gre moja sestra v bolnico še na neke preiskave in sicer,da vidijo v kateri fazi je rak na pljučih,nato pa še v kateri fazi je na trebušni slinavki....
Punce,prosim,držite pesti zanjo,da je vse skupaj le v začetni fazi!

andreja - držim pesti za tvojo sestro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.6.2008 21:25:41   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

andreja - držim pesti za tvojo sestro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.6.2008 22:02:43   
andreja2000
Lana38 mi še nismo ponucali kart za kopanje na Ptuju,ja veljajo pa mi do 6.7,kot si rekla.Ta teden imamo namen,da gremo se spet kopat,ampak še pa ni nič sigurno,se vedno samo menimo da bomo šli,potem pa ni nič iz tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.6.2008 22:20:35   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Lana38 mi še nismo ponucali kart za kopanje na Ptuju,ja veljajo pa mi do 6.7,kot si rekla.Ta teden imamo namen,da gremo se spet kopat,ampak še pa ni nič sigurno,se vedno samo menimo da bomo šli,potem pa ni nič iz tegauser posted image

andreja jaz tudi grem ta teden. mam še vse 4 karte. moram poklicat in se pozanimat če jih lahko podaljšam. kdaj pa greste? mogoče se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.6.2008 22:25:03   
Vrtnica79
Mat3ja22 čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! A ti naj tudi čestitam za user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja naša Vana tudi obvlada sedenje, zato pa na trebuščku ni nič kaj rada. Držim ti pesti za tvojo sestro. A kar 2 rakavi tvorbi imauser posted image  Joj, upam da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.6.2008 22:26:14   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.6.2008 22:34:11   
andreja2000
Vrtnica79 ja,žal sta kar dve rakavi obolenji,pa tudi tebi hvala za pestke.

Mat3ja22,nič še ne vem točno kdaj bi naj šli,rekli smo samo da čez teden,jutri itak ne,ker Lara praznuje r.d,kaj vem morda v četrtek,kajti v sredo je praznik,pa bo menda gužva-no šli bi pa naj v popoldanskem času.
Bi bilo pa fajn da bi se tam videli.

Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.6.2008 22:37:04   
andreja2000
Mat3ja22 a vi že veste kateri dan  grete na kopanje?

Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.6.2008 22:55:53   
Ayo
Cer!

No, mi smo se vrnili s podaljsanega vikenda na morju in smo se imeli ful lepo!! user posted image user posted image user posted image Prekrasno sonce in mali je ful uzival. Bom v naslednjih dneh prilepla kaksno slikco. user posted image

zelva, v petek sem bolj na hitro komentirala, ker sem pakirala...ne bos verjela, da sem med pakiranjme razmisljala, kdaj bom prilsa v Slo in Logatec (ker ima tam prijateljico, enkrat sem ti to ze napisala) in sem si rekla, kdo ve, ce ne bos takrat ze user posted image ...in za tem pogledam na RR in ti z novico!! user posted image Mi je bilo ful hecno, res.
In sedaj med vikendom sem ful mislila nate...pa se...midva sva doma pozabila kondome, smo se imeli tako lepo na morju, da smo kr brez zascite user posted image Ampak jaz itak se sploh nisem dobila user posted image user posted image
Glede dvojckov - kolikor jaz vem, je to podedovano preko zenske. Tako da ce so v druzini moza, baje da to nima veze (je pa tudi moj user posted image dvojcek in jaz bi jih ful imela user posted image )

Tistek, ki boste spet kofetkal, vam pa itak ze spet zamerim. user posted image

skaana, ja nas Gabriel ful govori, najveckrat "uuuu uuuuu uuuu"

andreja2000, pestke in pikepoke za tvojo sestro! user posted image

Mi pa jutri zacnemo z uvajanjem v jasli...user posted image

Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerja
endrina

ne, ker nimam partnerja (6%)

ne, ker ni hotel pomagati (4%)

da, pomagal je ko sem mu rekla (40%)

da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (50%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!