Anonimen
|
Živjo punce! Mene je kar sram, da se tako poredko javljam, samo kaj čem, če me mala Lina čisto okupira. No, Lina bo drugi teden dopolnila že 8 mesecev- kako čas beži. Je prava mala lepotička, ki rada je in ima že skoraj 9 kg. SD, glede razvoja je pri nas tako: pri 7 mesecih in 5 dni je začela lepo sedeti, 1 teden nazaj se je začela postavljati na noge, o plazenju ne duha ne sluha, komaj ta teden pa se je začela obračati iz hrbta na trebuh in obratno, kar je ful pozno. Ma jaz se nisem nič obremenjevala. Moja P je rekla, da so eni pač malo bolj pozni, če so na rok rojeni al pa ne. P pa je tudi rekla, da nedonošenčki potem kar naenkrat vse pospešijo, kar se je zgodilo pri nas, saj bi naša "baba" kar shodila. Tudi čeblja sto na uro, zadnjič ji je ratalo rečt ATA, ma verjetno čisto slučajno . Zobka imamo še vedno samo dva, čakamo zgornje enke, dlesni so že napete. Drugače pa jemo skoraj vse, razen kravjega mleka, alergenov in čokolinota, pa še tega bomo počasi uvedli za zajtrk. Nehala sem ji pasirati hrano, ker ni več zanimivo. Zdej je super, ko se je naučila majhne koščke žvečiti z dlesni, kar pa je podaljšalo čas hranjenja seveda . V začetku meseca sva jo krstila. Slikci sta albumu, če katero zanima. Drugače pa smo non stop v gibanju. Več al manj sva sami. Ati dela po cele dneve, zadnje čase tudi službeno odsoten, ampak izkoristimo vsak trenutek da smo skupaj. V glavnem nimam veliko časa zase, rada bi tut kdaj počvekala z vami, pa mi ne znese. Spanje je pri nas čista katastrofa. Čez dan spi 4- 5x po 20-30 min. Ponoči pa se zadnji mesec non stop neki zbuja (tudi na uro, uro in pol) in tečnari. Pa spat noče it pred 23 uro, zjutraj pa pol potegne do 10h. V glavnem, upam da jo kmal mine. Vaši otročki so tut fuuuul lušni in veliki. Kaj kej razmišljate o ponovni nosečnosti? Zdej ko sem prebrala da bo Želva spet mamica, me je kr malo zagrablo da bi bla jst tut spet nosečka. ČESTITKE ŽELVA!!! No, grem končno spat. Upam da se kmal spet beremo. Radi se imejte! LP, Nana22
|