|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.6.2008 11:18:12   
Mat3ja22
Lp

skaana - user posted image user posted image user posted image za selitev.

v termah je blo včeraj super. po 3 mesecih sem spet vidal Andrejino Evo in Laninega Tima. prava korenjaka.

ayo - ledena kava je super a? jaz sem danes že eno spila. ker v tej vročini mi ni vroče kave za pit, pa si rajši naredim ledeno.

foxina - res, zgleda da je bil dan tak....

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.6.2008 11:20:56   
andreja2000
sonchek.djukelica mame smo res takoj zaskrbljene ,če ni pri otrocih tako kot pač pravijo da mora bit,toda nikar ne bodi žalostna,saj bo Viktorija vse nadoknadila,pač malo kasneje,boš videla.Te pa čisto razumem,da te skrbi,veš tudi jaz moram z Evo delati neke vaje in se morava julija izredno pridit pokazat-hodiva pa že itak k zdravnici,ki ima razvojno a.,ker je imela ob porodu zlomljeno ključnico.No,z rokico je sedaj vse vredu,ampak punca se ne prevali iz trebuha na bok-oziroma tu pa tam se,vendar zdravnici tega ni pokazala,in zato mi je zdravnica pokazala vaje,ki jih morava delat.

skaanauser posted image  čestitke za selitev!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.6.2008 12:12:18   
želva
SD, vem da te skrbi, ampak saj z vajami se lahko veliko popravi. Pa bolje da zdaj telovadita, kot da kasneje ugotovijo, da je kaj narobe. Boste hitro popraviliuser posted image .

Skaanauser posted image user posted image user posted image za vselitev, vem da neskončno uživate na svojemuser posted image

Danes sem bila na prvem "hitrem" pregledu v porodnišnici(sem rekla zdravnici da hočem prej pridit, da vidim če sta 2, ker pol pa vrjetno ne bi obdržala) in je samo 1.Zaenkrat vse ok.Tako da naslednjega člana čakamo februarjauser posted image . Zdej mi je ta ideja že prav fina. Se bosta skupaj igrala, jaz bom imela pa miruser posted image

Naš Manček je še kar tečka, ne vem ali jo vročina zeza ali ima tako obdobje. Sam po naročju, pa nič pri miru, nobena igrača ni dobra več kot minuto in pol spet muving. Zvečer sem ko cunja, potem ne morem spat ker je prevroče,  pol začne pa Manca jokat in smo dobri do zjutrajuser posted image Že tri noči spim po 3 ure in sem že čist aut.Če pomislim, da še 2 leti ne bom normalno spalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.6.2008 12:49:19   
trdozimc
Skaana user posted image user posted image user posted image  za selitev. Vem kako dober občutek  je to (in koliko dela je potrebnega) zato res čestitke!

SD ne bodi žalostna. Z Viktorijo ni NIČ narobe. Dandanes smo vsi malo neučakani glede razvoja (najprej fizičnega, nato pa intelektualnega) naših malčkov, ampak ne gre tako. Naš ta večji je star 2,5 leta, še vedno noče na kahlico ali stranišče, še vedno ima dudo......................... Big deal! Vse ob svojem času.
Če preveč joka, je ne silit. Poskusi kako vajo izvest tako, da jo prineseš okoli. Npr. da ji pokažeš kaj zanimivega (igračko...) in se tako obrne kot hočeš. Naš mali se do skoraj 8 meseca ni obračal s trebuha na hrbet in obratno (je vedno jokal, če sem ga jaz obrnila na trebuh), potem sem ga pa položila na najino posteljo, jaz sem se postavila na vse štiri nad njega in nato izmenično pritiskala z eno nogo in roko na eni in potem na drugi strani. Se mu je fajn zdelo, ker se je guncal, potem se je pa večkrat prekotalil tako, s pomočjo, hitro za tem pa tudi sam. Naj samo povem, da je potem v dobrem mesecu začel sam sedet, bauzat po vseh štirih in hodit ob opori (potiskal je stol pred sabo).
Vzemi vaje bolj kot pomoč, ne pa kot nujo, ker se bo Viktorija tudi brez njih sigurno dobro razvila. Saj sem jo videla, saj nič ne zateguje ali kaj podobnega. Če pa lahko P po enem petminutnem pregledu oceni, da se ne razvija dovolj hitro, jo pa tudi user posted image  gleda!

Želva user posted image  za enojčka in zdravo nosečnost, pa en user posted image  da si se odločila obdržat pikico!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.6.2008 12:52:10   
trdozimc
Aja, Andreja2000, sem že zadnjič pozabila pokomentirat. Sem vam kar malo favš, da ste se kopali. Glede kompliciranja je pa tak, da včasih pri enih stvareh človek bolj pri drugih pa manj zakomplicira. Res pa je, da imamo tudi mi (če smo komplet s pikcema) čez glavo dovolj pol dneva toplic

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.6.2008 13:00:57   
ElaM
Želva, čestitke, da je samo eden, pa da je z njim vse ok.user posted image  Ma, saj si videla, da ne zgledam tako zelo zmatrana (vsaj mislim, da ne), pa je podobna razlika.user posted image user posted image user posted image
SD, kot so ti že punce napisale, razvojna ni nič hudega in ogromno otrok jo obiskuje, pa ni z njimi čisto nič narobe. Bolje, da se v štartu poštima, kar je tza poštimat.
Skaana, čestitke za selitev.user posted image  Pričakujem fotoreportažo. Uživajte v novi hiški.user posted image
Trdozimc, a ti si še kar na Boškotu. Veliko se upaš, punca.user posted image
Magi*, no potem imava midve enako tečna desca. Majku mu, pa to njegovo pospravljanje igrač.
A zdaj 6. infekcijska razsaja, al kaj je za en hudič? Zdeluje jih pa tudi vročina, pri nas Manca je ok, ampak Tinkara ima pa skoz mokre laske. Čopa ne pusti, da bi ga ji naredila, strišt mi jo je pa škoda, ker ima lepe lase.
Zihr sem še kaj pozabila pokomentirat, samo moram šibat, ker je Manca lačna.
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.6.2008 15:00:17   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Trdozimc, a ti si še kar na Boškotu. Veliko se upaš, punca.user posted image

user posted image  Si ne bi, če ne bi imela Mirene.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.6.2008 20:44:52   
Vrtnica79
OJ, pri nas pa se je danes začel Festival Lentuser posted image . A  ga bo katera obiskalauser posted image

Kaj se vse hladite na terasi??? Kaj pa jaz, ko še balkona nimamuser posted image . Se pač moram zadovoljiti samo z odprtim oknomuser posted image . Je pa zdaj tako fajn, ker je bil dež in se je malo ohladilo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.6.2008 21:28:45   
andreja2000
Vrtnica79 jaz nimam terase,imam pa balkon in je res fajn....no,hudo bi pa bilo,če ne bi imela oknauser posted image user posted image user posted image .
Ja,res je fajn da se je malo ohladilo....

Lana38 mi se odločamo,da bi šli v toplice spet v torek,seveda še ni sigurno,bi pa bilo fajn,če bi bilo lepo vreme in bi spet lahko bili vzunaj......

želvauser posted image  super da je eden in želim ti res lepo in zdravo user posted image .Torej bo februarček.Jaz sicer nimam tako malih razlik,a kot pravijo nekatere punce ima tudi to svoje prednosti....
ja,se bosta lahko fajn skupaj igrala-kot si rekla,ti pa boš lahko na terasi uživala ob pivuuser posted image ,treba je pač na vse to pogledati z lepe plati....
pa user posted image zate in tvojo novo malo pikico.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.6.2008 21:31:40   
vetrnica
zoja je pa danes že kar boljše, mislim, da nima več vročine. Hvala vsem za želje po ozdravitvi. Sem jo včeraj peljala P pa je rekla, da je virus, lahko tudi 6. bolezen, ni pa nujno. Vseeno jo je dala na analizo urina. Smo se včeraj matrali 2 uri pa ni blo nč, tk da sva šli še danes. No, po dobri uri nama je uspelo. Urin je pa bil vredu, tako da je P rekla, da ga pri 9 m ne bo jemala. Drugače so se pa danes pojavili še izpuščaji in je P rekla, da jih je lahko jutri še več, v 3-5h dneh pa naj bi izginili.

Skaana, čestitke za selitev user posted image

zdajle je blo pa prav noro. Stanujemo precej blizu cerkve in danes je zvonilo od 9h naprej skoraj 20 min. To tako glasno, da se ni slišala zvezdica zaspanka (lučka z melodijo), k sem pustila odprto okno (je user posted image naštimal mrežo proti komarjem).

zgleda, da se pripravlja k nevihti. Upam, da ne bo kaj hujšega in se bo vsaj malo ohladilo.

želva - želim ti zdravo in lepo user posted image .  Bo pa februarček, kot jst user posted image

< Sporočilo je popravil vetrnica -- 27.6.2008 21:33:46 >

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.6.2008 22:24:29   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

OJ, pri nas pa se je danes začel Festival Lentuser posted image . A  ga bo katera obiskalauser posted image

Ja, upam, da mi bo vsaj letos ratalo. A se dobimo na enega Boškota?

Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.6.2008 22:39:09   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, upam, da mi bo vsaj letos ratalo. A se dobimo na enega Boškota?

user posted image  javi če boš prišla!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.6.2008 22:40:11   
trdozimc
 Zmenjeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.6.2008 0:48:46   
Anonimen
Živjo punce!

Mene je kar sram, da se tako poredko javljam, samo kaj čem, če me mala Lina čisto okupira.

No, Lina bo drugi teden dopolnila že 8 mesecev- kako čas beži. Je prava mala lepotička, ki rada je in ima že skoraj 9 kg. user posted image

SD, glede razvoja je pri nas tako: pri 7 mesecih in 5 dni je začela lepo sedeti, 1 teden nazaj se je začela postavljati na noge, o plazenju ne duha ne sluha, komaj ta teden pa se je začela obračati iz hrbta na trebuh in obratno, kar je ful pozno. Ma jaz se nisem nič obremenjevala. Moja P je rekla, da so eni pač malo bolj pozni, če so na rok rojeni al pa ne.user posted image P pa je tudi rekla, da nedonošenčki potem kar naenkrat vse pospešijo, kar se je zgodilo pri nas, saj bi naša "baba" kar shodila. Tudi čeblja sto na uro, zadnjič ji je ratalo rečt ATA, ma verjetno čisto slučajno user posted image . Zobka imamo še vedno samo dva, čakamo zgornje enke, dlesni so že napete. Drugače pa jemo skoraj vse, razen kravjega mleka, alergenov in čokolinota, pa še tega bomo počasi uvedli za zajtrk. Nehala sem ji pasirati hrano, ker ni več zanimivo. Zdej je super, ko se je naučila majhne koščke žvečiti z dlesni, kar pa je podaljšalo čas hranjenja seveda user posted image .

V začetku meseca sva jo krstila. Slikci sta albumu, če katero zanima. Drugače pa smo non stop v gibanju. Več al manj sva sami. Ati dela po cele dneve, zadnje čase tudi službeno odsoten, ampak izkoristimo vsak trenutek da smo skupaj. V glavnem nimam veliko časa zase, rada bi tut kdaj počvekala z vami, pa mi ne znese. Spanje je pri nas čista katastrofa. Čez dan spi 4- 5x po 20-30 min. Ponoči pa se zadnji mesec non stop neki zbuja (tudi na uro, uro in pol) in tečnari. Pa spat noče it pred 23 uro, zjutraj pa pol potegne do 10h. V glavnem, upam da jo kmal mine.

Vaši otročki so tut fuuuul lušni in veliki. Kaj kej razmišljate o ponovni nosečnosti? Zdej ko sem prebrala da bo Želva spet mamica, me je kr malo zagrablo da bi bla jst tut spet nosečka. ČESTITKE ŽELVA!!!user posted image

No, grem končno spat. Upam da se kmal spet beremo. Radi se imejte!

LP,
Nana22

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.6.2008 15:39:31   
t*e*j*k*a
Nana 22 - že 8 mesecevuser posted image kam čas beži.
Lepe slikce sem opazla da ima isti slinček kot naš in isti bazenčekuser posted image . Samo mi še ne sedimo.
Čez dva dni bomo stari 6m-se mi že to zdi ful.
Jaz bi tud že začela delat na še enemuser posted image , ampak imamo prostorsko stisko tko da nebi šlo.

Skaana super za selitev.
SD ne bodi žalostna zaradi Viktorije.
Želva čestitke za zdravo nosečnost!

Mi smo danes prvič jedli juhico. Kr nisem vedla kaj mu naj notri zakuham sem mu kr riž skuhala, pa mu ni blo kej preveč všeč. Kmalu bomo začeli tudi z mesom.
Zobkov še nimamo! Jih pa pričakujemo (že 2 mesecauser posted image ).

No je pa naš mali ful sitko kr se mormo z njim ukvarjat, tko da mi ne ostane več velik časa za RR.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.6.2008 15:46:18   
ajtak
saj ne morem verjet, poskilim malo k decemberkam in kaj vidim...

zelva, iskrene cestitke in lepo user posted image !!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.6.2008 18:49:51   
15.7.
Malo mi je bed tukaj spraševat pa vseeno: čedalje bolj se počutim bedno in nekoristno in nesposobno. dostikrat mi gre zelo na jok. imam občutek, da me nihče ne razume, da sem za vse sama, ...kaj mislite, da bi to lahko bila poporodna depresija? Kaj naj storim? 

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.6.2008 18:50:48   
andreja2000
Danes je pri nas malo manj vroče kot prejšnje dni,zato sva z Evo imeli daljše sprehode.Sedaj pa frajlica sedi na tleh in se vrti na vse strani,je postala v sedenju že kar fajn stabilna,pa nekaj se hoče postavljati na štiri,pa še ne gre,ji dela težave ena nogica.
Ponoči spimo dosti bolje , Eva pa med spanjem izvaja akrobacije,smo jo zjutraj našli na spodnjem delu posteljice in to na trebuhu.

Imejte se lepo.....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.6.2008 18:58:04   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

Malo mi je bed tukaj spraševat pa vseeno: čedalje bolj se počutim bedno in nekoristno in nesposobno. dostikrat mi gre zelo na jok. imam občutek, da me nihče ne razume, da sem za vse sama, ...kaj mislite, da bi to lahko bila poporodna depresija? Kaj naj storim? 

tudi meni se to kdaj naredi,vendar jaz to pripisujem izgubi mame in sedaj tako bolne sestre,zate pa ne vem,morda bi res lahko bila kaka depresija,potem bi bilo dobro to povedat zdravniku,ki bi ti znal pomagat.V bistvu ne vem kaj naj ti drugega svetujem,ker če gre res za depresijo je že fajn kakšna pomoč,in kadar ti bo hudo,kar brez krbi piši na rr,ti bomo z kako toplo besedo probale pomagat,saj sama vem,kako bedni opčutki so to.
Zate

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.6.2008 19:00:35   
andreja2000
15.7. sem prej prehitro stisnila tipko...
zateuser posted image user posted image user posted image in drži se,nisi sama,smo s tabo!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.6.2008 19:03:26   
15.7.
hcvala andreja 2000. sem ze razmisljala da bom na mamo zofo probala pisat, sam nisem se zihr al bi al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.6.2008 19:18:27   
andreja2000
15.7  tole mamo zofo pa ne poznam,a tam je debata o takih problemih ali kako?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.6.2008 19:29:08   
15.7.
ja na www.mamazofa.org so ene svetovalke, pa forumi pa so kr dobro odgovarjale in pomagale mamicam. dej si poglej. pa boš vidla če ti bo všeč??? drugače pa imajo delavnice, ...

Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.6.2008 19:47:41   
andreja2000
15.7 tole se pa kar dobro sliši,bom pogledala takoj ko bom imela malo časa,mogoče še zdaj.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.6.2008 20:02:35   
andreja2000
15.7.  sem pogledala mamo zofo in je videti res super,morda pa bi bilo res dobro,da se obrneš nanjo!Veš,že to,da lahko nekomu zaupaš težave je nekaj velikega,to,da ti nekdo prisluhne in ti zna svetovati in te znova dvigniti iz tal ,da v tebi znova zbudi občutek vrednosti,ki jo ta moment izgubljaš,ti bo dalo novih moči.
Vrjetno je kar veliko mamic,ki ta moment čutijo kot ti in meni se zdi tole svetovanje res super.

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......