ursa1981
|
Zdravo, no midva z sva ravnokar skopala Anjo in jo stehtala, nahranila in jo dala spat. Anja je pri 24 tednih težka 7480 g in se je od prejšnejga pregleda zredila za 650 g - no do naslednjega preglea ima še dober teden, tko da mislim, da bo nekaj še pridobila na teži. Je pa ravno nekje na meji tistega kar je meni rekla P, da naj bi se do 6. meseca redili 600 g in nato od 6. meseca do 1. leta nekje 500 g na mesec. No, naša Anja je vprašanje, če bo v mesecu in pol pridobila 900 g - ampa k je zdrava in se vidi, da ji nič ne manjka zato se tudi ne sekiram. Tako, da tudi ve se ne sekirat, tud, če je otrok malce bolj okrogel ni nobenega problema, z gosto hrano in ko ne bo več dojenja bo to potrebno umiriti, dokler pa otroka dojite pa naj rejenje nebi bilo problem, problem je potem ko se ornk redijo ko niso več dojeni oz. niso na adaptiranem mleku (čisti prestop na gosto hrano). No, mi smo danes naši anji naredili za kosilo korenček in hruško, ker zadnje čase nekako ne mara zelenjave pa jo potem nahecam, da zmešam zelenjavo s sadjem. Včeraj se ji poskusila dati polento in cvetačo pa ji ni šlo, mogoče ji cvetača zaradi premočnega okusa ne paše. Jutri pa bomo poskusili z nadzemno kolerabico, bomo videli (baje je bolj sladkaste in ne tako izrazitega okus, kot navadna koleraba). Drugače, pa sem jaz tudi zasledila temo glede goste hrane na forumu, kjer je govora o glutenu, tudi sama sem razmišljala, če bi Anji dala plazma piškot, pa si do zdaj nisem upala, pa sem rekla, da v petek 30.5.3008 ko imamo cepljenje to vprašam P, če res drži. Pa še to, mogoče ste že videle na drugi temi, ampak na žalost vrtca nismo dobili, tako, da ne vemo kako bo zdaj šlo naprej LP
|