|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
3.1.2008 10:54:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mis, luštno in prostorno stanovanje.user posted image

se strinjam, posebno dnevna soba-kavč in veliko prostora, kuhinja in kopalnica so mi zeloooooo všeč

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.1.2008 11:01:36   
pikapolona2
evo mene...mam mal pavze....imam generalko stanovanje......v službi me še ne rabijo.....pa sem se danes v miru lotila res vsega.....tudi sedežno sem že celo umila in namazala z voskomuser posted image user posted image user posted image ...kopalnica je že gotova....čaka me samo še drgnjenje tal...na kolenih!

Drgač pa mis jst bi tudi gledala stanovanje plizzz,

Frrr drugič pa ko greš na ljubelj lahko še k nam zaviješ...ali pa nas pokličeš pa še mi uletimo na Ljubelj...mi smo zeeelo blizu doma imamo 15 minut do vrha. Drgač pa je ljubelj domena Ljubljančanovuser posted image user posted image .

Moci poročiš se samo enkrat.....vsaj običajno nouser posted image ...tak da malo živčkov in mrzlice pa mora bit vključenih...ti nas kar obveščaj smo vse poooolne nasvetov.user posted image  

Altati kakšna čedna fontanauser posted image user posted image ....sam da bi bil tak srednjeveški vodomet bi moral pimpeka kazat...pa še dileme o spolu bi šle preč!

Piškot a ste kej boljše........Lina zdej bo pa hektika pr tvojmu v službi kaj......upam da nebo cele dneve stran od vaju.
Maxica in Muki naj vama služba čimprej mine!

Nč grem drgnat tla...papa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.1.2008 11:19:59   
moci
mis, luštno in velikouser posted image pa jaz imam tako pospravljeno samo, če dobim obiskeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 11:43:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.1.2008 11:47:27   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Moci poročiš se samo enkrat.....vsaj običajno nouser posted image ...tak da malo živčkov in mrzlice pa mora bit vključenih...ti nas kar obveščaj smo vse poooolne nasvetov.user posted image  

a sem pol tako neobičajna, ker sem se kar dvakrat poročila user posted image
enkrat je bilo za najino dušo, drugič pa za žlahto, čeprav jim nisva dala dosti protora za vmešavanje, sva kar vse sama premislila, kako in kaj bo, pa jim ni bilo zelo všeč.

ampak to je res tvoj dan, moci, naj bo tako, kot sama želita

itak da si neobičajna....pod neobičajno sem mislila da se večkrat poročiš z različnim partnerjemuser posted image . Naš sosed na vasi se je poročil že 4x...on te prehitevauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 11:52:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.1.2008 11:55:22   
Lu
Dan!

Tudi sama sem že na delovnme mestu. Oba otroka v vrtcu, pa čeprav vprašanje za koliko časa, ker mali spet kaže znake bolezniuser posted image

mis lepo, prostorno stanovanje, res.user posted image

Frrr da se ti malo pohvalim. Tudi pri nas doma je otrokoma prinesel Dedek mraz mizico in stolčka kot pri vas. Imamo zdaj iste user posted image  Pri nas je pa tamali prinesel kočijo, in moram rečt, da sploh ni bila ne vem kako presenečena, ker je dostikrat rekla, da ji bo Dedek mraz prinesel kočijouser posted image  Sej bo boljš.

Se pa mene tudi nekaj loteva. Grlo me boli že par dni, ponoči me je pa še v glavi tiščalo in pa v ušesih. Sem vzela kar Lekadol Plus C pa da vidimo, če uidem. Upam, da.

Jutri imamo pogreb. Se ni dalo prej. Ampak samo, da bo mimo. Je kar hudo. Doma sploh.

Zdaj grem pa še malo podelat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.1.2008 12:36:53   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, kako je s tvojimi jajčniki? Kaj bolje?

Moji jajčniki so se danes zjutraj po skoraj dveh letih razpočili. To je vzrok za moje zbadanje in bolečine. Zdaj sem spet v igri user posted image .
Upam, da ni kakšna vgnezditvena user posted image .
Izvidi krvi pa vse v mejah normale. Sem malo cvikala, da imam povečane trigliceride....tudi slabokrvna nisem, nič..... vse okej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.1.2008 12:40:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, gostov bo po mojem okorg 50 -60 (tamicenih ne štejem).

Oh, kak fino user posted image , jaz sem mislila, da bomo samo ta stari povabljeni user posted image . Tudi jaz obožujem poroke user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.1.2008 12:40:10   
altati
muki- reče si da si kot rožica oz. še bolje: kot sončnica, polna semenčicuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.1.2008 12:43:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki- reče si da si kot rožica oz. še bolje: kot sončnica, polna semenčicuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Bejž ga srat user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.1.2008 12:52:42   
@lina
Dober dan!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
3.1.2008 13:01:10   
muki1
Dober dan @linčka, a si se streznila user posted image ?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
3.1.2008 13:02:20   
@lina
Evo, nikoli se nisem imela za deloholika, ampak očitno semuser posted image : ležala ves čas od sobote do danes. Vročina 38,5 do 39h, ko je padla, je bilo 38, pa potem spet gor. Na silvestra je Jure ful potegnil popoldansko spanje in potem z nama čul do 1h, ob 00.00 smo mi trije nazdravili s čajem in gledali ognjemete skozi okno.

1.1. sem šla k dežurnemu, ker ni bilo nič bolje, dobila Ospen in ležala včeraj še vedno. Danes zjutraj sem šla še k svoji zdravnici, dobila še en antibiotik za povrh ospena, poleg tega mam pa še vneto oko, tako da imam še antibiotik za v oči. A bi lahko lepš začela novo leto?user posted image user posted image

HB, sta otroka zdrava, mož tudi. Sem v izolaciji (nočni), oni trije so na tavelki postelji, jaz v dnevni na kavču.

In sedaj sem prvič po 5-6 dneh za računalnikom, da sploh lahko sedim, ampak dokler sem vas preletela, sem že utrujena postala. Na hitro:
- Maxica, kapo dol za tole skupinsko čestitko! Zlata si!
- Moci, čestitke za zaroko. Lep prstan, sam ne vem kaj dela v škatlici, slikat bi ga morala na rokiuser posted image
- Mis, jaz bi tudi geslo

Saj srečno v novem letu sem vam že voščila, sama želim nam in vam predvsem veliko zdravjauser posted image

Lepo se imejte, upam da ste se vsi pozdravili, ki ste bruhali in driskali čez praznike...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.1.2008 13:03:28   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dober dan @linčka, a si se streznila user posted image ?

Ko bi mi le bilo naklonjeno kaj ga srkniti, tak dober šampanjček se hladi v hladilniku. Pa ga vsaj še 10 dni ne bom okusila, dokler bom na ABuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.1.2008 13:13:57   
piskot
dan.

no po vcerajsnijih dveh bruhanjih, smo preziveli dokaj mirno noc. decek kaslja kot en tavelik, ampak sicer je cisto uredu, edino malo bled je pa podocnjake ima. skurjen zgleda ... spat pa spet ni hotel.

zdaj koncno spi. upam da bo dolgo.

sem hotela nekaj komentirat ... pa sem ze vse pozabila. bi morala sproti. ce bo kaj pomembnega pa se napisem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 13:21:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.1.2008 13:32:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sončnica s smetano user posted image user posted image user posted image

cvetoča sončnica s smetano polno semenčicuser posted image user posted image user posted image user posted image  (da smo bolj natančni)

< Sporočilo je popravil altati -- 3.1.2008 13:41:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.1.2008 13:36:11   
gaya
Dan user posted image

sovražim začetke leta in inventurouser posted image user posted image . Dajte mi povedat pr bogu ma kateri firmi še babe iz pisarn štejejo materialuser posted image . Ah ja,.....
Razen tega da sem že dvakrat zmrznila in da sem se prevrnila ko trunkelj po ledenem dvorišču je še kar ok.

moci čestitke za zarokouser posted image , če boš rabla kake info se name tud lahko obrneš, sem tud še sveže poročena. Pa tud je bla bolj žurka ko tradicionalna porokauser posted image , kaj čes sam da je blo nama fajn in to svetujem tebi, jebe..... žlahto, oni itak pridejo samo jest pa pit, važn, da si vidva naredita lep danuser posted image

Bolančki pozdravite se!

Še eno vprašanje, ma katera Mireno???? Mam prav vprašanj user posted image

Drugače pa stanje ponovoletno. Hvala bogu sam še jutri, pol pa spet mal doma.

Čist me je že minil delovni zagon od po porodniški. K je blo še vse tko fino frišno, zdaj pa spet rutina.

Za začetek dovolj, grem nazaj zmrzovatuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.1.2008 13:41:03   
muki1
@lina, pri vas pa se je tudi nakuhalo user posted image . Upam, da boš pa celo leto zdrava.

Lu, tudi zate stiskam pesti, da te ne zakuha......pa za malčka seveda tudi.

Piškot, jaz bi si oddahnila, da je najbrž zaradi kašlja bruhal, čeprav tudi to ni okej, ampak mene te črevesne viroze čisto znervirajo in mi že prek glave gleda vse kar je v zvezi z drisko in bruhanjem, torej sem res vesela, da je le od kašlja. Upam, da pa tudi ta hitro izgine.

Altati in Frrrr, ta zadnjih slikic od vajinih punčk nisem pokomentirala. Saj v bistvu lahko samo tegale nalimam user posted image  user posted image  user posted image .
Mis, še vedno čakam geslo.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.1.2008 13:43:07   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Dan user posted image

sovražim začetke leta in inventurouser posted image user posted image . Dajte mi povedat pr bogu ma kateri firmi še babe iz pisarn štejejo materialuser posted image . Ah ja,.....

Pri naši user posted image . Sem čak predsednica inventurne komisije, nej kar takou user posted image .

Drugače pa te je lepo brati in sem te vesela, da si se oglasila, pa čeprav šiziš in kolneš ko stari mornar user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.1.2008 13:45:59   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Dan user posted image

Pri naši user posted image . Sem čak predsednica inventurne komisije, nej kar takou user posted image .

Drugače pa te je lepo brati in sem te vesela, da si se oglasila, pa čeprav šiziš in kolneš ko stari mornar user posted image .

mukica moja, pa ti maš res v genih razveseljevat ljudiuser posted image , kuj sem boljše volje.

No sem pa seveda potolažena, da pr vas tud štejete.

Ti če maš tako predsednico inventurno komisje kot jaz, boga mi,.... sem zdaj rekla, da me mrazi, pa so me pustili mal v pisarni, da se jim ne prehladimuser posted image , mal se moram lagat, bom verjetno danes po dolgem času RR preletela po dolgem in počezuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.1.2008 13:46:17   
altati
Gaya- Viv ima Mireno. In baje je ful zadovoljna. Kar obrni se nanjo...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.1.2008 13:47:49   
altati
Gaya- kaj te pa mrazi? A alko maček? jaz imam že rahlo abstinenčno krizouser posted image user posted image user posted image . me tud en mal mrazi, pa žeja, pa suha usta, pa to....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.1.2008 13:48:59   
gaya

Gaya- Viv ima Mireno. In baje je ful zadovoljna. Kar obrni se nanjo...

tahnks altati, ji bom kuj ZS napisala

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?