|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
2.1.2008 21:09:29   
piskot
drek pek.

martin ze dvakrat bruhal. moci kako se je pri vas zacelo?

nima vrocine, samo vedno bolj kaslja. spat pa tud ne more. jutri pa sele popoldan nas pediater dela user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
2.1.2008 21:13:07   
frrrr
hejho!

pikapolona, hvala za nasvet. mi smo šli kr na slepo... in na koncu pristali na Ljubelju user posted image smo se peljali mimo izvoza za Jezersko in sva začela gruntat, da bi pa lahk tja šli... no, vglavnem tamauga smo po snegu vlekli... parkrat smo ga iz sani kipnili user posted image blo mu je všeč, nama tut... nobenga folka okol... uživancija user posted image
konjiček je pa fensi šmensi. gospodična na njem pa tut po zadnji modi oblečena!

altati, imate pa res eno malo princesko. ni čudno, da hoče Martin vsak dan videt Jaja, če je tolk nežen otrok user posted image

moci - dobra določitev, da se odločiš bit zdrava user posted image ideje sivkemivke so pa res dobre ja... ti sam povej kolk bo gostov, pa ti še kaj naprej splaniramo user posted image

piskot - naš mali se pa včasih v dvigalu boji. pa ne vem kaj mu je tolk grozno - al ljudje, ki vdirajo v oseben prostor zaradi prostorske stiske ali zaprt prostor. mogoče bi morali pa z avtopralnico sprobat user posted image ah, ne bomo imeli šok terapij... bo že šlo vn... sem si pa kr predstavljala amrtina kakšna  panika ga je zabasala, ubožček user posted image

Remy - mogoče bodo pa zobki user posted image

aja, naš mali je pa začel zdej zmišljevat si stvari. pred 14imi dnevi sta bili mama in tata najlepše izgovorjeni besedi. no, zdej pa babi in dedi tut tolk nežno reče. in ga vprašaš kdo sem js, on pa odgovori babi in se smeje. pa rečeš ne. in on deda in se smeje. in pol še kdaj jaja (jaša) al pa mauu (mucek) in šele potem ti pove mama ali tata user posted image user posted image
pa dudo je začel uporabljat user posted image zdej na stara leta user posted image user posted image no, zadnje 3 dni jo ima vsega skup kakšne pol ure dnevno v ustih. zleze na sedežno, se usede, vtakne dudo v usta in razmišlja. al pa se na un svoj stolček usede, dudo v usta in razmišlja user posted image nama je bilo sumljivo tiho in sva bla zihr, da je kaj ušpičil... on pa pridno sedi na stolčku in ne dela nič user posted image user posted image

zdej sm se pa tolk zaklepetala s kolegico, da sem pozabla ali morem še kaj napisat user posted image grem perilo obesit... papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.1.2008 21:15:01   
frrrr
o, piskot, naj bo razlog za bruhanje Martina kje drugje kot v virozi. upam, da je samo kakšna hrana obležala. naspite se!

nočko!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.1.2008 21:36:02   
Anonimen
da vam povem še kako Tinkara kocke pospravlja

ima take lesene kocke in največji užitek je, če jih strese iz škatle! Pa sem ji danes rekla, da naj kocke pospravi, pa jih je ene 5 zmetala v škatlo, potem šla po pokrov od škatle in jo zaprla! Pa sem mislila, da se bo tam končalo- pa ne. je potem še naprej kocke pospravljala, za vsako kocko posebej je dvignila pokrov, vrgla kocko noter in škatlo zaprla..........user posted image - ful je bila vztrajna! Ne vem pa, v čem je bil štosuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 21:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.1.2008 21:42:57   
mis
No, končno sem uspela pofotkat stanovanje in slike dat v album. Tista ki jo zanima pošljem geslo na ZS. Niso pa ne vem kaj slike, tudi pospravljala nisem nič ekstra. Je takšno kakršno pač imamo.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.1.2008 21:47:16   
mis
Še nen nasvet rabim, ker se mi bo drugač strgalo. Kaj naj vzamem za kašelj? Ne znam določit al je suh al moker... Bolj moker pomoje. Vse me že noro boli od kašljanja, ko se uležem je pa noro. In jasno spat ne morem. Pa prosim upoštevajte, da sem noseča. Noro. Ne morem več kašljat... Mam isla mint pa trpotčev sirup.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.1.2008 21:53:01   
piskot
remy se vidi da imamo fanta, nasemu niti na misel ne pride da bi pospravil. razen kadar mu hoce ati kaj sestavit, takrat vztrajno nosi kocke nazaj v skatlo user posted image .

psaša, sivkamivka hvala za nasvete. po mojem ga bom jutri k pediatru vlekla, pa naj ga mal poslusa, pa mogoce da kri pregledat.

frrr oh pri nas je tud cela stala v dvigalu. samo ce so ljudje zraven, je bolj miren. zadnjic sva bila sama, je pa cisto znorel.

moci saj se lahko tudi se pomladi porocita, razen ce ne bos tako kot moja prijateljica, ko sta sla vsak petek eno gostilno sprobat. in sta to pocela celo leto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.1.2008 22:22:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

da vam povem še kako Tinkara kocke pospravlja

ima take lesene kocke in največji užitek je, če jih strese iz škatle! Pa sem ji danes rekla, da naj kocke pospravi, pa jih je ene 5 zmetala v škatlo, potem šla po pokrov od škatle in jo zaprla! Pa sem mislila, da se bo tam končalo- pa ne. je potem še naprej kocke pospravljala, za vsako kocko posebej je dvignila pokrov, vrgla kocko noter in škatlo zaprla..........user posted image - ful je bila vztrajna! Ne vem pa, v čem je bil štosuser posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image pridna Tinkara user posted image štos je pa v tem, da je imela dlje časa kaj počet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.1.2008 22:22:44   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Še nen nasvet rabim, ker se mi bo drugač strgalo. Kaj naj vzamem za kašelj? Ne znam določit al je suh al moker... Bolj moker pomoje. Vse me že noro boli od kašljanja, ko se uležem je pa noro. In jasno spat ne morem. Pa prosim upoštevajte, da sem noseča. Noro. Ne morem več kašljat... Mam isla mint pa trpotčev sirup.
js kr isla moss ližem in mi pomaga.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.1.2008 22:22:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

remy se vidi da imamo fanta, nasemu niti na misel ne pride da bi pospravil. razen kadar mu hoce ati kaj sestavit, takrat vztrajno nosi kocke nazaj v skatlo user posted image . kaj je pa z našim narobe? kocke morejo bit obvezno v škatli user posted image pa danes sem komaj pomila po tleh, ker mi je hotel pomagat. on bi skoz pometal ali sesal user posted image

frrr oh pri nas je tud cela stala v dvigalu. samo ce so ljudje zraven, je bolj miren. zadnjic sva bila sama, je pa cisto znorel. ne pomagajo ljudje... tudi vpričo njih se začne dret user posted image sploh ga nisem takega vajena user posted image zgodilo se nam je v lesnini in arielu. pa v moravskih je bila kdaj rahla panika, a smo kr pesmice peli in preživeli.

moci saj se lahko tudi se pomladi porocita, razen ce ne bos tako kot moja prijateljica, ko sta sla vsak petek eno gostilno sprobat. in sta to pocela celo leto. si ju kr predstavljam kk vsak petek prideta sita in nalita domov in drug dan ugotavljata kakšna je bila postrežba user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.1.2008 22:24:37   
frrrr
zdej vam pa še pokažem našega fantiča z dudo user posted image
user posted image

in eno zimsko - današnje sankanje na Ljubelju
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.1.2008 22:28:25   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Ja, meni nič. Jaz ne vem. Nazadnje sem tako kašljala 2 meseca skupaj ko sem bila noseča s Tino. A lohk kaj nosečnost vpliva na to? HM..

frrrr, priden Jaša, imaš že pomočnika.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.1.2008 22:30:57   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mis, poznano, samo nobenega uporabnega predloga. veliko tekocine, pa mogoce si gres kupit kaksen sirup za izkasljevanje, ce je se kaj za izkasljat, da gre ven. al pa kaj za umiritev kaslja. tud obstaja en tak natur sirup.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.1.2008 22:34:19   
piskot
aja, mis, stanovanje pa res super izgleda.

frrr kaksen frajer na sankah ...

zdaj grem pa kar spat. ce bomo kaj spali danes.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.1.2008 22:39:47   
frrrr
mis, kakšno veliiiko stanovanje. kopalnica mi je najbolj všeč user posted image pa kuhinja je tut veliika. da o omarah v predsobi in spalnici ne govorim - odlično izkoriščen prostor! problem je mogoče le v tem, da si bolj majhne sorte kot js user posted image imaš pomično lestev za doseganje zgornjih polic? user posted image

drgač glede pomoči tamaučkov v gospodinjstvu... mi je prejšnji vikend sestrična rekla, da je njena tavelika kot majhna skoz neki pospravljala... in prejšnji teden je pri svojih 12ih prvič sama od sebe pospravila iz mize. sicer jo morajo vedno opominjat že za njen krožnik, da ga odstrani. pa še to ga postavi na element, čeprav je pomivalc odprt. torej ni merila. lahk, da se vse obrne. upam pa seveda na najboljše - naš mali bo tut čez leta tolk pridno pospravljal user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.1.2008 22:42:13   
frrrr
aja, še to... na fotki tamauga z dudo je v ozadju hladilnik, kjer se mami igra in nalepke iz pikapolonice lepi user posted image in med kuho dete pridno gleda nalepke in živalce oponaša, pa rožice ovohava user posted image  user posted image druge strani hladilnika pa ne upam pofotkat, ker je čist polepljen... ta stran je še bolj prazna user posted image  user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.1.2008 22:42:55   
frrrr
piskot, lepo spite in se naspite!
js tut počasi proti kopalnici in postelji... sladke sanje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.1.2008 22:52:50   
lucika
mis, kaj pa med? al pa kaki trdi bomboni, glih tolk, da se vse zapaca, kaj te drazi in sili na kašelj:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.1.2008 23:04:32   
Anonimen

No, končno sem uspela pofotkat stanovanje in slike dat v album. Tista ki jo zanima pošljem geslo na ZS. Niso pa ne vem kaj slike, tudi pospravljala nisem nič ekstra. Je takšno kakršno pač imamo.user posted image

se priporočam za ogled....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.1.2008 23:34:18   
Anonimen
Mis....lepo in luštno stanovanje, pa veliko tudi ane ? In ti praviš da nimaš pospravljeno ? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.1.2008 23:58:30   
mis
Mah, sem jezna... V petek je fešta za 60 let tasta. Sem mislila oblečt eno oblekco, ki sem jo imela lani aprila na bratovi poroki. Mi je prav, ker je tako narejena spodaj, ampak ni model za tak trebuh. Je prav, ampak zgledam kot ena bunka. Je vse oprijeto, pol pa taka žoga dol. Super oblekca, ampak ni za tako postavo. Kaj naj pa zdaj? V LJ pa nimam cajta it v Kepico. Pri nas je samo popek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.1.2008 7:04:59   
moci

Čer!

Mala končno zaspala, ker nekaj je jokala. Ni v njeni navadi.

Moci, midva sva se tudi zaročila zadnji dan v letu, poroka je bila pa potem 16.4. Vse se da. pa nisva nič hitela.

pa sta sama organizirala?
jaz sploh ne vem, kaj moramuser posted image
najprej ugotovit, kaj bi radauser posted image , potem kje, pa kdaj, naprej pa že bo. in rada bi čim več sama naredila, ker bo drugače financ minister samomor nareduuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.1.2008 7:06:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drek pek.

martin ze dvakrat bruhal. moci kako se je pri vas zacelo?

nima vrocine, samo vedno bolj kaslja. spat pa tud ne more. jutri pa sele popoldan nas pediater dela user posted image

uf, še dobro, da se nismo dobili. mi nismo nič kriviuser posted image
kašlja zoja ne, mogoče je parkrat zakašljala. v nedeljo je 2x bruhala, potem je bilo ok do včeraj, ko je zakuhalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.1.2008 7:11:47   
muki1
Dobro jutro Moci.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?