|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
3.1.2008 7:14:10   
muki1
Mis, tudi jaz bi se povabila za ogled stanovanja user posted image .
Za pomiritev kašlja bi pa jaz toplo mleko z medom. No, to je tak pomirjevalno uspavalni zvarek.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.1.2008 7:20:18   
moci
frrrr, gostov bo po mojem okorg 50 -60 (tamicenih ne štejem). razmišljala sva o pikniku, ker je več majhnih otrok. ali pa kosilo za žlahto in potem naslednji teden piknik za prijatelje. mah, kaj pa vem. pri nas je vsak korak od tistega, česar so navajeni, vzrok za napotnico za begunjeuser posted image

zojo je tudi strah v dvigalu, ko spelje in preden se ustavi (takrat, ko malo cukne)user posted image
vau, jaša že veliko govori. zoja zelo malo. bo pa takrat, ko bo, težko priti do besedeuser posted image

remy, joj, pridna, da sploh pospravlja kockeuser posted image način ni pomembenuser posted image pri nas ne razumemo besed pospravi, daj nazaj in neuser posted image

mis, jaz bi rada videla vaše novo domovanjeuser posted image
jaz sem v nosečnosti jedla trpotčev sirup in se mazala z justovo materino dušico. drugega pa ne vem, mogoče ti bodo v lekarni še kaj dali.

piškot, user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa imaš odštekane prijateljice. a je to ista kot tista, ki je prodala ekranuser posted image midva tega ne bova počela, imava zojouser posted image

luštkan jaša na sankanju, duda mu pa ne pašeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.1.2008 7:21:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro Moci.

a ti tudi ne moreš spat?
aja, ti delašuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.1.2008 7:29:29   
muki1
Ja, jaz delam. Kdaj greš pa ti?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.1.2008 7:31:37   
muki1
Moci, glede poroke.
Najprej določita datum.
Potem se prijavita na matičnem uradu in rezervirajta datum, potem še v cerkvi, če se bosta tudi tam poročila.
Potem na lov za obleko in gostilno in to je priti mač vse user posted image .
Detajli kot so rože, pa prstani, pecivo, vabila....to pride saamo od sebe, če le preveč ne kompliciraš, pa dvomim, da si ravno nagnjena k temu.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.1.2008 7:36:08   
moci
jaz grem 21.user posted image

jah, evo, to je še en problem. moci se noče cerkveno poročit. stare mame, tašča in dec bodo pa verjetno doživeli manjši infarkt, če se ne bouser posted image a naj spet prodam dušo, a kvauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.1.2008 7:36:36   
moci
muki, kako ste vi zdaj, vsi zdravi in veseli v novo leto?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.1.2008 7:50:12   
moci
eh, zdaj bom pa non stop s to poroko težila. se grem kar registrirat med poročne čveke, da boste imele malo miruuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.1.2008 8:13:28   
altati
frrrr in piskot- naš pa NORO UŽIVA v dvigalu, pa vse gumbe bi pritisnil. Kar trese se od sreče, že pred vrati, ko ga še čakava.

Pa dobro jutro!
Kuki- kako je naš Tine?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.1.2008 8:14:14   
altati
frrr- kako je Jaša smešen z dudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.1.2008 8:16:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

drgač glede pomoči tamaučkov v gospodinjstvu... mi je prejšnji vikend sestrična rekla, da je njena tavelika kot majhna skoz neki pospravljala... in prejšnji teden je pri svojih 12ih prvič sama od sebe pospravila iz mize. sicer jo morajo vedno opominjat že za njen krožnik, da ga odstrani. pa še to ga postavi na element, čeprav je pomivalc odprt. torej ni merila. lahk, da se vse obrne. upam pa seveda na najboljše - naš mali bo tut čez leta tolk pridno pospravljal user posted image

ha, ha, ha, poznaš tisto sanja svinja kukuruz .......
pozabi na pomoč kasneje....govorim iz izkušenjuser posted image
imela dve taki oridni mali pomagačici, ena se je pokvarila že tam pri 3-eh letih, tadruga pa pri petihuser posted image
tamauček pa itak samo razmetava in nosi vse iz predalov, omat, škatel....da o njegovi pomoči niti sanjam neuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.1.2008 8:17:25   
altati
mis- fletkano stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.1.2008 8:18:20   
altati
dobro jutro Moci, dobro jutro Muki!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.1.2008 8:20:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jah, evo, to je še en problem. moci se noče cerkveno poročit. stare mame, tašča in dec bodo pa verjetno doživeli manjši infarkt, če se ne bouser posted image a naj spet prodam dušo, a kvauser posted image

saj se lahko samo tvoj cerkveno poroči. Enostransko. saj to se dela....jaz ne bi prodajala dušeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa nobenega infarkta ne bo, nič bat!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.1.2008 8:21:46   
altati

eh, zdaj bom pa non stop s to poroko težila. se grem kar registrirat med poročne čveke, da boste imele malo miruuser posted image

ne, ne, ti kar tukaj ostani!
Bomo rade pomagale!
Midva sva za poroko potrebovala točno en teden, en obisk škofjeloške občine, en klic na upravno enoto, en klic da sva dobila priči in 10 minut da sva se poročila.Imam potem nasvetov zate cel kupuser posted image user posted image user posted image

ampak jaz NORO OBOŽUJEM TUJE POROKE!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 8:32:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.1.2008 9:08:20   
Arabela
Jutro! Pri nas nič sončka, je ful turobno user posted image ..

Z malo sva že imele jutranje borbe, ni hotela vzeti sirupa, pa je mama uporabila malo bolj grob prijem, mala pa v histerični jok... pa vedno imava borbe za hrano... prve žlice nikakor da odpre usta... potem pa ko nam uspe prvi grižljaj pa gre vse ok.. mater je trmasta mala...user posted image

Tudi pri nas hodijo ven zobki ampak mi jih imamo 8.... kateri so sedaj na vrsti, imamo enkice in dvojkice...

Kar se tiče prazničnega pospravljanja.. pred prazniki vse pospravila, zdaj pa spet bomba... se splača sploh pucat..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.1.2008 10:32:48   
Maxica

Moci, komot se samo on poroči cerkveno. Prijateljica se je lani cerkveno, mož pa ne, pa v cerkvi itak vse isto govorita oba, tako da kdor lih ne ve, za kaj se gre, niti ne ve, da se en poroči cerkveno, drug pa ne.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.1.2008 10:33:58   
Maxica
Sicer pa, dobro jutro, smo bili brez povezave v službi do zdaj, se mi je že malo mešalo, priznam. Pa ful slabo smo spali, jaz nisem mogla zaspati tja do enih, pol se je pa Lan zbudil, nato Max, pa sem že morala počasi vstati. Spet bom kot en zombi cel dan.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.1.2008 10:34:46   
Maxica
Moci, pa prosim, da nas sproti obveščaš o vsem, kar se tiče poroke, jaz sem nora na vse, kar je v zvezi s poroko, tako da te lepo prosim.user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.1.2008 10:35:06   
Maxica
Muki, kako je s tvojimi jajčniki? Kaj bolje?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.1.2008 10:36:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drek pek.

martin ze dvakrat bruhal. moci kako se je pri vas zacelo?

nima vrocine, samo vedno bolj kaslja. spat pa tud ne more. jutri pa sele popoldan nas pediater dela user posted image

Kako ste, kakšna je bila noč?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.1.2008 10:38:21   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

zdej vam pa še pokažem našega fantiča z dudo user posted image
user posted image

in eno zimsko - današnje sankanje na Ljubelju
user posted image

Faconarček mali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.1.2008 10:51:45   
Maxica
Mis, luštno in prostorno stanovanje.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.1.2008 10:54:18   
Maxica
Altati, vaš Jaša je tudi pravi zapeljivček.user posted image  
Sicer pa meni Maxa še sedaj redno zamenjujejo s punčko. Pa ne glede, a je ostrižen al ima mal daljše laske, al je oblečen čist po fantovsko. On je v glavnem za večino ljudi punčka.user posted image  En čas mi je šlo na živce in sem jih popravljala in opozarjala (no, saj jih še vedno popravim), sam sem si pač dopovedala, da ima bolj nežen obrazek in bolj nežne poteze. V glavnem, si štejem v dobro.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?