|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
3.1.2008 13:49:31   
muki1
JANA lepo pozdravljena.
Vidim, da nas večkrat prebereš, torej nas zdaj že poznaš. Lahko nam kaj poveš o sebi. Morda poznaš katero oktobrko?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.1.2008 13:52:31   
piskot
jaz sem pa danes spet privlekla iz omare tisti sintisajzer od martina. firma je simba toys, na tipkah (klavirskih, zraven je se eno morje zivali ipd), so ene oznake, stevilke pa pike gor. po vrsti grejo takole: 4,5,6,7,1,2,3,4,5,6,7,1,2,3. sklepam, da je to nekaj v zvezi z notami. no jaz sem cisti anti kar se glasbe tice in nimam pojma, znam zaspilat kuza pazi, bi pa se kaksnega cuk se je ozenil al pa kaksno tako simpl.

a mi kera zna pomagat, iscem po netu kaksna navodila za to cudo, ce bi bile kaksne melodije, kako se zaspilajo, pa nic ne najdem. a obstaja "klavir za telebane"?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 13:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.1.2008 13:55:40   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya- kaj te pa mrazi? A alko maček? jaz imam že rahlo abstinenčno krizouser posted image user posted image user posted image . me tud en mal mrazi, pa žeja, pa suha usta, pa to....

bemtiš če ne bo res tole veš, bom zdaj letela v kuhno enga ruknt, pol bom pa kr vriskala in poskakovala po dvorišču od firme, dobr da mamo vse po kamerami, matr se bodo eni zabavaluser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.1.2008 13:57:50   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz sem pa danes spet privlekla iz omare tisti sintisajzer od martina. firma je simba toys, na tipkah (klavirskih, zraven je se eno morje zivali ipd), so ene oznake, stevilke pa pike gor. po vrsti grejo takole: 4,5,6,7,1,2,3,4,5,6,7,1,2,3. sklepam, da je to nekaj v zvezi z notami. no jaz sem cisti anti kar se glasbe tice in nimam pojma, znam zaspilat kuza pazi, bi pa se kaksnega cuk se je ozenil al pa kaksno tako simpl.

a mi kera zna pomagat, iscem po netu kaksna navodila za to cudo, ce bi bile kaksne melodije, kako se zaspilajo, pa nic ne najdem. a obstaja "klavir za telebane"?

kaj pa, če bi probala brez teh številk in bi poslušala, kako gre, saj ne moreš dsti falit, ali grejo toni gor ali pa dol user posted image

verjela al pa ne, ne slisim user posted image user posted image user posted image . pa so me v srednji soli zelo mucili s tem, ker smo imeli 2 leti tudi glasbo. rezultat ... brez uspeha, dobila 2 na lepe oci, da se me je tetka znebila user posted image . aja, posluha imam pa toliko, da ce hocem komu kaksno melodijo zapet, jaz slisim cisto tako kot bi moralo biti, vsi okoli mene pa tudi ce je vsem poznana melodija, nimajo pojma kaj pojem user posted image . pravijo pa da je vsakemu otroku vsec od mame glas, zato si pred martinom upam user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.1.2008 14:01:35   
altati
kuki- ko pridem naslednjič k vam, bova pogledali. za seboj imam 8 let glasbene, najbrž bom že kaj vedela. Pa naša Tara iga sintisajzer- v glasbeni.Ti jo lahko pošljem!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.1.2008 14:02:52   
moci
u, jaz sem pa z merkatorjeve e trgovine naročilauser posted image sem se namatrala. me prav zanima, kda bodo pripeljaliuser posted image

pikapolona, ne nori. če ti je dolgčas pridi raje k nam pucatuser posted image

lu, držte se, nouser posted image

vau, muki, čestitamuser posted image za user posted image user posted image

@lina, kar dvoje antibiotike, madonca. naj ti hitro pomagajo. prstan je v škatli, ker je prevelik.

gaya, lepo te je brati, preveč nas zanemarjaš. no, povej kje si se poročila.

a ne bi kar vse povedale kje, kdaj, kako, da bom imela ideje. pa fotke prosimuser posted image

in vau, muki, kapo dol, prezidentuser posted image

piškot, jaz sem glasbeni butelj. a ti pridem kaj zapetuser posted image user posted image ampak boš prišla dol iz stanovanja, da se ne boš slučajno čez balkon vrglauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.1.2008 14:10:18   
piskot
tale merkator online je pa brez slikc, to meni ful ni vsec. sicer pa dobra ideja, jutri bo treba po fasngo drugace.

altati hvala, bom delala zapiske. recimo da me naucite cuk se je ozenil, pa naso cetico, 3 pesmi mamo cez glavo user posted image

moci pol bova pa duo udarile. bodo sosedje mislili, da se macki gonijo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.1.2008 14:14:52   
piskot
aja, a je merkator treba z gotovino placat?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.1.2008 14:15:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

JANA lepo pozdravljena.
Vidim, da nas večkrat prebereš, torej nas zdaj že poznaš. Lahko nam kaj poveš o sebi. Morda poznaš katero oktobrko?

Sem jo tudi jaz že večkrat opazila. Upam, da ni kakšna vohunka.user posted image  user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.1.2008 14:22:56   
gaya
moci  poročila sem se 24. septembra na Bledu, potem smo šli samo domači na Blejski otok pozvonit in se pofotkat, pol pa žur v naši mali gostilnici v moje domačem kraju za cca 50 svatov. Ampak ta gostilnica ma zdaj drugega šefa in je blajk... Band sva mela ene kolege ( rock band). Skratka žuruser posted image , kot žur, razen da sva bla v poročni obleki in da sva mela v trebuhu prav posebne metuljčke, ki seveda niso prisotni na vsakem žuruuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.1.2008 14:32:51   
Anonimen
dobro jutro mamice,

madona imamo pri nas mrzlo...minus 10 stopinj...kva ste nam zdej to poslale ?

Naš ata že predseduje seveda....smo začeli na polno 1.janurja, je šel za tri ure na šiht, včeraj pa je bil že normalen delovni dan...danes pa ...no tako kot pri vas......

Sicer pa 1.januarja tukaj ne praznujejo nič posebnega...zaprte so bile edinole banke, pa kakšna specijalna trgovina, vse ostalo je laufalo v polnem zagonu....ah, sej tukaj se nič ne ustavi...smo ob polnoči malo pogledali na cesto ( se iz stanovanja vse vidi ) in so taksiji vozili normalno, avtomobili šibali, no edinole en avtubus je pa res vse štiri žmigovce prižgal ( mogoče si je vsaj čestital )......

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.1.2008 14:34:05   
digi
Pozdravljene punce,
že doooooollllggggooooo se nisem oglasila, takod a niti ne vem ali je bilo kaj s srečanja na prekmurskem koncu ali ne user posted image ... Hotel sem vam skratka zaželeti vse dobro v novem letu- seveda vam, vašim sončkom in najdražjim.....
Ne bom dolgovezla... grem, ekr em spet čaka delo.....

Imejte se lepo in upam, da kmalu najdem čas, da prečekiram kaj se tukaj kaj dogaja

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.1.2008 14:34:45   
muki1
Midva sva se poročila 21. septembra 2002. Dan prej sva pa praznovala 6 let ljubezni.
Povabila sva žlahto, sodelavce in prijatelje. Ker imamo veliko žlahto nas je bilo na poroki 130 user posted image .
Potem sva šla na poročno potovanje v Piran user posted image . Sva imela tisto leto kao predporočno potovanje, dva tedna Grčije.
Obleko sem si izposodila, sem imela belo. Vabila sva izročila osebno. Muziko sva imela živo, to je zrihtal možek.

Shujšati mi pa tudi takrat - kot ponavadi ni uspelo user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.1.2008 14:44:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Midva sva se poročila 21. septembra 2002. Dan prej sva pa praznovala 6 let ljubezni.
Povabila sva žlahto, sodelavce in prijatelje. Ker imamo veliko žlahto nas je bilo na poroki 130 user posted image .
Potem sva šla na poročno potovanje v Piran user posted image . Sva imela tisto leto kao predporočno potovanje, dva tedna Grčije.
Obleko sem si izposodila, sem imela belo. Vabila sva izročila osebno. Muziko sva imela živo, to je zrihtal možek.

Shujšati mi pa tudi takrat - kot ponavadi ni uspelo user posted image .

Želimo si fotke.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 14:45:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.1.2008 14:50:35   
@lina
No, zdaj sem malo odležala in sem boljše volje. Vam povem, da se mi je med ležanjem od vročine kar malo že bledlo in od limone v čaju kisalo, pa sem razmišljala kako bi bilo fajn, če bi lahko odpela zadrgo na prsih in bi ven skočila kot supermen, vsa zdrava in naspidirana...user posted image

Pa neko spoznanje me je udarilo...skor tako kot tisto, da ni dedka mraza user posted image  - na HBO in HBO comedy ful ponavljajo filme, celo od dopoldne na popoldne in sem bila čist razočarana... Res sem bila pred TV v petih dneh kot prej celo leto ne...mož me je zafrkaval, da ne gledajo vsi toliko TV kot jaz in si pač lahko privoščijo ponavljanja... Jaz sem pa mislila, kolk veliko fajn filmov zamujamuser posted image

Muki, me preseneča da si predsednica inv. komisije - v našem računovodstvu je še pred leti prišlo ven, da računovodje ne morejo bit članice inv. komisij (čeprav vem da so lahko, na tistih delih, kjer niso odgovorne, torej npr. v skladišču blaga), ampak pri nas to še kar velja... čeprav imamo pa res pol celo štalo z usklajevanjem stanja, kar popišejouser posted image

Moci, moja poroka ti verjetno ne bo v veliko pomoč, razen če misliš vozit vse na drug konc Slovenije. Poročila sva se 20. oktobra 2001 na Otočcu - nama čudovit kraj, samo zdaj ti ne pride v poštev, ga prenavljajo in poročajo na UE. Ohcet sva imela v eni gostilni tle v naših koncih, tud zelo fajn... bilo pa cca 100 svatov, žlahta in najini prijatelji...kaj dost vpliva na količino nisva imela, ker nisva bila plačnika ohceti...user posted image
Te pa opozarjam na nekaj: menda je še vedno tako, da lahko datum na UE prijaviš zelo malo pred poroko (en ali dva meseca, to pa ne vem več), tako da zna biti škakljivo, če si boš izbrala kakšen ful udaren mesec porok, pa gostilno moraš prej rezervirat, ker zna bit zasedeno... pozanimaj se!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.1.2008 14:52:24   
Maxica
Midva sva se poročila 30.avgusta 2003, na dvorcu Zemono pri Vipavi, cerkveno pa v mojem domačem kraju. Fotke si itak že videla. Je pa šlo precej po običajih. Mož je prišel s svojo žlahto k nam domov, kjer so mu naši prijatelji in sosedi napravili par preizkušenj, kao če je dovolj dober zameuser posted image , pa ponudili so mu tri al celo štiri napačne neveste, ki jih pa ni hotel. Potem je šel pa sam v našo hišo, pa sem nato jaz pristopicala vsa lepa in bela po stopnicah. Malo smo bili še pri nas, da smo vse malo pogostili, nato se pa odpravili na civilno poroko, po civilni je sledila cerkvena, ki je bila  res lepa in oh in sploh.user posted image  Moja prijateljica nama je naredila presenečenje in prebrala nekaj ganljivih stavkov, berila sta prebrali najini mami, evangelij moj bratranec, ki je šel naslednje leto za župnika. Pridigo nama je tako super krasno povedal prijatelj župnik, v glavnem, ful ljudi sva vključila v celo dogajanje. Pele so prekrasno pevke iz našega kraja. Na koncu sem se šla pa sama zahvalit vsem skupaj za vse, pa naredila možu presenečenje - ena pevka, ki ful lepo poje, mu je v mojem imenu zapela Le s teboj od Marte Zore. Da smo bili vsi mal solzni.user posted image  Potem smo šli pa v eno restavracijo, 15 km stran, bilo nas je nekaj čez 70. Najbolj vztrajni smo bili do 6h zjutraj.
Ma, prav fino je bilo, res, čeprav bi zdaj verjetno kako drugače naredila. Verjetno bi manj gledala, da so povabljene vse "tetke", ki "morajo" biti, pa jim je to glupo, sam biti pa morajouser posted image . Bi raje povabila koga drugega. Pa naredila bi tako, da bi se uradni del dogajal dopoldne, pol bi šli pa na kosilo in pač imeli zabavo, do kadar bi jo pač imeli.
Joj, si me zdražila zdaj s to poroko.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.1.2008 14:52:24   
@lina
Aja, mi hočte bit še malo fouš: shujšala sem 4 kguser posted image user posted image  in to med praznikiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.1.2008 14:53:54   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Aja, mi hočte bit še malo fouš: shujšala sem 4 kguser posted image user posted image  in to med praznikiuser posted image

Majka mila, kakšna suhica pol moraš biti šele zdaj??? Že tako te nič ni...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.1.2008 14:56:43   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Majka mila, kakšna suhica pol moraš biti šele zdaj??? Že tako te nič ni...

Ne skrbi, bom kmal pokasirala nazaj, včeraj in danes sem že začenjala čutit lakoto, torej se mi apetit vrača, ampak moram priznat, da se mi dopade moj pas, ko se gledam v ogledaluuser posted image  že dolgo, dolgo ni bil takšenuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.1.2008 14:59:27   
muki1

Muki, me preseneča da si predsednica inv. komisije - v našem računovodstvu je še pred leti prišlo ven, da računovodje ne morejo bit članice inv. komisij (čeprav vem da so lahko, na tistih delih, kjer niso odgovorne, torej npr. v skladišču blaga), ampak pri nas to še kar velja... čeprav imamo pa res pol celo štalo z usklajevanjem stanja, kar popišejouser posted image

Ja, saj je pri nas tudi to. Kot veš sem v dveh firmah in v inv. komisiji sem v tisti firmi, kjer nisem računovodja.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.1.2008 15:05:51   
Anonimen
Moci, če se bosta poročila pred poletjem, recimo maja, potem sploh ni panike, ker nimajo nikjer gužve..najhujše je julija, avgusta, septembra...

Midva sva se poročila 30.julija 2005, zaročila pa 20.januarja istega leta, ko sva praznovala deveto obletnico skupnega preživljanja prostega časa user posted image user posted image user posted image ...

Sva mogla pa kar pohiteti, ker je biloooo fullll zasedeno......aja, pa cerkveno sem samo jaz poročena, ker so moževi sorodniki partizani, tisti tapravi, častni....in niti pod ''razno''ni bilo možnosti, da bi se kdo v kaj prelevil...cerkvena poroka je bila tako kot vse druge, edinole iz keliha se ne pije...če nisi vedel za kaj se gre, sploh nisi vedel...tko da to ti je možnost....

In kaj vse moraš organizirati:
kraj civilne poroke:
kraj cerkvene poroke:
gostilna:
obleka:
pušelc:
prstani:
pecivo in torta, sadje:
fotograf:
ansambel:
frizer:
...........pa še kaj bi se našlo....

Potem so pa še detajli, recimo najem avtomobila, okrasitev gostilne, šranga, darila za svate, zahvale, .....no karkoli se boš spomnila.....

Tudi pri nas je bilo cel kup otrok, zato sva se civilno poročila na Bistri pri Vrhniki. Je bilo superca, ker imaš kao rezerviran en plac in si lahko tam cel dan...otroci so se valjali po travi, brskali kamenčke in tako dalje.....Zraven sva najela še eno citrarko, doma smo naredili prigrizke, pripravili vode ( je bilo 35 stopinj ), pa je bilo vse skupaj pod drevesi in ni bilo tako grozno vroče...

Aja, še prej je bila doma v Kranju šranga, vsi svatje so se zbrali pri nas doma in smo jo skupaj kresnili proti Vrhniki....Tam smo bili cca 3 urce, in nato nazaj domov na cerkveno poroko. Doma naju je čakala kočija, harmonika, tako da sva do cerkve prišla zelooooo glasno....smo se pa vozili po vasi ko ubrisani in nabijali harmoniko do amena...jao....

Pa en dan pred poroko so fantje iz vasi postavili mlaje, harmonika je šla z njimi v gozd, kjer so sekali smreko in se jih je slišalo daleč naokoli...

Zvečer pa potem zabava v najbližji oštariji...nekateri otroci so bili poleg, veliko pa jih je bilo doma...je bilo pa fino, ker so starši imeli cca 5 minut do doma...

Za v oštarijo moraš imeti pripravljeno pecivo in sadje....no to je skoraj obvezno, vse ostalo pa stvar dogovora....okrasila jo je cvetličarka ....imeli smo pa vse v stilu sončnic...vsak svat je na mizi dobil eno svečko in meni....aja, pa sedežni red je priporočljiv, tako da je imel vsak svat tudi svoje ime pred seboj.....Opolnoči je bila torta, in smo šli ven, prižgali kresničke in tam zaplesali solo ples...in potem do jutra.....poročno potovanje je sledilo čez dva dni, Grčija - otok Kos....

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 3.1.2008 15:06:51 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.1.2008 15:56:15   
Maxica
Moci:
http://www.e-poroka.com/
http://www.najporoka.com/

Ko bomo postale preveč tečne, pa kr povej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.1.2008 16:37:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, a je merkator treba z gotovino placat?

neeee
katera koli kartica ali keš, seveda

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?