Anonimen
|
dobro jutro mamice, Maxica - tiste tete so zakon, no ja mogoče za maškare...In Moci, če nas pripraviš v kaj takega, se bom začela dret, po tleh metat, z glavo skozi zid butat, cepetat, cvilit,....Drugače pa, če boš pri načrtovanju potrebovala kakšno pomoč, kar reci...tukaj imamo cel kup poročnih salonov, pa ti bom kaj že prinesla. Midva sva se poročila pred 2.5 leti, poroka za 100 ljudi in sva vse sama načrtovala...je bilo kar pestro, ampak saj to zraven paše... Piškot, Pikapolonca - bi delili slikice z nami ? Da se skupaj malo razveselimo starih časov... Kdaj se možiš ? In to vaše spanje je res za fovšijo zganjat....bravo Brina...pa kakšen konjiček...krasno, čestitke dediju in lepi jahačici.... Frrr, Altati - sta oba Jaša tako luštkana, za punčke.....sicer pa mene so zmeraj imeli za fanta, še potem ko sem imela joške, mater sem bila tud jezna...grgrg In ja - začnem hujšat, če se bom čez pol leta spravla v službo..... Muki - čestitke pa moraš ja malo napisat. Si pa potem kr vesela, ko jih dobiš ane ? Kaj pa je bilo da niste spali ? Lucika ne se sekirat glede službe - veliko si že naredila in uspela, da si jih prepričala da si TI TI in da si taprava za to službo...vse ostalo bo steklo...malo nervoze pa mora biti, da boš vedela, da se nekaj dogaja. Saj smo vsi imeli tremo, pa prvi dan, pa potem prvi dan po dopustu, pa prvi dan na novem delovnem mestu, pa prvi dan po porodniški, pa prvi dan po bolniški...tako da to je del tega... Remy - glede jutranjega obroka - jest že zvečer v flaško pripravim mleko, pa imam potem kar poleg...pa kadar mu paše, mu pač paše in ne bom tega obroka še ukinjala.....mi pa potem vsaj navsezgodaj ni treba divjat da dobi svojo dozo...tako zajtrkujeva tam okoli devetih in smo dobri do kosila...... Mis - slikice bi bile dobrodošle, da se malo naužijem snežnih poljan.... Piškot, sivkamivka - avtopralnice še nismo poskusili....me pa prav zanima kakšna bi bila reakcija. Se pa mali nič ne boji, ne teme, ne zaprtega prostora...on se zapre v kopalnico in čisto potiho čaka, da kdo ugotovi, da ga ni....pa je luč ugasnjena, vrata zaprta.....
|