|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 21:27:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Oktober 2006 - 3
1.1.2008 21:27:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kva pa kej tazga:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

fak, kje si to našlauser posted image user posted image user posted image

kuki, itak da si je podpisala usodouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
1.1.2008 21:28:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

maxica ja, pa vse trajno dat delat user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

pismo, ta del bo tanartaboljšuser posted image user posted image user posted image
kumi čakam!
jaz pa ti bova itak najboljši s trajnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.1.2008 21:29:27   
altati

Da Moci mine poročit se, še preden bo privolila:user posted image user posted image
user posted image

pa kje hudiča jih jemlješ????
a se fejst trudiš, a user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.1.2008 21:34:15   
lucika
ampak priznajte, ikebane imajo pa ful dobre:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.1.2008 21:39:58   
piskot
jah, ce se bo oktobra porocila, bodo ravno krizanteme hit user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.1.2008 21:40:26   
piskot
altati enkrat me spomni, ti pokazem, kako zgledam s trajno user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.1.2008 22:11:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

evo, da ne bo očitkov o mojem nekušvanju. En velik poljubček za vse

user posted image
ooo, kk lepo sicer pa draga moja mukica, samo hecamo te. tut js se ne rada lupčkam z "znanci" na katere naletim v teh dneh. je bolje prespat te dni user posted image virtualno te pa z veseljem polupčkam nazaj kot je tale mukica mene user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.1.2008 22:11:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem vedela, da ne smem firbcev dražituser posted image
nisem noseča. moj dragi me je presenetil z zaročnim prstanom. sem hotela fotko nalepit, pa še kar dežuram na wc-ju. okrog nas je vse bolno. groza.

in ti si rekla, da tvoj dragi ni romantičen user posted image ČESTITKE BEJBI! kdaj boš častila? pa poročne torte ne smeš pozabit pripopat user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.1.2008 22:11:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi smo včeraj lepo povečerjali. Tia je uživala v foundiju. No in Tia je zaspala ob 22h, jaz ob 22.30, možiček pa ob 23h. Smo bili pridni , kajne? Pokanje ni motilo nikogar od naš, niti Jaša, ki je mirno spal spanje pravičnega.
Zjutraj smo ob 8h vstali, pozajtrkovali in šli v wellness Živa, na Bled, na kopanje. In smo več kot uživali.
Fotke sledijo.Našemu dešku se trena od sreče, ko je v vodi.

No, moram pa nekaj dodati. Že nekaj časa se ubadamo s 'problemčkom', da vsi mislijo, da je Jaša punčka.
Pa ne zaradi imena, ampak videza.
In tudi danes smo doživeli 'napade' cca 10-ih Italijank (ki jih je wellness poln), ki so vse hodile gledat in božat našo malo lepo bambinouser posted image user posted image user posted image . In vsem smo razlagali da ni bambina, ampak bambino...in so nas prav čudno gledale.
In ko rpidemo ven iz bazena, Jaša oblečen v kavbojke, zeleno majčko, temno modro jopico in pravi receptorka- Ja punčka, zdaj si pa utrujena, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Že zadnjič v Kranju, ko smo mu kupili eno luštno, ročno izdelano opico, je gospa na koncu vprašala, kako ji je ime. In smo povedali, da MU je ime Jaša. In je prav začudeno izustila: Jaz sem bila pa prepričana da je punčka, ko ima takoooo nežen obrazekuser posted image user posted image user posted image ....

Jah, takle mamo. Same punce, ni kajuser posted image user posted image !
hihi, kako mi je pa to znano user posted image user posted image   pa še Jaša mu je ime... in potem vsi začudeno, ja a pa to ni punčka? user posted image user posted image
vidim, da ste uživali... mi smo pa imeli fronto enih 6 ur in drugo leto se bomo skrili nekam v samoto. sicer Jaše ni motilo in je pridno spal, mene je pa kr metalo v luft user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.1.2008 22:11:28   
frrrr

Kva pa kej tazga:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
kje si pa to ujagala? si iskala slike iz leta 1980? user posted image moci, če boš pa zahtevala od nas tako odpravo, bi se pa js za fotografa javila user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.1.2008 22:11:29   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ampak priznajte, ikebane imajo pa ful dobre:)
 user posted image user posted image user posted image skor sm crknila od smeha. sm gledala šopke, pa nisem našla besed za njih.  bravo lucika user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.1.2008 22:11:30   
frrrr

kaj če bi nam pa vsem polepšala dan? user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.1.2008 22:20:45   
frrrr
a sm vam že rekla SREČNO in ZDRAVO leto 2008? no, to vam želim! pa bodite še naprej tolk fejst in mau hušejše (kolkr si same želite, no... men ste tut take všeč)

lani smo začele s telovadbo. letos imamo skoraj vse željo kakšen kilogram izgubit. a začnemo skup? Maxicine želje o veliiiikooo čokolade zamenjam z željo po diplomi user posted image morm it pogledat pogodbo s faksom... mislim, da imam nekje do sredine februarja čas sicer pa je treba kakšno kilo izgubit, ker imamo konec januarja poroko in si mormit kupit nekaj za oblečt, kar ni podobno šotorskemu krilu  user posted image

aja, pa dans se že cel dan po kavču vlačim, ker me boli vse od kolen pa do sred hrbta. na srečo me je prijateljica prejšnjič spomnila na dobri stari termofor in si grejem jajčnike. včeraj sem vsa prestrašena test delala, dans se je pa prikazala user posted image tale tombola mi ni všeč, ker bi res tamaučka še mau bolj razvadla user posted image v naslednjem letu bi pa že kaj naročili, da bomo lahk plenice porabili, če Jašo odvadimo user posted image

jutri gremo nekam na sankanje. zvečer se pa kaj javim...
mejte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.1.2008 22:30:30   
muki1
Maxica, ta nevesta na drugi sliki pa je napleskana ko en tranzvestit user posted image . Tista modra oblekca mi je pa še bolj všeč od rozane user posted image . Pa frizura od leve v rdeči obleki user posted image .

Hvala vsem za SMS-e. Jaz nisem letos nikomur pošiljala, ker mi je direktor blagoslovil številko prenesti na firmo in zdaj nisem hotela že takoj prvi mesec narediti gromozanskega računa. Hvala za razumevanje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.1.2008 22:40:42   
pikapolona2
kaj to jaz berem MOCI čestitam!!!! prehitela me bošuser posted image user posted image user posted image  ampak res si si zapečatila usodo.....maxica bo vse organiziralauser posted image user posted image user posted image ...kje jih najdeš maxiuser posted image user posted image user posted image

vidim da čvek laufa ...... vse po starem...kljub temu da je novo leto. Super čestitke ste napisale....maxi ti si res faca ...še za vsako posebej .... brez skrbi te obveščam o Ikea novostihuser posted image user posted image .

Mi smo se danes sankali na Jezerskem....sonček ...sneg in na koncu kuhan vin....frrr priporočam....jutri še en obisk obdelamo pa smo zaključili z dopusti in lahko začnem skidat salo muki se ti pridružujem...mislim adijo kolk skoz neki grickamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.1.2008 22:57:04   
pikapolona2
aja jst sm pa na poroki nevestin šopek dobila...ga ni metala ker bi se razletel ....je pa fuuul lep in ga imam sedaj na mizi.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.1.2008 23:05:08   
pikapolona2
aha...zdej pa nobene ni k mam jst časuser posted image user posted image user posted image

a vam še neki povem....da boste fauš.....mi smo danes spali do 9 20 ...oziroma takrat sm jst vstala in šla po Brino v njeno sobo...je spala kot zalimana in bi še ziher smrčalauser posted image user posted image ...je pa ponoči 2x urgirala ampak nič hujšegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.1.2008 23:12:29   
pikapolona2
a sm vam sploh zaželela srečno pa zdravooooo pa veselo nič debelo novo leto  z obilouser posted image user posted image user posted image . Imejte se radi!

Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.1.2008 23:13:01   
pikapolona2
tegale konjička pa je našel moj na podstrešju ko je iskal sanke. Star je 40 let in ga je naredil Brinin dedek za svoje otroke.......men je ful všeč...Brini pa tudiuser posted image

user posted image

zdej pa lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.1.2008 23:16:13   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kaj če bi nam pa vsem polepšala dan? user posted image

jaaaaa piškot dej pokaž...pol vam pa magari še jst pokažem mojo trajno...al pa oranžne laseuser posted image user posted image user posted image

nč zdej pa res lahkoooooo noč

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.1.2008 8:51:10   
moci
jaz se bom polulala. mi smo še kar bolni, ampak vi me nasmejite do solz. hvalauser posted image

ne maram načrovanja in živčne vojne povezane z njim. najbolje, da kar prevzameteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.1.2008 9:29:40   
Maxica
Dobro jutro, pri nas pa sneži. Sicer imamo namen iti k moževim staršem voščit novo leto, pa mal bi morala likat, pol pa že kr vidim, da bo brž večer, jutri pa spet v službo. Jupi.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.1.2008 9:30:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

tegale konjička pa je našel moj na podstrešju ko je iskal sanke. Star je 40 let in ga je naredil Brinin dedek za svoje otroke.......men je ful všeč...Brini pa tudiuser posted image

user posted image

zdej pa lahko noč!

OOOO, kva je dober konjiček, pa ful ful ohranjen.user posted image  Brina je pa cela babnca že.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.1.2008 9:54:57   
muki1
Dobro jutro.
Noč spet katastrofa. Na uro, pol ure se je budila..... svašta, no.
Ja, jutri služba...pa 12 dni smo bili doma( no, z dvema kratkima poskokoma v službo, ampak to ne štejem) . Kam je šlo, kam je šlo.....? Jaz bi kar ustavila čas, častna pionirska.

Včeraj smo imeli dvojne obiske, danes še ene pričakujemo, pa bo, kot praviš Maxica, večer....

Pikapolona lep konjiček in še lepša mala jahačica. Pa kak je uštimana fensi šmensi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?