altati
|
Mi smo včeraj lepo povečerjali. Tia je uživala v foundiju. No in Tia je zaspala ob 22h, jaz ob 22.30, možiček pa ob 23h. Smo bili pridni , kajne? Pokanje ni motilo nikogar od naš, niti Jaša, ki je mirno spal spanje pravičnega. Zjutraj smo ob 8h vstali, pozajtrkovali in šli v wellness Živa, na Bled, na kopanje. In smo več kot uživali. Fotke sledijo.Našemu dešku se trena od sreče, ko je v vodi. No, moram pa nekaj dodati. Že nekaj časa se ubadamo s 'problemčkom', da vsi mislijo, da je Jaša punčka. Pa ne zaradi imena, ampak videza. In tudi danes smo doživeli 'napade' cca 10-ih Italijank (ki jih je wellness poln), ki so vse hodile gledat in božat našo malo lepo bambino . In vsem smo razlagali da ni bambina, ampak bambino...in so nas prav čudno gledale. In ko rpidemo ven iz bazena, Jaša oblečen v kavbojke, zeleno majčko, temno modro jopico in pravi receptorka- Ja punčka, zdaj si pa utrujena, kajne Že zadnjič v Kranju, ko smo mu kupili eno luštno, ročno izdelano opico, je gospa na koncu vprašala, kako ji je ime. In smo povedali, da MU je ime Jaša. In je prav začudeno izustila: Jaz sem bila pa prepričana da je punčka, ko ima takoooo nežen obrazek .... Jah, takle mamo. Same punce, ni kaj !
|