Maxica
|
Dragi Dedek Mraz! Danes ponoči, ko boš na svoji odpravi, te lepo prosim, ne pozabi na moje drage Oktoberke 2006. Prinesi jim vse tisto, kar so ti skrivoma napisale v pisemca, pa tudi tisto, kar si niso upale naglas povedati. Malo jim bom jaz pomagala, ostalo pa kar ti poštimaj:). Naši dragi nadmati Altati prinesi eno uspečno operacijo mehurja, pa da bi znala prav izkoristiti vsak dan posebej, še posebno odkar je zavoljo svoje družine, svojo kariero postavila nekoliko na drug tir. Naši mladi in vestni Frrrr vedno in povsod veliko dobre volje in pozitivnosti, s katero vzgaja tudi svojega malega fantička, pa veeeeeliiiiiko Milk. Naši dragi Gayi prinesi malo več prostega časa, da se bo lahko tudi nam vsaj 1x na teden malo posvetila, ostali prosti čas pa, da bi 100% znala izkoristiti v svoji lepi in krasni družinici. Naša draga Moci se rada potepa, naj ji njen ljubi v tem čim večkrat ugodi. Njena Zoja pa naj bo še naprej taka pridna punčka, ki na zanimiv način pokaže svojo naklonjenost drugim otročkom. Naši dragi Pikabu naj bo leto 2008 v vsej svoji veličini veliko bolj naklonjeno. Ko bo čas za to, naj se ji spet pokažeta dve zdravi modri črtici, pa da bi vsak dan posebej znala prav užiti, kakšnih smotanih strahov pa se znala prav otepati. Naša Sivkamivka si tudi počasi želi družbe za svojega Blaža, njemu pa prinesi zraven še kakšno kilco, pa še naprej veliko dobre volje. Naša mala Mis je že v pričakovanju velikega darila, naj gre vse lepo še naprej, pa da bi velika sestrica lepo sprejela malega. Naša Arabelca bo prav tako v prihajajočem letu zagledala svojega drugega otročička - naj bo prav tako priden in lep kot mala Katarina. Naša @lina naj v bodočem letu izjemno uživa v njihovem novem domu, mala dva korenjaka pa naj bosta pridna kot do zdaj in čim bolj zdrava. Naša *lina* naj v čim bolj izkoristi dneve daleč od doma, v NY, Tristan pa naj bo še naprej tak priden korenjak. Naši Piskot prinesi veliko bordarskih uric, ne preveč maratonskih delovnih dni in veliko prespanih noči, predvsem pa razumevanja s trmasto mamo. Naši Borovnicki prinesi veliko energije, ki jo potrebuje pri dveh nadebudnih palčkih, zanjo pa tudi kaj prostega časa. Naši Luciki prinesi veliko potrpljenja pri zidavi novega domeka, veliko veselja v novi službi, dobre volje s psičkom in da bi jo Aidan vedno znal v pravem trenutku spraviti v židano voljo. Naši Remy prinesi diplomo, Tinkara naj bo vedno taka mala prebrisana miška, predvsem pa si vsi želimo zdravja njenemu očetu. Naši Tashi prinesi novo službo, kjer bo res uživala in bo po njej imela še vedno veliko energije za tekanje za Gaelom. Naša Pikapolona2 naj bo še naprej tako pridna in nas seznanja s kakšno fino zadevco iz Ikee za naše malčke, v svojem poklicu naj še naprej tako uživa, predvsem pa naj bo uživanje še večje v krogu svoje lepe družinice. Tudi Lu rabi pri dveh mali vražičkih, kot sama rada pravi, in pri razigranem kužku, veliko energije, bogato jih obdari z zdravjem, pa da bi jo možek večkrat znal prav razvajati, saj si to res zasluži. Pri naši dragi Vavi so do sedaj dali že kar dovolj hudega skozi, tako da naj bo leto 2008 brez operacij in skrbi, ampak naj samo še uživajo. *anč* prinesi končan faks, uživanja s Tristanom in uživanja na vikendu, v kar sicer niti ne dvomim;). Naši Evik več prostega časa, da nas ne bi več toliko zanemarjala, pa da bi bila še naprej vsak dan le še boljša - v vsem:). Naša Psaša si gotovo želi, da bi Miha še naprej tako rad hodil v vrtec, bolezni pa kar tam pustil, pa čim več lepih vikendov v krogu svoje družinice. Last but not least - moji najdražji Muki želim, da bi Neža čimprej pustila svojo alergijo tam, kjer jo je našla, veliko prespanih noči, razumevanja z mamo in veliko takih nenačrtovanih romantičnih trenutkov in izletov z ljubim možekom... Pa da bi shujšala, se več ukvarjala s športom in nehala kaditi. Draga Clody, Pikicapokica6, Štorkljica, Mlada mamica in vse, ki nas le še tu pa tam kaj obiščejo, žal vas nekoliko premalo poznam, vam pa iz srca želim, da bi vas Dedek Mraz vseeno našel in uslišal vse vaše velike in male želje. Zase si želim le zdravja, tega si zadnje čase res želim, zase in za svoje drage, pa če je še tako klišejsko, vem, da če je zdravje, je vse. Da bi se še naprej razumeli in imeli radi, službo in stanovanje bomo tudi že nekak poštimali. Upam, res močno upam, da nisem katero izpustila, naj mi oprosti, res sem se lotila nehvaležnega početja takole. Vsekakor vam res vsem iz srca voščim SREČNO, ZALJUBLJENO, RAZUMEVANJA POLNO, PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO 2008. V veselje mi je biti tu z vami in se veselim bodočih 1367 strani:). Rada vas imam.