|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
31.12.2007 17:43:35   
muki1
Arabela pometite pod preprogo bolezni in naj bo 2008 vaše leto.

Moci, ena oktobrka je pred kratkim rekla, da deloholiki zbolijo le za praznike in dopust. Takrat upajo. Se bo že sama javila, če bo upala user posted image .....torej, stara, deloholika imaš.- Pa to že itak veš. Pocrkljaj ga, naj prešvica, pa bo drugo leto že boljše user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
31.12.2007 18:21:38   
Maxica
Dragi Dedek Mraz!
Danes ponoči, ko boš na svoji odpravi, te lepo prosim, ne pozabi na moje drage Oktoberke 2006. Prinesi jim vse tisto, kar so ti skrivoma napisale v pisemca, pa tudi tisto, kar si niso upale naglas povedati.
Malo jim bom jaz pomagala, ostalo pa kar ti poštimaj:).
Naši dragi nadmati Altati prinesi eno uspečno operacijo mehurja, pa da bi znala prav izkoristiti vsak dan posebej, še posebno odkar je zavoljo svoje družine, svojo kariero postavila nekoliko na drug tir.
Naši mladi in vestni Frrrr vedno in povsod veliko dobre volje in pozitivnosti, s katero vzgaja tudi svojega malega fantička, pa veeeeeliiiiiko Milk.
Naši dragi Gayi prinesi malo več prostega časa, da se bo lahko tudi nam vsaj 1x na teden malo posvetila, ostali prosti čas pa, da bi 100% znala izkoristiti v svoji lepi in krasni družinici.
Naša draga Moci se rada potepa, naj ji njen ljubi v tem čim večkrat ugodi. Njena Zoja pa naj bo še naprej taka pridna punčka, ki na zanimiv način pokaže svojo naklonjenost drugim otročkom.
Naši dragi Pikabu naj bo leto 2008 v vsej svoji veličini veliko bolj naklonjeno. Ko bo čas za to, naj se ji spet pokažeta dve zdravi modri črtici, pa da bi vsak dan posebej znala prav užiti, kakšnih smotanih strahov pa se znala prav otepati.
Naša Sivkamivka si tudi počasi želi družbe za svojega Blaža, njemu pa prinesi zraven še kakšno kilco, pa še naprej veliko dobre volje.
Naša mala Mis je že v pričakovanju velikega darila, naj gre vse lepo še naprej, pa da bi velika sestrica lepo sprejela malega.
Naša Arabelca bo prav tako v prihajajočem letu zagledala svojega drugega otročička - naj bo prav tako priden in lep kot mala Katarina.
Naša @lina naj v bodočem letu izjemno uživa v njihovem novem domu, mala dva korenjaka pa naj bosta pridna kot do zdaj in čim bolj zdrava.
Naša *lina* naj v čim bolj izkoristi dneve daleč od doma, v NY, Tristan pa naj bo še naprej tak priden korenjak.
Naši Piskot prinesi veliko bordarskih uric, ne preveč maratonskih delovnih dni in veliko prespanih noči, predvsem pa razumevanja s trmasto mamo.
Naši Borovnicki prinesi veliko energije, ki jo potrebuje pri dveh nadebudnih palčkih, zanjo pa tudi kaj prostega časa.
Naši Luciki prinesi veliko potrpljenja pri zidavi novega domeka, veliko veselja v novi službi, dobre volje s psičkom in da bi jo Aidan vedno znal v pravem trenutku spraviti v židano voljo.
Naši Remy prinesi diplomo, Tinkara naj bo vedno taka mala prebrisana miška, predvsem pa si vsi želimo zdravja njenemu očetu.
Naši Tashi prinesi novo službo, kjer bo res uživala in bo po njej imela še vedno veliko energije za tekanje za Gaelom.
Naša Pikapolona2 naj bo še naprej tako pridna in nas seznanja s kakšno fino zadevco iz Ikee za naše malčke, v svojem poklicu naj še naprej tako uživa, predvsem pa naj bo uživanje še večje v krogu svoje lepe družinice.
Tudi Lu rabi pri dveh mali vražičkih, kot sama rada pravi, in pri razigranem kužku, veliko energije, bogato jih obdari z zdravjem, pa da bi jo možek večkrat znal prav razvajati, saj si to res zasluži.
Pri naši dragi Vavi so do sedaj dali že kar dovolj hudega skozi, tako da naj bo leto 2008 brez operacij in skrbi, ampak naj samo še uživajo.
*anč* prinesi končan faks, uživanja s Tristanom in uživanja na vikendu, v kar sicer niti ne dvomim;).
Naši Evik več prostega časa, da nas ne bi več toliko zanemarjala, pa da bi bila še naprej vsak dan le še boljša - v vsem:).
Naša Psaša si gotovo želi, da bi Miha še naprej tako rad hodil v vrtec, bolezni pa kar tam pustil, pa čim več lepih vikendov v krogu svoje družinice.
Last but not least - moji najdražji Muki želim, da bi Neža čimprej pustila svojo alergijo tam, kjer jo je našla, veliko prespanih noči, razumevanja z mamo in veliko takih nenačrtovanih romantičnih trenutkov in izletov z ljubim možekom... Pa da bi shujšala, se več ukvarjala s športom in nehala kaditi.user posted image

Draga Clody, Pikicapokica6, Štorkljica, Mlada mamica in vse, ki nas le še tu pa tam kaj obiščejo, žal vas nekoliko premalo poznam, vam pa iz srca želim, da bi vas Dedek Mraz vseeno našel in uslišal vse vaše velike in male želje.

Zase si želim le zdravja, tega si zadnje čase res želim, zase in za svoje drage, pa če je še tako klišejsko, vem, da če je zdravje, je vse. Da bi se še naprej razumeli in imeli radi, službo in stanovanje bomo tudi že nekak poštimali.

Upam, res močno upam, da nisem katero izpustila, naj mi oprosti, res sem se lotila nehvaležnega početja takole. Vsekakor vam res vsem iz srca voščim SREČNO, ZALJUBLJENO, RAZUMEVANJA POLNO, PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO 2008. V veselje mi je biti tu z vami in se veselim bodočih 1367 strani:). Rada vas imam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.12.2007 19:24:57   
Anonimen
Maxica- srce si!

Jaz pa vam vsem želim:

Vse želje, ki letos se niso izpolnile,
vse sanje, ki niso sadu obrodile,
v prihodnjem naj letu dobijo polet,
naj čimprej izpolni se njihov obet!

user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.12.2007 19:35:54   
moci
drage moje, jaz bruham in driskam, zojo sem dala spat in močno upam, da bo čim dlje mir. jaz grem v posteljo.

želim vam veliko  mirnih in prespanih noči, potrpežljive partnerje in pridne otroke. in seveda veliiiiko zdravja.
srečno.

z vami bi rada delila tudi čisto svežo novico, samo da pridem k sebi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
31.12.2007 19:37:51   
altati
Maxi- prekosila si samo sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala ti, srce siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

In ker je Maxi napisala vse za vse, vam jaz v letu 2008 želim samo še goro zdravja, obilo osebne sreče, ravnoprav denarja (ker preveč eur-čkov vas bo pokvarilo) in pa velikooooo sexa.
Rada vas imam, moje drage oktobrke!

Se beremo in pišemo v 2008!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.12.2007 19:39:01   
altati
moci- a boste ponovno dobili dojenčka??????user posted image user posted image user posted image Upam!
Daj, hitro pridi k sebi!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
31.12.2007 20:27:30   
muki1
O Maxi..... res si prekosila samo sebe user posted image  user posted image  user posted image . Se pridružujem Altatijinim željam.

Moci...kaj bi pa ti to delila z nami user posted image  
Pa ne da si user posted image ...........upam, da boš še danes ozdravela in nam javiš novičko, da ne crknem tu od radovednosti.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
31.12.2007 20:33:45   
lucika
tudi jaz vam vsem želim, da bo prihodnje leto vsaj pol tako vredu kot je bilo letošnje. ker smo se imele fino letos, a ne?
nekaj vas je imelo žalostne trenutke, naj jih bo v bodoče čim manj; ko pa že bodo, naj gredo čim bolj narahlo mimo nas. da bomo klub vsemu srečni in zadovoljni, ko bomo konec leta potegnili črto.
pa seveda zdravje naj nam služi.
pa da se imamo radi.
pa bo. boste videli!

srečno, izpred računalnika, tv in družbe najdražjih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
31.12.2007 21:03:49   
piskot
uau, maxica kapo dol. tak spomin ... a si mogoce zapiske delas? user posted image

moci, arabela slab zacetek ... dober konec. naj bo kratek tale vas bolezenski zacetek novega leta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
31.12.2007 21:05:36   
piskot
jaz pa samo cakam, kdaj bo martin odprl vrata in rekel: mami bum. res ne vem, a je vsako leto toliko petard, pa sem samo jaz letos bolj obcutljiva, al kako. noro je tukaj, kot na fronti. grem mal mozeku druzbo delat.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
31.12.2007 21:07:38   
psaša
Maxica user posted image , prav lepo si vse opisala in hvala.

Jaz tudi želim vsem najlepše in najboljše, zdrave in pridne otroke, in vse vaše želje se naj uresničijo v prihajajočem letu.

Brez vseh vas bi bilo moje življene oropano nečesa zelo lepega. Rada vas imam. Uživajte še zadnje trenutke tega leta in se beremo leta 2008. Srečno.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
31.12.2007 21:51:38   
Maxica
V moji riti so že dvoje borovničke in en velik miš maš. Zdaj smo prišli spustit ognjemet, Lan gre spat, mi pa nazaj. Mi prav paše, nisem čist ok, ampak boljše, sem našla eno sorodno dušo, mamico 9 mesečnika, in si jamrava eni drugi.user posted image
Moci, povej povej, si user posted image ? Bravo Dedek Mraz, če si.user posted image
Imejte se, šibam dalje.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
31.12.2007 22:11:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz pa samo cakam, kdaj bo martin odprl vrata in rekel: mami bum. res ne vem, a je vsako leto toliko petard, pa sem samo jaz letos bolj obcutljiva, al kako. noro je tukaj, kot na fronti. grem mal mozeku druzbo delat.
men se tut letos zdi veliiiko hujše kot prejšnja leta user posted image že 3 ure non-stop nabija. drugo leto gremo v eno kočico bogu izza nogu, pa bo mir user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
31.12.2007 22:13:07   
frrrr
moci - upam, da se čimprej tolk poštimaš, da nam poveš veselo novičko. si srečka?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.12.2007 22:17:04   
frrrr
js sm pa kr šampanjček odprla, da ne bom mešala user posted image ga pa šlukam čist počasi. sem hotla pripravit večerjo še za taščo, tasta in moževo babico, pa se je babica uprla user posted image je imela druge načrte in bi ona kuhala. vglavnem midva sva si naredila večerjico potem samo zase. načrte pa na jutrišnjo kosilo prelagam. jutri mi bo menda pustila spedenat hrano za vse user posted image

sicer ste pa vse lepe želje že izrekle... pri tem js nisem glih dobra... bi se kr pod Maxicin post podpisala user posted image bodite še naprej take cvetke, naj se vam izpolni tudi kakšna majhna skrita želja in predvsem bodite zdrave - velja tudi za vaše familije!

se beremo... vidimo... slišimo... uživajte in SREČNO 2008!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.1.2008 0:26:29   
lucika
a bom prva letos?????
vse najlepše vam želim!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.1.2008 1:24:22   
Maxica
Druga.user posted image  Mi smo doma, počasi gremo v mižule. Srečno in zdravo še enkrat, dragice moje. Hik.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.1.2008 9:43:00   
muki1
Ka je zdaj pijandure user posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.1.2008 9:45:22   
muki1
evo, da ne bo očitkov o mojem nekušvanju. En velik poljubček za vse

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.1.2008 10:52:24   
gaya
DRAGE MOJE!

Zakorakali smo v novo leto, polno novih ciljev in upanja. Naj vam bo to leto najbolj nakolenjeno zdravje, saj kjer je zdravje je SREČA!!!!!

MAXI priznam, si mi prav privabla slze v oči s tako lepim voščilom.

Zase obljubljam, da se bom poskusila javljat vsaj enkrat na teden, zjutraj ob kavi v službiuser posted image , saj zato pa so službe aneuser posted image .

Drugače smo silvestrovali v družinskem krogu. Ob družabnih igrah in refošku. Gaja je kanonado hvala bogu prespala, zdaj mi prvič ni žal denaraj, ki sva ga dala za pregrešno draga oknauser posted image .
Zdaj pa sta šla dragi in malčica na sneg, jaz pa grem pod tuš mačka preganjat, pa s sesalcem skozi stanovanje, pol pa spet obilo crkljanja do onemoglosti.

V nedeljo se vam priklopim, da vas častim z eno virtualno kavo in torto za svoj n-ti rojstni danuser posted image . Še tale vikend ga pijemo, k z možem oba praznujeva, pol pa grem jaz na dieto in k AAuser posted image .

Vse, ki ste bolano začeli upam, da se čim prej pozdravite!!!!

Tko, šibam, pa en BIG HUG user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.1.2008 11:08:04   
moci
sem vedela, da ne smem firbcev dražituser posted image
nisem noseča. moj dragi me je presenetil z zaročnim prstanom. sem hotela fotko nalepit, pa še kar dežuram na wc-ju. okrog nas je vse bolno. groza.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.1.2008 11:37:18   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nisem noseča. moj dragi me je presenetil z zaročnim prstanom. sem hotela fotko nalepit, pa še kar dežuram na wc-ju. okrog nas je vse bolno. groza.

O, Moci, čestitke, to pa je bilo presenečenje.user posted image  Si privolila?user posted image  Kdaj bo poroka in kam naj pridemo?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.1.2008 11:54:34   
piskot

uauuuuu!

no pozdravite se cim prej!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 11:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.1.2008 13:28:09   
borovnicka

auuuuu

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?