|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
19.12.2007 18:06:08   
pikapolona2
lucika....ČESTITAM...SUPER...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa volumen ne pozabi kako se napišeuser posted image ....letošnji božič in novo leto bosta pa res nekaj posebnega zate a neuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.12.2007 18:17:48   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Phu, je sklicala šefica zdaj timski sestanek (jaz kot tista, ki si izmišljuje take bedarije, ona, ki sploh noče izpasti ****, ena upokojenka, ki samo meša štrene, ter dve, ki sta že itak sto let tu zaposleni). Jim je povedala in razložila, kaj jaz želim in so vse samo zavile z očmi, groza, kako bo zdaj to, zdaj bodo pa one nastradale in bla bla bla, sem mislila samo vstati in dati odpoved, prav res. Tako so jamrale, da mi je bilo slabo. Tako da so zdaj sklenileuser posted image , da bo šla šefica direkt do direktorice ji razložit dano situacijo, saj edino če bodo še eno zaposlili, bom lahko takole delala, sicer bodo revce uboge.user posted image  Mislim, da bruhaš. Vse imajo pa lepo že odrasle otroke. Bom videla, zdaj se bom obrnila še na tasta, ki malo več velja pri direktorici, pol pa se vedno bolj poigravam z mislijo, da ostanem doma. Preživeli bomo menda tudi brez teh bornih 500€. Eh, danes očitno res ni moj dan.user posted image

ja, približno take sodelavke sem imela jaz. vse že od rojstva v firmi, temu primerno pomembne. ta mladina pa itak nič ne dela, pa blabla bla ... za bruhat.
vztrajaj. srečno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.12.2007 19:10:45   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Phu, je sklicala šefica zdaj timski sestanek (jaz kot tista, ki si izmišljuje take bedarije, ona, ki sploh noče izpasti ****, ena upokojenka, ki samo meša štrene, ter dve, ki sta že itak sto let tu zaposleni). Jim je povedala in razložila, kaj jaz želim in so vse samo zavile z očmi, groza, kako bo zdaj to, zdaj bodo pa one nastradale in bla bla bla, sem mislila samo vstati in dati odpoved, prav res. Tako so jamrale, da mi je bilo slabo. Tako da so zdaj sklenileuser posted image , da bo šla šefica direkt do direktorice ji razložit dano situacijo, saj edino če bodo še eno zaposlili, bom lahko takole delala, sicer bodo revce uboge.user posted image  Mislim, da bruhaš. Vse imajo pa lepo že odrasle otroke. Bom videla, zdaj se bom obrnila še na tasta, ki malo več velja pri direktorici, pol pa se vedno bolj poigravam z mislijo, da ostanem doma. Preživeli bomo menda tudi brez teh bornih 500€. Eh, danes očitno res ni moj dan.user posted image

ja, približno take sodelavke sem imela jaz. vse že od rojstva v firmi, temu primerno pomembne. ta mladina pa itak nič ne dela, pa blabla bla ... za bruhat.
vztrajaj. srečno.

iz inata ne ostajaj doma...delaj pa samo 4 ure če dnar ni tako pomemben....težko boš drugo službo potem dobila....pa leta si boš mogla plačevat in dodatno zdravstveno zavarovanje pa še kaj...izkoristi ta čas ko sta tamaladva majhna in izmozgaj tole službo. Naj pa kakšno študentko zaposlijo!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.12.2007 19:38:17   
altati
moci - super za negativen testuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.12.2007 19:40:41   
pikapolona2
evo postavili smo smrekco in po stanovanju že diši po iglicah.....pa usipa se že tudiuser posted image , pa prvi obesek je tamala že tudi dol potegnila...kljub temu da je smrekca nameščena visooookouser posted image user posted image user posted image

Moci super za test ja....se ti kar kamen odvali s srca a neuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.12.2007 19:57:26   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

7.1.2008 ob 7.00 grem v službo:)
pravkar so mi sporočili, da sem sprejeta:)

user posted image user posted image user posted image  Lucika!! sem vesela zate! vidiš,je delovala ženska intuicija, si mela dober občutek in služba je tu!! kej več povej kaj boš delala.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.12.2007 20:42:21   
moci
da vam zaupam eno sramoto, ki se mi je danes zgodila. user posted image user posted image
z zojo sva bili v igralnici v merkatorju šiška in ena mamica vpraša koliko je zoja stara. ji povem in potem vpraša še koliko bo stara, ko bom rodilauser posted image user posted image user posted image me je skoraj kap in potem je bilo obema nerodno. jah, izgleda, da se moram mal v roke vzet.
grem pečt mafineuser posted image user posted image
sem dobila kuhinjski robot, kao za božička. potem je dragi sam ugotovil, da to ni darilo zame, ampak za vse. user posted image bravo dragi. sem vesela napravice, ampak jošk pa ne morem not datuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.12.2007 21:13:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

evo postavili smo smrekco in po stanovanju že diši po iglicah.....pa usipa se že tudiuser posted image , pa prvi obesek je tamala že tudi dol potegnila...kljub temu da je smrekca nameščena visooookouser posted image user posted image user posted image

hi hi, mi je še nimamo, pa še umetna bo. ampak mislim, da bo vseeno zanimivouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.12.2007 21:42:49   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mene so pa klicali iz KC-ja in je tudi njim v interesu, da pridem na operacijo po novem letu. JEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Smo se zmenili, da se slišimo 3.1.2008!!!!

Pa z Borovničko sva šopingirali in sem si kupila ene črne hlače, črno majico z dolgimi rokavi, rdečo majico s kratkimi za čez  (športna varianta) in črno belo tuniko za čez črno majico, ki mi rahlo skrije špeh...a ne borovničkauser posted image ?????

Hvala ti še enkrat za svetovanje in druženjeuser posted image !

prosim user posted image  user posted image  

si pozbla povedat, da sva uživali ob alkoholni kaviuser posted image

špeh - kje že?

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.12.2007 21:45:11   
*anč*
altati   moje uporabniško ime je anc. me plis dodaš?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.12.2007 21:45:52   
borovnicka
lucika - bravo za službo

maxica - poskušaj, čeprav iz lastnih izkušenj vem, da je težko (glede na to da sem komaj dobila bolniškouser posted image )

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.12.2007 21:46:56   
borovnicka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

hi hi, mi je še nimamo, pa še umetna bo. ampak mislim, da bo vseeno zanimivouser posted image

a bomo tekmovale, katera smrekica bo dalj časa v originalnem stanjuuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.12.2007 21:49:42   
moci
kakšna je nagrada? okraski z altatijine smrekiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
19.12.2007 21:50:57   
borovnicka
danes sva z altati debatirale o predmetih, ki jih naši malčki postavljajo, da pridejo do želenega - stoja na mizi, pultu...user posted image , pa mi je tjaš dokazal, da se da še nekaj: prinesel pručko in se po vrvicah na stojalu za obešanje perila spuščal kot tarzan - me je skoraj kap, on pa veselo smejaluser posted image
kaj nas še čaka?

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 614
19.12.2007 21:52:24   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image noro. vam pa res ni dolgčas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
19.12.2007 21:53:12   
borovnicka

kakšna je nagrada? okraski z altatijine smrekiceuser posted image

a misliš zmagat?

okraske bi tud mi?user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.12.2007 21:55:09   
moci
nimam šans. 

Neposredna povezava do sporočila: 617
19.12.2007 21:59:02   
borovnicka

nimam šans. 

čist take kot jaz
tjan je bil star devet mesecev pri prvi smrekci pa sploh ni bilo prblema, sedaj pa študiramo kam jo bomo dali, da bo čimmanj škodeuser posted image
le kdaj bo ugotovil, da je ne NEuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.12.2007 22:08:53   
Anonimen
JAO...da bi ve videle našo smrekico....

na začetku (btw.mi jo imamo že od 23.novembra ), je bila lepo načičkana,  z okraski, bunkicami, čokoladicami, mašnjicami in bla bla....no, če jo pogledate sedaj je ena sama sirota....do polovice oziroma do tam, kamor sežejo Tristanove roke je vse pobrano, ostale so samo lučke, potem do vrha pa je nabutana še s preostankom........

In še ena novost - smo zboleli. Imamo vročino, se celi dan crkljamo in spimo....upam, da prihajajo še spodnji zobki, ker drugače to ne bo dobro....Jutri imajo v Un praznik in je možiček doma, tako da se bomo lahko še bolj naužili drug drugega....

Neposredna povezava do sporočila: 619
19.12.2007 22:10:46   
moci
zoja razume ne. to pomeni, da gre do omare, prime ročaj, žuga s prstom in govori ne in čaka kaj bo. ko jaz vstanem ona hitro odpre omaro in vzame ven prvo stvar, ki ji pride pod rokouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
19.12.2007 22:11:47   
Anonimen
Lucika - čestitke za službo. Sedaj se pa naužijte in nacrkljajte za naprej in nazaj. Kakšna je plača ? In, ja tudi jaz sem imela dober filing, glede posta ki si ga napisala preden si šla na razgovor......tako se dela....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
19.12.2007 22:14:34   
Anonimen

zoja razume ne. to pomeni, da gre do omare, prime ročaj, žuga s prstom in govori ne in čaka kaj bo. ko jaz vstanem ona hitro odpre omaro in vzame ven prvo stvar, ki ji pride pod rokouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa sine in ata kregata nekako takole:

ATA: Tristan ne to delat ! Ne ! ( in žuga s prstom )
TRISTAN: dej dej dej
ATA : Tristan NE ! ( in spet žuga s prstom )
TRISTAN:  ti ti ti ti skkljkkkjkkllkdjk ti ti ti ( in žuga s prstom nazaj ter cepeta)

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
19.12.2007 22:16:07   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.12.2007 23:26:47   
tasha23
Čer, spet  nimam kaj veliko časa, žal sanjsko službo nisem še dobila, ampak se ne damo, ne user posted image

Lucika user posted image user posted image user posted image  čestitam za novo službo sem res vesela za tebe.
Mi smo spet prebolelei nekaj, Gael še vedno kašlja, ampak zdaj je že boljše. Mali je cel razgrajač, v vrtcu UŽIVA 100/h in včasin noče niti domov user posted image

Danes smo imeli v službi Božička: Gael je užival ob predtavi, dolgčas pa mu je bilo ko je Božiček delil darila:

user posted image

V kolilikor mi morda ne bi uspelo odpisat ali se oglasit v naslednjih dneh naj vsem zaželimo LEPE ZDRAVE IN MAGIČNE PRAZNIKE:

Gael z družino

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 624
20.12.2007 2:45:00   
Anonimen
dober večer,

no pa smo tudi mi bili pri zdravniku. Tristan je popoldan spal eno uro in pol, se zbudil z vročino 39.5. Sem mu poskušala malo zbijati, pa se je nekajkrat tako zdrznil kot pri kakšnem vročinskem krču...nisem tvegala, poklicala moža, poklicala ambulanto in v pol ure smo bili v zdravnikovih rokah.....baje da ni nič hudega, da je normalno da ima tako visoko temperaturo, da naj veliko pije, da se vidi da ni dehidriran ( ker je jokal s solzicami, ima vlažna usta, pa tudi smkelj mu je začel teči ), da naj ga imam čim manj oblečenega, da ni potrebno zbijanja vročine s kopanjem, ker se potem telo preveč ohladi in začnejo trzati, in ker imajo že tako visoko temperaturo, da bi morali potem temperaturo vodo prilagoditi trenutni ( in ne normalni temperaturi )da ni nič hudega če ne je ( ker tudi mi ko smo bolani manj jemo ), predpisal en sirup in zaračunal 90 dolarjev....eto, sedaj dete spava, mi pa se gremo tudi počasi malo stisniti.......

vam pa eno lepo in naspano noč.....

Altati...jutri pečem tvoje piškote....a prideš ? Kava s smetano ali brez ?

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?