muki1
|
Hej, en kratek pozdravček. Sem si vzela malo pavze, ker se mi že malo trena o teh številk tečnih. Mah, ko bom velika že ne bom računovodkinja . Bom raje manekenka. Ja, mi smo preživeli lep vikend. Malo sem se jaz skulirala, malo punčki, pa je šlo. Včeraj smo šopingirali, spet sem preveč zapravila. Dva cigla med glavo, pa bo.... Trenutno , mah, bom čisto potiho povedala smo zdravi. Čeprav ga Iva ponoči nekaj kreše. Ampak mislim, da je to še od prejšnje bolezni. Upam, da se vsi bolniki pozdravite kot se šika, ker jaz imam res poln kufer smrkljev in svečk proti vročini za to leto, res. Berem o izpadih takšnih in drugačnih. Tudi pri nas jih je kolikor hočete. Jemo milo, ližemo robčke za brisanje riti, mečemo na tla vse, kar je na dosegu roke, hrano mečkamo v pesti do neprepoznavne kaše, tepemo mamine joške, grizemo, z umazanimi šapami tolčemo po šipah, nalašč polivamo čaj in opazujemo kapljice na laminatu, če nam nastali vzorček ni všeč obvzno potacamo gor, sezuvamo copatke, slačimo žabe, ko se previjamo pobegnemo in goli tekamo po stanovanju, po možnosti s posrano ritjo, ter se deremo NAGA NAGAAAA, ko nas mama ujame in hoče dat v plenico se deremo ko zmešani in usločimo hrbet, da je previjanje mišn impasibol . Govori pa že zelo veliko. Kar tri besede skupaj poveže in je res pravi srček. Pa zelo rada nosi majčke, na katerih je kaj narisano, po možnosti kakšne punčkaste slike, res . Zadnjič sem ji oblekla eno majco z neko barbiko ali kaj že, pa čez sem dala majčko z kratkimi rokavi, pa je čisto ven padla. Vlačila je cotke z sebe in norela, dokler mi ni potegnilo, da bi ona rada, da se slikica vidi. Joj, to je bilo smešno, kak je bila srečna, ko sem ji potem ono majčko odstranila. Pa Telebajskov se je naveličala in zdaj je popularna čebelica Maja. Pa Pika Nogavička. Mala opica si kar sama izbere dvd in potem teži PIKA ali pa Maja, kar ji pač pade na pamet. Neža je presrečna, saj so to tudinjeni idoli. Vsak dan se bolj razumeta, grulita kot dva golobčka, Neža jo slači, oblači, včasih se kar tako vležeta na tla in se žgečketa, da Iva kar cvili od veselja in ugodja, stiskata se, ali pa se držita za roke in plešeta, Neža ji poje Ringaringaraja, Iva pa se dere zraven Muta gaaaa-ja muta gaaaa -ja. Res sta zlati. Sicer moram vseskozi paziti, da igra ne postane pregroba, da ni padcev, bušk, tuljenja. Ljubosumni sta druga na drugo, ampak za danes sem se odločila, da ne bom jamrala in bom opisala lepe stvari, ker imam občutek, da se zadnje čase samo pritožujem čez vse. Lp