|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
12.2.2008 20:31:25   
frrrr
pikapolona, nekje na netu, mislim da prek emule ja.

naše dete je zakuhalo pred spanjem na 38.9 user posted image sva mu dala svečko in zdej pančka že dobro uro in pol... upam, da bo mirna noč in se zjutraj zbudi čil in zdrav...
js še vedno kašljam in sem že 5. dan brez glasu... evo, pa sem mau pojamrala user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.2.2008 20:31:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Kaj sem se pa jaz danes spomnila

Danes je 2 leti, kar sem delala testuser posted image user posted image

pri nas bo pa v četrtekuser posted image

Dober večer, drage dame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.2.2008 20:37:56   
pikapolona2
je že bila katera v Egibtu v Dahabu?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.2.2008 20:49:14   
*anč*
oj!

vas par dni ne berem pa sm čist aut user posted image .  tut naš mali je bolanček,sva učeri dobila antibiotike,ker ma mal unet ušesek, pa učke tut,tko da se zdej mučiva s kapljicami user posted image . pa ta teden še ne sme u vrtec. vročine pa trkam dans ni več blo.

dans sm bla pr svoji ginekologinji, jutri ob 7ih mam abrazijo. me je strah ...   aja končna diagnoza : enojajčna dvojčka,pri katerima delitev ni bila ok,eden dobil preveč,drugi premalo ... user posted image

berem o vaših user posted image in mi gre kr na jok... ja dobri 2 leti že je.

držte pesti,da bo  jutri vse ok!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.2.2008 21:06:05   
moci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a je to zadnji del hausa? ježeštana, ne vem, če bom lahko tole gledalauser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.2.2008 10:20:16 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.2.2008 21:06:55   
moci
anč, jutri bom v mislih s teboj, srečno. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.2.2008 21:08:17   
altati
moci-  napaka!
prihodnji teden se začne tretja sezona!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.2.2008 21:08:45   
altati
anč- jutri držim pesti zate...drži se! in pusti čustvom prosto pot...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.2.2008 21:15:35   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Pikabu po kaj greš v Rim?user posted image Super za dopustuser posted image user posted image user posted image

Z mojo bivšo klapo greva. Ema in Maks se bosta čuvala pri moževih starših, midva si bova pa privoščila 4 dni samo za naju.... Sem enkrat sama že bila v Rimu in sem si obljubila, da pridem z možem nazaj. Evo, zdaj izpolnjujem obljubo.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.2.2008 21:18:02   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
pikabu, najbrž častiš, ker imaš rojstni dan, ali se motim? vse najboljše, vsak dan veliko sonca in sončkov okrog tebeuser posted image

Ja, v šoli smo se zmenili, da na koferenci častimo vsi skupaj, ki imamo v februarju rojstni dan. Smo se res potrudili, smo pripravili v valentonivem slogu. Pa moj možek je meni spekerl božansko nutelino torto.... Mmmmmm, še sedaj se mi sline cedijo. Moža pa sploh ne upam v šolo pripeljat, ker bi se zelo bala zanj.... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa danes častim za napredovanje.

Tole je za vas, drage dame:
user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.2.2008 21:20:56   
mis
Bravo Pikabuuser posted image  Jaz pa še čakam. Sem tudi oddala letos in čakam na odgovor. Bom tud jest pol častilauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.2.2008 21:21:38   
mis
Anč. jutri v mislih s tabo. Boš videla da bo vse okuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.2.2008 21:25:07   
Pikabu
Anč, drži se jutri. Saj je hitro konec, le bolečina ostane.... V mislih sem s tabo.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
12.2.2008 21:26:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Bravo Pikabuuser posted image Jaz pa še čakam. Sem tudi oddala letos in čakam na odgovor. Bom tud jest pol častilauser posted image

Hvala. Saj pri meni bi bilo tole lahko že eno leto nazaj, pa ravnateljica ni bila prepričana, kako se šteje glede pripravniške in potem ni oddala, jaz sem bila pa na porodniški, pa niti nisem vedela, pripravljeno je bilo pa že vse takrat. Pa niti ni panike, za svetovlaca tako ali tako ne bom tako hitro nabrala dovolj stvari. Sem pa zdaj zelo hitro dobila. Konec oktobra je oddala, danes sem pa dobila pošto. Sem res vesela.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
12.2.2008 21:41:54   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Bravo Pikabuuser posted image Jaz pa še čakam. Sem tudi oddala letos in čakam na odgovor. Bom tud jest pol častilauser posted image

Hvala. Saj pri meni bi bilo tole lahko že eno leto nazaj, pa ravnateljica ni bila prepričana, kako se šteje glede pripravniške in potem ni oddala, jaz sem bila pa na porodniški, pa niti nisem vedela, pripravljeno je bilo pa že vse takrat. Pa niti ni panike, za svetovlaca tako ali tako ne bom tako hitro nabrala dovolj stvari. Sem pa zdaj zelo hitro dobila. Konec oktobra je oddala, danes sem pa dobila pošto. Sem res vesela.

Jaz sem tudi za tisti rok oddala. A to domov dobiš pošto? A pol jo lahko kmalu pričakujem?user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
12.2.2008 21:59:57   
Anonimen
dober večer mamice,

pri nas sneži in ne moremo nikamor.....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
12.2.2008 22:03:37   
Anonimen
A vse gledate Hausa al kaj ? Jest sploh  nimam pojma katera sezona je tukaj......včeraj smo gledali predzadnji del Prison Breaka......Sicer pa se Lost spet zapleta in odpleta........

Midva sva dopoldan malo pohajkovala, pa sem mu kupila dvodelni kombinezon, ki je bil znižan iz 70 dolarjev na 10....sicer je za dve leti, ampak mu je bil pa tale za 18 mesecev že kar mal na knap, pa sem mislila da ne bo potrebno kupovati novega, ampak glede na tale sneg in mraz nič ne diši še po pomladi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
12.2.2008 22:16:36   
*anč*

Pikabu  vse najboljše in najlepše ti želim! Bodi še naprej tak sonček!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.2.2008 3:09:12   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr kje si dobila telebajske...a si jih kje na muli snela???

Zdej jih ponujajo naročnikom dela, slovenskih novic. Paket 4 cd-jev pride 21 eurov.

Neposredna povezava do sporočila: 4469
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 6:54:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.2.2008 7:14:38   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Punce moje tako sem vesela, ker delam samo do 15.00 in sem okoli 15.20 že doma. Vam sploh ne morem opisati sreče. Sem pa zvečer vseeno tako utrujena, da sem zelo zgodaj v postelji user posted image , če ne drugega ko Gael zaspi.

Aja  kaj ste vidle mojega malega račka? Kaj nobeni ni bil všeč moj racman Jaka? user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne pozabit na mene pls, pa čeprav sem bolj odsotna kot prisotna, ampak mislim veliko na vas in vas POGREŠAM!!!!

Bravo za službo, sem ti prav fouš!!Pa racman je itak zakon, jest sem vse maškare pohvalila, ne pa vsako posebaj.

Ampak si pa prou smešna ko se oglasiš, da te nič ne pogrešamo, da nam ni racman všeč,.... Jej, jej!!user posted image

Tasha- lej jaz tudi nisem vsakega posebej hvalila, mogoče kdaj kakšnega omenim, ampak večino kar je napisanega mi gre pa iz glave..........nisem tako pridna kot npr. Maxica
Tudi ti nam ne smeš zameriti, če te pozabimo omeniti, ker si pa malo na forumu pa tudi ne moreš pričakovati, da ko nekaj napišeš, da bodo takoj vse začele: oh, kaj, kako.......user posted image
Jaz odgovorim, če se spomnim, pa tudi jaz že kdaj nisem dobila odgovora.....pa to ne pomeni, da so pozabile name, saj tudi me nismo nate.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anč tudi jaz bom mislila na te. Brez skrbi bo boljše, verjami. user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.2.2008 7:27:08   
Maxica
Dobro jutro, kva je fino, ko se tako očitno daljša dan. Se že zjutraj kmalu po šesti uri začne daniti. To mi deli.user posted image
Pikabu, čestitke za mentorstvo.user posted image user posted image user posted image  In super za odobrene počitnice v Žusterni in Rimu, uživački.user posted image  Saj je prav, vam res privoščim iz dna srca.user posted image
Sicer pa res, ja, zdaj zdaj bo dve leti, ko smo delale teste in izvedele, da bomo (ene spet, druge prvič) mamice. user posted image user posted image user posted image  Prav fino je bilo in z veseljem bi ponovila vse, od a do ž.user posted image
Frrr, vaš Jaša bo pa zdaj zdaj pri stavkih, kot kaže. Bravo, priden.user posted image  Pa upam, da se je ponoči fino prekuhal in da je zdaj že brez vročine. Ga imata doma?
*anč*, pogumno, saj bo, boš videla. Le drži se. Saj zdaj boš pa počasi že frej in boš kmalu doma. Mislim nate.user posted image user posted image user posted image
Lina, vi imate pa tudi vreme vseh sort. En dan +20, drug dan sneži. Ni čudno, da so mamice čist zmedene, pa ne vedo, v kaj bi sebe, kaj šele otroke oblekle.user posted image
Moci, da te mal posekiramuser posted image , kako kaže s tvojo poročno obleko? Si našla kaj drugega?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.2.2008 8:10:31   
Clody
Jaz sem pa tako malomarna, da sploh nevem kteri dan sem delala test. Vem samo, da sem ga nardila čist za hec, ker sem nameravala nastopiti novo službo. Bla sem pa tako fer, da sem jim potem povedala in ni blo nič s slućbo!!!

Anč, drži se!!!!!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.2.2008 8:10:48   
frrrr
Pikabu - čestitke za mentorstvo!

*anč* - drži se! s tabo smo!

naše dete zvečer imelo 39, svečka in padlo... mirna noč, skoz 36.6-36.8... zjutraj 37.2 (kot vsako jutro), zdaj pa zgleda spet ok. zgleda da zobki napadajo. sva doma ostala, pa bomo videli kaj bo.

psaša, bova virtualno zmenkovale? user posted image

lep dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.2.2008 8:13:05   
Lu
Jutro!

*anč zdaj je verjetno že vse za tabo. Samo zate .

Sem pa danes še doma, jutri grem pa v službo. Maja je že pravi user posted image in včeraj smo imeli spet prav oreng šolo glede spanja. Sem bila zelo kruta  mama, ampak če je pomagalo potem toliko bolj super, če ni pa klinc.

Tudi meni je vse bolj všeč, ker je dan daljši user posted image user posted image Še malo pa bo morje. Uf. Komaj čakam. Za 1.maj 100% gremo.

Altati a ti kej misliš name in na revijo??? user posted image

Frrr upam, da je Jaša že bolje.

Kako ste ostali bolančki?

Jaz sem pa delala user posted image na Majin roj. dan, 21-tega in sem bila noseča že 9 t.user posted image user posted image Top je bil hec, ja ko se spomnim.

In še za konec. Draga Pikabu vse naj naj ti želim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?