|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
13.2.2008 21:03:57   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a je katera tukaj? glih vecerjam.

jestb tud večerjam

dober tek

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
13.2.2008 21:06:40   
Pikabu
anč, tole je pa grozno, kaj ti delajo.... user posted image Upam, da je že za tabo, zdaj bo lažje, pa vsak dan bo malenkost boljše, počasi se pa potem kar pobereš. Le pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image

Lu, tile tvoji glavoboli so pa res čudni. user posted image Jaz sem imela v ponedeljek CT glave, danes sem dobila izvide in je vse v redu, glavoboli so tudi čudežno minili. No, to so že, ko sem dobila napotnico.user posted image Včasih mi je še kaj čudno v glavi, ali pa kaj špikne, je pa daleč od tistega, kar je bilo prej.

Bolančki
se vsi čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image Jaz ravno poslušam Emo, da nekaj čudno kašlja, upam, da to nič ne pomeni in da jo moti samo suh zrak.

Hvala za čestitke. Zdaj čakam naslednjo plačo, da vidim, koliko se pozna. user posted image Drugače pa tudi jaz vse bolj uživam, ker se dan spet daljša. Že zjutraj malenkost lažje vstanem, ker se svetli, popoldne mi je pa tudi super, ker je že dlje dan. Tudi jaz obožujem ta čas, le to še čakam, da postane malo topleje. O morju pa tudi jaz že sanjam.... Mi imamo za letos že vse rezervirano. Zdaj spomladi Žusterno, poleti pa Brač.... Komaj, komaj čakam.....

Zdaj sem grem pa v bano pogreti, ker me zebe tukaj za računalnikom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
13.2.2008 21:09:36   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

jestb tud večerjam

dober tek

enako, kaj se je?

vidim da imas koncno popravljeno masino. lepo to. kaj bo z naso telovadbo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
13.2.2008 21:13:19   
borovnicka

IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

jestb tud večerjam

dober tek

enako, kaj se je?

vidim da imas koncno popravljeno masino. lepo to. kaj bo z naso telovadbo?

jogurt s čokoladnimi piškoti - živim zdravouser posted image

čakam počitnice - da bo mal časa organizirat, ker sem cele dneve v šol...še dva dniuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
13.2.2008 21:30:54   
piskot
caki mal a ta vikend se zacnejo solske pocitnice? o drama user posted image . a to ljubljanske?

Neposredna povezava do sporočila: 4505
13.2.2008 21:34:25   
moci
joj, pa smo se res spremenile. jaz komaj najdem čas in voljo za javljanjauser posted image

drugače je pa šesturni delavnik super. vsak dan še kaj opravim spotoma. in med malico kaj, pa je. potem skuham kosilo, pojemo in gremo ven. ati se vrne v delavnico in pride zvečer, midve pa počneva vse živo.

Neposredna povezava do sporočila: 4506
13.2.2008 21:53:31   
moci
sivkamivka, kako čakaš dijake? a ti si zdaj na gimnaziji?user posted image

maxica, nič ne kaže z obleko. ne grem več gledat, ker sama sebe s tem vampom ne morem gledat. user posted image

clody, jaz tudi ne vem, kdaj sem delala test. bi pa mogoče ugotovila. vem, da je bil dela prost dan. pa da je bilo pred valentinovim.

pikabu, čestitke tudi od nasuser posted image user posted image

frrrr, upam, da so res samo zobkiuser posted image

clody, a operil na recept? bemti, pa ta naša Puser posted image kar se službe tiče je pa res nerodno, da si ravno začela, ampak tako pač je pri majhnih.

psaša, vem, kako se počutiš. upam, da se vročina ne vrne.

maxica, mislim, da moraš kapljice postopoma zmanjševat. mi smo šli ven, ko je bilo že ok, najprej z vozičkom in z dvignjeno streho.

piškot, nimam predloga. jaz imam enake probleme. in potem mi vsi rečejo, da jo razvajam in je zato taka pri meni.

lu, tole s tvojo glavo je pa že skoraj primer za hausa. user posted image no, upam, da bo zdaj ok in ti ne bo treba nikamor več.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.2.2008 21:59:08   
frrrr
Remy, naš mali se tut buta v steno in zraven govori au... pa full se smeje zraven user posted image

Maxica, prava klepetulja je Jaša ja... men so čist všeč njegove besede, ki jih sestavlja skup... npr. mama nos = mamin nos... to mi je bolj srčkano kot stavki... za stavke ima še čas enkrat do šole user posted image
danes Jaša osvojil novo 3 zložno besedo user posted image , in sicer ma-za-no (umazano), pa neki se matra s pižamo, bolj po svoje in ne znam napisat user posted image
no, poleg znanja na katerega smo ponosni, je osvojil še novo vragolijo user posted image stanje v trip trapu user posted image vem, da vaši to že nekaj časa počnejo, ampak meni to NI všeč... nasvet? user posted image user posted image

v tem prelepem sončnem dnevu sva bila s tamaučkom doma doma... od včerajšnje vročine ni bilo ne duha, ne sluha user posted image smo šli vseeno k pediatrinji, ker ima spet neke lišaje po telesu, že od majhnega... ognjičevo mazilo mu pozdravi in je ok... kadar pa ne mažemo dan ali dva, se pa spet pojavijo user posted image je rekla, da ima kožo občutljivo po meni in bom mogla zgleda res preit na krogljice za pranje... vse za zdravje, a ne user posted image
bova pa še jutri doma za vsak slučaj... če se pa spet pojavi tako visoka vročina brez razloga, moram pa poklicat in greva v laboratorij.

dopoldne sem pridno pomila po tleh, pa kopalnico pomila... Jaša je medtem pogledal telebajske... sem se še stuširala in jih je bilo glih konec... potem sva se pa crkljala in skupaj zaspala za 2 uri... sem bila čist hin in vse mipice so me bolele... očitno sem res bolana in bi mogla počivat user posted image bom jutri user posted image

pikapolona, kako je pa vam pomagal ognjič? še rdeča koža pod noskom? skozi hudo luknjo pa ni tk hudo glede slabosti, če sedim spredaj... ko je bil mali še v lupinici, sem sedela zadaj in sem raje spala, ker drgač je blo tut men slabo.

psaša - upam, da vzroki za visoko vročino Mihe čimprej minejo in z njimi tudi vročina! pa spočij se!

duda - Jaša reče vsem grizalom duda in tudi dudo uporablja kot grizalo user posted image trenutno je to med najbolj popularnimi igračami... kr teče mu iz ust user posted image ubošček mali

vava - Jaša prvih recimo 9 mesecev ni nič govoril... pol je začel z ata... in dolgo časa ni bilo nič drugega... mau pred enim letom je začel z mama... pol se je pa odprlo z oponašanjem živali... in zdej vse kar sliši, ponovi... nekatere besede sicer po svoje, ampak se trudi
točno, danes je tretjič rekel Jaša z Š, sicer se kliče Jaja user posted image pa hvala je rekel fantku v čakalnici, ki mu je dal bobi palčko... seveda je ponovil za nama, ne sam od sebe user posted image

telebajski - vedno bolj so mi všeč user posted image otroci jih pa očitno res obožujejo. tolk so luštkani, ko se smejejo ob gledanju... kot pravi veliki otroci že zgledajo user posted image
na koncertu Eroike sem slišala uno pesem o Mami, ki se poslavlja od svojega sina, ker se bo poročil... v originalu mislim, da je od Pestnerja... si jo že 3 dni skoz pojem... in kaj kmalu bodo tudi naši fantički in dekline pobegnile k svojim ljubeznim, k nam se pa ne bodo hoteli več stiskat user posted image je treba res vsako minuto izkoristit, ker tolk beži čas...

*anč* - upam, da si ok... pa le zjoči se, če ti srček tako pravi...

Lu - naj se res ne pojavi več takšen glavobol z lisami... če pa se, pa bejž na preiskavo!

muki - garaš? ste zdravi?

Pikabu - zihr sm bla, ni bil potreben test... je bil res samo zaradi zdravnika... joške sem imela kot balone - so mi za 2 številki zrastli v dveh dneh, pa menstra je 2. dan zamujala, sicer imam redno na 21 dni ali mogoče še kak dan manj. bilo je pa itaq planirano, da v marcu začneva zares, v februarju sva pa sprobala če znava user posted image in je res ekspresno uspelo... upam, da bo tudi v drugo tako hitro.
na morje greste pa na Brač - ste že bili kdaj? js še nisem nikol bla, pa bo treba it enkrat. to greste na Bol?

moci - čist si se pokvarla user posted image prav zanemarjaš nas user posted image

grem še mau mojga malčla brat... sem samo 3 številke odzadaj user posted image
lepo in mirno noč želim vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.2.2008 22:00:37   
piskot
moci ja hvala enako. to so tud men rekli, da je prevec razvajen. in kaj mi zdaj to pomaga? jaz ne rabim filozofiranja ampak konkreten nasvet.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.2.2008 22:01:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

clody, jaz tudi ne vem, kdaj sem delala test. bi pa mogoče ugotovila. vem, da je bil dela prost dan. pa da je bilo pred valentinovim.  mogoče 8. februar?

frrrr, upam, da so res samo zobkiuser posted image je rekla, da od zobkov ne more imet tako visoke vročine... možno, da je prinesel kakšno virozo iz vrtca, ki jo je hitro prebolel - tako je rekla P

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.2.2008 22:06:40   
frrrr
joj, tale moj monitor... je tolk velik, da post sploh ne zgleda tolk obširen, pol pa postam in ugotovim, da sem cel roman napisala... mogoče bo imela pa katera obilno večerjo user posted image

piskot - nama se obema meče po tleh, vzgojiteljicam pa ne... crkljanje kak dan na polno, bi bil skoz v naročju in se stiskal... kak dan pa sedim zraven njega in se poskušam z njim igrat, pa me sploh ne šmirgla in se kr po svoje igra user posted image če preidemo na spanje - možu zaspi v dveh minutah, moji mami je isto (glih v nedeljo smo preizkusili), js se matram tudi po dve uri user posted image se tut js priporočam za konkreten nasvet

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.2.2008 22:08:22   
frrrr
če vam kdo pravi, da imate razvajenega otroka, mu pa še majčko rojen za razvajanje oblečite user posted image  user posted image  user posted image
js mu jo za v vrtec čez bodi oblačim namesto brezrokavnika... ampak še ni bilo pritožb user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.2.2008 22:08:47   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

joj, tale moj monitor... je tolk velik, da post sploh ne zgleda tolk obširen, pol pa postam in ugotovim, da sem cel roman napisala... mogoče bo imela pa katera obilno večerjo user posted image

piskot - nama se obema meče po tleh, vzgojiteljicam pa ne... crkljanje kak dan na polno, bi bil skoz v naročju in se stiskal... kak dan pa sedim zraven njega in se poskušam z njim igrat, pa me sploh ne šmirgla in se kr po svoje igra user posted image če preidemo na spanje - možu zaspi v dveh minutah, moji mami je isto (glih v nedeljo smo preizkusili), js se matram tudi po dve uri user posted image se tut js priporočam za konkreten nasvet

ooo, isto pri meni. z mozem sta bila zdaj 2 dni sama doma in sta sla obakrat popoldan spat. menda sta se zmenila, da gresta samo malo pocivat, pa sta zaspala. jaz ga pa pregovarjam ze za dopoldansko spanje, pa mirim, pa pojem, ... tamali bi pa z lustra visel takrat, ce bi se dalo. popoldanskega sploh nikoli se nisem poskusila, ker bi bilo itak brezveze.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.2.2008 22:10:14   
frrrr
enga še, da bo okroglo user posted image

nočko
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.2.2008 22:11:59   
moci

če vam kdo pravi, da imate razvajenega otroka, mu pa še majčko rojen za razvajanje oblečite user posted image  user posted image  user posted image
js mu jo za v vrtec čez bodi oblačim namesto brezrokavnika... ampak še ni bilo pritožb user posted image

točno. že dolgo je nismo, potem bo pa premajhna. a bomo letos nove tiskale?user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.2.2008 22:14:05   
frrrr
neu okroglo, ker piskot še večerja user posted image Jaša ima eno spanje dnevno že pol leta. spi pa od 45 minut do 3 ure. odvisno od dneva do dneva. in ker zvečer še vedno joškava, meni tudi ne zaspi brez joške user posted image drugim pa brez problema v krajšem času kot meni nas ovijajo okol prsta user posted image kaj nas šele čaka v puberteti user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.2.2008 22:14:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

točno. že dolgo je nismo, potem bo pa premajhna. a bomo letos nove tiskale?user posted image

z napisom najbolj razvajen otrok na svetu mogoče? user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.2.2008 7:24:46   
Maxica
"Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo
in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne..." (E.Dickinson)

Draga naša Lucika, za tvoj rojstni dan ti želim vse najboljše, kaj je tisto "najboljše", pa verjetno najbolje sama veš. Jaz ti v glavnem želim, da bi bila hiška kmalu pod streho s čim manj takimi ali drugačnimi pretresi, da bi šlo v službi kar najbolje, pa da bi se to poznalo tudi na plačilni listi, da bi bil vaš Aidan vedno tak srčkan sonček, pa da bi z možekom znala najti čas tudi zase v vsem tem norem tempu in Aidanu pripravila družbo.user posted image user posted image user posted image
Lepo praznuj.user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.2.2008 7:56:06   
Clody
Lucika vse najboljše!!! Kar si sama najbolj želiš, naj se ti uresniči. user posted image user posted image user posted image

Maxica, ti si res en sonček!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.2.2008 7:59:24   
Clody
@lina, ti si omenjala inhalator a ne? Mi ga bomo tudi kupili, ker sem vidla kako dobro mu je naredilo ko sva inhalirala v ZD.

Ali katera ve kateri inhalatorji so dobri, na kaj naj bom pozorna,....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.2.2008 8:06:59   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

javljam se iz sluzbe user posted image .

martin je boljse, vendar se vedno cisto zalepljen. cakamo da se pozdravi. postal je tecen ko us. vsaj kadar sem jaz zraven. ce je z atijem ali z babi, je pa vse okej. kaksen predlog?

ko izves povej še meni...pri nas je situacija popolnoma enaka...če sem jaz pri roki se skoz cmiha in bi bila na rokah pa se tiščala vame pa tečkala...če je sama z atijem ali pa v varstvu je pa vse OKuser posted image

Pri nas popolnoma isto... pa čez dopoldne je jaz sploh ne morem dati spat, ker bi se samo cartala, pa pride v sobo babi in mala zaspi v roku 5min.. pri meni pa nišans..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
14.2.2008 8:12:20   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas megla in mrzlo mrzlo mrzlo...

Naša pa končno zna dat papa, pa lupčeka... pa bojjjjo je balon...ampak zadnje čase je prava tečka ko kaj ne dobi, začne ful krićat... tkao kot naprimer sedaj... user posted image

Lep dan želim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
14.2.2008 8:27:50   
Arabela
Pa še nekaj... naša mala zadnje čase vedno manj je... mislim porcijsko.. ponavadi je npr. za zajtrk zmazala celo žitno kašico (250g), zdaj pa vedno kaj ostane... nikoli ne poje vse do konca... user posted image pa večerja je bil čokolino pa smo vse pojedle, zdaj samo polovico...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
14.2.2008 8:31:40   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

@lina, ti si omenjala inhalator a ne? Mi ga bomo tudi kupili, ker sem vidla kako dobro mu je naredilo ko sva inhalirala v ZD.

Ali katera ve kateri inhalatorji so dobri, na kaj naj bom pozorna,....

Mi smo kupili znamke Omron. Pozorna bodi na to, da ima priloženo masko za otroke, nimajo vsi. Vem da je mož v Sanolaborju spraševal, pa mu je enega ponujala, pa ni imel maske za otroke. Drugače pa ni ne vem kakšna znanost. Mene je edino še skrbelo, da bi bil preglasen, da bi se že tega zvoka bal, ampak je bil strah odveč. Je kar v redu.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.2.2008 8:39:30   
@lina
Lucika, vse, vse najboljše! 
user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!