|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
12.2.2008 10:12:12   
Maxica
Lu, baje so kapljice dobre en mesec po odprtju, čeprav jih jaz takole, na lastno pest nikakor ne bi dajala otroku.
Itak boste pa z Majo imeli zdaj pregled pri treh letih, ko je tudi preverjanje vida, pa boste videli, če je s tem kaj narobe. Pa malo omeni zdravnici, da jo moti svetloba.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.2.2008 10:16:19   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vprašanje: je katera kupovala peg peregota v tujini? kje? in kolk se je splačalo? hvala za info!

jaz sem ga kupila in sem za istega kot pri nas prišparala cca 40.000 SIT ( pri nas je okoli 130.000 sit jaz sem pa zanj plačala 380 €)user posted image

btw sem začela novo službo in je zakon!user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.2.2008 10:19:10   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tasha, kako pa kaj vaš "pikec"? A niso najprej mislili, da so pa norice al kako? Si ti rdečke že prebolela?

sem ja hvala, pa tudi cepljena sem bila. tako, da je vse Okuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.2.2008 10:39:44   
tasha23
Punce moje tako sem vesela, ker delam samo do 15.00 in sem okoli 15.20 že doma. Vam sploh ne morem opisati sreče. Sem pa zvečer vseeno tako utrujena, da sem zelo zgodaj v postelji user posted image , če ne drugega ko Gael zaspi.

Aja  kaj ste vidle mojega malega račka? Kaj nobeni ni bil všeč moj racman Jaka? user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne pozabit na mene pls, pa čeprav sem bolj odsotna kot prisotna, ampak mislim veliko na vas in vas POGREŠAM!!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.2.2008 10:50:44   
Arabela
Hojla!

Malecko oddala tašči...user posted image ... bila že na pregledu, čakala 1uro ker so crknili računalniki, zdaj pa grem malce počivat, nato me čaka generalka kuhinje..user posted image

Pozdravčke vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.2.2008 11:21:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Punce moje tako sem vesela, ker delam samo do 15.00 in sem okoli 15.20 že doma. Vam sploh ne morem opisati sreče. Sem pa zvečer vseeno tako utrujena, da sem zelo zgodaj v postelji user posted image , če ne drugega ko Gael zaspi.

Aja  kaj ste vidle mojega malega račka? Kaj nobeni ni bil všeč moj racman Jaka? user posted image  

Ja, seveda, oprosti, jaz sem čist pozabila sproti pokomentirat, ker sem imela tolk za nazaj za prebrat. Luškan tako raček kot tudi medvedek Pu.user posted image Super kostumi. Ste jih kupili v Italiji?
Služba pa, kar tako naprej, boš videla, kako je fino, ko si mal čez tri doma, čeprav je zjutraj mal težko vstati, ampak imaš pa še cel dan pred sabo potem. Zdaj bo pa sploh fino, ko je dan vse daljši.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.2.2008 11:45:16   
psaša
Mi še kar kuhamo, je imel okoli 40.Sem mu naredila kopel, 2xuser posted image , in je sedaj malo bolje. Je bil pa že čist zaspan na koncu, je pojedel in zaspal. Jaz sem pa čist adijouser posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.2.2008 11:50:59   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jaz sem tudi za Tino dobila Tobrex kapljice. Sem dajala ene 2 dni, pa je bilo bolje, pa sem nehala. Pol je imela čez ene 2 dni spet zjutraj na trepalnicah, pa sem še enkrat dala, potem pa nič več. Zdej ima zjutraj tko malo v kotičkih, pa samo s fiziološko in vatko obrišem in je. Dokler ni spet zlepljeno ne bom dajala nič in mislim da v tem stanju ne bo več.

No ravno to sem mislila, Tobrex je ful močno zdravilo in se učinek pokaže že po 1-2 dneh in potem si mislimo, ja saj je že dobro- PA NI! Potem, ker ne pozdraviš do konca, se ta vnetja rada ponavljajo.........celo terapijo moraš narediti- jaz dajem 5x/dan po 1 kapljico v vsako oko 5 dni! In to je dovolj! Kar je manj se samo začasno umiri, čisto pozdravi pa ne! To sem jaz že naredila, potem pa sem celo th naredila in je bilo do zdaj mir (od marca lani)!!

Ja to maš prav Remy. Mis, ne bi smela nehat. Tdi ta gnojček ki ga zjutraj obrišeš ni u redu.  Vem zato, ker sem bila tud jest naivna, sej je v redu, pa sm nehala. Pa ni v redu in zdej premišljujem, da imamo kaplice cca 2 tedna in bom najbrž kar začela spet s terapijo, čeprav je navidezno u redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.2.2008 11:52:25   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Mi še kar kuhamo, je imel okoli 40.Sem mu naredila kopel, 2xuser posted image , in je sedaj malo bolje. Je bil pa že čist zaspan na koncu, je pojedel in zaspal. Jaz sem pa čist adijouser posted image .

revček, joj kolk jest sovražm to vročino.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.2.2008 11:56:15   
Clody

user posted image user posted image user posted image  ne pozabit na mene pls, pa čeprav sem bolj odsotna kot prisotna, ampak mislim veliko na vas in vas POGREŠAM!!!!

Bravo za službo, sem ti prav fouš!!Pa racman je itak zakon, jest sem vse maškare pohvalila, ne pa vsako posebaj.

Ampak si pa prou smešna ko se oglasiš, da te nič ne pogrešamo, da nam ni racman všeč,.... Jej, jej!!user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.2.2008 14:20:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Bravo za službo, sem ti prav fouš!!Pa racman je itak zakon, jest sem vse maškare pohvalila, ne pa vsako posebaj.

Ampak si pa prou smešna ko se oglasiš, da te nič ne pogrešamo, da nam ni racman všeč,.... Jej, jej!!user posted image

Tasha- lej jaz tudi nisem vsakega posebej hvalila, mogoče kdaj kakšnega omenim, ampak večino kar je napisanega mi gre pa iz glave..........nisem tako pridna kot npr. Maxica
Tudi ti nam ne smeš zameriti, če te pozabimo omeniti, ker si pa malo na forumu pa tudi ne moreš pričakovati, da ko nekaj napišeš, da bodo takoj vse začele: oh, kaj, kako.......user posted image
Jaz odgovorim, če se spomnim, pa tudi jaz že kdaj nisem dobila odgovora.....pa to ne pomeni, da so pozabile name, saj tudi me nismo nate.......

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.2.2008 14:21:14   
Pikabu
Vas samo malo pozdravim. Sem sama doma, Ema in Maks sta v varstvu. Čez pol ure grem nazaj v službo, najprej pripraviti za pogostitev, potem imamo konferenco, pa še govorilne ure. Kar naporen dan bo, jaz sem na noroooooooo dobre volje. Sonček sije, kar name itak pozitivno vpliva. Bila sem pri ravnateljici in mi je odobrila dopust za Žusterno in za Rim. user posted image user posted image user posted image Iiiii, komaj že čakam..... Pa doletela me je še ena novička, da sem v službi napredovala v naziv mentor. user posted image user posted image user posted image Sem res vesela.

Maks in Ema sta pa cukra. Včeraj je Ema zaspala v avtu in sem jo kar pustila, Maks pa ni. Vzela sem ga k sebi, jaz sem šla pisat priprave na računalnik, Maks se je pa ves čas čisto pridno igral z lego kockami. Trenutno so pri nas zelo in lego kocke, kar naprej bi sestavljal in neverjetno dolgo se zamoti z njimi. user posted image user posted image user posted image Z govorjenjem smo pa bolj tako-tako. Malo poizkuša, ampak vse oblada in doseže s tem, kar zna, tako da se niti ne trudi. Za Emo me malo skrbi, da slabo sliši. Vse pogosteje se dogaja, da ji nekaj rečem, pa me vpraša, kaj sem ji rekla. Ne, da noče slišati, ampak da res ne sliši. Zdaj jo bomo malo opazovali, potem jo bom pa kar peljala, da vidimo, kako je s tem. Drugače pa uživa v vrtcu in je tam zelo pridna. Mami pa kar raste, po milimetrih....user posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem pa pripraviti, da grem nazaj, zvečer se pa mogoče še kaj oglasim, ker ima možek pevske.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.2.2008 14:21:58   
Anonimen
Tinkara zna pa od danes splezat na mizo v kuhinji in se ji je zdelo prav fino in smešno, potem pa jok, ko sem rekla ne!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.2.2008 15:29:16   
mis

Jaz sem tudi za Tino dobila Tobrex kapljice. Sem dajala ene 2 dni, pa je bilo bolje, pa sem nehala. Pol je imela čez ene 2 dni spet zjutraj na trepalnicah, pa sem še enkrat dala, potem pa nič več. Zdej ima zjutraj tko malo v kotičkih, pa samo s fiziološko in vatko obrišem in je. Dokler ni spet zlepljeno ne bom dajala nič in mislim da v tem stanju ne bo več.

No ravno to sem mislila, Tobrex je ful močno zdravilo in se učinek pokaže že po 1-2 dneh in potem si mislimo, ja saj je že dobro- PA NI! Potem, ker ne pozdraviš do konca, se ta vnetja rada ponavljajo.........celo terapijo moraš narediti- jaz dajem 5x/dan po 1 kapljico v vsako oko 5 dni! In to je dovolj! Kar je manj se samo začasno umiri, čisto pozdravi pa ne! To sem jaz že naredila, potem pa sem celo th naredila in je bilo do zdaj mir (od marca lani)!!

Nam je P rekel da zaradi koprivnice nehat, ker tudi to lahko vpliva, ker je pač zdravilo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.2.2008 15:32:29   
Anonimen

Nam je P rekel da zaradi koprivnice nehat, ker tudi to lahko vpliva, ker je pač zdravilo.

to je extra primeruser posted image
Se pa vidi, da vsak pediater pove po svoje, koliko časa in koliko kapljicuser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.2.2008 15:33:49   
Anonimen
Kaj sem se pa jaz danes spomnila

Danes je 2 leti, kar sem delala testuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.2.2008 15:40:23   
mis
Oj

Danes sem imela že zjutraj eno izobraževanje. Mala se je ob 7h zbudila, jaz sem se 20 do 7h. Mi je bilo čudno da sem vstala pred njo. Ponavadi, ker imava do 11h čas jaz ležim, ona me pa s postelje vleče.user posted image  Mava res luksuz dopoldne, ko sva še doma in se cartava. Sem jo dvignila, začela rihtat... Nič ji ni bilo jasno. Me pa zanima kako je cel dan preživelauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.2.2008 17:48:35   
Arabela
Spucala celo kuhinjo, zdaj pa je prišla mala domov vsa vesela od babice in se bomo samo  cartale...user posted image ... sem prav ponosna nase ker se mi ful ni danes nič ljubilo pospravljat, ko pa sem enkrat začela pa sem komaj nehala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.2.2008 18:06:38   
pikapolona2
Pikabu po kaj greš v Rim?user posted image  Super za dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.2.2008 18:13:59   
pikapolona2

uuu pa res...jst sm pa za valentinovouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 18:50:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 18:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.2.2008 19:29:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

uuu pa res...jst sm pa za valentinovouser posted image

in jaz tudiuser posted image  
sem pa tudi opazila, da se zbirajo okrobrke 2008... kmal bomo imele oktobrke 2006 že zgodovinsko vrednostuser posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.2.2008 19:44:09   
frrrr
js pa delala test user posted image ne vem... sem se naročila ginekologu za prvi pregled, pa mi je zatežila, da nej še test delam... joške so mi itaq tolk nabrekle, da kaj drugega ni moglo bit... sem pa to odkrila na smučariji na Kaprunu.

drgač sem se pa danes vpisala v register darovalcem KMC. sva se včeraj z eno tetko iz ZTMja narobe razumele in sem že nafilala une vrečke za darovanje krvi, potem so pa kr v eno epruvetko dali za HLA raziskave... no, na koncu so ugotovili, da bo treba vseeno v neko posebno epruvetko dat kri in sem prišla domov obvezana po obeh rokah user posted image

novi jaševi uspehi - muco copatarico kliče mica pata user posted image pa pove kako je ime njegovima vzgojiteljicama - obe imeni pove, ne ponovi.
mu je pa full smešen prizor pri telebajskih, kjer se pečejo telekotki in letijo po zraku user posted image pa ko otroci po lužah skačejo tudi user posted image

če ste bolani, bodite zdravi... in bodite sončkasti!
papa

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.2.2008 20:11:45   
pikapolona2
frrr kje si dobila telebajske...a si jih kje na muli snela???

sivkamivka...knjiga je že stara...je prevod o povezovalnem starševstvu avtorja sta pa Martha in William Sears (mislim da je tako prav....se mi ne ljubi v pisarno po knjigouser posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?