Pikabu
|
Vas samo malo pozdravim. Sem sama doma, Ema in Maks sta v varstvu. Čez pol ure grem nazaj v službo, najprej pripraviti za pogostitev, potem imamo konferenco, pa še govorilne ure. Kar naporen dan bo, jaz sem na noroooooooo dobre volje. Sonček sije, kar name itak pozitivno vpliva. Bila sem pri ravnateljici in mi je odobrila dopust za Žusterno in za Rim. Iiiii, komaj že čakam..... Pa doletela me je še ena novička, da sem v službi napredovala v naziv mentor. Sem res vesela. Maks in Ema sta pa cukra. Včeraj je Ema zaspala v avtu in sem jo kar pustila, Maks pa ni. Vzela sem ga k sebi, jaz sem šla pisat priprave na računalnik, Maks se je pa ves čas čisto pridno igral z lego kockami. Trenutno so pri nas zelo in lego kocke, kar naprej bi sestavljal in neverjetno dolgo se zamoti z njimi. Z govorjenjem smo pa bolj tako-tako. Malo poizkuša, ampak vse oblada in doseže s tem, kar zna, tako da se niti ne trudi. Za Emo me malo skrbi, da slabo sliši. Vse pogosteje se dogaja, da ji nekaj rečem, pa me vpraša, kaj sem ji rekla. Ne, da noče slišati, ampak da res ne sliši. Zdaj jo bomo malo opazovali, potem jo bom pa kar peljala, da vidimo, kako je s tem. Drugače pa uživa v vrtcu in je tam zelo pridna. Mami pa kar raste, po milimetrih.... Zdaj se grem pa pripraviti, da grem nazaj, zvečer se pa mogoče še kaj oglasim, ker ima možek pevske.