|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 22:28:08   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

pikabu - a mate kakšne sestanke za stavko

Ne, nič. Pa vi? Baje čakamo, kako se do odločilo, potem se bomo pa mi dogovorili in dali obvestila staršem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.1.2008 22:32:50   
Pikabu
Zdaj se pa tudi jaz odpravljam spat.

Lepe sanje vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.1.2008 23:06:52   
piskot
jaz sem pa ze nazaj s spanja user posted image .

user posted image luna. decek spi kot top, jaz sem se pa eno uro premetavala. zdaj mam pa dost. se kera tle?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.1.2008 1:37:45   
Anonimen
mi smo tukaj...seveda...itak...normalno....

se pa počasi odpravljamo v pančevo deželo...ata gre v kino, mama malo študirat, dete pa spat ane ? Upam, da celo noč.....se jutri beremo...

Pa lahko noč, Slovenija !

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.1.2008 2:05:21   
Anonimen
no pa še nekaj, da boste na tekočem

Danes je naredil samomor Heath Ledger, ki je živel v Downtownu, v New Yorku. Najbolj znan je bil po filmu  Gora Brokeback, iz leta 2005 ( govori o dveh teksaških ljubimcih ). Škoda fanta, ni kej !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.1.2008 8:04:33   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi smo pa danes pri P dobili napotnico za alergologa....ker naš kašelj še vedno ni OK....in res je lahko to tudi alergija...čeprav stiskam pesti močno da niuser posted image

KOlk časa pa že kašlja?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.1.2008 8:10:34   
muki1
Dobro jutro.
Joj, jaz sem pa v službi. Po še eni smotani noči. Iva kašljala, možek jamral in Neža je vstala sredi noči in jokala, da je na njeni postelji galeb. Sem rekla, da ni galeba. Pa je rekla, da je...pokazala na belega kužka, s katerim spi, ki se je ob odsevu tete lune prav simpatično bleščal v črni noči user posted image  in rekla, da kaj pa je to, če ne galeb.
Sem rekla, da je to njen kuža, pa ko je vidla da res, ga je stisnila k sebi in zaspala nazaj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.1.2008 8:12:13   
altati
dobro jutro Muki, vidim, da se vam dogajauser posted image .....Očitno je Neža po tebi in sanja morje že januarjauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.1.2008 8:15:57   
psaša
Dobro jutro, mi smo se fajn naspali, je mali spal čist celo noč kot top.
Razlog pa predvčerajšnji jok, zobki. Ven leze spodnja dvojka.
Ste se pa zvečer full načvekale, sem vas komaj prebrala.

TV, mali je ne gleda, je pa skoz prižgana.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.1.2008 8:24:10   
Clody
In dobro jutroooo,

Mal sem vas brala za nazaj. Zdej pa hitro napišem par vrstic potem pa v posteljo, ker sem bogaaaa. Nejc kar precej kašlja ampak samo ponoči in čez dan ko leži. Sevede sem se nalezla še sama, pa niti k doktorju ne morm , ker mi je poteklo osnovno zdr. zavarovanje. nIsm resna, vem!!!  Pa sej nikol nism bla!user posted image user posted image

Muki ta je pa dobra ja!!!A niso to prisrčne zadeve!!Res so smešni tile naši otroci!!

Glede "gonje" za nosečko lahko samo rečem, da jest ne vidim nič slabega v tem. Začelo se je prou zabavno, pa ste nekatere vzele čisto preveč resno in osebno in zdej je kar je. Brezveze res. Sej se nam še povedat ne bo upala!user posted image

Glede Tv-ja imamo mi zelo grdo navado da je vedno prižgan. Nejca ne zanima NIČ kar je po tv, zanima ga kje lahko ugasne tv da bo mami "kao" jezna. Zaenkrat je nor ampak res nor na kjnige, ima jih malo morje. Bom pa probala predvajat kake telebajske pa da vidimo.

Prihaja pa na obisk moja mami, ki je na bolniški in bo lepo prespala. Nevem če bom glih dobra družba, se bom pa potrudila. Je hotla da Nejca doma obdržim pa ni šans. Končno v vrtcu napreduje in doma bo ko bo bolan.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.1.2008 8:26:01   
altati
Clody, kdaj pa začneš s službo? A si jo sploh vzela?
Kje naj bi pa delala in kaj, če ni skrivnost? Lahko tudi na zs!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.1.2008 8:28:16   
Clody
Altati  - Začnem v ponedeljek. Sm jo kr vzela, ker imam itak poskusno in lahko kadarkoli v 3 mescih rečem ne. Delala bom v Lescah, firma Vrba doo, ukvarjajo se s transporti tujina. Mal bom pošlihtala računovodstvo, kokr sem ga razumela bi blo pa tud fajn da posežem še mal med dispeče. Bomo vidl.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.1.2008 8:30:30   
altati
Clody, upam da ti bo služba všeč. Res! Drugače pa lahko v roku treh mesecev z odpovednim rokom 1 teden mirne duše rečeš ne....
A delala boš pa od 9h do 17h, če sem te prav razumela?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.1.2008 8:33:33   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Danes je naredil samomor Heath Ledger, ki je živel v Downtownu, v New Yorku. Najbolj znan je bil po filmu  Gora Brokeback, iz leta 2005 ( govori o dveh teksaških ljubimcih ). Škoda fanta, ni kej !

Ej to me je pa zdaj šokiralo.. pa tako lušten... pa kaj ni imel otročka z nekom znanim?! user posted image ... Zadnjič sem brala da pa je umrl od prevelike doze mamil Brad Renfro (igral v Klientu)...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.1.2008 8:34:01   
Clody
Jest tud upam, da mi bo všeč. Za probat je, glede na to, da imam blizu.
Delala bom od 08:12, 13:00-17:00. Vmes pridem domov. Ko sem se vozila v Lj, sem hodila domov ob 17:30 ali še kasneje.

Ti povem,da rabim jit mal iz bajte, sem doma že 2 leti!!

Kar mi je pa tukej všeč je to da se mi ni treba rihtat, to je nekaj zame, res. Da jest oblečem kostim in zraven peta, hahahaha, nogo imam 43, če verjameš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavbojke rulajo!!!!!!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.1.2008 8:34:48   
Clody
LIna, kakšen podpis mi imaš ti to!!! 

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.1.2008 8:35:33   
Arabela
Jutro!

Pri nas je sonček!!!! Koliko mi to pomeni....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste se pa včeraj res razgovorile...user posted image user posted image user posted image ... kot v starih cajtih...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.1.2008 8:35:34   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Ej to me je pa zdaj šokiralo.. pa tako lušten... pa kaj ni imel otročka z nekom znanim?! user posted image ... Zadnjič sem brala da pa je umrl od prevelike doze mamil Brad Renfro (igral v Klientu)...

Jest ga pa nisem poznala. user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.1.2008 8:43:28   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Jest tud upam, da mi bo všeč. Za probat je, glede na to, da imam blizu.
Delala bom od 08:12, 13:00-17:00. Vmes pridem domov. Ko sem se vozila v Lj, sem hodila domov ob 17:30 ali še kasneje.

Ti povem,da rabim jit mal iz bajte, sem doma že 2 leti!!

Kar mi je pa tukej všeč je to da se mi ni treba rihtat, to je nekaj zame, res. Da jest oblečem kostim in zraven peta, hahahaha, nogo imam 43, če verjameš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavbojke rulajo!!!!!!!!!!

ooo, sorodna dusa ... jaz mam tud s tem oblacenjem probleme. no zdaj se fino delam, sem si par srajc kupila. mi je vsec ker se kot kaze zdaj zmeckane nosijo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.1.2008 8:45:37   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi smo pa danes pri P dobili napotnico za alergologa....ker naš kašelj še vedno ni OK....in res je lahko to tudi alergija...čeprav stiskam pesti močno da niuser posted image

KOlk časa pa že kašlja?

3 mesece

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.1.2008 8:47:25   
altati
Clody, ti smao uživaj v službi, v kavbojkah in rdečih bulerjih, ok????

Jaz imam pa nogo št.36user posted image  Za tvoje čevlje bi potrebovala veslauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.1.2008 8:53:53   
gaya

Altati  - Začnem v ponedeljek. Sm jo kr vzela, ker imam itak poskusno in lahko kadarkoli v 3 mescih rečem ne. Delala bom v Lescah, firma Vrba doo, ukvarjajo se s transporti tujina. Mal bom pošlihtala računovodstvo, kokr sem ga razumela bi blo pa tud fajn da posežem še mal med dispeče. Bomo vidl.

Pol bova pa včasih mal poslovno sodelovaliuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.1.2008 8:56:29   
gaya
Pa dobro jutro.

No zame ni, ampak vseeno. Gaja je včeraj malo kuhala, zjutraj je blo ok. Sem jo vseeno peljala v varstvo, porihtam najnujnejše zadeve, pol pa domov.

Sama imam težave z vidomuser posted image . Vse mam megleno, pa če mam gor očala al pa ne, pa očala sem spucala, da ne bo pomoteuser posted image . Bom verjetno mogla mal okol okolistov it spet po dolgem času.

Kar se pa tiče včerajšnje debate o user posted image , sem enkrat že povedala svoje in zame je stvar ad actauser posted image , vsak dela po svoje. KO bo povedala, če bo pa prav, se bom takrat veselila z njo, itak.

Pa pejmo novim delovnim zmagam naprotiuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.1.2008 8:58:11   
altati
Gaya, prevelika količina zaužitega alkohola tudi vpliva na vid, vsaj pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.1.2008 8:58:37   
altati
Pa da se mala Gaja Greta hitro pozdraviuser posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?